| Dusko Trifunovic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zar ptica

Broj poruka : 0 Godina : 45 Location : Vorteeeeeeex :) Humor : Mama,sta znaci NORMALNO? To je program na ves masini ,duso. Datum upisa : 24.11.2010
 | Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:27 am | |
| CIMCIRASTE ŠAMŠARE
Učio sam reči strane vagabunde bonvivane i dolče far njento znao sav se bio na to dao
Rekli su da nije loše ali da to nije sve svetu treba nešto jače i za javu i za sne
Svetu treba hokus-pokus mađija end kabare
svetu treba nešto kao cimciraste šamšare
Cimciraste šamšare za glande i žedne cimciraste šamšare svakome po jedne
cimciraste šamšare za ljubavne jade cimciraste šamšare za stare i mlade
Jer svetu treba hokus-pokus mađija end kabare a pre svega potrebne su cimciraste šamšare... | |
|
 | |
Zar ptica

Broj poruka : 0 Godina : 45 Location : Vorteeeeeeex :) Humor : Mama,sta znaci NORMALNO? To je program na ves masini ,duso. Datum upisa : 24.11.2010
 | Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:27 am | |
| MAMINA MAZA
Rodila majka mazu nikom je nije dala čuvala staklenu vazu ko da je od kristala
Kad si jednog dana otrkiula da nisi mala padoše mamini snovi ko da su od kristala
Da si znala kako sve je fini ostala bi u svojoj vitrini
A da si ostala mogla si sjati mami i tati mami i tati
a sad si moja sad si moja a ja te neću nikome dati
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:28 am | |
| DO POSLEDNJE KAPI ŽIVOTA
Kome je srce mlado i zna šta je lepota taj će živeti srećno do poslednje kapi života
Njegove divne strasti nikakva nisu sramota Ljubav je pitanje časti do poslednje kapi života
Jedan je svet i vek i troši se lepota a život teče od prve do poslednje kapi života
| |
|
 | |
Zar ptica

| SUSRET
Gledam te dugo i vidim da te znam Tvoj lik mene negde u detinjstvo nosi. Ti si neko iz moga života al ne mogu da se setim ko si.
Gledam te dugo i vidim da si žena cveće koje poznajem po rosi. ti si neko iz moga života al ne mogu da se setim ko si...
| |
|
 | |
Zar ptica

| STRANO
Napiši nešto lepo opiši nju i mene da meni zavide ljudi a njoj da zavide žene
Ti ljubav imao nisi i tebi je to strano al zato o meni piši i budi moj Sirano
Napiši kako žene prelaze pola sveta samo da vide mene kako sa njom šetam
Napiši sve o strasti o ljubavi i boli neka se naša ljubav proušava u školi
Dečaci neka pate curice neka ciče posle svakog časa i posle naše priče
Ti ljubavi imao nisi i tebi je to strano al zao o meni piši i budi moj Sirano | |
|
 | |
Zar ptica

| HLEB I SO
Detinjstvo divno naše najviše što se voli nije nam previše dalo al jeste hleba i soli
Došli su neki ljudi umorni, bosi i goli iznesi sve što imaš al prvo hleba i soli Ratovi kada su bili suze i krv se proli zato u ratu nema ni hleba niti soli
Najviše soli ima u krvi i u suzi zato ga mora biti u sreći i u tuzi
Kroz celi život s nama idu neki simboli a samo jedan je pravi simbol od hleba i soli. | |
|
 | |
Zar ptica

| NEMA VIŠE
Nema više starih bura pučina se mirna blista sve ja manje avantura a više avanturista
Sve ne živi od ideja neko mora i da kopa sve je više Odiseja a sve manje Penelopa
Sve se manje pitam šta je sve ovo što sada traje a sve više biva tema ono čega nigde nema | |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:29 am | |
| PROBUDI SE
Probudi se nešto se dešava nemoj reći da to nisi znao i tvoja se sudbina rešava moglo bi ti jednom biti žao
Probudi se nešto se dešava kajaće se ko ovo prespava
Probudi se nešto se dešava ne mogu ti jasno reći šta je ni laž nije istina prava al osetim dugo će da traje
Probudi se nežto se dešava kalaće se ko ovo prespava
Probudi se nešto se dešava u prostoru izvan naše volje od ljubavi neko nas spasava i govori da je tako bolje
Probudi se nešto se dešava kajaće se ko ovo prespava
| |
|
 | |
Zar ptica

| LJUBOMORA
S dušom mojom iz davnina sa dalekih mrklih gora sišla je ko zla sudbina ljubomora ljubomora Sve ljubavi i sva blaga sve zidove srećnih dvora srušila se mračna snaga ljubomora ljubomora Došla je da svuda vlada od ljubavi da strada Dok na svetu prepun što je ne ostanu samo dvoje | |
|
 | |
Zar ptica

| LJUBAV NEMA BOLJE DANE
Ljubav nema bolje dane sve je sad i nikad više sve što iza toga dođe dođe samo da nju zbriše
Ljubav nema bolje dane nema sutra nema juče to je škola za ludake koji malo teže uče
Ljubav nema bolje dane sama kreće sama stane sama pali sama gasi
Nas uništi sebe spasi... Nemoj da joj brojiš mane ljubav nema bolje dane
| |
|
 | |
Zar ptica

| NA MENE SU PRSTOM REKLI
Na mene su prstom rekli za sve ovo on je kriv za njega bi bolje bilo da odavno nije živ
Za njega ne važi zakon njemu niko nije rod ko mu pravi duši zaklon kad ponese bura brod
Neka prizna šta se pita da ne pravi vise sram kako sme da se skita i da živi tako sam
Ko to stoji iza njega ko mu nosi zlatni štit takva drskost iznad svega nit je bila nit će bit
Ako takvi uzmu maha i drugi će dići glas više neće biti straha svi će poći protiv nas
Kaznite ga mnog teže da za primer bude svim za stub sramni da se veže i da gori skupa s njim
Rekli su mi mnogo više nego što se o tom zna ali nisu smeli prići buktinji što večno sja
| |
|
 | |
Zar ptica

| ZAVIST
Imam problem sa čovekom (nek ostane među nama) Obdaren kratkim vekom i ispunjem zabludama
Svaki čovek cela drama al još ne zna šza ga čeka (nek ostane među nama) Nema leka za šoveka
Od zabluda duša peni a zavist je kruna svemu: Nije važno da daš meni Važno je da ne daš njemu
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:30 am | |
| O TOM - POTOM
Sve što mislim i sve što kažem ima veze sa životom ne veruju meni mnogo a ja kažem o tom potom
Trošio sam snagu svoju tragajući za lepotom živeo ko ružno pače a čekao o tom potom
Ne može se među ljude osmesima i dobrotom lud i dobar to je isto dok ne dođe o tom potom
Nastavis li tako dalje lipsaćeš sa nekim plotom A ja kažem svak zna svoje zdravo žurim o tom potom | |
|
 | |
Zar ptica

| BAM - BADAVA
Malo nade malo sumnje malo slatkog zaborava to je sve što ljubav traži ostalo je bam-badava
Orao sam svoja polja mirisala gorka trava želeo sam da me vidiš video sam bam-badava
Učio sam sto zanata znao dušu grubih sprava slušale su šta im kažem a ti ništa bam - badava
Prošao sam teške škole sipao ko iz rukava sve mudrosti ovog sveta a ti ništa bam - badava
Pitao sam - rekli su mi gde ljubavni uspeh spava rekli su mi ali kasno sve je bilo bam - badava
A malo nade malo sumnje malo slatkog zaborava to je sve što lubav traži ostalo je bam - badava | |
|
 | |
Zar ptica

| MASKENBAL
Obuci staru krinolinu prebaci beli šal ja ću da sviram violinu počinje maskenbal
Zaigraj kao da more šumi a ti si jedan val pred svima veliku tajnu glumi život je masknbal
Nemoj da kriješ lice malo pusti ga neka sja nikome do danas nije stalo sami smo ti i ja
Život je masenbal svako se krije ako u sebe siguran nije
Život je masenbal ako smo krivi pod tuđom maskom lakše se živi | |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:31 am | |
| ZAKOPANO BLAGO
Tražite tu je zakopano blago čekalo na vas iz divnih vremena uzmite svaki kolko vam je drago ukrasa sjajnog sa mirisom žena
Najbolje što su imali da kažu rekli su ovim blagom što ti nude kraj njega nisu postavili stražu učini s njime šta ti volja bude
Videćeš jednom da je u tom sjaju gročine mnogo radosti i tuge i sada s njime sve to tebi daju ponovo da ga zakopaš za druge
| |
|
 | |
Zar ptica

| PONAVLJA GREŠKE
Već je vreme da govorim o svemu što sam saznao živeći burno od ovoga trenutka
Već je vreme al ja se pitam - čemu jer još čemo se sresti bezbroj puta
Ponavljaj svoje greške i na njima se uči a mene pusti da pevam o svemu što nas muči
Pitanja mnoga na svetu ne traže odgovore Važno je živeti život i negde biti prvi
Ljubav se stvara od vazduha od zemlje i od mora a čovek živi od zabluda i plamena u krvi
Ponavljaj svoje greške i na njima se uči a mene pusti da pevam o svemu što nas muči | |
|
 | |
Zar ptica

| SVOJE RUKE
Uzeo sam sve u svoje ruke Odavno je to morao neko Sasmog sebe staviti na muke Do granice i još malo preko
Rešio sam da napravim reda U svom srcu i okolo njega Da oprobam kako to izgleda Dok još nije kasno posle svega
Sve sam dao Što se moglo dati Prijatelju životu i ženi
Sve sam dao Al se mora znati Koliko je još ostalo meni | |
|
 | |
Zar ptica

| * * *
Čini mi se da uzimam više od života nego što me sledi u Zakonu o ljubavi piše što je moje svima više vredi
Mene vodi crni fantom ja sve mogu i sve znadem mada nemam pravo na to od života svoga kradem
Videli ste sve procveta što je moja ruka takla il ćeš sa mnom na kraju sveta il bez mene na dno pakla... | |
|
 | |
Zar ptica

| BILO JE LJUDI
Bilo je ljudi i vremena al nikad nije ovakvih žena koje se trude da me shvate i sve što dajem - više vrate
One su meni rekle tužno - Ne čini ništa što je ružno A ja sam njima uz osmeh blago - Činite sa mnom šta vam je drago
Ne mora nigde to da piše al sve mi kaže da pravde ima jer ja sam znao da uzmem više od onog što se nudilo svima
Bilo je dana kad sam znao: Što nije pravo - nije pravo al ako sudim po svom užitku ni one nisu na gubitku
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:32 am | |
| NE BIH MOGLA
Ne bih mogla ne bih htela još jedanput iz početka
preživeću mnogo lakše bez još jednog crnog petka
Ne bih mogla zato neću u taj lom ne treba mi ljubav takva šta ću sa njom
Ne bih mogla da podnesem da još jednom sve izgubim
Ljubav traje dok se kaje svak za svoje promašaje
Ni u tvome oku nije stari sjaj U njmeu se od početka krio kraj | |
|
 | |
Zar ptica

| * * *
Grešio si od prvoga dana ali tad sam znala da opraštam a šta imam ja od tvojih mana osim što ću zbog njih da ispaštam
Grešio si jer si grešne vrste jer si takav i takvoga soja Dugo sam ti gledala kroz prste zato što sam htela biti tvoja
Dodajem ti dodajem sve što imam ja ti dam svoje zlatne odaje ja pred tobom otvaram
Dodajem ti dodajem ali mora da se zna šta li tebi ostaje kada svoje uzmem ja...
| |
|
 | |
Zar ptica

| ROMANTIČARI
Reci mi pravo druže stari ko su bili romantičari
kakvi su oni morali biti kad nisu bili kao ja i ti
Ako su bili kako se hvale šanse im nisu bile male
Bili su lepo mladi i ludi više ideje nego ljudi
Svi su imali u duši vragha zbog toga od njih nema ni traga
Đavo je smislio greh da ljude kvari
a za to plaćaju ceh romantičari...
| |
|
 | |
Zar ptica

| HAZARDERI
Mi koji smo ko anđeli popadali u prostore izobilja
sve smo brzo prokockali pre doskoka i pre cilja
Mi koji smo niotkuda ni iz čega prosto nikli kao trava
ničega se ne sećamo a već željni zaborava
Još letimo još lebdimo isto kao prvog dana
još čekamo na svečano otvaranje padobrana | |
|
 | |
Zar ptica

| POLA MILIONA ŽENA
Pola miliona žena viška ima u prostoru kojim luta duša moja
Siguran sam da si i ti mežu njima okružena veličinom nespokoja
Pola miliona žena kakva slika Otkuda u srcu mome ti podaci
Svaka od njih čeka Princa Pobednika a dočeka da dođemo Mi prostaci
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:33 am | |
| TRAŽIM SPASA
U muzici tražim spasa Zaljubljen sam Noć je letnja Mojoj ruci oko pasa Treba jedna Žena setna
Mesečina gde da nađem Zaljubljen sam Šta ću s tobom Potonuće moje lađe Skupa s rekom i tegobom
Po pravilu - tačka devet Zaljubljen sam Stana peta Uvlačim se u tvoj krevet I budim se...
Kakva šteta! | |
|
 | |
Zar ptica

| PRESOVAN CVET
Knjigu sam zlantu listala nešto da dušu odmori i našla presovan cvet
na tom se mestu otvori i poče da me zaziva u ono vreme lakoće
kada se mladost razmeće pa neće i što hoće
Sećam se one sreće mogla sam da poletim al ko mi cveće da de
Ne mogu da se setim
Naviru uspomene kao zvezde iz tame a suvi cvet me gleda
i mnogo liči na me. | |
|
 | |
Zar ptica

| SVAĐA
Na mene si lgedao popreko Reko si - Budi i ti Neko
A to meni nije teško biti Samo kad bi Neko bi i ti
Ja sam tebe hvalila pred svima I što nemaš lagala sam: Ima !
Tako lažuć stigli smo daleko Po meni si i ti sada neko
Ne vređaj me ne pravi skandala Ni za tebe više nisam mala
Među nama računi su čisti Svađamo se zato što smo isti.
| |
|
 | |
Zar ptica

| IGRA
Igramo se ko će koga ko će kome stat u trag igramo se osim toga ko je kome više drag
Igramo se ko će više ko će kome na rep so kome li se crno piše igramo se - to je to
Igramo se šale radi podižemo urnebes igramo se jer smo mladi bolje frka nego bes | |
|
 | |
Zar ptica

| NA TRAPEZU
Gledamo se kao u groznici u cirkusu na visokoj žici
Sve zavisi dok padam u luku hoćeš li mi pružiti ruku
Hoćemo li pokazati svima kakav magnet u ljubavi ima
ili ćeš me pustiti na kraju da uživaš u mom promašaju
| |
|
 | |
Zar ptica

| * * * Na sve sam bila pristala tugu na tugu slagala Mnogo sam luda ispala što reči nisam vagala
Za njega sve sam stvroila za sebe samo sam disala crnu knjigu ostvorila sama se u nju upisala
Sada bih samo vriskala što častan život vodim a opet nisam čista
Na sve sam bila pristala i da se ponovo rodim opet bih bila ista | |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:34 am | |
| NEVIDLJIVI ČOVEK
Da sam nevidljiv i da me nema a da se moja senka kreće kroz mlaku maglu teorema kroz mladi vetar u proleće
U svako doba na svako mesto nevidljiv stuižem sa malom zlobom jer svi se čude gde sam nešto a niko ne zna da sam s tobom
Nevidljivi svetom vlada: Ko me mrzi - nek strahuje Ko me voli - nek se nada neka viče - tu je tu je! Ko me mrzi - nek se boji Ko me voli nek se divi
Jednog dana dragi moji svi će biti nevidljivi... | |
|
 | |
Zar ptica

| LEPTIR
Leptir je cveće koje leti uživa kratko u živoj zgodi ne može ničega da se seti on živi samo da lubav vodi Leptir je cveće koje leti
Prošara vazduh ukrasi sliku od srce ne zna šta da radi sličan je vedrom umetniku što vek provodi na estradi Prošara vazduh ukrasi sliku
Prošlost je teška iza njega ličinke neke što lišćem mile jajašca žuta ispod snega i lutkice ispod svile Prošlost je teška iza njega
Produži život ako se vine u žarkoj želji za slobodom Ukrase njime svoje vitrine kad ga probodu sjajnom čiodom Produži život ako se vine...
| |
|
 | |
Zar ptica

| ZODIJAK
Noćnim nebom iznad mraka kruže znaci Zodijaka svije gledaju sa visine i utiču na sudbine.
Prvo ide stari dasac Vodolija vatrogasac za njime Ribe namiguše rečne štuke morske skuše
Ovan vežba gimnastiku da postane ravan Biku
Neke vežu neki lanci pa su skupa ko Blizanci
Rakov izum svud se štuje on unatraga napreduje
Lav Devici po bontonu Vaga tačno Škorpionu
zato Strelac gađa Jarca Al ne dođe do udarca jer sve kreće kao prije ponovo od Vodolije...
| |
|
 | |
Zar ptica

| VEČERNJA ŠKOLA
Ljubav je večernja škola u koju idu maze mangupi oba pola sposobni za ekstaze
Ljubav je večernja škola danju se samo mašta a noću vrišti od bola voli mrzi i prašta
Ljubav je večernja škola nauka nježna i gruba tu niko proći neće ako napamet buba
Ljubav je večernja škola ludost je glavna tema raspored sati ne važi popravnog ispita nema
Ljubav je večernja škola vesela promenada i ko je pao - prolazi i ko položi - pada
| |
|
 | |
Zar ptica

| KARAVAN
Sunce zađe pade dan sve je prošlo samo još ide karavan
Sve su sile protiv nas hladna noć i dalaje pas a prolazi karavan
Pas laje vetar nosi zato pas laje niz vetar da se dalje čuje glas kako laje jedan pas a karavan prolazi
Mi nosimo vama hleb i so pas laje jer ne zna za to
Šta bi dao kad bi znao da karavan zato ide da i psi sveta vide
Sve su sile protiv nas hladna noći laje pas a prolazi karavan | |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:35 am | |
| ŠPIJUN
Ima stvari koje ne sme niko znati naročito kad se sprema neka buna Za te stvari ni rođena ne zna mati al ne možeš da sakriješ od špijuna
Špijun ima memoriju oštro oko po nemaru našem svuda on se mota To je zverka koja puca navisoko i nije joj mnogo stalo do života
Špijun ima strast bolesnu da sve sazna on je hrabar a svake se senke plaši na kraju ga ipak stigne strašna kazna - uhvata ga - il njegovi ili naši
| |
|
 | |
Zar ptica

| JA ZNAM
Pitajete mene gde se sakrilo sve što se sprema pitajte kako će početi ono čega još nema
Ja znam sve odgovore na tako krupne stvari za koje pitaju mladi a mudro ćute stari
Ja sam probao vatru ona je ljuta i vrela ona živi u meni i bije iz moga čela
Ja sam probao vodu u ledu i u prahu ja sam pobednik i živio u strahu
Ja sam vidio čudo što prema svetu baulja al neću da vas plašim jer nisam takva hulja
Vi se volite nežno u sjaj ljubavne tame i samo malo pomalo ponekad mislite na me...
| |
|
 | |
Zar ptica

| * * *
Ne žalim se živeo sam dugo Imao sa zašto i za koga I sad ne znam šta da radim drugo No da berem plodove od toga
Živim svoje I nek drugi žive
Skretao sam pažnju na lepotu Uzimao sebi veći dio Sadio sam ruže po životu Da ih bere ko god bude hteo
Živim svoje I nek drugi žive
Ja sam stao na svoj kamen ludi Mom životu nećeš naći manu Učio sam od pametnih ljudi Da ne idem na njihovu stranu
Živim svoje I nek drugi žive | |
|
 | |
Zar ptica

| CIRKUS
Gutam vatru krotim lava letim na trapezu iznad vaših ludih glava šitim zlatnu jezu
Strašću vrhnih manijaka moju smelost masa prati Svet navija za ludaka da svoj život obogati
Svi čekaju da otkačim da probije telo mrežu da udarim svim i svačim o zemaljsku silu težu
To će biti bum-bumova za udarne kolor strane: pada jedan od klovnova da ulepša naše dane...
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:36 am | |
| SUPARNICA
Suparnica to je žena koja hoće što ja hoću ispruža se ruka njena da me gurne u samoću
Ona neće ljubav tvoju hoće mene da istisne Uzmi drugu bilo koju a nju pusti neka svisne
Ako sam ti ikad išta značila u tvom životu nemoj s njom nemoj s njom uzmi drugu bilo koju neku strašnu kao grom al molim te nemoj s njom
Nije mi do tebe stalo nisi mi ti neko cveće al kad je njoj naum palo da te otme - e baš neće
| |
|
 | |
Zar ptica

| SAMOĆA
Povlačim se u svoju samoću tamo gde su ljudi moga kova tamo gde se tepko živi noću od tišine i opasnih snova
Digao sam ruke od skandala od prošlosti i pogrešnih želja od lepote izvora svih žala od ljubavi i od prijatelja
Povlačim se a ostavljam ljude u njihovoj zabludi od zlata da me nađu kad i njima bude zakucala samoća na vrata
| |
|
 | |
Zar ptica

| TO SE TRAŽI
U moj su život padobranom odmekud pali neki dečaci Došli sa svojim tajnim planom: Hoće da budu moji đaci
Ja nisam hteo ni da čujem porokoa puna duša moja pa nema smisla da ih trujem gorčinom svoga nespokoja
al za njih razlog moj ne važi Svi viču samo: To se traži to se traži...
Naša je kuća puna morala tata i mama bez skandala bez skandala...
Hoćemo malo ljudskih zala velika ljubav što si je dala Izmišljaj mudro osmisli laži jer i sam znaš da to se traži da to se traži...
Redovi stoje pred mojom školom kao na nekoj počasnoj straži I ja ih trujem svojim bolom a oni vrište: to se traži to se traži...
| |
|
 | |
Zar ptica

| IGRAČKA
Pristao sam da budem igračka da prodajem dušu vragu svome da ostane samo crna tačka posle ovde igre kad me mirno slome pristao sam da budem igračka
Mislio sam da se zveri boje ove vatre koja trag mi prati a sad nosim kako mi ga skroje po meni se ništa neće zvati po meni se ništa neće zvati
Zablude sam prestao da brojim nemam kome da se vratim kući dokle pevam dotle i postojim prijatelji bivši i budući pamtite me po pesmama mojim
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:37 am | |
| ZA POJAS ZADENI
Imam snage ali neću više svega mi je dosta i previše
Rešio sam i nek tako bude sinoć su mi došle moje lude
došle lude pa govore meni svirao si za pojas zadeni
Što je bilo bilo je zaprave zar ti nije svega preko glave
živeo si kako ti želeo pevao si tužne veselo
sve ostavi novim putem kreni Svirao si za pojas zadeni.
| |
|
 | |
Zar ptica

| OVAJ TREN
Mogao sam biti lep i mlad makar ovaj tren makar ove noći dok je svuda miris njen mladosti njene goropad
Mogao sam biti lep i mlad ali čemu to kad je mlada žena ona svakog trena zna da sama sebi sja
Stara stvar je biti lep biti mlad bio sam to čemu ponovo nemam mir i biti slep ne znati svet voleti ludo ponovo imati smešni žar ponovo biti smešno čudo stara stvar stara stvar | |
|
 | |
Zar ptica

| RAČUNI
Počeo sam da svodim račune da vidimo u kojoj sam fazi odavno bi hteli da me zbune al ne mogu jer san još u snazi
Računa se da sam bio zverka i da nisam imao problema stavlja mi se poneka zamerka ali u njoj ništa bitno nema
Razbojnic ogrezli u slavi od mog srca naprave čitanku da prouče lekciju ljubavi u pećini na tajnom sastanku
Od mene su napravili čudo nio pas maslo pojeo me ne bi svi veruju da ih volim ludo dok ja pesme pevam samo sebi
| |
|
 | |
Zar ptica

| ŠTA JE TU JE
Ništa više nije čudno protiv vetra i oluje pevati je uzaludno šta je - tu je šta je - tu je
Mislio sam sve će stati kad se moja pesma čuje svi će sa mnom zapevati šta je - tu je šta je - tu je
Činilo se biće lako od mene se očekuje jer ne može svako tako šta je - tu je šta je - tu je
Sad je kasno da se kaje meni to ne dolikuje uzaludno - pa neka je šta je - tu je
| |
|
 | |
Zar ptica

| MLADIĆI
Ostaće posle mene Praznina da prkosi i vaša luda želja da uskočite sveži
al biće kako bude kako vas đavo nosi i videćete sreću Prazninom kako beži
Probajte divni Mladići Nema krivoga puta Neko će ipak stići Iako zasad luta
Ni sreća sama ne zna Kojim putem da ide Neki će možda moći Izbliza da je vide
Probajte divni Mladići
| |
|
 | |
Zar ptica

| Naslov: Re: Dusko Trifunovic 26/7/2014, 9:38 am | |
| Nešto važno da ti kažem
Imam nešto važno da ti kažem Otkrio sam kako stvari stoje Ne pita me niko da l' se slažem A govore svi u ime moje
Kada gledam starije i jače Odmah vidim čime raspolažem Ja se pravim da mi mnogo znače- Ali imam nešto važno da ti kažem
Nešto važno da ti kažem šta me muči šta me čudi kako živom i šta radim da l' je dobro-ti prosudi ali važno važno važno da ti kažem... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Dusko Trifunovic  | |
| |
|
 | |
| Dusko Trifunovic | |
|