LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Pop | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 23/4/2011, 8:43 pm | |
| Ja sam ti od uvek sa tugom u rodu jedna od onih sto ne mogu nikada srcu svome reci ne i ko zna sto svi koje volim jednom odu i kao vrate mi slobodu tek kad mi srce zarobe
Ref. 2x Boli me imena tvoga svakog slovo ti si kraj nje, a kraj mene tuga, nista novo i kad ti postanem samo recka na zidu imaj u vidu da moje suze sve na tvoju dusu idu
More je, mirno a moji brodovi tonu ja nemam volju za plovidbu novu kad nisi tu, kada nisi vise moj cujes li, dubine plave ime mi zovu umiru nade ko u robu a ja bi jos da slutim dodir tvoj
Lidija | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Pop 29/4/2011, 9:14 pm | |
| Soba za taga
Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s' drugim odes od mene i sve mi nizbrdo krene da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise
I bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise
{X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe
Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odluim nesto to tako mora da bude da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi
Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise
{X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe
U ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi
{X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 30/5/2011, 10:10 pm | |
| Tuzna pesma
Rec jedna i kraj, bol, gospodski sjaj
gazila bih duboku reku
samo da nadjem zvezdu neku
koja na tebe podseca
Zid izmedju nas, noc pruza mi spas
htela bih da ti zovem ime
plakala bih, al' nemam s kime
umrla bih i dosta s time
znaj, ipak znaj da
Ref.
Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje
stara slika naseg vremena jos uvek tuguje
a kisna jutra opet pocinju
otkad sam otisla
smejem se, a suze naviru
kurva sudbina | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/7/2011, 9:51 pm | |
| Laste se noćas sele, lete ka jugu a tvoj pogled divlje pčele šapuće tugu evo sneg miriše a tebe nema više, znam
Laste ka jugu lete i ti noćas kreni jer to te Božja ruka odnosi meni evo zima stiže a tebe nema više, znam
Kao da je mesec stao samo za nas dvoje jer nas planina bola deli a sneg je noćas pao, lane moje | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 13/8/2011, 11:03 pm | |
| Korak do dna - Goca Trzan
I ruz na tvojoj kosulji I miris njen na jastuku I slova tvoga imena Na njenim gresnim usnama
Mogu da ne vidim Mogu da ne cujem Mogu da oprostim Ne i da zaboravim Mogu da ne pitam I luda se napravim Mogu da oprostim Ne i da zaboravim
Tu gde si doveo me Samo na korak je dno Jos jednom pogledaj me Ja ne zasluzujem to Samo je korak do dna Taj korak napravi sam A ja cu dalje kako umem I kako znam Tu gde si doveo me Samo na korak je dno Jos jednom pogledaj me Ja ne zasluzujem to Samo je korak do dna Taj korak napravi sam A ja cu dalje kako umem I kako znam A ja cu dalje kako umem I kako znam
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/8/2011, 4:22 pm | |
| Odlazim, dugo traje ova laz. Sta jos mogu, sta jos nisam ja zbog nas. Odlazim, led se lomi ispod nas, da l’ da cutim, il da vrisnem na sav glas! Sklopi krilo, moja vilo. Sta cu ja, sta cu ja, sta cu ja? da te ne dam, da se predam ... reci sta, reci sta, reci sta!
ref. Taman nam godina, zivot da smirimo. Taman nam svega, pameti premalo. Taman nam godina, da ih prozivimo. kako se ne da sreci, uvek za malo...
Ostani, ti mi svaku boru znas. Ono najgore smo prosli, gde sad bas. Ostani, nikom tako ne trebas, nismo stigli gde smo posli, gde sad bas...
Sklopi krilo, moja vilo. Sta cu ja, sta cu ja, sta cu ja? da se ne dam, da se predam ... reci sta, reci sta, reci sta! | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 27/8/2011, 9:17 pm | |
| Ukrascu dah s tvog prozora, postacu led na staklu tvom, pa dok me dlanom brises, da te disem, bar tren pod tvojim dodirom.
Ukrascu dah s tvog jastuka, nek bude vetar jedru mom, jos tvoga svetla ima, u mojim oblacima, jos si mi snaga umornom.
Bez tebe hiljadu mojih slika, dani tek presarani broj, moja si oduvek, i moja nikad, a ja zauvek samo tvoj.
Svet je ko prazan ram bez tvog lika, moj zivot pogresan je kroj, moja si oduvek, i moja nikad, a ja zauvek samo tvoj.
Ukrascu dah s tvog jastuka, nek bude vetar jedru mom, jos tvoga svetla ima, u mojim oblacima, jos si mi snaga umornom. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 9/10/2011, 8:01 pm | |
| Nikad nisam nikom dala da se tako ponasa da me cijele noci ljubi sedam dana ne javlja
Ko da ne znam sta je ponos ko da nemam odgoja nicega sad vise nemam otkad tebe ljubim ja, ljubim ja
Ref. 2x Spremna sam zbog tebe tugu svijeta nositi spremna sam na tebe cijeli zivot cekati spremna sam ko nikad cijelu sebe davati nikad vise nikoga ovako ludo voljeti
Ako to se zove ljubav neka, spremna sam na sve ako to se zove bolest pusti me da umirem
Ref. 2x
Znam da je grijeh ljubit' kako ljubim znam da voli me i to je dovoljno
Vesna Pisarevic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 6/11/2011, 4:08 pm | |
| Poruka Dal’ da budem tvoja postelja, njezna meka bjela svilena, il’ da budem tvoja jedina, tiha melodija. Dal’ da budem sreca najveca, po kojoj tuga nikad ne hoda, il’ da budem tvoja pustinja, tamo gdje ces naci mir. Refren: Hej moja ljubavi, reci mi, zar je tesko voljeti, ljubav je med, otrov i led al’ nije me strah od nje. Kaliopi | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 15/11/2011, 9:52 pm | |
| Nemirno more
Parni Valjak
Oprosti mi molim te sto nisam to sto zelis ti znas da volim te na neki nacin svoj
Oprosti zbog patetike to je zbog romantike umjesto cvijeca i svijeca uz veceru
Znam da je tesko trajati sa mnom ima me, nema me pozelim nekad, stati na loptu al' bojim se
Ref. Ja sam ja, ne drzi me mjesto mojom dusom, pusu vjetrovi ja sam ja, k'o nemirno more mrzim luke, mrzim obale
Oprosti mi molim te sto nisam to sto zelis ti znas da volim te na neki nacin svoj
Oprosti ako zvucim kao da sam nesretan ti znas da sam oduvijek bio sa rijecima nespretan
Dani se slazu u godine duge zima je pred vratima nista nam dobro ne donosi sutra osim nadanja | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 25/11/2011, 7:31 am | |
| Grad bez ljudi
Gledaš u mene očima hladnog sjevera osjećam mraz u grudima jer sam te izgubila Znam umire ljubav tišina sve mi govori u pobjedi i porazu ti samo si u prolazu Vidjela sam grad bez ljudi pobjednika kako gubi anđele na stupu srama djecu koja plaču sama Vidjela sam snijeg u maju đavla u bijelom raju ali ne i muško koje zna trajati u dvoje takvi valjda više ne postoje Komad po komad moje srce *** se a ja sam tu da čekam te i da za slamku držim se Znam umire ljubav tišina sve mi govori u pobjedi i porazu ti samo si u prolazu Vidjela sam grad bez ljudi pobjednika kako gubi anđele na stupu srama djecu koja plaču sama Vidjela sam snijeg u maju đavla u bijelom raju ali ne i muško koje zna trajati u dvoje takvi valjda više ne postoje Grad bez ljudi – Severina | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/12/2011, 7:36 am | |
| Da li sanjas da sam tu da li slutis dodir moj da li ikada pozelis da jos jednom budes moj, da li zoves moje ime, da li spavas jos na onoj levoj strani postelje
Da li lazes samog sebe, k'o sto sebe lazem ja, da li nedas da izblede slike nasih godina ako radis sve od toga, nema sile, nema Boga jos si moj
Nisam prestala da volim oci tvoje, tvoje usne, tvoje ruke miris tvoj. Nisam prestala da ljubim tvoje stope kuda si ti prosao sa njom Nisam prestala da verujem u ljubav to ne mogu dok za tebe dusa zna.. nisam prestala da budem tvoja duga, kad'odu svi, ostacu ja jedino ja
Da li pomisle na mene, usne napukle ko nar, da li sakrijes u oku jednu suzu bar da li srecan si kraj nje ili posle svega kazes da to nije moja stvar
Da li lazes samog sebe, k'o sto sebe lazem ja, da li nedas da izblede slike nasih godina, ako radis sve od toga, nema sile, nema Boga jos si moj!
Tijana Dapcevic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 5/1/2012, 10:08 pm | |
| Vrijeme leti, vrijeme mijenja sve teško mi je nositi se s time ljudi odlaze, ljudi dolaze ne govori nikom svoje ime.
Srce sam ti davno predao vruće, kao pecivo na dlanu, znam bio sam lud al' više nemam kud zato, molim te, pusti me.
Ref. Idi, zauvijek zalupi vratima Idi, pusti da borim se satima živi i s drugim dijeli sve, al' ne zaboravi da netko volio te je. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 5/1/2012, 10:11 pm | |
| uvijek tako počinje, polja cvatu čuvaj tamne bisere na svom vratu prva si rekla ti s tobom ću stajati i kada bogovi dignu glas prva si rekla ti to mora trajati jednom davno smo imali nas
sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruše sni a isto smo sanjali sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi gdje si ljeti već je hladno ruke mi zgrij
uvijek sve završava bliže bolu mrvice od ljubavi na tvom stolu jednom si rekla ti zbogom oprosti mi i sve je nestalo ko za čas jednom si rekla ti ne znam se kajati jednom davno smo imali nas
sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani, vrijeme leti kako se poruše sni a isto smo sanjali sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi gdje si ljeti već je hladno ruke mi zgrij (već je hladno, moje slabe ruke zgrij)
sad te se samo rijetko sjetim prolaze dani vrijeme leti kako se poruše sni a isto smo sanjali sad te se samo rijetko sjetim gdje li si zimi gdje si ljeti već je hladno ruke mi zgrij već je hladno ruke mi zgrij (uvijek sve završava bliže bolu) bliže bolu... | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Pop 10/1/2012, 10:25 pm | |
| Kada gledam tvoje lice Uvijek osjetim vedrinu Koju nosi ljetna noć Dodirnem li tvoje ruke Uvijek osjetim toplinu Koju mi je dala moć
Kad nas napuste voljena Sve radosti iz mladosti Čak i kada bude teško Sve do kraja svog života Od tebe neću poć
I kad dođe dan, naš zadnji dan Kad prođe san, nas zadnji san Kad nemiri budu dio nas I kada nam kucne zadnji čas I tada čuj, Deni, kao i sad Da te volim ja
Grupa COD - Deni ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 26/1/2012, 6:53 pm | |
| Od kada stalo je vreme, retko stizu do mene, uglavnom price, samo prazne price.
I sve vise mi hladno, sve bih dala da stvarno, iz ove koze, negde moze
Jer uvek na kraju svetla gase, od trnja do snova,
REF. Ostali su dani bez nas, i nebo duginih boja, ovo nije kuca za spas, vec samo kako se mora.
Kad prodali smo ljubav, izgubili smo ljubav, jer ubila nas ljubav.
Jedan korak do trona, jos toliko do bola, makar precuti, ma nije vazno.
Onda pogled u vreme, tu nema tebe ni mene, samo prazno, sve je tako prazno.
Mozda ce jutro da nas budi, na korak do snova
REF.
Kad prodali smo ljubav, izgubili smo ljubav, kad prodali smo ljubav, jer ubila nas ljubav. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 1/2/2012, 7:21 am | |
| **Kada dolje krenu stvari svratim opet u park stari dah ti trazim, grlim poznat topli mrak..
Tvoje lice kraj fontane sjecanje niz obraz kane sve sto zelim, da jos jednom sebe dam
Tu sam ja prvi put te ljubio tu su svi sretni dani ostali tu sam ja za te suzu pustio al to znamo samo mi, ljubavi
Srce drhti, ceznja lupa kada prodjem pored klupa one cuvaju, one cekaju prve ljubavi
U krug sve do park kafane sto i jedna mladost stane jos odjekuju nasih snova koraci
Tu sam ja prvi put te ljubio tu su svi sretni dani ostali tu sam ja za te suzu pustio al to znamo samo mi, ljubavi | |
|  | | Angel Neny
Broj poruka : 2 Datum upisa : 02.02.2012
 | Naslov: ZORAN KIKI LESENDRIC - BUDI TU KAD PADNE SNEG - TEKST 2/2/2012, 11:18 am | |
| ZORAN KIKI LESENDRIC - BUDI TU KAD PADNE SNEG - TEKST San neki los, Dan gori jos U losu vest se sastale
Pred svaki Tvoj Labudov poj Juris pod vece zastave
Budi tu kad padne sneg Svi se povlace uz beg Pred dahom severa ... Ostacu sam
Budi tu kad padne mraz Sve nas deli isti jaz Vera i nevera ... Al' to vec znam
Jos jedna laz Krunisan paz I stari dvor sa novim ludama
Sablasni bal Razbijen gral Na tajnoj veceri sa judama
Budi tu kad padne mraz Tek da predahnem na cas Pod tvojim pramenom ... Ako mi das
Budi tu kad padne sneg Kamen poguraj uz breg I mene s kamenom ... Al' to vec znas | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 15/2/2012, 6:44 pm | |
| Utopija
Nisam ti trazila dokaz vernosti zbog toga se ne dobija orden hrabrosti meni je jasno ko si ti ne vredi s tobom ostati
Danima ne spavam ni na zemlji ni na nebu hodas mi po mislima i nista nije u redu samo zbog mrve vernosti ne vredi s tobom ostati
Ref. Ne ostavljam za sobom tragove svoje ne, ne ostavljam pred nama karte stoje za put u zaborav sad odlazim jer tuga nije sitnica bice ukras tvog lica kasno je da mi trazis oprostaj
Bio si utopija, pod kozom necista krv druga rec za promasaj, greska bio si samo zbog mrve vernosti ne vredi s tobom ostati
Lidija | |
|  | | tisina snega

Broj poruka : 837 Godina : 28 Location : ...tamo gde ljubav stanuje... Datum upisa : 16.02.2012
 | Naslov: Re: Pop 17/2/2012, 4:38 pm | |
| Kraj
Rec po rec i prodje nasa prica nikada ti nisam bila slicna samo sam zelela da verujem da lice si mog' nalicja
Nisi ti taj covek mojih snova dodir tvoj je put bez blagoslova bila sam zena koja sanja probudio me zvuk cutanja
Ref. Sad kad je stvarno kraj sve nosi, tvoje je trag ne ostavljaj svi moji strahovi i snovi umorni nek' odu kada odes ti
Nekad si mi bio tako blizak kao krv, dah, zivot, ali ipak nikada nisam te dodirnula tako da ti pokrenem svet
Ref.
Najvise je bolelo to sto nisi namerno da me volis prestao a ja ne mogu da zamerim bol da besom zamenim
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 26/2/2012, 7:05 pm | |
| NEVERNE BEBE - KISa
Sve godine koje imam menjam ih za noc na zemlji gde god krenem vidim samo crno, beli svet oko sebe
Napisacu knjigu,
napusticu grad u kome ostaju stranci i niko ko mi znaci
Ref.
Volim ga, volim nju volim sve osim tebe ti nosis kisu ovaj grad, volim ga al' i dalje cu bez tebe ne znam gde i s kim cu
Gde su ulice
nase stvarnosti srecne godine bez svih bolesti
Ja hocu da se menjam
ja hocu sve da menjam ima li vremena | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 9/3/2012, 3:53 pm | |
| Parni Valjak - Kralj iluzija Album: Stvarno Nestvarno
Ne spominji iluzije, dušo, tu sam kralj. Kapetan silnih brodova potonulih do dna
Sve iz dobrih namjera a samo more zabluda dušo to sam ja
Upoznao sam čežnju sa tugom sam na ti Klaun sjetnog smješka kojem vrijeme prolazi Ponekad je istina samo šaka gorkih pilula
--- refren --- Lagano tonem u san Utjehu tražim, tražim zaborav Jedino pjesmom to mogu i znam Dušo to sam ti ja Takvog si me nekad voljela
Da me barem riječi tako ne muče pa da samo jednom barem jednom zazvuče Kako srce govori kad govori o ljubavi
refren 3x
Sad sam spreman na sve Samo da se budim kraj tebe | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 8/4/2012, 11:44 am | |
| 21 VEK
ja savrseno zivim,u savrsenoj lazi, imam sve sto ima cjenu,al` srce svoje trazim. ....dobro dosao u 21.vjek!
A gdje je ljubav, gdje ste je od moga oka sakrili?! A gdje su ti kovaci moje srece, zar ste zaspali?! ja nisam htjeo tako da se rodim, ja nisam htjeo ovo! lose mi je, pravite me ponovo!!!
ja savrseno vidim,u savrsenom mraku, kad ponestane mi sunca,daju ga na slamku.. ....dobro dosao u 21.vjek!
A gdje je ljubav, gdje ste je od moga oka sakrili?! A gdje su ti kovaci moje srece, zar ste zaspali?! ja nisam htjeo tako da se rodim, ja nisam htjeo ovo! lose mi je, pravite me ponovo!
posaljite mi odgovor, da ne umrem u zabludi, sta cu ja na svetu ovom gdje ima srca manje nego sto ima ljudi?! Miligram feat Tifa | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 10/4/2012, 9:22 pm | |
| Kemal Monteno - Bez tebe tekst lyrics
Jos uvijek sanjam da te kao nekad zagrlim da ti ljubav svoju poklonim sve sto je ruzno da zaboravim ali ne ide, bez tebe zivot k'o da stao je
Jos uvijek sanjam da te kao nekad povedem gdje sam te prvi put poljubio gdje sam se prvi put zaljubio ali ne ide, bez tebe zivot k'o da stao je
REF. Bez tebe svima cu da kazem necu vise da ih lazem da je lako bez tebe
Bez tebe sve moje ulice su puste kojim hodam korak po korak bez tebe
Bez tebe sve svejedno je to zivot meni sapuce da vise nije, nije kao ranije
I kad me pjesma ostavi kad padnu prvi snjegovi i kad jorgovan zamirise ja te volim najvise | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 12/4/2012, 9:40 pm | |
| Crvena Jabuka - Uzmi sve tekst lyrics
Vec sam umoran od svih rijeci, od svih pitanja da l' volim te isto k'o dana kad si me upoznala
Meni je svejedno zvali to ljubav ili navika kad postelje podijelis nasa prica tu je gotova
REF. Uzmi sve sto pozelis od mene, ja sam kriv uzmi sve, ma briga me da je vrijedilo, ti sanjala bi me
Uzmi sve sto pozelis bolje je, sad sam ziv uzmi sve, al' ne diraj ono sve sto sjeca na tebe
I vec sam umoran od svih rijeci, od svih pitanja da l' volim te isto k'o dana kad si me upoznala
Meni je svejedno zvali to ljubav ili navika kad postelje podijelis nasa prica tu je gotova | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/4/2012, 10:12 am | |
| Strijela sudbine
Nekad te digne na nebo nekad te spusti na dno i sve što lepo se desi, znaj, od njega je to. Ponekad za jedan osmijeh treba ti suza sto, da sreća može se kupit svak bi je sebi platio.
REFREN: Kad pogodi te stijela sudbine ti uzmi i poljubi je, onaj što ti nju pošalje zna za tebe šta najbolje je. Kad dodirne te ruka istine, ti uzmi i poljubi je, onaj što ti pruži ruke te zna za tebe šta najbolje je.
Sve što smo imali reći šutnja je pokrila, jer kad je govor od srebra, ona je tad od zlata. Samo si sakrila lice da u njega ne gledaš Na pola slomljeno srce što si u blato bacila.
REFREN
Kad dodirne te ruka istine, ti uzmi i poljubi je, onaj što ti pruži ruke te zna za tebe šta najbolje je.
Eldin H | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Pop 15/4/2012, 11:31 pm | |
| Princezo moja
Eh da mogu dodirnuti san Da osjetim tvoj dlan na dlanu mom Eh da mogu doživjeti to nestvarno Al' je život i java i san Onome što zna kome pripada Dal' crno ili bijelo sasvim svejedno
Ti kad bi htjela ja ne bih mario za sebe Samo bih gledao da tebe suncem okupam Princezo moja znaš da neću protiv sebe I ovaj život koji sanjam ne vrijedi bez tebe
Znam da kušnja ima okus pelina Cijelu čašu sad ispijam Jer sve što mi u životu da Sve je slađe od meda Al' je život i pelin i med Samo znaj kome pripadaš Dal' crno ili bijelo biće svejedno
Ti kad bi htjela...Eldin H ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | tisina snega

Broj poruka : 837 Godina : 28 Location : ...tamo gde ljubav stanuje... Datum upisa : 16.02.2012
 | Naslov: Re: Pop 16/4/2012, 4:42 pm | |
| Kristina Kovač
Život je ljut
Sad stvarno mislim da smo otišli daleko, i prosto ne znam kako vratićemo leto kući, jer kao da je kasno.
Za neke stvari prosto nisi tako krojen, i sama kriva sam što život mi je bojen, sivom umesto zlatnom.
Potpuno sama kriva sam, u život sam te uvukla. Nikoga nisam pitala, i tako mi treba.
I kako ću sada, kad nisam tako mlada, kako ispočetka da nađem svoj put. O čemu ću da sanjam i kome da se vraćam. Da li znaš da bez tvoga osmeha, i život je ljut.
Sve naše godine sad ništa nam ne vrede, oduvek mislila sam čekaćemo sede nekad, zajedno negde.
Možda u kućici na moru, koju sanjaš, al' u životu svaki san, moraš da ganjaš dugo, i sa mnogo snage.
To je to što fali ti, da mene malo nosiš ti. Srca će se čaša preliti, i tako mi treba, treba. | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Pop 7/5/2012, 8:12 am | |
| Neki To Vole Vruce - Ne Zaboravi
Kao svijeta kraj, gledam kako odlazi ova noc Znao sam i sam, bez tebe ja cu morat i moc Al' jedna bol, i jedna pjesma ljubavna nikad nece proc, nikada...
U sobi sjecanja, u sobi punoj tvojih mirisa Na stolu pepela, sa pticama si sama pricala, satima Rekla si da one zovu te, u krajeve meni daleke...
Ne zaboravi,ti nikad ne zaboravi Da u meni postoji jos malo ljubavi I jedan put,jos samo jedan jedini put Mahni rukom s vlaka koji odlazi
I u miru... kao na klaviru, neka prsti govore sve Sto nikada rijeci nisu ne.. ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 10/5/2012, 7:18 pm | |
| Cujem te kako dises-Galija
Mali i sam Kad si dete ti znas
Neko me zove nije ona Ne ne Ne nije ona ne Ne ne Znam da si tu Negde tu
Vidim trazis me Ne mogu Zoves me Cujem
Tu si Cujem te lepo kako dises Kako dises Pokraj mene Ti znas cutacu o svemu Ti znas da cutacu o svemu
Ti znas Znas me kako disem Kako disem Kraj tebe
Da li sve kada prestaje Pocinje Da li sve sada prestaje
Ne ko me zove Nije ona ne ne Ne nije ona ne Ne ne
Znam da si tu Negde tu
Cujem tvoj glas Zoves mene A ja se secam I vidim te
Tu si Cujem te lepo kako dises Kako dises Pokraj mene Ti znas cutacu o svemu Ti znas da cutacu o svemu
Ti znas Znas me kako disem Kako disem Kraj tebe
Da sve kada prestaje Pocinje Da li sve sada prestaje
Gde Kazi mi gde si ti Kad znam lako cu poceti... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 18/5/2012, 11:20 pm | |
| Ljubomora u grudima gorak je med sa tvojih usana, ja zivim tu - tako blizu sna a tako daleko...
Kao ikona - ti u meni spavas ej, kako te volim... Kao ikona - ti u srcu nosis mir onih dana a to bas boli...
San ni nocas da mi dodje znam - tu si da dan mi krades cuti - bolje laz, po stoti put...
Ni jedna rec u zao cas prosto smo tu - a nigde nema nas i bas k'o da sve, to sve sto znam k'o da nije ni bilo...
Kao ikona - ti u meni spavas ej, kako te volim... Kao ikona - ti u srcu nosis mir onih dana a to bas boli...
...Kako te volim... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 17/6/2012, 12:32 pm | |
| Opet si pobedila-Tony Cetinski
Danas jesmo sutra nismo sve te marke svi ti novci, svo bogatstvo sve je prolazno Dodju mnogi, mnogi prodju pa se poslije pitas gde su, sto li rade, kako im je sad Ti bi htjela na brzinu, na brzinu u visinu da ti zivot odmah pruzi sve, ali vjeruj zlato moje, ja sam iskren, ja te volim znaj da tako stvari ne stoje. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas
Ref: Opet si pobijedila, ljubav me pravi slabicem, al' si vrijedila, srce da zavaram picem pa da postanem hrabar i lazno ti muski opsujem sve! Ljubavi, zar slijepa si, ma mogu se potuci lako, ali ne mogu otic od tebe tek tako jer mi ne da cud da odem, da odes, da postanes bivsa, a ja da postanem bivsi i lud!
Samo leti ptico mala, nisi kriva, ti jos ne znas kako prava ljubav zaboli, prve sjede, sav moj zivot, sve mi kaze da se cuva ono sto se vijecno zavoli. Isto cu ja da cuvam nas, da ponizim svoj dobar glas | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 13/8/2012, 8:26 pm | |
| Ljubav ne pobeđuje, nijedna od stotine. To su samo drevne zablude, više izmišljotine, Maslo ludih pesnika, prevejanih lisaca, raznih muzikanata, glumatala i pisaca. Znam, ljubav ruši zidine ponosa i taštine, ali bajke da pobeđuje to su budalaštine. Lako je izigraju, kao trsku slome je, nikoga ne porazi sem onoga u kome je.
Romeo i Julija pravila su kršili, sitnim slovom počeli pa krupnom tačkom tu priču završili. Na vernost se zakleli, samo srca sledili, da je tužno tužno je al' nisam ubeđen da su pobedili.
Ljubav je tek akrostih, refren stare arije, takvi nikad ne pobeđuju to su koještarije. Utvrda bez stražare, poharama krunjena, naivna i ranjiva, zanesena i zbunjena.
Orfej se oglušio o pretnje i pridike, davni hades prošao pa opet ostao bez Euridike. Nesretna Karenjina, crni žar na auri inicijal Puškina zorom ugraviran na kobnoj čauri.
Eeej, okraj oka tinjaju mali zlatni grumeni, daj mi Bože stih da utešim jedan nosić rumeni. Pa da, ljubav nosi dolamu od vilinskog prediva i možda ne pobeđuje al' je zato nepobediva.
Djoka Balasevic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 9/9/2012, 3:25 pm | |
| Deset mladja
Vidi ovu zvijezdu Vidi ove ostvarene želje Ovo kino snova zovu fantazijom Sad kad prošlo je ono najgore Zašto mi sad priređuješ to
Tvoje godine traže Nešto lažno i umirujuće Bijeg od vode i struje i sigurnosti Znam po sebi Noge kao da žure željne avanture Da si deset mlađa, a da si opet ti
Ostavi me danas Ostavi me juče Ostavi me, moja vilo, bilo kad Ostavi me sutra Il' nekog novog jutra Samo me ne ostavljaj sad "Na vrhu uvijek ima mjesta" * Ako se krene sa dna
Jer ja imam samo tebe I ne znam koliko ta ljubav vrijedi Nikog prije imao nisam Da te usporedim Znaš to dobro
Stavi kremu za bore Možda ti se osmijeh vrati Sa mnom si deset mlađa Samo si sa mnom opet ti
Ostavi me danas Ostavi me juče Ostavi me, moja vilo, bilo kad Ostavi me sutra Il' nekog novog jutra Samo me ne ostavljaj sad Na vrhu uvijek ima mjesta Ako se krene sa dna
Dino Merlin | |
|  | | eKildan

Broj poruka : 8 Location : Nu’ Farha Datum upisa : 09.09.2012
 | Naslov: Re: Pop 9/9/2012, 3:38 pm | |
| Bolero
Sinoc su me pijanog gazili po krcmi nocas su me mnoge ljubile u tami cekala si dragog, svog pijanog druga tek za malo radosti, mnogo mi tuga
Zeljela si cesto da se nosim k vragu da me pokraj puta cigani ukradu, a onda su mi noz zaboli u srce nocas su me mrtvog nasli usred krcme
Draga, ne vjerujes da su mene ljubile po krcmi, boli, jos te boli, volis, jos me volis, draga
Gotova je prica, sve ljubavi su prosle ostala si ti da se napijes za mene, ostala si ti koja nikad proci nece, a sta ako mi druga na grob ponese cvijece
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 21/9/2012, 7:13 pm | |
| Dodirni me slucajno
Masimo Savic
za tvojim korakom ću ponovo, bilo da sam sam, ili s tobom zajedno za tvojim dodirom ako potonem, pusti me, nek potonem
u prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam
dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem, izvuci me sa dna ponovo, ne daj me dodirni me slučajno, udahni mi život ponovo, ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno
za tvojim pogledom ću pogledom, bilo da si tu, il' ko zna kol'ko daleko za tvojim dodirom ako potonem, pusti me nek potonem
u prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam
dodirni me slučajno.... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 2/10/2012, 8:55 pm | |
| Leptir
Neverne bebe
Otkad te nema bas je puno bolje mozda te neki drugi stvarno vole oprosti mi, ne znam sta mi je
I Bog zna dokle ovako sve mi se cini da te osecam jako znam da si negde ostao
Ref. Kao leptir ti, tiho hodas pored mene sada kao leptir ti, hodas mirno ulicama grada kao leptir ti, poneku tuznu sudbu prebolis javi se
Ljubim te i gledam u prazno k'o da si tu, a ipak nema te stvarno kazes lepa si, kada te probudim
I ne znam dokle ovako sve mi se cini da te osecam jako tamo sam, pa se sakrijem | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 3/10/2012, 8:49 pm | |
| Da mi ime ne zaboravis
Zorana
Koliko puta ja na tebe pomislim koliko puta ja se Bogu pomolim samo da mi ime ne zaboravis samo da se tiho od nekud pojavis
Ref. Ne, ja ne zivim ko drugi ljudi dani su moji tako dugi, kao godina kraj njega zelim da se budim i da mi kaze moja jedina
Da li ikad ti na mene pomislis da li se nekad za mene Bogu pomolis da li se plasis da ti ime ne zaboravim da li bi voleo da se odnekud pojavim
Ref. Ne, ja ne zivim ko drugi ljudi dani su moji tako dugi, kao godina kraj njega zelim da se budim i da mi kaze moja jedina | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 17/10/2012, 9:43 pm | |
| KRIV (Miro Buljan - Neno Ninčević - Nikša Bratoš)
Kad me ljubiš Ko da zadnji dah mi predaješ Nakon drugih opet prva postaješ A ja skrivam tragove karmina Lakih žena i daljina I prolivenoga vina
Kad me ljubiš Ko da srce kucat prestaje Ova savjest što me grize ko da nestaje U oluji puste duše moje Pitaju me suze tvoje Odgovori ne postoje
Da ti budem draži Tebi pričao sam laži Obećao ti svemir A donio ti nemir Ljubavi sam zlato Bacio u blato Sad ti brišem suze A znam da kriv sam za to Kriv sam za to za to
Kad me ljubiš Ko da srce kucat prestaje Ova savjest što me grize ko da nestaje U oluji puste duše moje Pitaju me suze tvoje Odgovori ne postoje
Da ti budem draži Tebi pričao sam laži I obećao ti svemir A donio ti nemir Ljubavi sam zlato Bacio u blato Sad ti brišem suze A znam da kriv sam za to Kriv sam za to za to
Tony Cetinski | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 27/1/2013, 8:41 pm | |
| Duse su se srele
Ja nikad nisam bio u tvome gradu u ulici tvojoj najljepsa jutra svicu, kazu ti imala si ljubav, al' zavoli mene jednostavno, duse su se srele
Ja imala sam zivot, vise nemam nista u ulici mojoj takvu vidjeli me nisu nikad ja imala sam ljubav, al' poljubih tebe jednostavno, duse su se srele
Ref. Samo prodji, ako ikada budes mene srela ti ne zovi, pokvarices ono sto smo imali pusti neka ide, ni kod mene nista bolje nije samo prodji
Ja imala sam zivot, vise nemam nista i nikada vise necu biti ona ista ti imala si kuda, imala si kome ali jednostavno, duse su se srele
Ref.
K'o sto pored drugih sada prolazis ne dozvoli da ti korak stane zbog proslosti pusti neka ide, ni kod mene nista bolje nije samo prodji
Nina Badrić & Mirza Šoljanin | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 1/2/2013, 6:27 pm | |
| LJUBAVNA
Prokleto sam slaba na tebe, krade me tisina,do gole koze skine, svaki put mi ova ljubav komad duse otkine.
Da se barem duso nasmejes, kad sve moje zelje tebe zamisle, sve bi suze ovog sveta tvoje lice obisle.
Hvala za sve, i kad si tuzan i kad si srecan, sto postojis negde tamo, hvala sto se znamo.
ref.2x Nocas bih nestala bez traga, da srce za kamen vezem, pa nek tone, neka te moja ljubav dragi, vrati meni, a ne bilo kome!
Da se barem duso nasmejes, kad sve moje zelje tebe zamisle, sve bi suze ovog sveta tvoje lice obisle.
Hvala za sve, i kad si tuzan i kad si srecan, sto postojis negde tamo, hvala sto se znamo.
ref.2x Nocas bih nestala bez traga, da srce za kamen vezem, pa nek tone, neka te moja ljubav dragi, vrati meni, a ne bilo kome! Tanja Banjanin
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 2/2/2013, 11:41 am | |
| Kameleon
Sa dusom kameleona
i telom zmaja od papira
svejedno tudja il moja
uvek si bila ona sto bira
i nije strasno kad lutas
i pitas ko si ti da mi sudis
strasno je to sto me cuvas
jedino onim sto mi precutis
Kuda to tvoji izbori vode
za koga to to malo otete slobode
Sa lazima spavas u lazi se budis
a nekad davno bila si prava
al pazi sta biras i pazi kog snivas
mozda ti snovi i postanu java
i lazno se dajes i lazno me ljubis
al nekad davno bila si prava
pazi sta biras i pazi kog snivas
mozda ti snovi postanu java
i docekas jutro u kojem vise nema nas
i nikad nije do tebe
i uvek oni drugi su krivi
i kad me teras od sebe
u tvome inatu sujeta zivi
i sve su karte na stolu
a ti jos sa mnom igras na slepo
kad s drugim pronadjes boju
mozda me jednom i naslikas lepo
kuda to tvoji izbori vode
za koga to…to malo otete slobode
Zeljko Samardzic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 7/2/2013, 9:28 pm | |
| Zabranjena prica
Kad srce ostavim na beloj hartiji i ljubav zaplace po notama zabranjene price k'o dzep prisiven strah kad ispod oka gledaju nas mi smo pogresni za citav svet svaki put jos po malo gubim te
Ref. Nije istina poznajem ti dodir vlazne ruke pred odlazak kao da je to zauvek nije istina da nismo nista i sve sto kazes k'o uvek krijes se glavu okreces ako ovo nije ljubav zasto uvek vratis se
Kad srce ostavim na beloj hartiji i ljubav zaplace po notama zabranjene price k'o dzep prisiven strah kad ispod oka gledaju nas mi smo pogresni za citav svet svaki put jos po malo gubim te
Ref.
Moj je zivot takav, kakav je iza njega dobro krijes se ne treba, i ne treba ti neko kako ja
Ref.
Ako ovo nije ljubav zasto uvek vratis se...
Marija Serifovic | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Pop  | |
| |
|  | | | Pop | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Juče u 9:32 pm od Dusica Pajovic» medeno 2/3/2021, 8:43 am od Dusica Pajovic» Taj romanticni Balasevic 28/2/2021, 2:12 am od meseceva rosa» priznanje 25/2/2021, 10:17 pm od SaMar» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 17/2/2021, 3:18 pm od majacvet» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 16/2/2021, 4:07 pm od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa |
|
|