LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Pop | |
| |
Autor | Poruka |
---|
tanja

Broj poruka : 40 Godina : 45 Location : Pariz Datum upisa : 07.11.2007
 | Naslov: Pop 30/6/2008, 3:54 pm | |
| Podsjeti me sto to bjese ljubav - Oliver Dragojevic
Gde li si se do sad skrivala znam negde si uzivala kad god dosla dobro dosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni.; ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim kad god dosla dobro dosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Podsjeti me sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen sto to bjese, sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen | |
|  | | Ptica

Broj poruka : 524 Datum upisa : 17.04.2008
 | Naslov: Re: Pop 30/6/2008, 7:58 pm | |
| On me voli na svoj nacin
On ne pise njezna pisma nikad o tom ne govori ne zna srce da otvori al' ja vidim sto mu znacim
On me voli na svoj nacin
On ce poci tko zna kamo on se vraca kasno nocu al' i takvog ja ga hocu slab je pa se pravi jaci
Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim
On ne voli da ga pitam kao skoljka biser krije da l' je sa mnom ili nije al' dobrotom nekom zraci
Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim
Gabi Novak | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Pop 6/7/2008, 2:05 am | |
| Pusti me da spavam
Umorna sam vec od svega muzike i plesa, dima prestani sa poljupcima pusti me da spavam
voljela sam mnogo ludo ali sad je svega dosta gorcina mi samo osta pusti me da spavam
previse smo nocas pili sve se oko mene vrti do vjecnosti i do smrti pusti me da spavam
rekla sam ti da si prvi kao sto sam rekla svima ostavi me, nije zima pusti me da spavam
otisla sam, ne znam kamo ne vracam se vise kuci svaki korak sad me muci pusti me da spavam
moje tijelo nije moje preslaba sam da se borim za daljinom nekom gorim pusti me da spavam
vidim sto se sa mnom zbiva ali necu da se jadam ako i u ponor padam pusti me da spavam
govore mi da sam zla jadna kao zgazen cvijet gadi mi se citav svijet pusti me da spavam
ne trazi me ako odem u nepoznat neki grad vec je ponoc, dosta sad pusti me da spavam
cemu da se ovdje nadam mozda me i bolest ceka bolest kojoj nema lijeka pusti me da spavam
ne znam sto ce biti sutra kao i ti, nemam nista zaklona, ni utocista pusti me da spavam
laku noc i dobar budi kakav tezak san me hvata ne otvaraj nikom vrata pusti me da spavam
Gabi Novak ______________________________________ "Ratnik svjetlosti je oprezan s onima koji misle da poznaju put" :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 6/7/2008, 2:16 pm | |
| Jelena...grupa "Bolero"
Nismo svi iz ljubavi stigli na ovaj svijet proplakali u času kad nema nikog da te zavoli još postoje istine koje vole boljeti zbog mene nikad, nikad nećeš plakati... nikada se nismo sreli, vremena nismo imali da mi oči obrišeš, da mi ruke miluješ jer ja sam tugu kvasio tuđim suzama ponekad moja draga svojim očima….
A godine prolaze niz naše obraze vjetrove proljetne starost umiruje da l' za tebe postoji neko sasvim drag i lijep čije ruke tebi radost donose... jer danas više nemam snage da te zavolim danas samo moram, moram, još jednom da te potražim jer ja sam tugu kvasio tuđim suzama zbog mene nikad, nikad nisi plakala
Jelena, Jelena eh da su anđeli, nosili krila rodama Jelena, Jelena da su bar bogovi imali malo vremena, 'daragaja maja' [дорогая моя] Jelena pomisli da su bar ljudi svi rođeni pod srećnim zvijezdama… 'daragaja maja'… možda ne bi... _________________________________ "ratnik svjetlosti je oprezan s onima koji poznaju put" :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 6/7/2008, 2:29 pm | |
| Grupa "bolero"
O Jesenjinu
Ma ubit ću te sad ako budeš pričala te slatke gadosti o našoj ljubavi
da l' su oduvijek žene sve bile tuđe i nevjerne da l' su oduvijek željele imati samo za sebe
al' vratit ću se tad kad mi bludi dojade jer svi mi želimo jednu ženu za sebe
i neću patiti jer me moraš voljeti bogovi su dali isti bol za oboje
Hej, o Jesenjinu nikad neću pjevati jer je ludi pjesnik život dao bludnoj svetici. __________________________ "ratnik svjetlosti je oprezan s onima koji poznaju put" :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 6/7/2008, 2:33 pm | |
| KRČMARSKA MOSKVA
Sinoć su me pijanog gazili po krčmi noćas su me mnoge ljubile u tami čekala si dragog svog pijanog druga eh za malo radosti mnogo je tuga
željela si često da se nosim k vragu da me pokraj puta cigani ukradu a onda su mi nož zaboli u srce noćas su me mrtvog našli usred krčme
draga, ne vjeruješ da su mene ljubile po krčmi boli, još te boli voliš, još me voliš draga...
draga, ne vjeruješ da su mene gazili po krčmi boli, još me boli volim, još te volim draga...
Gotova je priča sve ljubavi su prošle ostala si ti da se napiješ za mene ostala si ti koja nikad proći neće a šta ako mi druga na grob donese cvijeće... __________________________________ "Ratnik svjetlosti je oprezan s onima koji misle da poznaju put" :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 6/7/2008, 2:41 pm | |
| Nemogu da odolima da vam ne prebacim većinu pjesama sa cd-a, poznate sarajevske grupe "Bolero"koja je opjevala divnu glazbu,inspirirana velikim pjesnikom,CD je pod nazivom "O Jesenjinu"
Sviri harmoniko tugo, tugo prsti svirca, val pomamni na pij sa mnom...kučko...šugo na pij sa mnom
izgubljena si i ofucana preko mjere šta zvjerkaš tim plavim očurdama da te odaderem
još bi samo u vrt pristajala da vrane plašiš ideš mi na jetra mala i da sjašiš
sviraj harmoniko, sviraj onu moju trgni tikvo šuplja onu sisatu bih radije no 'koju ta je ponajgluplja
mnogo vas je bilo ti mi, dakle, nisi neka prvina al' ni jedna ne bje' ko što ti si, takva strvina
što bolnije, to zvučnije tu dolje ili drugdje, u mutljagu neću da se ubijem zbog drolje idi k vragu
dojadi mi da rastačem život uz taj ološ prosti ja plačem, draga plačem oprosti...oprosti... __________________________________ "Ratnik svjetlosti je oprezan s onima koji misle da poznaju put" :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 6/7/2008, 2:45 pm | |
| Galebovi
Hajde poljubi me, leptirice, i ne boj se, hajde pokloni mi zamah krila, povedi me..
Samo ne reci ne...
Hajde približi se, leptirice, i ne boj se, poljubac ponesi njoj, evo ti adresa i broj Samo ne reci ne...
I ponesi me u zemlju galebova, povedi me u jedan novi dan, tamo gdje se čuje samo pjesma, gdje pupoljci nikada ne trunu.
Poljubi me i reci zbogom zemljo, ti koja znaš za tugu i sudbinu, odreci se zabluda i svijeta, pokopaj sve istine i laži.
Hajde poljubi me. ________________________________________ "ratnik svjetlosti je oprezan s onma koji misle da poznaju put" :sunny: |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 7/7/2008, 12:01 pm | |
| Ogi Radivojević
Nešto se desilo sa našim životom....
I kud’ da krenemo sada, kad snovi se gube?
Leteli mi smo visoko, ali smo pali potom, i ostali smo tako, zatečeni životom.
Druge se pesme čuju, i sve pevaju o tom kako smo i mi negde nestali sa svojim jedinim životom.
Nešto se desilo sa našim životom....
Na ljubav ne misli niko, i kada misli – laže!
Izgubili smo jasnu metu. Svi smo nekome krivi, i divimo se novom svetu, u kom se od ljubavi ne živi!
Druge se pesme čuju, i sve pevaju o tom kako smo i mi negde nestali sa svojim jedinim životom.  | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 15/7/2008, 1:47 pm | |
| Vukovi umiru sami Tisina ko sidro veze mrak u meni polako kopni strah ova ljubav je bila prividjenje nije ovo moje vrijeme
Do zore je ostao jos koji sat vani nemir ko da je rat oblacim kaput i odlazim da sve zaboravim
I opet Dunavom plove brodovi a ti vise za mene ne brini ko lisce sam, vjetar me raznosi vukovi umiru sami
Tisina ko sidro veze mrak u meni polako kopni strah oblacim kaput i odlazim da sve zaboravim
Dunavom, Dunavom Dunavom, Dunavom,
Boris Novković :sunny: |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 23/7/2008, 8:01 am | |
| Pismo
Željela bih iz tvojih usta saznat sve o njoj i tebi Ući u sve vaše tajne koje nikom, nikom rekli ne bi Reci.. Kakvo lice ima? Je li bijele, meke puti? Da li često priča s tobom il' k'o i ja samo šuti?
Dal' je stvarno tako mlada kao što mi kažu drugi? Dok zamišljam vas zagrljene dani su mi dugi, mučno dugi.. Da li s njom si strastven tako nakon dva, tri oštra pića? Je li zbilja tako dobra kao što se o njoj priča?
Dal te voli, dal je nježna? Vjeruj, nije mi svejedno… Dal si opet tako sretan kao što si bio jednom? Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi…
Nas dvije smo tako same, inače smo dobro, hvala Mislim da sve razumije, premda je još tako mala Radoznale njene oči u stopu me svuda prate Svaki pogled, svaka kretnja sve me više sjeća na te
Ponekad mi, iznenada, šapne da joj nedostaješ Time što te takvog pamti još joj uvijek mnogo daješ Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi…
Dal' je isto vodiš sobom na sva svoja putovanja? O Veneciji i Firenci ja još uvijek često, često sanjam Još sam jednom bila tamo, iz radoznalosti čisto Da sudbinu izazovem, ali ništa, ništa nije bilo isto
Naša prošlost lomila se kao crteži na staklu Jednom još proživjela sam našu ljubav k'o kroz maglu Dok ovako s tobom pričam, ja izmišljam svoju sreću Moj je život ovo pismo koje niti poslat neću…
Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi
Josipa Lisac | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 24/7/2008, 3:37 pm | |
| OLUJA
Vatre plam već gori licem ljetnjeg neba vatre plam je sad u meni jer te trebam. Ja trebam tvoje usne na čelu mom tvoje usne na vratu mom dok more se pjeni pod prozorom. Ja trebam tvoje ruke na licu mom tvoje ruke na tijelu mom dok nebo se ruši nad morem.
A ne znam kad I ne znam kad I ne znam gdje I ne znam gdje će nakon kiše za me svanut vedar dan.
Oluja, oluja vlada još u srcu mom Oluja, oluja vlada još u srcu mom.
Ja trebam tvoje usne na čelu mom tvoje usne na vratu mom dok more se pjeni pod prozorom. Ja trebam tvoje ruke na licu mom tvoje ruke na tijelu mom dok nebo se ruši nad morem.
A ne znam kad I ne znam kad I ne znam gdje I ne znam gdje će nakon kiše za me svanut vedar dan.
Oluja, oluja vlada još u srcu mom Oluja, oluja vlada još u srcu mom Oluja, oluja Oluja, oluja, oluja
Josipa Lisac :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 26/7/2008, 6:05 pm | |
| Proplakat, proplakat će me zora I nebo i nebo sa suzama A kako, a kako neće draga Koju, koju sam ljubija
Na tvojoj ruci prsten U tvome oku suze Taj drugi što te uze Ne voli kao ja
On nije s tobom bio I slušao gitaru I ne zna pjesmu staru Tu koju srce zna On može da te vodi I dvore da ti kupi Sva blaga da ti skupi Sigurnost da ti da Al falit će ti barke I pjesme s ovog mora I falit će ti noći Sa malo starog sna
Na tvojoj ruci prsten U tvome oku suze Taj drugi šta te uze Ne voli kao ja
I proplakat će noći I proplakat će zora A kako ne bi čovjek Kad voli kao ja.
Mišo Kovač :sunny: |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 3/8/2008, 12:08 pm | |
| Tvoj dečak je tužan
Još uvek mislim na onu, koja tu kraj mene već dugo ne spava, a noć je duga i tamna kao bol, a postelja prazna i prazan je sto.
Ja ne znam gde živi i da li još zna, da negde bez njhe još sanjam i ja.
Jer drugi je vodi na daleki put, do zvezda i dalje bez mene.
U nekom vrtu i ti si sada ruža dok bdijem u noći ti znaš, da sam tužan.
Ne zovi me više, ti znaš da je kraj mom putu do zvezda bez tebe.
U drugom vrtu i ti si sada ruža, tvoj dečak te sanja, tvoj dečak je tužan. | |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 9/8/2008, 7:03 pm | |
| Oliver Dragojevic Trag u beskraju
Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja dise ovu mrizu sto me vuce u tamne dubine sve kroz pismu u daljine
I da ocu, i da smin ne bi moga skupit svu lipotu zivota niti suze ovog svita
Ref. Sve bi da' da si tu barem jedan tren da vicnost bude da ti pratim trag u beskraju sve bi da' da si tu
Ka i nekad gledan nebo trazim gradove u noci di smo podno zvizda zori krali grumen sjaja jutro moje di si sad
Ref.
Pismo di li je kraj ovo more bez dna zeno razmakni sve sive koprene sna budi opet moj dom sto sad pust je i sam jer sad puna je luna sto nad morem sja
Ref.
Pismo di li je kraj ovo more bez dna zeno razmakni sve sive koprene sna budi opet moj dom sto sad pust je i sam jer sad puna je luna sto nad morem sja
Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja dise ovu mrizu sto me vuce u tamne dubine sve kroz pismu u daljine | |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 11/8/2008, 9:21 am | |
| www.youtube.com/watch?v=A3REPMDSCh4Son of the moon A legend tells of a gipsy woman Who pleaded with the moon until dawn. Weeping she begged At the break of dawn To marry a gipsy man. "You'll have your man, tawny skin," Said the full moon from the sky. "But in return I want the first child That you have with him. Because she who sacrifices her child So that she is not alone, Isn't likely to love it very much." Chorus: Moon, you want to be mother, But you cannot find a love Who makes you a woman. Tell me, silver moon, What you intend to do With a child of flesh. A-ha-ha, a-ha-ha, Son of the moon. From a cinnamon-skinned father A son was born, White as the back of an ermine, With grey eyes instead of olive -- Moon's albino child. "Damn his appearance! This is not a gipsy man's son And I will not put up with that." Chorus Believing to be dishonoured, The gipsy went to his wife, A knife in his hand. "Whose son is this? You've certainly fooled me!" And he wounded her mortally. Then he went to the woodlands With the child in his arms And left it behind there. Chorus And the nights the moon is full It is because the child Is in a good mood. And if the child cries, The moon wanes To make it a cradle. And if the child cries, The moon wanes To make it a cradle. | |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 13/8/2008, 2:02 pm | |
| Nedostaješ mi ti
Kad bi htjela ti da budes moja luka, moje more moja ljubav zauvijek kad bi htjela ti da budes moje noci, moje zore moja sreca zauvijek
Ja bih htio da te vodim putem njeznosti i snova da te vodim zauvijek ja bih htio da te volim ovim putem sve do bola da te volim zauvijek
Nedostajes mi ti i ove noci nedostajes mi ti tvoj smijeh, tvoj glas i oci nedostajes mi ti a noc je duga nedostajes mi ti za san, za mir, za ljubav | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 28/8/2008, 3:22 am | |
| Šta će mi dukati, kad mladost nestane U srcu ranjenom, tuga ne prestaje Svi bijeli jastuci, marame svilene Šta ce mi dukati, kad on nije kraj mene
Ona je voljela njega, srcem iskreno, pošteno U njenim očima, to nije moglo ostati skriveno Svjedok je bol, bila je bez ikog svog Cijelo selo je znalo za ljubav iz sokaka tog Sreli su se pokraj stare šljive gdje su vranci pasli Njih dvoje ko da su jedno za drugo rasli A on je volio svoje konje, hrasteve, ravnicu Slavonsko nebo, zlatno žito, svirat tamburicu Svaku crtu, svaku točku na njenome licu Jedino s njom htio je podizati dicu Bio je skoro siromah, ali je bio pošten momak Kad su si rekli da, već je dobila i stomak Dijete na putu, a slavonski život je znoj No ona je bila njegova, on je pripado njoj Bili su sretni da ko kakva bila muka ta Ljubavi nisu mogle kupiti šake i šake dukata A onda došla je zima, prvi snijeg je pao Ona je potajno željela haljinu, on je znao Živjeli su skromno, al mu nije bilo žao Bog i svoju krv, sve na svijetu zadnje dao Uprego je konje da krene putem grada Do tamo pet sela, snijeg je počinjao da pada Na rastanku je reko idem po poslu sada Mislio je kad se vrati bit će ljepša nego mlada
Šta će mi dukati, kad mladost nestane U srcu ranjenom, tuga ne prestaje Svi bijeli jastuci, marame svilene Šta ce mi dukati, kad on nije kraj mene
Još pričaju starci, mlađi rijetko ko da sjeća se Ne pamti se od tog strašnog dana take mećave Kako se baš tada uveče vraćao iz grada Sve je više sumnjo da postoji koja nada Da večeras dođe kući, jer je mećava bila jaka Ni konji nisu htjeli pa se skloni kod zemljaka Šta ce, mora čekat, ne preostaje mu drugo Nego da se vrijeme smiri kolko god da treba dugo Još od onog časa dok je napuštao Osijek Zamišljao je usne što se razvlače u osmjeh S haljinom na dar kad joj pokuca na vrata I osjeti nježne ruke oko svoga vrata Gledo je kroz prozor, slušo otkucaje sata Pitajući se pa dokle će još snijeg da pada Al upravo tada, dok se prognoza nagađala U tom istom trenu kod kuće mu žena rađala S pogledom na vrata, čvrstom nadom da ce doć Njeni drhtaji i bolni krici rezali su noć I plače jadna sama, jer bol ko nikad boli Al bi bilo puno lakse da dragi kaže da je voli Samo Bog je znao u kakvim je teškim mukama Dozivala svog dragog da ga čvrsto primi rukama On nije čuo kolko je htjela biti s njime I da je zadnja riječ na usnama bila njegovo ime
Šta će mi dukati, kad mladost nestane U srcu ranjenom, tuga ne prestaje Svi bijeli jastuci, marame svilene Šta ce mi dukati, kad on nije kraj mene
Već je bilo blizu podne kad je u selo stupio Potjero je konje i još jednom bičem lupio U ruci čvrsto držao haljinu što je kupio Kad vidi u daljini, u crnini svijet se skupio I prepozna si braću, mater i ćaću I još pola sela, al zašto su svi u plaču I zašto se iz kuće čuje jauk i galama Al nije stigo pitat, Marija nije s nama Rekla mu je mama, jedva nekako kroz suze Kad je utrčo u kuću, oko nje crne bluze On njeno tjelo uze, preklinjao ju je da ustane Iz očiju suze nisu mogle da se zaustave Pade na koljena jecajući "Moja voljena" Isplako je dušu, al ga je sve više boljela I viko "Zašto Bože i da život nije fer" Al srce nađe utjehu kad ugleda rođenu kćer Primio ju u naručje, dijete mu rasvjetli tamu Reče "Zvat ćeš se Marija", u sjećanje na mamu Poljubi malu damu, stavi je uz mrtvo tijelo Da dragoj obuče haljinu, anđeli nose bijelo Kažu sam ju je sahranio, ispod stare šljive Ljubeći danima koru gdje je urezala ime Nikla tuga iz njive, nikada hladnije zime Samo sjećanje me vrati medju žive
Šta će mi dukati, kad mladost nestane U srcu ranjenom, tuga ne prestaje Svi bijeli jastuci, marame svilene Šta ce mi dukati, kad on nije kraj mene |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 7/9/2008, 4:25 am | |
| Zapleši samnom, lakim korakom me ponesi. Čvrsto zagrli, preko podija vješto prenesi.
Dodirom svojim. ko notama dušu dotakni. Usne svoje, mojim usnama primakni.
Osjećam drhtaj, tijela tvog. Ritam srca, uz ritam mog.
Uzavrelu krv, melodija stvara. Nosi naša tijela, u strasti pretvara.
Vješto u ritmu, tako zagrljeni. Ostajemo istom, melodijom opijeni. /Sirena / :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 13/9/2008, 1:09 am | |
| Vanna Hrabra kao prije
Rijec po rijec, stigli smo do sutnje u tisini lec' postalo je najlakse od sveg' noc po noc, zaklinje se jutro da ce sutra doc' cisto, umiveno, neduzno
Ref. Nisam vise hrabra kao prije ljubim te u obraze dok me tvoje usne zaobilaze nisam vise pametna ko prije oci tvoje duboke sada sute i ne smiju se tako ljubav prestaje
Kap po kap gledam kako curi iz tvog pogleda sreca nekoc nepobjediva dah po dah, udisemo miris zadnjeg poljupca i prestajemo biti ti i ja |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 13/9/2008, 1:13 am | |
| Dvije su vrbe pokraj rijeke tiho plakale Dok su se vlati ovim poljem tužno svijale Sjećam se Nina one jeseni kad si otišla Bio je vjetar, zar ne pamtiš.
Tvoja je kosa poput grana bila nemirna Posljednje zbogom kad si rekla sva u suzama Sjeti se Nina one jeseni kad si otišla Sjeti se vrba pokraj rijeke.
Tvoja je kosa poput grana bila nemirna Posljednje zbogom kad si rekla sva u suzama Sjeti se Nina one jeseni kad si otišla Sjeti se vrba pokraj rijeke.
Mišo Kovač |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 13/9/2008, 1:19 am | |
| Proplakat će zora
Proplakat, proplakat će me zora I nebo i nebo sa suzama A kako, a kako neće draga Koju, koju sam ljbio Na tvojoj ruci prsten U tvome oku suze Taj drugi što te uze Ne voli kao ja
On nije s tobom bio I slušao gitaru I ne zna pjesmu staru Tu koju srce zna On može da te vodi I dvore da ti kupi Sva blaga da ti skupi Sigurnost da ti da Al falit će ti barke I pjesme s ovog mora I falit će ti noći Sa malo starog sna Na tvojoj ruci prsten U tvome oku suze Taj drugi šta te uze Ne voli kao ja
I proplakat će noći I proplakat će zora A kako nebi čovjek Kad voli kao ja.
Mišo Kovač |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 27/9/2008, 4:28 pm | |
| Vanna Hrabra kao prije
Rijec po rijec, stigli smo do sutnje u tisini lec' postalo je najlakse od sveg' noc po noc, zaklinje se jutro da ce sutra doc' cisto, umiveno, neduzno
Ref. Nisam vise hrabra kao prije ljubim te u obraze dok me tvoje usne zaobilaze nisam vise pametna ko prije oci tvoje duboke sada sute i ne smiju se tako ljubav prestaje
Kap po kap gledam kako curi iz tvog pogleda sreca nekoc nepobjediva dah po dah, udisemo miris zadnjeg poljupca i prestajemo biti ti i ja |
|  | | Ptica

| Naslov: Re: Pop 4/6/2009, 5:47 pm | |
| Utorak - Petar Graso
Pred tebe razvicu svoju bol Ko crno vino na bjeli stol Jos nosim onaj trag Sto boli, al je drag A tebe nema I nema te
Prolazi jos jedan utorak Sve ide znam, moram biti jak Al cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema I nema te
I sve dok zivim i dok imam glas Ja plakacu za nas To me zivot okuje I sve dok zivim i dok imam glas Ja plakacu za nas Boze daj da budem jak Da mi prodje utorak
Zivim ko vuk, ponosan i sam Ne znam za bol , ljubav niti sram Al cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema I nema te. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Fini textovi pjesama 7/6/2009, 8:34 pm | |
| Ti jos uvijek znas branit me k'o lud kad o meni svasta govore za svaku tesku rijec, ti bit ces prijeki sud da meni nikad lose ne bude... Tu jednu musku suzu ponijet cu na dusi k'o kamen bit cu ja znam sto nocima me gusi samo okreni se i idi nek' niko ne vidi koliko znacis mi... Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla I jos branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla... Nina Badric- Dodiri od stakla 
Poslednji izmenio Jagodica bobica dana 8/6/2009, 12:58 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 7/6/2009, 11:45 pm | |
| Gdje god da spustim kofere tebi pozelim "dobar dan" i ne procitam "Mali princ" da dodje mi na oci san...
Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila...
Da Bog da stane cijeli svijet stane bar na tren da se opet tebi vratim da me zagrlis kao dijete pa nek' glavom platim
Ljubi me na blef vjeruj mi na rijec moj je zivot lazni sjaj previse za kraj a premalo za oprostaj...
Gdje god da spustim kofere znam da si prokleto sam meni su tijesni zidovi uvijek se isto osjecam...
Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila...
Nina Badric- Da se opet tebi vratim |
|  | | bealiever

Broj poruka : 828 Godina : 43 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: Pop 11/6/2009, 10:35 pm | |
| A World To Believe In
I've seen the tears and the heartache, and I felt the pain I've seen the hatred in so many lives, and lost in vain And yet through this darkness there's always a light that shines through And takes me back home Takes me back home
All of the promises broken And all of the songs left unsung Seems so far away as I make my way back to you
You gave me faith and you gave me a world to believe in You gave me your love to believe in And feeling this love I can rise up above And be strong and be whole once again
I know that dreams we hold on to, can just fade away And I know that words can be wasted, with so much to say And I when I feel helpless there's always a hope that shines through And makes me believe Makes me believe
And I see for one fleeting moment A paradise under the sun I drift away and I make my way back to you
Life goes on Can leave us with sorrow and pain And I hold on To all that you are To all that we'll be And I can go on once again
Because your love hears my soul once again I can live and I can dream once again Because you made me believe
-Celine Dion- ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

Broj poruka : 828 Godina : 43 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: Pop 11/6/2009, 10:38 pm | |
| "I Feel You"
They gave me a life that's not so easy to live And then they sent me on my way I left my love and forgot my dreams I lost them along the way Those little things you say When words mean so much You never back down And they all shy away You always listen to me
And what do I get to get me through these sleepless nights? And what do I have to hold when no one's there to hold me tight And what do I see? the only thing that gets me through this is what I feel and I feel you
And this ain't no bed of nails But there not roses just the same Got this road sure can be long Another endless day, another seven hundred miles that'll take me further from my home
Those little things you say When words mean so much You never back down And they all shy away You always listen to me
And what do I get to get me through these sleepless nights And what do I have to hold when no one's there to hold me tight And what do I see the only thing that gets me through this is what I feel and I feel you
I know what you're going through now Believe me I live this
And what do I get to get me through these sleepless nights And what do I have to hold when no one's there to hold me tight And what do I see the only thing that gets me through this is what I feel and I feel you
- 3 doors down- ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: pop1 11/6/2009, 10:39 pm | |
| "So I Need You"
If you could step into my head, tell Me would you still know me If you woke up in my bed, Tell me then would you hold me Or would you simply let it lie, Leaving me to wonder why I can’t get you out of this head I call mine And I will say Oh no I can’t let you go, My little girl Because you’re holding up my world, So I need you Your imitation of my walk And the perfect way you talk It’s just a couple of the million things That I love about you So I need you So I need you So I need you So I need you And if I jumped off the Brooklyn Bridge, Tell me would you still follow me And if I made you mad today, Tell me would you love me tomorrow? Please Or would you say that you don’t care, And then leave me standing here Like the fool who is drowning in despair And screamin’ Oh no I can’t let you go, My little girl Because you’re holding up my world, So I need you Your imitation of my walk And the perfect way you talk It’s just a couple of the million Things that I love about you So I need you So I need you So I need you So I need you I’m on my own I’m on my own I’m on my own Oh no I can’t let you go, My little girl Because you’re holding up my world, So I need you Your imitation of my walk And the perfect way you talk It’s just a couple of the million things That I love about you So I need you So I need you So I need you So I need you!
-3 doors down- ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Pop 11/6/2009, 10:40 pm | |
| Kao so u moru
Četri hladna zida, jedna odaja hotel izgubljenih duša noćas je moja stanica, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš, kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, moje lice gubi boju, kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti... Četri hladna zida, jedna odaja moje nebo ostalo je među tvojim prstima, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti, moje lice gubi boju, kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti...
-Aleksandra Radović- ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 12/6/2009, 6:23 pm | |
| JELENA TOMASEVIC-Kosava
Kosava, navikla sam na tu zimu, volela sam u Beogradu, bez tebe, bez tebe se srce sledi i izgubi svaku nadu, lepa sam samo kraj tebe...
Zagrli me ti bar, ne moras me nikad' voleti, dar ne moras mi nikad' kupiti, daj, samo zagrli me, nesto slazi, nocas kad' me tuga potrazi, kad' me potrazi...
Lepa sam, samo kraj tebe...
Zagrli me ti bar, ne moras me nikad' voleti, dar ne moras mi nikad' kupiti, daj, samo zagrli me, nesto slazi, nocas kad' me tuga potrazi... | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 12/6/2009, 6:24 pm | |
| CRNO PA SE NE VIDI
Sedimo zajedno, vece je carobno a medju nama je zid na usne crveno, na oci zeleno stavljam da sakrijem stid.
Izlaza nema, zlo nam se sprema i pas tvoj drema kao da moje korake ne zeli da cuje.
I svetla gasim, da svoju senku od tebe spasim samo mi ona ostaje posle tvoje pobede.
Ref. Posljedni put ti ja kosu diram i crnu haljinu nocas biram crna je najbolja, crna odgovara hocu da budem ti lepa.
Jer ako kazes kraj kad ti dodje ako se zaplacem i suza podje moze da nastavi, haljinu pokvasi crno pa se ne vidi.
Na stolu jabuka, na traci poruka i malo pudera trag sve ce to nestati, neko ce oprati neko ko bit ce ti drag.
Izlaza nema, zlo nam se sprema i pas tvoj drema kao da moje korake ne zeli da cuje.
I svetla gasim, da svoju senku od tebe spasim samo mi ona ostaje posle tvoje pobede.
Crno pa se ne vidi. | |
|  | | bealiever

| Naslov: Re: Pop 13/6/2009, 6:39 pm | |
| Ima li nade za nas - Drazen Zecic i Andjela
Znam da ipak mislis da sam kriva ja za sve I da moja sreca tvoju uzela je Kako zbog mene nemas sve sto imam ja I kako je tuzna samo tvoja sudbina
A ne znas da nisam ni ja sretna s njim I kako se svako jutro sjetna probudim Pa mi dodje da te jos jednom pitam ja Ima li nade za nas?
A cini mi se da bi i ja dao pola zivota svog Da sam opet duso, samo dio srca tvog Jer nema dana kada na te ne pomislim Kako da se onda i ja s tim pomirim Jer dao bi sve godine, mladosti sne Da si opet kraj mene
A ne znas da nisam ni ja sretna s njim I kako se svako jutro sjetna probudim Pa mi dodje da te jos jednom pitam ja Ima li nade za nas?
A cini mi se da bi i ja dao pola zivota svog Da sam opet duso, samo dio srca tvog Jer nema dana kada na te ne pomislim Kako da se onda i ja s tim pomirim Jer dao bi sve godine, mladosti sne Da si opet kraj mene
budi kraj mene
Da si opet kraj mene ____________________________________________ Možda su moji snovi suviše jaki i veliki da bi bili deo ove stvarnosti.. a možda je i ova stvarnost samo mali delić mojih snova...  | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 13/6/2009, 9:22 pm | |
| Samo jedan dan
Plave se kise na staklima tisina ostavlja trag ti nemas snage da oprostis a znam da jos sam ti drag
Utjehe nema u rijecima dubok i opor je glas sve vidis u mojim ocima ostani zbog nas
Samo jedan dan zaustavi vrijeme samo jedan dan za tebe i mene
U oku tvom zvijezda al' volim te do neba ostani zbog nas samo jedan dan
Utjehe nema u rijecima duboki opor je glas sve vidis u mojim ocima ostani zbog nas
Samo jedan dan...
U oku tvom zvijezda al' volim te do neba ostani zbog nas samo jedan dan | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/6/2009, 7:10 pm | |
| Ljubav
Ja sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama i kuda krenem, tvoja ruka u mojoj ruci i kada zelim nesto da kazem, ja kazem mi
Ljubav, ljubav ljubav
I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi dvojinu su stari Sloveni imali u recniku i kada zelim da kazem ja, ja kazem mi i kada mislim o sebi, ustvari ja mislim o nama
Ljubav, ljubav ljubav
Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo i dani i noci su slonovi na indijskom crtezu i boli i boli i boli i boli, boli nas ljubav i boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav
Ljubav, ljubav ljubav
Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke polako dosada pravii nam bore od laznoga smeha i nase reci od milja su navika nasa imena od milja su navika boli nas ljubav, ljubav, ljubav
Ljubav, ljubav ljubav E.K.V.
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Pop 1 16/6/2009, 7:40 pm | |
| Ostani
Poljubi me I budi tu Da sklopim oci Na tvom toplom ramenu Poljubi me I budi tu Nek srce lupa kao da je Prvi put Poljubi me Pomoli se Sve svijece svijeta Nek se za nas Upale
Ostani Ovu noc kad svi mi prijete Ostani Zagrli me kao dijete Ostani Kad sva si ljubav moja Samo ti Ostani Da me cuvas Kada zaspu andjeli | |
|  | | Venera

Broj poruka : 81 Godina : 49 Datum upisa : 30.10.2009
 | Naslov: Re: Pop 8/11/2009, 8:58 pm | |
| Tose Proeski - Tajno moja
Tvojoj lik jas go sonam kako ikona, nezna, bliska, dalecna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda pracam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. | |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | |  | | Venera

Broj poruka : 81 Godina : 49 Datum upisa : 30.10.2009
 | Naslov: Re: Pop 12/12/2009, 8:29 pm | |
| Bilo je vrijeme sunca kad oči su se srele pod nebom Rivijere bilo je vrijeme sunca što prosulo se na nas i ljubav procvijeta
Bilo je vrijeme ruža kad ruke su se srele na pijesku Rivijere bilo je vrijeme ruža a ona bješe ljepša od najljepšeg cvijeta
Danijela, Danijela još me peče, još me uvijek boli Danijela, Danijela samo jedno srce ludo voli
Al' sudbina drugo je htijela i zalud su srca se klela od ljubavi osta tek sjena Danijela, Danijela
Oliver Dragojevic | |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Pop 12/12/2009, 10:31 pm | |
| ispred mene je samo tama toliko ljubavi i mrznje ali ja sam na sceni sama i kad me ruse laz i galama ja moram opet ostati ista ja moram opet biti dama eeee...da ni moje srce ne zna sto hoce i ja se vracam mjestu samoce ni tvoja ljubav ne znaci meni meni je mjesto samoj na sceni zivot je cirkus zivot je drama nekad mi otme nekad mi daje ali ja sam na sceni sama ni moja pjesma me ne brani ni kada vasa srca slama ja sam opet na sceni sama da, ja sam opet na sceni sama
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 12/12/2009, 11:13 pm | |
| NI BOG NE PRASTA SVE I PRSTOM KAZUJE KO DALJE NE MOZE I KOGA ODNOSE NEBESKE KOCIJE JA MOLIM ZA TEBE SA NEBA ANDJELE DA NE DOLAZE DA ZAUSTAVE NEBESKE KOCIJE AKO TREBA JA CU POCI MJESTO TEBE OVE NOCI DA TE SPASIM DA TE SACUVAM I DO BOGA I DO NEBA I JOS VISE AKO TREBA SAMO DA TE MENI OSTAVE NEBESKE KOCIJE NI BOG NE PRASTA SVE I PRSTOM KAZUJE KO DALJE NE MOZE JA MOLIM ZA TEBE SA NEBA ANDJELE DA NE DOLAZE DA ZAUSTAVE NEBESKE KOCIJE | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 12/12/2009, 11:23 pm | |
| sanjala sam da te vise ne volim sanjala sam i u snu sam plakala sanjala sam sanjala da odlazim plava me zora vratila a gdje smo sad kad trebam te kad vise ne znam bez tebe tiho padaju kapi sjecanja jutro pocinje s imenom tvojim znas li da sam sanjala sam da te vise ne volim sanjala sam i u snu sam plakala sanjala sam sanjala da odlazim plava me zora vratila a gdje si sad s kim budis se i kome lazes volim te tiho padaju kapi sjecanja jutro pocine s imenom tvojim | |
|  | | lucija

| Naslov: pop1 12/12/2009, 11:32 pm | |
| prvi put ti kazem da da se bojim svitanja i da nemam odgovor na sva tvoja pitanja uvijek sam te cuvala i od ljudi i od zla a sad meni trebas ti trebas kao nikada spavaj tu,tu kraj mene na mom jastuku nemir budi moje vene kada nisi tu, mirno teku teku rijeke, rijeke ljubavi zasto nebi svi bili ko mi DJECA LJUBAVI | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 13/12/2009, 12:01 am | |
| ONA DOLAZI JEDNOSTAVNO OSJETIM MOZDA MI SAPNE SNIJEG SA GRANE STA MI DONOSI KUSUR OD LJUBAVI IL MALO SRECE MINULIH DANA NE ZNAM KAKO AL ZNAM ONA DOLAZI KAD SUZE GOVORE ISTINA RAZVALJUJE I SVAKA RIJEC ME OBORI S NOGU TO STO SI VARALA TO BI TI OPROSTIO AL STO SI MENE TO NE MOGU TUGO, TUGO NESRECO NIKOGA NISAM TAKO VOLIO | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 5/2/2010, 8:02 pm | |
| reci sto je falilo u nasem malom gnijezdu zar ti nisam skinula zadnju s neba zvijezdu reci sto je falilo da pronadjem i to a onda idi kud god znas jer je gotovo i to sto sam dalai ljubav i dom nije pomoglo ti radis po svom MENI NE TREBA SA TVOG STOLA MRVA JA SAM RODJENA DA BUDEM PRVA i to sto sam dala za tebe bas sve ti si bacio na putu do nje MENI NE TREBA SA TVOG STOLA MRVA JA SAM RODJENA DA BUDEM PRVA sto mi nisi rekao kad je poslo krivo znas da bi ucinila za tebe sve zivo sto mi nisi pruzio jednu pravu sansu prije nego krenuo si s njom u malu romansu JA SAM RODJENA DA BUDEM PRVA | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 6/2/2010, 9:46 pm | |
| koliko ima od maturske noci veceras smo novo drustvo mi daleki, sasvim nepoznati ne pomaze ni to sto ste sriktani svi vi bivsi "ladni" frajeri sad rijetko vas zovu ulice stvarno ni jedne satro dobre nisu vise, nisu curice vidim i ti nesto sviras malo radio stampa, malo tv ali izlazis li jos na ista mjesta i da ne zaboravim da pitam te dal jos imas ploce Beatlese i Stonesa i stapove i skejta kao onog proljeca i tebe je duso, poslao tata da studiras u Americi doneses diplomu od suvog zlata ne bi li je ponovo otkrili i dobro te udali evo i ja nesto snimam malo radio stampa, malo tv izlazim jos na ista mjesta tamo za mene dobro je VOLIO BIH UMRIJET PRIJE NEGO OSTARIM VOLIO BIH UMRIJET SAMO DA IH NE VIDIM KAKO PRICAJU PRICE KAO NASI STARCI BIVSE DJEVOJCICE, BIVSI DJECACI.. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 10/2/2010, 10:26 am | |
| redaju se slike setaju miskonovom djevojke ko vile davno proslo vrijeme sve ste moje bile vracaju se dani mirisu tresnje kada sidjem niz Kovace pitat'cu te jednom sta ti ove pjesme znace za koga nocas cuvas dukat oko vrata i dal' jos ime moje tvoga srca vrata otvara zbogom bivse noci dernek u parku ti kraj mene, i gitara ne znam dal'cu moci biti onaj isti a ti ona stara | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 10/2/2010, 1:18 pm | |
| skupi svoju kosu u saku vezi oko svilenu traku u casu kad ti zadrhti ruka vezi maramu oko struka ali ne, nemoj mene vezati pusti me na debelo more da uz vjetar ja zaplovim kisa nek' mi crta bore tad cu jos vise da te volim ali ne, nemoj mene vezati vjetar se vezat' ne moze ni kada mora presuse vjetar se vezat ne moze tu samo ljubav pomaze PROBUDI ME TIHO I BEZ GLASA VEZI NOGE OKO MOGA PASA STISNI ME KAD KISA PLJUSNE VEZI SVOJ DAH ZA MOJE USNE AL NE, NEMOJ MENE VEZATI isprati me na prasnjavu cestu i pusti me dea zapjevam moje srce ne zna kucat' na jednom mjestu ja nista tu ne mogu ja samo to znam ali ne, nemoj mene vezati VJETAR... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 10/2/2010, 2:15 pm | |
| idi sad, druze moj ljubavi pozdrav mi odnesi mojoj ti putu mom tu je kraj umoran ovde ja cu stati, zelim mir kad ne bude mene kad me skriju paprati, travke i sas kad ne bude mene ljubit' cu je pjesmama svojim i tad o, reci mi njoj da je tako prolazno sve kao ptica let samo nju da volio sam ja jer je za mene bila sav svijet crveni moj cvijet idi sad, druze moj ljubavi pjesmu mi ponesi mojoj ti dalje sad mogu sam pocinak ovdje ja cu naci, idi ti kad ne bude mene kada dodju drugi djecaci ko ja kad ne bude mene reci da cu ostati sa njom i tad | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 23/2/2010, 2:48 pm | |
| znam da nije lako zivjeti sa tim znam, al ipak svaki novi dan na nas me podsjeti da je moglo biti sve bolje i drugacije, al te nema da je moglo biti sve kao nekad, kao prije kad su te ruke grlile znaj da nije lako da te prebolim sad trazim razlog da te sto puta vise povrijedim da na dusi osjetis ovaj nemir, ovu bol sto se sprema kad na kozi ostane jedan trag i sjecanje da nas vise nema ON TEBI DAJE SVE STO JA NISAM ZNAO SADA ZNAM DA PREVISE LJUBAVI TI SMETA ON MENI KRADE TE, A JA TE NE BIH DAO SA TOBOM MI ODNOSI POLA MOGA SVIJETA | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Pop  | |
| |
|  | | | Pop | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Danas u 8:01 am od Dusica Pajovic» medeno Danas u 7:57 am od Dusica Pajovic» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 17/2/2021, 3:18 pm od majacvet» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 16/2/2021, 4:07 pm od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Taj romanticni Balasevic 7/2/2021, 1:52 am od meseceva rosa» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» priznanje 8/1/2021, 11:01 pm od SaMar» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa |
|
|