| medeno | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Dusica Pajovic

Broj poruka : 1486 Godina : 63 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
 | Naslov: Re: medeno 2/5/2019, 8:44 pm | |
| BEG Bezim u pokusaju prebacujem sebi i tebi svima sto nas imaju za rec uzdah obecanje u pamcenju da smo jedno bice pice nedaca koja se ispraca bez reda pobeda i poraza samo odraz plisanih senki slivaju akvarel lika nasa slika tuge nije za druge sami smo zivi uramljeni u vremenu osvitu trazenom po danu po zvezdi sto nemirom jezdi ugasne tren... ja njegova ti njen..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

Broj poruka : 1486 Godina : 63 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
 | Naslov: Re: medeno 20/5/2019, 1:25 pm | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 20/5/2019, 1:26 pm | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 20/5/2019, 1:27 pm | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/5/2019, 8:07 am | |
| VARKA Vara me jutro i ovaj dan u nizu da ces mi stici mislima blizinom tuge zaplovis isred odaja osmehom tajnim pokupis suze cekanje spakujes u pokusaju stvarnost i hir ne umem da te vratim bosonoga.. Obuvam iluziju u traganju snova zatvaram vece zapisujem ne trgam stranice bolne mozda ce jednom da mi osmehnu lice..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 27/5/2019, 7:59 am | |
| TEBI Ti sto me svijas sakupljas kapima na dlanu milujes mislima sve ono sto nisi nikad pokusao sad pocinje razvijas draz daljinom nesanicom pokrivas izmisljene snove za sve sto si dao mi sto sam ti dala hvala... Ti sto postojis negde u meni u nama u sebi ne kloni duhom u tragu besmisla nije varka nadanje da ce biti jos jedno nase svitanje pre umiranja istine.. Hvala ti..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 28/5/2019, 11:20 am | |
| prijatelj mi poslao  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 28/5/2019, 11:20 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 4/6/2019, 9:53 am | |
| KUDA Zar mogu otici negde iz ove koze oziljaka bez podsetnika na let pre mene u iluziji maglenoj svila sa oko pogledom zatvorenim otrovana od pupoljaka nade.. Kuda pobeci da me senka ne stigne ne prati pokusaj da me vrati usnulu nepomicnu crno-belu postelju pozajmice bez vracanja samo crta duznika i slika tvog lika..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:36 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:37 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:37 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:41 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:42 am | |
| |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 7:47 am | |
| NEGDE Mozda postojim negde ni blizu ni daleko tu izmedju mahovine uzdaha putokaza putniku na rastanku tame tamo gde svileni osecaj opstaje odoleva zivotu.. Mozda postojim jednom u trenu nezaboravljenom u dzepu kaputa ruke promrzle kad usne taknu u drhtaju samoce lagano kad ugasim dan pozelim da se nadjem u prolazu mesecine tek tako onako da me tuga mine..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/6/2019, 11:58 am | |
| NISAM Neka ne cujem tragove leta u sumrak kad krenes vetrom ponovo da mrsis kosu zeljom nisam u ratu ni miru sa vremenom samo me nema trenutno osluskujem skoljku iluzija u zalasku misli pakujem na put na strazu ocekivanja kad stigne sum glas odjeka mog isceka...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 11/6/2019, 7:42 am | |
| JUCE Juce nije htelo da mi dozvoli poneti te kroz sutra uspavalo me usporilo svanuce moje nista i sve ostalo negde usput zakaceno na trnju prolaska osecaj oparao pocetak nadanja... Juce mi se nije dalo da te prenesem povedem u zivot izgubljeni ostavih te ispod uzdaha da te nadom ne ozivim da te srecom ne osmehnem zaboravom ne dotaknem lice... 
Poslednji izmenio Dusica Pajovic dana 12/6/2019, 8:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 12/6/2019, 7:45 am | |
| SALJEM Pokusacu da posaljem uzdah izdahu za tren da se odmorim napojim zelje u letu procvetam likom pokusam promeniti boje dana da ti vece bude samnom ispunjeno.. Pokusacu pomeriti vreme malo za promenu da budem dostupna snovima zeljama ponoci osecaju da cu ti doci sada kad polako nestajem bez traga postojane nade gde sve ostade..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 17/6/2019, 7:46 am | |
| POZURI Hajde da se sretnemo tamo gde se nismo sreli onde gde nema mostova samo je ljubav ostavljena za trag onih koji naidju onako vetrom doneseni nadom zaboravljeni zeljom sastavljali vreme u isceku za utehu... Hajde da se dodirnemo mislima ovde u strahu prolaznosti koje nas odvoji od stvarnosti dariva put snova iznova da se trazimo pored svih obecanih zvezda jednom u sjaju nase komete onako tek suze prolete za kisu price rec u grlu ostavljenu stisku ruke u uzdahu nehotice proletese zedne ptice..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 20/6/2019, 8:44 am | |
| GDE SMO Gde smo moje vetrovito silovito i nezno usamljeni putnice snova nadanja uzdahom jutrom otvorim dan naslonim ceznju nezno na dlan da sacuvam sebe i tebe i nase znas ono sto leti mirisom danju opija po noci neuhvatljivo mislima pobegne bas kad pokusam da shvatim da nece doci.. Gde smo tuzno korakom trazim otiske pronosim sebe tebe i nas kroz izmaglicu jutra moje si vreme za sutra pokrivam nadom i lazima ni rec me vise nece preskoceno bez reda i rime zapisujem nestanak istine...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/6/2019, 9:10 am | |
| TISINA Sacekujem zoru u drhaju senki prljave misli o tebi zarumenise zoru za portret zelja crno..beli dan u koloritu iluzija sve je vise tebe za portret cekanja opojni zvuk donosi nadanje akordima duse i neizesnosti ostaje ono izmedju u pitanju kad cemo se sresti..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 25/6/2019, 7:38 am | |
| ZAGRLJAJ Zastani na pola hoda slobodnim padom predji na moju polovinu smrti da zivim u snu kad sumrak odlazi meni da svane u zagrljaju obecanom secanju u zavetu znas jednom smo rekli bicemo zauvek na istoj strani zabrana obmana na mostu iluzije sto drzi nas mirisom precicom za vecnost uzdahom srusen.. Zastani zagrli ostatke da sagradimo cardak izmedju ponora pusticu kose ruke kad mi dodirnes samo jos jednom da umrem u zagrljaju zivota..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 27/6/2019, 7:22 am | |
| SUM SRCA Kazu zubori izvor u sumu srca da srna utoli zedj kad osvane trag gonica promasene zamke daju nadu da ce preziveti jos dan vecnosti.. Kazu otrovno boli magla ispod koze oslobadja iluziju svetlosti onu koja ceka na kraju nadanja u sumu srca otkucaj besmisla traje produzava zedj preplasenoj srni da ne ispije zivot u trenu besmisla ostane za secanje okruzena mrezom izazova umorila pogled trazeci zaborav...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 27/6/2019, 9:40 am | |
| VIDOVDAN
Koracam pesmom kroz vreme citam iz plamena ugasenih ociju jauk prenose vekovi u postojanju istine zaduzbine krvlju natopljene uzete uzdahom casti reci se same redjaju prave bisernu ogrlicu smrti u zivotu vas..imene koja nosim zakletve stopom vasom slavim ukleti nemir u procvatu bozura u saci rasutih kostiju bez milosti
Koracam stazom potomaka ponosno miris bozura osecam dok zivim da im se divim.. |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 4/7/2019, 9:01 am | |
| TRAZIM Ne nije to ono sto me trazi od cega zavisi bol nesto sto kida surovo i lepo u zelji osmehu nedokucivog.. Ne nije izmisljeno postoji oduvek u meni trag koji me salje u nepoznato letom bez krila da osetim tren blizine onog sto nosim u sebi onog sto me ne vodi tebi.. Ne nije savrseno promaseno u pokusaju ispijanja slasti vecnosti ono sto jesmo kad nismo a ima nas...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/7/2019, 11:30 am | |
| ZABORAV Ima li senke u zaboravu linije iskusenja preko obecanog zakletvom uzdaha da se uhvati povrsnost nestajanja ponor kad zahuci jahacima sumraka ostaju obrisi u prasini neuhvatljivi tren u bljesku .. Ima li srece u odlasku vremena potroseno nestvarnom nadom zagr;ljeno sudbinom zakopcano u hodu bosonogih opomena tu je ispod jastuka oprostaja negde tamo neuhvaceno pre zore pre mraka rodjenjem na samrti predaje duse kad snovi se ruse...  |
|
 | |
meseceva rosa

Broj poruka : 11074 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
 | Naslov: Re: medeno 7/7/2019, 7:10 pm | |
| - Dusica Pajovic ::
- VIDOVDAN
Koracam pesmom kroz vreme citam iz plamena ugasenih ociju jauk prenose vekovi u postojanju istine zaduzbine krvlju natopljene uzete uzdahom casti reci se same redjaju prave bisernu ogrlicu smrti u zivotu vas..imene koja nosim zakletve stopom vasom slavim ukleti nemir u procvatu bozura u saci rasutih kostiju bez milosti
Koracam stazom potomaka ponosno miris bozura osecam dok zivim da im se divim..  Divno Dušice ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
|
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/7/2019, 7:19 pm | |
| Hvala..citala sam je na vidovdanskom bdenju u oci Vidovdana..svake godine se odrzava u organizaciji UKCG..ciji sam clan..u PG.. meseceva roso..divno od tebe.._
|
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 27/7/2019, 12:55 pm | |
| MISLI Ubicu sve zivote okro ivicu nevine osecajem znas ispod koze povredicu secanje da nestane.. A vracam se da ozivim san i mene... Bez tebe..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 29/7/2019, 11:20 am | |
| TAMNICAR Gde se skrivas dok mi uhodis snove ispred resetki koracas necujno mirises na slobodu sto me zarobila osecanjem osecajem blazenstvom predajom potragom za sobom tamo gde sam ostavila trag u tamnici zivotnoj.. Gde mi raznosis misli letom kondora pokrivas pustinjsi eho fatamorgane da se napijem u pokretu odlozim putovanje nemoguce u juce..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 5/8/2019, 10:00 am | |
| SAN Sanjam basta procvetala zovom ponosom obojila ceznju ostavljeni miris povio juta da srce prevari kad pesma ozivi zastanu budna secanja hodom pesnika besmrtost mi daleko ostala na grudima tvojim iskapala... Sanjam trazim nebo moje u oluji otvaram vrata nemilosti nek me ponese dolinama strasti da ispricam kad te sretnem slova me varaju u igri kao i ti nekad i sad u snu...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 2/9/2019, 7:44 am | |
| PRAZNINA Nisam ti dugo poslala pesmu za okvir nase radosti pomislih mozda ti osmeh traje nije potrosena ceznja za reci koje nasumice redjam u neku celinu rasparanih nadanja toplinom skrivenoj u oku nezno me cuvas od tudjih pokusaja da izblede slike secanja drhtaj usana i svako novo jutro da se ne prespava ispod mosta mraka tu gde me nosis pokrivas obecanjem rosom srece za sve sto me nece.. Nisam ti dugo darivala sebe u trenu mislima zabrani snova da ne osetis koliko pati moja slutnja u bunilu nevericom pisem u dahu uzdaha jedva i disem da uhvatim suzu pre nego mi pokvari reci i ono sto ti ne mogu reci..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 2/9/2019, 8:12 am | |
| POSLE MENE Mirisace reka u odsjaju mesecine opijace cvetno polje koracima pronosice vetar misli moje za odrediste tuge radosti zaljubljenih za sve koji se cekaju traze put da pokidaju zabrane ceznjom u predaji... Opustece tamnice cuvari zaspali u okovima ljubavi predajom kljuceve slobode pesmom ce ptice doneti vecno prolece zaljubljenima izgubljenima onma koji veruju i kad su lazi ostale posle mene...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 3/9/2019, 8:06 am | |
| OPORUKA Ostavljam ti zamrsene niti nesanice rumen u srcu jutra drhtaj u ponoc kad zakuca san predaju rose zori poneki biser lazi za ogrlicu nasu znas onu sto lagano nizemo stazom nepovrata za pocetak i kraj za ljubav i oprostaj... Ostavljam ti sebe izgubljenu porazi me u sebi medju prstima dodirom u samoci nevericom me cuvaj presvuci mi kozu jesen dolazi da prezimim nadanje na jastuku ispod tvog uzdaha kad te probudim luda i cedna da te ljubim ljubim i gubim.. Ostavljam ti raskrsnicu dana zivot na dlanu poveruj u zvezde kad zapale noc da necu ti doc...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 4/9/2019, 8:35 am | |
| LAKO JE Lako je biti negde u svemiru nedostupan za signale iskljucen sa mreze nedostupan ljubavi koja leti u vapaju bestestezinskom trazenju u pokusajima da te pronadjem detektorom srca a ti bez tezine savesti lebdis izgubljen u kosmosu iluzija zarobljen sobom u lazima obojen maskom nevidljivog sarma i drazima.. Lako je tebi bez mene...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/9/2019, 8:39 pm | |
| PESMA Umesto reci razgalicu dusu zagrljajem sete ostavicu osecaj ispod koze dok telom treperi neobicna melodija nedostajanja tog mirisa jutra daljine gledajuci slusam treperenje sna da zabelezim susret iluzijom koja prija izmedju reci onog sto se sme poneti u nezaborav... Umesto pesme ostace tisina ljubavi u kojoj sve nestaje ostaje i kad odu nemiri zaplese dan za jos jedan san.. [url=https://servimg.com/view/19935220/486]  [/url |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/9/2019, 8:50 pm | |
| KORACI Jos se pitam odjekom kisnih kapi svetiljke noci u bljesku odlazi moj svet da se vratim obucena u kaput belih ptica rasirim krila pre zime pa poverujem da sam jedna od njih smisao tajne putokaza traganja da bih milovala vreme oprosteno u meni zarobljeno u tebi da budem bliza pucnju nespokoju zivota posebnom osecaju u ispracaju mraka pre koraka ...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/9/2019, 9:09 pm | |
| IZGUBLJENI Poci cu mislima opkoljena nicijom svetloscu svuda senke mesto za skrivanje slutnje za pakao da sidjem u krug osmi u grehe moje ostavim kamen spas u svemu da dusom udahnem necitane zelje ti i ja izgubljeni u igri poezije...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 7/10/2019, 9:29 am | |
| ZASTANI Zastani na ivici ceznje nisu sve zelje moguce neke se sute od nekih zadrhtis ko prut mozda se izgubimo u vatri trazeci vecnost u bljesku iluzija za stvarnost... Zastani nestani bez krika idi na pocinak osecam oluju stize nas obecanje da se ne izgubimo u pokusaju ocajnika prosimo mrvice da zavaramo glad na jastuku smelosti ostavi radost praha nasih uzdaha...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 16/10/2019, 9:35 am | |
| JESEN JE Jesen je milo moje otislo za lastama da prezimi u sopstvenom begu iz srca utocista krenulo obecanjima do pucnja u prazno samo odjek ispunio let trenutak straha u osmehu zaledjenom.. Jesen je moje prolece ne umire sa njim jos dusa mirise tamjanom ukusom medovine secanja bude sve u meni i ove jeseni..  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 16/10/2019, 9:46 am | |
| KOLO Ti i ja sebi njoj njemu gde si sreco u kolu beg u cipeli pice necu isplanirano trenutak zivot u cekanju trag opleo pauk tuga u senci snova.. Nada  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 2/11/2019, 9:08 am | |
| SAMO SUTI Molim te kisnim kapima ne prosipaj ceznju jutrom tek je svanula istina ogolelih snova pokrij me jos malo tajnom toplo mi tu u otkucaju tisine smestim se u cosku duse u oku da se istopim .. Molim te molitvom nasom ostavi me jos samo malo u trajanju nek neosetno postojim mekocom ponizna sebi tu se ne bojim zovu odolevam isplela sam venac biserjem nedara mojih i tvojih uzdaha da ostane svetost u nama rec za ljubav bez reci.. Molim te samo suti...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 2/11/2019, 9:22 am | |
| POSALJI Posalji tren u trenu zablude za usne koje te ljube za misli sto veter cekaju u kajanju da ne dodju dok nije vreme po bespucu pocepano u grcu sakupljeno za vecnost... Posalji laz ko svaku istinu verujem obecao si neces biti prvi koji ima keca u rukavu za osmeh magije moje iluzije posalji mi tebe da mogu bez sebe biti izgubljena dok te sastavljam vremenom cekanja...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 17/11/2019, 12:49 pm | |
| TRAG Ne trazim doslo mi samo po posiljci vremena bez adrese moje ime i tuga u koverti sna tamo gde nisam ostala samo u secanju koje mi vracas u boci okeanom ljubavi zeljo da mi doplovi zebnja strepnja opijena nitima senkom plime i oseke za one noci i dane kad mislim nece da svane...  |
|
 | |
Dusica Pajovic

| Naslov: Re: medeno 24/11/2019, 6:35 pm | |
| NESTO Ono sto se sluti nevidljivo u zelji da postane nesto necije sutra u varci vremena traje i ceka mirise mislima rasulom nade za pocinak u zori zapis medju zvezdama... Ono sto salje uzdahom dotrajali mir zatalasa vidik gde smo se izgubili ili pronasli ocajem ljubavi da trajemo neprezaljeni u snu zagrljeni...  |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: medeno  | |
| |
|
 | |
| medeno | |
|