LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Mudre misli | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Mudre misli 22/8/2010, 7:09 pm | |
| U samoći čoveku se otvara put u sopstvenu dubinu, i ako on uspe da siđe u nju bez straha i zaziranja, vratiće se obogaćen na površinu, i tek tada, kada je otkrio svoje Ja, imace otvoren i pravi put prema bližnjem, prema Ti". | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Mudre misli 23/8/2010, 5:40 pm | |
| Duboko verujem da se veličina jednog čoveka ne ogleda u tome koliko ume, zna i može već, koliko je spreman da podeli sa onima koji to isto nemaju, ne znaju i ne mogu. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 24/8/2010, 9:44 pm | |
| "... život je zanimljivo rvalište u kojem jedni padaju, drugi pobjeđuju, a ne zato što su gluplji ili pametniji, već zato što su jedni nespretni, drugi lukavi. Nespretne ne treba žaliti, bili bi surovi kao i oni drugi, samo kad bi ih slučaj ili sreća bacili nekome na leđa. Ne treba se uzbuđivati ni zbog čega, i najbolje se svemu smijati, i paziti da ne dođes pod žrvanj. Ako nećes da budeš odozgo, pričuvaj se da ne budeš odozdo, i živi kako ti je volja." | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 25/8/2010, 6:44 am | |
| Многи људи губе мале радости надајући се великој срећи.
Перл Бак | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 25/8/2010, 6:19 pm | |
| Najbolji način da oraspoložimo sebe jeste da pokušamo oraspoložiti nekoga drugoga. | |
|  | | midjika

Broj poruka : 1194 Godina : 45 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 25/8/2010, 7:12 pm | |
| "Боље од више хиљада вишка речи је једна реч која доноси мир." - Дхаммапада ____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 25/8/2010, 11:29 pm | |
| Iskustvo me naucilo da ono što se ne može objasniti samome sebi, treba govoriti drugome. Sebe možeš obmanuti nekim dijelom slike koji se nametne, teško izrecivim osjecanjem, jer se skriva pred mukom saznavanja i bježi u omaglicu, u opijenost koja ne traži smisao. Drugome je neophodna tacna rijec, zato je i tražiš, osjecaš da je negdje u tebi, i loviš je, nju ili njenu sjenku, prepoznaješ je na tudjem licu, u tudjem pogledu, kad pocinje da shvata. Slušalac je babica u teškom porodjaju rijeci. Ili nešto još važnije. Ako taj drugi želi da razumije. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 26/8/2010, 6:57 pm | |
| "U svakom svitanju postoji trenutak kada svetlost lebdi, a svaka čarolija postaje moguca." | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3260 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Mudre misli 26/8/2010, 9:47 pm | |
| "Sitnice čine savršenstvo, a samo savršenstvo nije sitnica". ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 27/8/2010, 10:12 pm | |
| Naucio sam... da ljubav, a ne vreme, leci sve rane... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 28/8/2010, 6:11 pm | |
| Dum sinut fata, vivite lieti !!
Budite radosni kad god vam se za to pruža mogućnost,i kad god za to nalazite snage u sebi, jer trenuci čiste radosti vrede i znače više nego čitavi dani i meseci našeg života provedeni u mutnoj igri naših sitnih i krupnih strasti i prohteva. (Njihova propinjanja su ćudljiva i nezdrava, njihova zadovoljenja nesigurna i kratkotrajna, sama sebi cilj i svrha!)
A MINUT ČISTE RADOSTI OSTAJE U NAMA ZAUVEK, KAO SJAJ KOJI NIŠTA NE MOŽE ZAMRAČITI !!. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 29/8/2010, 10:51 am | |
| Ljudi žive sve duže ali ne i sretnije. Prvo rade da žive a onda rade i zaboravljaju živeti. Nisu ništa shvatili.
Phil Bosmans | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 29/8/2010, 5:32 pm | |
| Samo oni koji se plase da zauzmu neki stav u zivotu, prihvataju na sebe ulogu dobre duse. Uvek je neuporedivo lakse verovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakse otrpeti uvredu ne uzvrativsi je, nego smognuti hrabrost i upustiti se u borbu sa jacim od sebe. Uvek mozemo reci da nas baceni kamen nije pogodio, a onda tek nocu, u samoci, dok nas sustanar ili supruznik spava, oplakivati, u potaji, svoj kukavicluk! | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 30/8/2010, 8:31 pm | |
| Ne može se reći onoliko mudrosti, koliko se može prećutati gluposti. Pitagora | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 1/9/2010, 6:08 pm | |
| Poznavala sam u detinjstvu pticu srca sitna kao lesnik, a umrla je vec u trecu zoru kad su joj ljudi oteli gnezdo i goru. I secam se nekog starog tuznookog pseta koje je imalo snage da skapa od zalosti kada je nestalo drage ruke iz koje je primalo milovanja, udarce i kosti. Samo sam ja prezivela smrt voljenih bica, i mnogo mi se dragih prijatelja izgubilo u dubini mraka, prezivela sam niz izdaja i kleveta i rastanka i opet mi se hoce i sunca i sveta. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 2/9/2010, 5:17 pm | |
| Ljudima ne mogu udahnuti svoju ljubav,i oni ne mogu da mi je vrate.Gledaju me hladno,sumnjicavo odmeravajuci opasnost koja im od mene preti i,zatvoreni svakako,zatvaraju se jos vise na prvu neocekivanu rec,na prvi nenaviknut pokret,ili odmah napadaju braneci se,jer vise vole da ubiju,nego da strahuju. | |
|  | | meseceva rosa

Broj poruka : 7818 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 2/9/2010, 6:11 pm | |
| Covek je slamka, on je najslabije bice u prirodi. Ali to je slamka koja misli. ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 3/9/2010, 8:13 pm | |
| Срећа је када оно што мислите, оно што говорите и оно што радите живе у хармонији.
Махатма Ганди | |
|  | | Beskraj

| |  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 5/9/2010, 6:45 pm | |
| Koliko god bila retka istinska ljubav,jos je mnogo redje istinsko prijateljstvo.
Fransoa La Rosfuko | |
|  | | Beba

Broj poruka : 42 Godina : 49 Datum upisa : 28.11.2009
 | Naslov: Re: Mudre misli 6/9/2010, 11:37 am | |
| “Prvo mi stvaramo navike, potom navike stvaraju nas.”
Čarls Nobl | |
|  | | meseceva rosa

Broj poruka : 7818 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 6/9/2010, 2:07 pm | |
| Ima srece onaj covek koji je sposoban da napravi cvrst temelj od kamenja koje su drugi bacili na njega.
(Dejvid Brinkli ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 7/9/2010, 5:10 pm | |
| Дуго времена ми се чинило да сам на ивици да почнем да водим прави живот, али увек ми се на путу нашла нека препрека. Нешто је требало довршити, неко је време требало одслужити, неки је дуг требало платити. Коначно сам схватио да су те препреке, у ствари, мој живот. Алфред Дсуза | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 9/9/2010, 6:48 pm | |
| Čuvajte se onoga koji živi u vama i na kojeg zaboravljate,a koji često,pred veče, donosi brza rešenja zbog kojih se, te iste noći, budite kao od udarca i, obliveni vrelim znojem kao rastopljenim olovom, propadate od sramote zbog sinoćnih lakomislenih odluka. | |
|  | | My Name is Nobody

Broj poruka : 0 Location : bg Humor : big happy Datum upisa : 15.07.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 9/9/2010, 7:16 pm | |
| Ljubiti se... to je isto što i morsku vodu piti Sve štogod je više piješ To ćeš više žedan biti.
Abdullah Jafar Ibn Mohammad Rudaki (874-999) | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 4:59 pm | |
| Ako mi zivot krila skrati i sneg u oku pocne da veje..znam, bar se necu pokajati sto sam umeo da se smejem..Mika Antic | |
|  | | Bajka

Broj poruka : 403 Location : u srcu Humor : smejem se Datum upisa : 26.06.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 5:44 pm | |
| "Ne treba se stideti nikakvog posla, pa čak ni onog najprljavijeg; treba se stideti samo besposlenog života." - Tolstoj | |
|  | | Bajka

Broj poruka : 403 Location : u srcu Humor : smejem se Datum upisa : 26.06.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 5:46 pm | |
| "Ko hoće da opipa rubove Neka ne isteže ruke. Treba presaviti um. Možda vi i znate da letite, Ali još niste probali na sve moguće načine "
M. Antić | |
|  | | meseceva rosa

| Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 7:58 pm | |
| "Putovanje od onoga sto smo jednom bili do onoga sto sada postajemo, jeste mesto na kome se odvija igra zivota." ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | Charolija

Broj poruka : 42 Location : sa druge strane svemira... Datum upisa : 10.09.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 8:10 pm | |
| "Moras preci preko mnogo stvari da bi mogao da nosis dusu. Zivot ne znaci samo ljubav i patnju, vec i patnju i razocaranje... Zato mnogo puta treba pokriti srce kamenom ili prazninom "
[u] ...slican se slicnom raduje... | |
|  | | meseceva rosa

| Naslov: Re: Mudre misli 10/9/2010, 11:49 pm | |
| "Da li su dogadjaji u zivotu lepi ili ruzni zavisi pre svega od toga kako ih dozivljavamo" ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 11/9/2010, 1:05 pm | |
| Lako je ljudima boriti se sa zverima. Ljudi imaju oružje kakvo zveri nemaju. Ali je teško boriti se sa duhovima zlobe, jer oni imaju oružje koje ljudi nemaju. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 12/9/2010, 11:13 am | |
| "Svi gromovi nalaze u meni odziva, sve tišine nalaze u meni svoje mesto i svi vetrovi svoja polja i svoje magle gudure."
Ivo Andric
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 13/9/2010, 6:11 pm | |
| Opasno je kad se čovek nađe sam, okružen tišinom tuđeg neprisustva, više je strahova i čudnih razgovora sa sobom. Selimović | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 15/9/2010, 7:13 am | |
| Možda nije lako živeti na svetu, ali ako mislimo da nam ovde nije mesto, biće još gore | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 16/9/2010, 7:11 am | |
| Raj nije gore vec u mom srcu.. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 17/9/2010, 7:00 pm | |
| Када дођете до ивице онога што знате морате веровати у једну од две ствари: или ће се пред вама наћи земља на коју ћете стати, или ћете добити крила и полетети.
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 18/9/2010, 2:56 pm | |
| Ljudske strasti su zagonetne, a deci je isto kao i odraslima. Oni koji su tim strastima obuzeti ne mogu da ih objasne, a oni koji nešto slicno nisu nikada doživeli, ne mogu da ih shvate. Postoje ljudi koji stavljaju život na kocku da bi osvojili planinski vrh. Niko, pa cak ni oni sami, ne mogu sebi da objasne zašto. Jedni sami sebe uništavaju da bi osvojili srce neke osobe koja ne želi ni da zna za njih. Drugi se opet uništavaju zato što ne mogu da odole uživanju u jelu ili picu. Neki veruju da bi mogli biti srecni samo ako bi bili na nekom drugom mestu, a ne tu gde jesu, pa ceo svoj život provedu putujuci svetom. A neki nemaju mira sve dok ne postanu mocni. Jednom recju ima onoliko razlicitih strasti, koliko i razlicitih ljudi. | |
|  | | Charolija

| Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 2:46 pm | |
| Grof Rajevski upita Tolstoja: "Lave Nikolajevicu,kako da znam da postoji Bog?" Tolstoj uzvrat:"Sergeje Rajevski,ti si naucnik,i gledao si kroz mikroskop?" "Da"-rece grof Tolstoj:"Jesi li se ikada zapitao,zna li onaj mikrob,da li ti postojis?!" | |
|  | | meseceva rosa

| Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 3:00 pm | |
| Zasto ljudi, po pravilu, izbegavaju da budu sami? Zato sto je samo malom broju prijatno da budu sami sa sobom...
( Karlo Dosi ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 3:02 pm | |
| Htedoh da pitam (mada jos uvek nisam siguran da li je ovde pravo mesto), da li na ovom forumu iko pokrece razgovor o nekim mudrim mislima, ili ih samo postavljate?
Recimo, ja bih se nadovezao na prethodni Carolijin post stihom:
Matej16:4 "Rod zli i kurvarski traži znak, i znak neće mu se dati osim znaka Jone proroka. I ostavivši ih otide."
A onda sam i, logicno, procitao knjigu o Joni, ali nisam bas najbolje shvatio na koji znak se misli...
Pa bih, se, recimo, sad nadovezao pitanjem da li je neko prosao slican put u svojim mislima, i kako je to doziveo i shvatio...
Ali jos uvek nisam siguran da li je ovde pravo mesto za tako nesto... |
|  | | vučko

Broj poruka : 1382 Godina : 65 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 3:30 pm | |
| Ko traži,naći će ko želi da vidi,ugledaće ko želi da sluša,čuće.... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 5:39 pm | |
| Ко није грешио, тај није ни живео! | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 9:13 pm | |
| @ Vucko
Eh, Vucko, pa pesnicki si mi odgovorio prakticno isto sto je u Carolijinom postu Tolstoj odgovorio Grofu Rajevskom... i uspeo si da izbegnes da se udubis u problematiku, jer, naravno, covek koji veruje nema potrebe da se pita.
Ali, da li si skoro video nekog coveka koji ima dovoljno vere da po vodi hoda? Ja nisam...
A tako bih voleo da moje okruzenje nastanjuju bas takvi ljudi...
Pa kako onda uliti ljudima veru, ako ne nekim cvrstim argumentima, makar tim znakom Jone proroka?
I onda se vracamo na pitanje - koji je to znak? Ja nisam shvatio...
@ 1/0
Infinity, cija je ova mudra misao?
Pomozi mi, molim te, da je shvatim...
Sta znaci gresiti?
Kako covek da zna da je svojim mislima, recima ili delima pogresio, sagresio, ili sta god?
Sta znaci ziveti?
|
|  | | vučko

Broj poruka : 1382 Godina : 65 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
 | Naslov: Re: Mudre misli 19/9/2010, 9:38 pm | |
| Ne znam,zaista koji je to znak. Tačno,nisam se udubio u prolematiku, niti sam želeo.Nisam vernik,ali sam često raspravljao o tome nekada sa svojim prijateljima vernicima. Jedno znam...ne veruje se u ono što vidiš,što rukom možeš da pipneš, jer to je činjenica...sto je sto,mada bi mogli da filozofiramo na tu temu do besvesti, u Boga se veruje kao što čovek veruje u neku ideju.Ne vidi je,ne može da je opipa, nema znakova da će se ostvariti,niti uživati u plodovima njenog ostvarenja...ali se veruje čvrsto,nepokolebljivo,do kraja.Ovo važi,mislim, za prave vernike... | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Mudre misli 20/9/2010, 12:38 pm | |
| ...verovati u Boga kao u ideju... zašto bi to uopšte neko radio?
Ali verovati u Boga kao u životni uzrok i životni cilj, to je možda i suštinska potreba.
A onda se nameće i potreba da se spozna to što je životni cilj i životni uzrok, da se shvate kretnje univerzuma i njihove namere, da se pliva u skladu sa njima, i da se ne remeti njihov sklad... meni se baš i ne čini da je to baš tako lako, pa se stoga stalno pitam, stalno posmatram, stalno proučavam, stalno analiziram ono što vidim i čujem... a vremena nam je dato malo i nemam osećaj da ću uspeti da dokučim te velike tajne pre nego što moj peščani sat isteče... onda malo izgubim motivaciju...
Šta je, Vučko, za tebe životni cilj? A šta životni uzrok?
Zašto nam je dato to malo vremena ovde na Zemlji?
Šta bi savetovao čoveka koji dolazi posle tebe i ostaje posle tebe - kako da proživi život i ka kojoj zvezdi da usmeri pramac svoga broda?
Ka čemu da stremi čvrsto, nepokolebljivo, do kraja? |
|  | | vučko

| Naslov: Re: Mudre misli 20/9/2010, 12:56 pm | |
| Verovati u Boga kao ideju je bio primer. Ne ulazim u to kako verovati.Htedoh da kažem da je besmisleno verovati u nešto što je dato, verovati i kamen...zar je za to potrebna vera, ali verovati u nešto što nismo opipali,videli tu je vera neophodna. Ne bih se razbacivao savetima o uzroku i smislu života,jer naravno ne znam ni šta je uzrok,a kamo li smisao našeg postojanja,ali mogu pretpostavke izneti. Možda smo i mi nečija ideja,potpuno besmislena i glupa, ili sasvim smislena koja će u nakom vremenu posle nas dati odgovor na to pitanje. To da li je Bog ideja i nije tako daleko zdravom razumu... | |
|  | | Charolija

| Naslov: Re: Mudre misli 20/9/2010, 1:35 pm | |
| "...imamo u dusi i sve ono sto je ikad zivelo u ljudskim dusama.Svi Bogovi i djavoli koji su ikada postojali...svi se oni nalaze u nama,tu su kao mogucnosti,kao zelje, kao izlazi." | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3260 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Mudre misli 20/9/2010, 4:34 pm | |
| U ljubavi jedne žene, otkrio sam ljubav prema svim stvorenjima. Koeljo ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Mudre misli 20/9/2010, 6:12 pm | |
| Na kraju nećemo pamtiti riječi naših neprijatelja, već šutnju naših prijatelja. Martin Luther King, Jr. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Mudre misli  | |
| |
|  | | | Mudre misli | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno Juče u 9:52 am od Dusica Pajovic» Fotografija dana Juče u 1:59 am od meseceva rosa» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 14/1/2021, 2:01 pm od majacvet» priznanje 8/1/2021, 11:01 pm od SaMar» ANAMNEZA 20/12/2020, 8:07 am od ZEX» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 16/12/2020, 8:41 am od CECILIJA» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» SEVERNA GRANICA 29/8/2020, 11:54 pm od Nostromo» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa» psssssssttt ! 23/2/2020, 6:12 pm od My Name is Nobody» Неки моjи цртежи 15/2/2020, 5:45 am od Nepopravljivi Sanjar» najromanticnija soljica za kafu...caj 10/2/2020, 2:34 am od meseceva rosa |
|
|