LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Trag u vremenu | |
| |
Autor | Poruka |
---|
bealiever

Broj poruka : 828 Godina : 43 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 20/3/2010, 12:15 pm | |
| Zagrli me, uvi me svojim dodirom. Obuci me poljupcima... Hladno je, osećaš li drhtaj što davi... Želim tvoje telo da mi bude blizu. Hoću tvoje usne, da ih osetim na licu... U mojim venama ihor se sa krvi mojom meša, to plaši te, prići ti ne da. Tek dodir, misliš, spaliće ti um, sagoreti telo. Ni pogled u oko ne daš... Ali ja ostajem tu, strpljiva u nadi da jednom ćeš moći, umeti voleti i kraj mene stati...  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 20/3/2010, 12:50 pm | |
| Tek dodir, misliš, spaliće ti um, sagoreti telo. Ni pogled u oko ne daš... lepo...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | bealiever

Broj poruka : 828 Godina : 43 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 20/3/2010, 12:52 pm | |
| Tea, lepo, ali ponekad zasmeta  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 20/3/2010, 5:19 pm | |
| Odlutaj samnom u dubine osećaja što nosi, što treperi između dva lista, nemoćan da se iščupa iz kandži vetra... Odutaj samnom u priču sa srećnim krajem, gde bola i ćutnje nervozne nema, gde smeh jedinu pesmu peva. Zalutaj u moje misli predaj se agoniji želje i budi ono što jesi u jecaju davanja i predaje moje.  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 20/3/2010, 5:45 pm | |
| Gledaš me kao leptira, očaran bojama moje mašte držiš me tek vrhom prsta al' ne puštaš da rastem... Pusti... tek da razvijem svoja krila, da u ovom kratkom danu proživim svoj let... Pusti me, da vijorim vetrom nošena da očaram ovaj crno beli svet. Ne puštaš, niti slutiš tugu u mojim očima. Ne haješ za moje želje jer samo tvoja sam i jedina. Ne traži mi život, jer i njega daću dok krila dugina režem... Ali pusti me, da samo jednom poletim na povetarcu ovom svežem. Mirise da skupim u sećanja svijem, snove da pohodim da te njima skrijem. Pusti me da odrastem u željama svojim a onda, nek počivam na dlanovima tvojim...  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2010, 11:17 pm | |
| Tragovi
U smiraju dana dok dahom svežim veče umiva zalazeće sunce, poljupcima uznosim ti maštu.
Tragove na telu pokretima prstiju ostavljam... Tek znak pripadanja utiskujem u kožu na leđima.
Na srcu opijenom, poput rujnog vina čarima, usecam lik svoj i mirise da ostanu tu...
Tragovi mene u tvojoj duši bivstvuju. To te podsećam u vremenu, u ovom surovom beznađu da moj si i da pripadaš tu... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | SaMar

Broj poruka : 1581 Location : Novi Sad Datum upisa : 27.12.2008
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2010, 8:48 am | |
| - bealiever ::
- Gledaš me kao leptira,
očaran bojama moje mašte držiš me tek vrhom prsta al' ne puštaš da rastem...
Pusti... tek da razvijem svoja krila, da u ovom kratkom danu proživim svoj let...
Pusti me, da vijorim vetrom nošena da očaram ovaj crno beli svet.
Ne puštaš, niti slutiš tugu u mojim očima. Ne haješ za moje želje jer samo tvoja sam i jedina.
Ne traži mi život, jer i njega daću dok krila dugina režem...
Ali pusti me, da samo jednom poletim na povetarcu ovom svežem. Mirise da skupim u sećanja svijem, snove da pohodim da te njima skrijem.
Pusti me da odrastem u željama svojim a onda, nek počivam na dlanovima tvojim...
 ovakve pesme volim | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2010, 9:46 pm | |
| ШаМар, хвала ти драга.  Мислим да ће ти се онда допасти и ово што ми се сада врзма по глави само да откуцам.... И ништа лепше од топлог Сунца у твојим очимаИ гледам те док очима шараш по линији хоризонта замишљене линије наших живота. И сушам твоје руке док покретима причају приче и снове неке мени тако драге, а ипак далеке... И сваки пољубац с вечери, онако миран и помало тужан, опипам јутром са новом снагом. И знам да постојиш и бићеш ту и поред ветра што шиба нас јако и кожу јежи звиждука сагом... Па наново ти кажем, Ништа лепше од топлог Сунца у твојим очима, док ветрови бију нашим пољма. Ја грлим те јако и шапћем све тише и у твоје очи се уздам и не постоји ништа више тако јако тако чисто и драго сем Сунца у твојим очима...  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2010, 10:20 pm | |
| Ја грлим те јако и шапћем све тише и у твоје очи се уздам и не постоји ништа више тако јако тако чисто и драго сем Сунца у твојим очима... Meni se dopada posebno ovaj stih...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/3/2010, 9:39 am | |
| Tea  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/3/2010, 2:04 pm | |
| Ne zavidi noći što dana ne vide Ni mesečini jasnoj za Sunašcem što pati Ne kudi ljubomorom samoću ovu što davi jer ne znaš, da, prazni su snovi... Svici mi jedino još društvo prave gubeći svoj sjaj u mojoj kosi I slavuja glas sada umire u ovoj tihoj samačkoj noći... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/3/2010, 6:09 pm | |
| Večeras, evo, ostajem tu. U tvom naručju potpisujem i svaku predaju priznajem.
Večeras me ne teraj da sanjam jer snovi su tek tren, a stvarnost u kojoj obitavam sada, mnogo lepša je.
Večeras se java poigrava mojom dušom, rađajući nadu, večeras ostajem tu... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 12:11 pm | |
| Ćutim jer u rečima utehu ne nalazim ni želje više ne mogu njima da izrazim.
Ćutim i puštam oči da govore, dok prsti reči lome Nema govorim više no što usne zbore ... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:06 pm | |
| Boli, duboko u grudima puca... Nit po nit kida se.
Govori mi nešto, laži mi zbori... Ne, ne verujem da se snovi tako dugo kovani daju srušiti.
Ućuti se! Prestani zlobom da me kudiš, srce moje da truješ...
Nevero nestani, u pticu se pretvori, i daleko odleti ...
A ti vetre, druže stari odnesi njeno pero zbog kog srce krvari... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:19 pm | |
| bea danas sam bas dosta toga sto si pisala isprocitala ne bi nista posebno izdvajala jer dosta toga mi se svidja.Mnoge stvari koje sam procitala mogla bi da stavim u psihologiju...filozofiju jer prosto svojim pisanjem navodis citaoca da prosto razmislja iz svih ovih uglova.Ja sam neko ko prosto voli kada procita nesto,posle toga sedne i razmislja sta je pisac hteo time da kaze...a ti svojim pisanjem prosto oslikavas svoja trenutna stanja...stanja kroz koja prolazis...ili si prosla.Ne znam ja sam takav utisak stekla i iz proze a iz poezije. | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:41 pm | |
| Beskraj, ja uglavnom pišem ono što osećam u sebi i kod drugih ljudi. Retko kada pišem priče koje nisu stvarne, ali čak i onda ubacujem svoje emocije i reagovanja. Mislim da jedino tako mogu postići onu notu zainteresovanosti kod čitaoca. Ako želiš da kopiraš na neko drugo polje, slobodno. ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:46 pm | |
| Slazem se stobom zato je tvoje pisanje posebno jer predpostavljam da i drugi svoja stanja opisuju ali nemaju jacinu toga opisa svoga osecanja.Ti ga izneses onako na pravi nacin sto bi se reklo i srcem i dusom. | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:53 pm | |
| Beskraj, zahvaljujem na tako lepom mišljenju, mada mi se uvek čini da nije dovoljno jako.... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 10:22 pm | |
| Tvoje srce govori dovoljno o jacini pisanja. | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 11:46 pm | |
| Večeras ne želim više da dišem... Želim samo da legnem, da se nikada ne probudim. Večeras, želim da zaspim onim najdubljim snom, uljuškana mekoćom oblaka što svod nad glavom pravi i zauvek usnim... Večeras, želim da zaboravim kako duša boli, kako prsti i srce pucaju u nemoći u surovosti u nehaju života... Večeras, zaboravljam da dišem, da razmišljam, da postojim... Prašina i dim postaje sve što samo pogledam, zavolim...... Ne, večeras ne želim više da postojim...  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:16 pm | |
| Vrte se oko mene nekakve čini, lete crni leptiri... Ne dam se još uvek i čvrsto zaronjenih nogu još stojim... Dokle da more vršljaju umom i svetom mojim? Zar nema ni jednog zraka da se blaženo predamnom spusti. Zar ne postoji neko i nešto par molitvi za mene da izusti... I molim se sada i Bogu i Svecima nebeskim; Pogledajte dole. Vidite li da me ruke bole od nemoći i straha Osetite kako duša ostaje lagano bez nade i daha... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:25 pm | |
| Ne daj se duso draga, sta nama mogu crni leptiri ako je Bog sa nama,ljubim...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:31 pm | |
| Tea, ma mašu ovim čemernim krilima, sve lupaju po očima i ne daju dahu do pluća da stigne Otimaju, lome, kidaju svaku misao i san... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:39 pm | |
| Masu i meni, pa...? Budi jaka...! ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: Trag u vremenu 29/3/2010, 9:22 am | |
| Bei naisla crna faza...Nedaj se Ines, uz tebe smo  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 29/3/2010, 3:52 pm | |
| SaMar,  Ines posustaje... Šalim se  , gde se samo seti Ines  ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | midjika

Broj poruka : 1194 Godina : 46 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 6/4/2010, 12:57 am | |
| Pod hrastom sedela stara majka pognuta od života godina I pre no što klonu šapnu vetru s osmehom: "Živela sam samo da bih njega volela" | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 7/4/2010, 10:40 am | |
| Hiljadu reči i još jedna, govore... Dodiri, nikada dovoljni, ljube... Pogledi, vatreni i nežni, lebde... Volim i voljena sam, ljudi, ima li išta lepše... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:27 am | |
| I evo, naga pred golgotom stojim. Isuviše jaka da bih rekla da se bojim. A u duši strah šapće, neizvesnost kožu buni...
Za milost neću da molim... Neka ih, neka mi sude...
Neka prospu preda me reči uvrede, osude dok svoje duše oplakuju i čiste. Neka ih, neka svoje rane vidaju oni koji tuđu krv poštovati ne mogu.
I dok bič jezika bez prezanja bije zatvaram oči i leđa okrećem, ponosno hodam, tu ostajem i rastem, prkosom se borim... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | vučko

Broj poruka : 1382 Godina : 66 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:40 am | |
| Dok čitam ovu i mnoge druge pesme, što tvoje,što ostalih pesnika na ovom forumu, osećam se kao klinac u ogromnoj prodavnici igračaka, ne znam za koju pre da se uhvatim.Sjajni ste! | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:50 am | |
| Vučko, ne brini. Većina nas se tako osećala po samom dolasku ovde, ali samim čitanjem tuđih dela rasteš i jačaš. Kada čitam šta sam pisala pre dve godine (Božeeee, zar ima toliko), kada sam došla na ovaj forum, prosto mi je smešno.... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | vučko

Broj poruka : 1382 Godina : 66 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 9:03 am | |
| Iskreno želim i nadam se da ću narasti i dorasti zadatku koji je predamnom. | |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka : 9771 Godina : 59 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 6/5/2010, 1:49 pm | |
- Vučko, ne brini. Većina nas se tako osećala po samom dolasku ovde, ali samim čitanjem tuđih dela rasteš i jačaš. Kada čitam šta sam pisala pre dve godine (Božeeee, zar ima toliko), kada sam došla na ovaj forum, prosto mi je smešno....
И оно од пре две године је било добро, сада си јача и зрелија па је и писање такво. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 13/5/2010, 10:06 am | |
| Okretne staze poljima miču, na nebu bura se sprema... Noge me nose po mokrome žitu dok na obzorju sevaju straže. Vika i cika ječe u daljini glasovi nemih u vis se dižu Dim... gromki udar sada prati drugi, treći... Dokle... da mi je znati... Suze umivaju izgladnela lica U očima sjaj, zgasnut... oslikava neverica... Kuda... vredi li ovaj život više... Može li ovo telo još da diše... Potresi tlom se šire, voda iz korita ripće a um govori isto diži se, diši... Zora tek sviće. ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 15/5/2010, 2:08 am | |
| Klijaju pohotom nemirni dani, dok noći uklete meseca se boje. Rasute kose, jedne retke loze, na zemlji sa travom se maze.
Beloga lika, rosu u očima skuplja, vetrom ruke svoje mije Ruža joj obraz, ime lepota, žena... a opet žena nije... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/5/2010, 11:37 am | |
| Ne sudite po pesmama mojim
Ne sudite po pesmama mojim koji me puti u obzorju vode. Ne čitajte reči kao dušu moju, jer reči su tek tokovi nemirne vode. Čak i kad sam tužna osmehu ću mesto dati i kada suze obraze kvase, ja ću se rečima smejati. A kada osmeh krasi mi lice iz nekih reči neverice, stare će suze u reči da stanu.
Ne sudite po rečima mojim da li se žamorom smeha davim ili u suzama tiho romorim... Ne, ne sudite kakvi su dani moga života opisani. Ni kada bes iz mene kipti, ni kada sreća moj dom kiti, nećete znati trenutke strasti u vremenu tačnom, neću ih kasti.
I zato, ne sudite po rečima mojim kakav se život reže i toči, jer teške rime teku venama ovim i nekako najlakše sve u njih sročim. I kada pišem pesme o tuzi, ljubavi, bolu i ratu, nisam ja sama koja sve to doživim, jer često me i tuđi životi ganu, pa ih tek u reči pretočim.
Ne sudite po pesmama mojim dal' sam voljena i da li volim, jer ako je tako pogrešne slike stvorićete u očima svojim. Kao i sliku, pesmu ja stvaram, iz sebe, iz drugih, iz sveta energiju crpim, od iste magije, u opipljivo pretvaram. Ne sudite po pesmama mojim jer varka će vas poneti i nećete dobro videti šta vam govorim... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/11/2010, 9:48 pm | |
| Bela pahulja
Prelomi se nešto u meni...
To valjda hladni vetar duva,
nosi tragove duša u mirisu snega što predstoji...
Radujem se unapred,
iščekujući pahulje bele
da smiraj čula donesu,
onako čiste, čini mi se,
na taj tren dodira - čak i vrele.
Posmatram decu,
dok u neznanju života
svilenim nitima nestašluka,
priče za pamćenje predu.
I oni će u jednom trenutku života
poželeti tek pahulju belu...
Al život i tako ide dalje,
uzima i pruža, događaje niže,
i tek na ruci poneka pega il bora
podseti da je kraj sve bliže.
A onda se sećamo proteklih dana,
nasmeje nas vreme za nama,
svi tmurni časovi blede,
pogled u nebo i tu je divota,
evo još jedne pahulje bele... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | meseceva rosa

Broj poruka : 7906 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 25/11/2010, 10:43 pm | |
- Ne zavidi noći
što dana ne vide Ni mesečini jasnoj za Sunašcem što pati Ne kudi ljubomorom samoću ovu što davi jer ne znaš, da, prazni su snovi... Svici mi jedino još društvo prave gubeći svoj sjaj u mojoj kosi I slavuja glas sada umire u ovoj tihoj samačkoj noći... ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 26/11/2010, 9:57 am | |
| Mesecevaroso zahvaljujem  lepo izgleda ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/3/2011, 7:15 pm | |
| Uh... baš odavno nisam pisala... Aj sada iz početka ... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/3/2011, 7:23 pm | |
| Lepo te je ponovo videti u tragu nekog vremena. | |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka : 9771 Godina : 59 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 9/3/2011, 8:52 pm | |
| Хеј ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: Trag u vremenu 12/3/2011, 8:58 pm | |
| Bea, draga nestrpljivo cekam nove stihove | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 7:52 pm | |
| Dah, svirepo otimam smrznutom prostoru... U glavi misli... džaraju logorsku vatru, greju telo nervozom, dok korak vojnički postaje.
Ne, neću imati milosti reči će sečivom sablje vijati... Ćutanje se slomilo negde u uglu dok svirepost očaja obuzima dušu.
Za čiju decu ja živim... tvoju, njegovu, njihovu, dok moja krv u tuzi, neimaštini kopni...
Recite mi sad Vi... vlastodršci, fotelja vlasnici gordi Postoji li još neko osim onih što uz vaše pesme vijore Ceni li se rad i trud čoveka, radnika, seljaka, ili samo poltronske ruke...
Srušilo se nebo nad nama okreću se kosti predaka... Ne postoji dužnost niti osećanje srama, sve je bleda senka... Sve je uvod jednog velikog, sramnog mraka... ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:05 pm | |
| Zalosno ali takvo je stanje i da li ce se ikad nesto promeniti pitamo se dok u foteljama sede oni koji vole samo svoj dzep. Drago mi te citati opet, Bea, lepo ti je ovo  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:16 pm | |
| Tea, nažalost, ali tako je... dokle? E to je već filozofsko pitanje... valjda dok svi ne ustanemo i dreknemo DOSTA! I DA, LEPO JE PONOVO BITI OVDE ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:32 pm | |
| Odvajam prah od kamena Prebiram tragove davnih uspomena Iskrunjena, očotana sećanja...
Javljaju se slike, filmovi, nanovo okrećem trake u glavi... Čudno, ali vreme ne prašta, a ni ja...
____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 10:23 am | |
| Odazovi se, zar ne čuješ šapat bića što doziva te.
Odazovi se u noći tom glasu iz dubine... Nije san, nije priviđenje, to te ja, ljubavi, dozivam iz tame puste sobe.
Odazovi se rečima što miluju te mesto ruku toplih, dopusti da te ponese plašt osećanja u izmaglicu vremena i prostora.
Odazovi se, budi mi bliže makar u snu...
____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | meseceva rosa

Broj poruka : 7906 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
 | Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 5:05 pm | |
|  Pesmama tvojim rasulo se vreme, i svi mi pomalo u njemu... ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 8:35 pm | |
| Mesečeva Roso, divna si! Hvala ti na ovoj lepoj ilustraciji i još lepšim rečima! ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Trag u vremenu  | |
| |
|  | | | Trag u vremenu | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Danas u 11:23 am od Dusica Pajovic» medeno 10/4/2021, 10:06 am od Dusica Pajovic» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 10/4/2021, 3:09 am od Helem-elem» priznanje 9/4/2021, 5:33 pm od SaMar» Zaključavanje foruma 5/4/2021, 3:03 am od Helem-elem» kako lepo piše ovaj čovek 2/4/2021, 10:17 pm od Helem-elem» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 1/4/2021, 1:31 pm od majacvet» Horor Price 1/4/2021, 3:16 am od Helem-elem» Taj romanticni Balasevic 9/3/2021, 1:19 am od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa |
|
|