LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Pop | |
| |
Autor | Poruka |
---|
lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Pop 26/2/2010, 8:42 pm | |
| noc je nasa sa znakom nudjenja nosi haljinu ovih ulica isti smo u tri sata izjutra i ja, kao ti, nemam nikoga donio sam ruzu crvenu da nadjes se u njenom mirisu mi smo samo dio ludila niko ne zna kako pece i ledi dok ne proba ZBOGOM ZBOGOM OVO MALO PAMETI BUDI DRUG, NA MIRU NAS OSTAVI GLEDAJ, GLEDAJ MINUTI PROLAZE NECEMO IH TROSITI BEZVEZE svi sa bogatstvom protracenih dana s propalim stazom sanjara sada svi ispijaju do dna casa im jedina i posljednja ZBOGOM, ZBOGOM OVO MALO PAMETI... BUDI DRUG NA MIRU NAS OSTAVI | |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Pop 26/2/2010, 10:44 pm | |
| pustio sam kosu otkad nisi vise pored mene 24 sata trudim se da zivot bude dernek ne treba mi vise samo malo smijeha prijatelja pravih i ociju plavih ne treba mi vise samo malo mira na radiju nesto DOBRO NEKA SVIRA kamenice i orada malo dobrog starigradskog vina jedino me sebi vuku bascarsija i zlatna dolina PUTUJEM I PJEVAM TO JE ONO STO SAM UVIJEK HTIO KAD NE BUDEM HODAO ZEMLJOM BAR CU ZNATI DA SAM NEKAD BIO S TOBOM.. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 3/3/2010, 6:54 pm | |
| svice i nebo gori ko da je mjesec presek'o vene nista s tobom i ocima tvojim na te mislim sve dok je vrijeme od proljeca do zime znam da vise necu biti tvoj pokusavam zaboravit' ti ime ulicu i broj tvoja soba osamdeset neka pili smo vino i mezili grozdje pit'o sam mogu, rekla si STA CEKAS na prozor navukla storu haljinu si skinula pa rukama pokrila grudi tu noc bila si mi prva tebi ja sam bio prvi i danas dan,kad kraj mene prodjes i danas dan ja bih mezio grozdje cuvam, znaj, par tvojih pisama TI SI MI NA KOZI PISANA htjeli smo zauvijek, nas zivot cilj bilo nam sedamnaest godina svaku boru na mom licu ti ne znas da si pisala srecem te, a ne bih pitas kako sam, i ne slutis MOJA CERKA ZOVE SE PO TEBI barem to da ne poludim I DANAS DAN.... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 6/3/2010, 11:41 pm | |
| uzmi me sa sobom i povedi me i povedi me, digni me visoko da ti ispricam svoje snove sve odvedi me do mora gdje su djevojke koje nikad nikom nisu rekle ne al' ja ipak nisam "luda" koja vjeruje u cuda sto se kriju iza mora i gora dalekih spusti me na zemlju ali oprezno, ali oprezno hrabar sam, ali necu izazvat zlo mozda jednog dana ipak uspijem samo ako prije se ne napijem jer ja ipak nisam luda koja vjeruje u cuda sto se kriju iza mora i gora dalekih... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 19/3/2010, 6:14 pm | |
| odavde do zbilje nista vremena tad tisina postaje sve glasnija ne stavljaj mi rijeci koje nikad nisu bile moje ako sam u krivu, sta je istina kako nevidljivom izbrisati ime kako u ljetu naci lice zime sve se moze uciniti ali ne i sakriti treba naci razlog da to pokrije moje najmilije ne postoji samo jedan prag moje najmilije cime mjeris koliko sam drag a srce je htjelo da za pravo dam i stvari sto bole ja napravih sam A AKO SVE SU PRAVILA STA JE ONDA LJEPOTA STA SU ONDA DUSE TAJNE ODAJE MOJE NAJMILIJE NE POSTOJI SAMO JEDAN PRAG CIME MJERIS KOLIKO SAM DRAG | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 22/3/2010, 12:07 pm | |
| ni Bog ne prasta sve i prstom kazuje ko dalje ne moze i koga odnose nebeske kocije ja molim za tebe sa neba andjele da ne dolaze da zaustave nebeske kocije ako treba ja cu poci mjesto tebe ove noci da te spasim da te sacuvam i do Boga i do neba i jos vise ako treba samo da te meni ostave NEBESKE KOCIJE | |
|  | | LAMI

Broj poruka : 57 Godina : 58 Datum upisa : 23.08.2009
 | Naslov: Re: Pop 28/3/2010, 11:16 pm | |
| .................... a gradove popanuće tama .... svi cvjetovi ostaće bez glava da bi s travom živjeli u skladu... (Ž.Nikolić) cela filozofija novog vremena u nekoliko riječi... savršeno1 | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 30/3/2010, 12:02 am | |
| ona sanja da sam oprao ruke da sam obrijan i da sam lep toplo je na jastuku, u polusnu mirise na dorucak prijatan glas iz druge sobe se javlja kaze da je pocelo idemo nismo znali da je kocka bacena nismo znali da je srusen most reka blista ispod cizama cista voda malo krvava idemo nismo znali da su sela spaljena nismo znali da je vatra greh nase ruke nisu vezane nase ruke nisu bludnice idemo...
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 2/4/2010, 2:32 pm | |
| jos su po nekad u pjesmama mojim kumova slama jos cuva taj trag ja necu vise da godine brojim
i jesam i nisam bio im drag
ponekad vjetar dodje mirise sve na neko suvo grozdje zasvira s kraja srca nestane sve i struna lako puca
a vrijeme prolazi i nista novo nije do pola jos zatvoren krug Moraca,Miljacka na isto slovo, i pravi drugovi uvijek su tu
PONEKAD VJETAR DODJE MIRISE SVE NA NEKO SUVO GROZDJE OO ZASVIRA S KRAJA SRCA NESTANE SVE I STRUNA LAKO PUCA
| |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Pop 10/4/2010, 10:30 am | |
| Ne bih znala što je ljubav da te ne poznam u život si moj ušao nepozvan još uvijek ne znam kako se dogodilo zateklo me svijetlo sasvim slučajno I suza i smjeha, znam bilo je svega al' ti, ti si još tu REF. Ti si moje mirno more ti si moj dobar dan moje jedro, kad me slome put suncem obasjan Tiho, tiho, sanjaj na rukama mojim luke, obale krugove u pijesku, nebo modro kule od soli, za tebe Ne bih znala što je sreća da te ne poznam ako te nemam, nikom ne trebam i da stoput u životu to se dogodi samo jedna ljubav će ostati I suza i smjeha, znam bilo je svega al' ti, ti si jos tu REF. Ti si moje mirno more ti si moj dobar dan moje jedro, kad me slome put suncem obasjan Tiho, tiho, sanjaj na rukama mojim luke, obale krugove u pijesku, nebo modro kule od soli, za tebe ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop 17/4/2010, 3:21 pm | |
| "Osta ovaj stari kompas u grudima a po polju nikli zabrani crne senke sto se gnezde u ljudima nadlecu me kao gavrani Nekada sam putovao po mesecu kroz vilajet pun hajducije a sada me oci ljudske plase vise nego vucije"
Đorđe Balašević-"Sevdalinka" |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Pop 18/4/2010, 1:28 pm | |
| (Verse 1) I keep on fallin'... in and out of love with you Sometimes I love ya, uhh, sometimes you make me blue Sometimes I feel good, At times I feel used Lovin' you darlin', makes me so confused
[Chorus] I keep on fallin', in and out of love with you I never loved someone the way that i'm lovin' you
(Verse 2) Oh Oh, I.... never felt this way How do you give me so much pleasure, cause me so much pain, 'Cause when I think I'm taking more than would a fool I start fallin' back in love with you.
(Chorus) I keep on fallin', in and out of love witha you I never loved someone the way that i'm lovin' you
(Bridge)Oh baby I,I,I,I'm Fa-a-allin' I,I,I,I'm Fa-a-allin' Fall,fall,fa-a-a-allin'x2
(Chorus) I keep on fallin', in and out of love witha you I never loved someone the way that i'm lovin' you
I'm fallin', in and out of love witha you I never loved someone the way that i'm lovin' you
I'm fallin', in and out of love witha you I never loved someone the way that i'm lovin' you what. ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop 19/4/2010, 10:55 am | |
| ZENA DRUGOG SISTEMA ti si zena drugog sistema zelis da te zabavljam stojis iznad mojih problema za tebe sam tako mlad ti si zena bez ideala ti se dajes ponekad pedantni cuvar svojih dilema jaca si od nemira ti si zena finih manira stranih ovom podneblju igras kao balerina uzivas u pokretu ti si lijepa i ja te volim zaboravljam obzire guras mi u lice dim cigarete ocekujes da popustim ti si zena za bogato drustvo lupesku kompaniju ne dozvoljavas nikome da te mijenja povlacis se u sebe ti si lijepa i dobro izgledas ja bih da te poljubim guras mi u lice dim cigarete uopce me ne vidis... | |
|  | | M&D
 Broj poruka : 144 Datum upisa : 12.03.2010
 | Naslov: Pop 1 21/4/2010, 6:40 pm | |
| TAMARA
Noćas sam ti opet sam da me barem nešto udari biće rata, kažu svi al' ja ću umrijeti od ljubavi
Ko mi tebe uze, Tamara prodala si suze drugima noćima ja sanjam tvoje tragove kuda idu izgubljene djevojke | |
|  | | M&D
 Broj poruka : 144 Datum upisa : 12.03.2010
 | Naslov: Re: Pop 28/4/2010, 7:42 pm | |
| Toni Cetinski Kraj jedne ljubavi
Da l' je ovo kraj jedne ljubavi je li to suza u oku tvom i da li se takva ljubav zaboravi ili se pretvori u tajnu duboku
Da li je to tren kada rijeci prestaju tisina gradi ponor predubok za nas i opet sebe lazem da vrijeme lijeci sve jer necu nikada moc zaboravit tvoj glas
Ref. I hoce li svijet posivjeti bez nasih malih slatkih navika i hocu li moci dalje zivjeti bez tvoga toplog osmijeha bez tvoga toplog pogleda
Da li je to tren kada rijeci prestaju tisina gradi ponor predubok za nas i opet sebe lazem da vrijeme lijeci sve jer necu nikada moc zaboravit tvoj glas
Ref. 2x
Da l' je ovo kraj jedne ljubavi | |
|  | | expected

Broj poruka : 4 Godina : 58 Datum upisa : 01.06.2010
 | Naslov: Re: Pop 13/6/2010, 9:05 pm | |
| Jos uvek sanjam da smo zajedno Od kad te nema..ne mogu budan biti.. Jer sve sto zelim..u tome budes i ti.. Pa budan sanjam da snovi duze traju... U svakoj prici ti si mi na kraju...
Ti si pocetak i kraj.. Ti si tama i sjaj.. Svaku mi nadu dijelis po pola.. Dajes mi mrvice sa svoga stola.. I znam...bez tebe ostat cu sam..
Jos uvijek sanjam da smo zajedno.. 'Ko nekad davno ti i ja... Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna.. Jos uvjiek sanjam da smo zajedno... I da je sve 'ko prvi put... Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud..
Od kad te nema.. Nema ni pola mene... Jer sve u meni od tog dana vene... Pa budan sanjam da snovi duze traju... U svakoj prici samo ti si mi na kraju...
Ti si pocetak i kraj.. Ti si tama i sjaj.. Svaku mi nadu dijelis po pola.. Dajes mi mrvice sa svoga stola.. I znam...bez tebe ostat cu sam..
Jos uvijek sanjam da smo zajedno.. 'Ko nekad davno ti i ja... Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna.. Jos uvjiek sanjam da smo zajedno... I da je sve 'ko prvi put... Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud.... | |
|  | | w_dove

Broj poruka : 32 Godina : 35 Location : ovde.. Humor : uvek.. Datum upisa : 16.10.2009
 | Naslov: Re: Pop 14/7/2010, 9:22 pm | |
| Oliver Dragojevic-virujem u andjele
pronađi tišinu i pokrij se morem misečevom tintom zapiši snove jer jutro će opet doniti sjene prešuti te riči i sidi kraj mene
od kada te znam ja virujem u anđele od kada te znam ja virujem da postoje od kada te znam ja virujem u anđele od kada te znam ja virujem da postoje
ne viruj sudbini čitanoj iz dlana putove svoje stvorit ćeš sama zaklopi sad oči i pusti me sebi sidri se mirno srcem o tebi od kada te znam ja virujem u anđele od kada te znam ja virujem da postoje od ka da te znam ja virujem u anđele od kada te znam ja virujem da postoje
pogledom ugasi lunu obriši sol sa .... okreni novu stranu prizovi nova jutra
oluja se diže jer ja virujem u anđele i siguran stižen jer ja virujem da postoje od kada te znam ja virujem u anđele od kada te znan ja virujem da postoje ja viruuujjeeeem da poosstoojeeee ja virujeeeem ja virujeeeen od kada te znan ja virujen u anđele od kada te znan ja virujen da postoje od kada te znan ja virujen u anđele od kada te znan ja virujen u anđele ja virujem u anđele od kada te znan ja virujen da postoje od kada te znan
| |
|  | | midjika

Broj poruka : 1194 Godina : 46 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
 | Naslov: Re: Pop 31/7/2010, 4:07 pm | |
| Curi od jutros u čet'ri i pet, rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise
Poliva kiša, al' to joj je zanat ma, sve mi je ravno k'o Severni Banat, manje-više i sa kišom i bez kiše
Vreme se vuče k'o teretni voz gde li večeras da pomolim nos? klasika, konobar, u kafe 'Makiato', pa da...
Prolazi vreme, al' to mu je manir i sve je to plitko k'o plehani tanjir
O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. to ne zna niko, samo ti
Bez tebe drveni konjići tužno stoje dođi, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, čudo moje
Veče se klati k'o prezreli klip teška vremena, a ja težak tip... gravitacija za čas uzima svoje
Slab sam ja igrač za subotnje gužve, al' shvatam pomalo te pokretne spužve neko pijan lakše život odrobija
Sustajem, odustajem, pritiska me kao pegla javi se, pojavi se, dodaj svetu malo vergla
Nekad si me čudila, danas bi mi tako legla dodaj malo ludila, dodaj svetu malo vergla
____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
| |
|  | | midjika

Broj poruka : 1194 Godina : 46 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
 | Naslov: Re: Pop 31/7/2010, 4:15 pm | |
| Ti znaš da jedan i jedan su dva kao reč ti, i reč ja što se praviš blesava
Kada znaš da tvoje plaže pesčane i one tvoje djakonije za mene su lekovite
Ti znaš kako da me razveseliš kad dodju dani bezvezni i kad me tuga sastavi
Ti znaš kod mene sreću da preseliš i vratiš iz nok dauna da se dignem i nastavim
Ti znaš sitan kolač da napraviš vanila cimet i orasi kad vatra dodje na pola tri
Ti dodajes na žumance od meseca pola kasike polena i dodir tvoga kolena
Ti znaš da jedan i jedan su dva kao reč ti, i reč ja što se praviš blesava
Kada znaš kada vrata da zaključaš i spustiš roletne na pod i da dekodiras kod ____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
| |
|  | | midjika

| Naslov: pop1 5/9/2010, 9:40 am | |
| Mirakul
Divno je kad žena ima petlju Da te uzme k sebi Onda kad si slab
Divno je kad cutiš snagu njenu Koja vadi me iz moga blata van Divno je...
Divno je kad izlaziš na svjetlo Dok priviknu se oci Znam da nisam sam
Divno je i ne dogadja se cesto Taman toliko da sam o njoj ovisan Divno je...
Je te donne ma liberte A to ne slièi na mene
Jer sve je moje njeno Kao zapleteno Prokleto i sveto za mene
Something in my bones Something under skin Something in her words It's miracle for me It's a miracle
Je te donne ma liberte
She makes me a better man
Odakle joj pravo Znati me ovako I udji mi pod kožu zauvijek? Odakle joj pravo?
Something in my bones Something under skin Something in her words It's miracle for me It's a miracle She makes me a better man. ____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
| |
|  | | Brida

Broj poruka : 75 Godina : 60 Location : daleko od sveta Datum upisa : 20.10.2010
 | Naslov: Pop 1 15/11/2010, 7:58 pm | |
| Ne vjeruje srce pameti - Miroslav Škoro
Tece noc k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio vidjeh tebe pored mene nase kceri nerodjene u goloj se vodi budio
Ref. Ej, ne vjeruje srce pameti ej, pa me tjera tamo gdje si ti
Za pokoru sto te volim imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem
Ref. 2x
Tece noc k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio sretna zvijezda padalica pala preko tvoga lica a nisam je jadan vidio
Ref. 2x
| |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 3/1/2011, 9:10 pm | |
| The story of a love
Your not by my side now my love In my soul I only have darkness and if I can't see you now why did God make me love you to make me suffer more
You were always the reason for my existence adoring you, for me, was a religion and in your kisses I found The love that gave me the love and passion
is the story of a love like none that will ever again be that made me understand all the good and all the bad
that gave light to my life turning it off again oh what a life so dark without your love I cannot live | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Pop 31/1/2011, 8:34 pm | |
| Sad stvarno mislim da smo otisli daleko I prosto ne znam kako vraticemo leto kuci Jer kao da je kasno
Za neke stvari prosto nisi tako krojen I sama kriva sam sto zivot mi je bojen sivom Umesto zlatnom
Potpuno sama kriva sam U zivot sam te uvukla Nikoga nisam pitala I tako mi treba
Sve nase godine sad nista nam ne vrede Oduvek mislila sam, cekacemo sede nekad Zajedno negde
Mozda u kucici na moru koju sanjas Al u zivotu svaki san moras da ganjas dugo I sa mnogo snage
A to je to sto fali ti Da mene malo nosis ti Sad ce se casa preliti I tako ti i treba
I kako cu sada Ja nisam tako mlada Kako ispocetka Da nadjem svoj put O cemu cu da sanjam I kome da se vracam Bez tvog osmeha i zivot je ljut | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 4/2/2011, 7:21 am | |
| Na jastuku bdim na ponocnoj strazi kao stari posustali ratnik kom svaki put od riznice neba jedva zapadne mesecev zlatnik pod oklopom drhti kosuta plaha vecno gonjena tamnim obrisima straha koja strepi i od mirnih obronaka sna
Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje se zivot kruni uzalud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije valjalo
Kad potrazim put u srediste sebe staze bivaju tesnje i tesnje i skrijem se u zaklon tvog uha kao mindjusa od duple tresnje al' uspevam da jos jednom odolim da prosapucem da te nocas ruski volim sto su reci, kremen sto se izlize kad tad
Nedostaje mi nasa ljubav, mila a bez nje ovaj kurjak menja cud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme svemu menja boje i da je silan sjaj pomracilo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije znacilo
Ponekad jos u moj filcani sesir spustis osmeh ko carobni cekin i tad sam svoj jer ma kako me zvali ja sam samo tvoj licni harlekin ponekad jos suza razmaze tintu i ko domina padne zid u lavirintu tako prosto, ponekad jos stignemo do nas
Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje uz moje vene puze stud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam sto bi nas postedelo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije vredelo | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 4/2/2011, 7:23 am | |
| Nema me vise U tvojim molitvama Vise me putem ne prate. Noc mi preti Ponoc i pusta tama Kad me se samo dohvate. Vise me ne volis Kad se vracam nisi budna. Ne goris. Gasne nasa zvezda cudna Lazna, srebrna stvar. Daleko putujem Vetar nudi neke rime Kupujem Pristaju uz tvoje ime Dva, tri stiha na dan. Ne slusam vise Sta sapuces dok snivas. Plasi me koga pominjes. | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 5/2/2011, 5:05 pm | |
| Gde smo"
Gde smo tvoj glas jos zivi u mojim danima jos jedna godina bez suza, bez stida samo kazi gde smo
Ponekad samo cutimo na tankoj zici misli hodaju jos korak pa ce da se okliznu da te izdaju, samo kazi gde smo
Ti i ja u kojem oku skrivas strah kad nigde nikog nema i oluja se sprema u grudima ljubav je bol za nas
Vise me ne volis kad prodju dani i strah te podseti na koja vrata ces da zakucas ko ce da otvori i grehe da ti oprosti
Bas me ne volis ugasi svetlo zauvek i odlazi rasiri nekom svoja krila pa poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne cujem ljubav je bol za nas
Neverne Bebe | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 10/2/2011, 9:09 pm | |
| " Jos uvek sanjam, jos uvek sanjam
jos uvek sanjam staru ljubav
a onda trazim bilo koju
I opet se setim po ko zna koji put
one nase pesme i sve sto sam hteo
a onda mislim ako te ponovo budem sreo
zasto te onda nisam smeo.. "
ili
"Kad me neka zena podseti na tebe
Dugo ne mogu da pobegnem od sebe
Najbolje bi bilo da me nisi ni volela
Brodovi su moji duboko u moru
Cujem te skoro u svakom razgovoru
Najbolje bi bilo da me nisi ni volela
Da me nisi toliko shvatila otisla bi i ne bi patila
Da me nisi toliko shvatila bio bih srecniji
Da mi nisi toliko znacila ova noc bi bila drugacija
Da mi nisi toliko znacila bio bih srecniji.." | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 16/2/2011, 10:33 pm | |
| I ruz na tvojoj kosulji I miris njen na jastuku I slova tvoga imena Na njenim gresnim usnama
Mogu da ne vidim Mogu da ne cujem Mogu da oprostim Ne i da zaboravim Mogu da ne pitam I luda se napravim Mogu da oprostim Ne i da zaboravim
Tu gde si doveo me Samo na korak je dno Jos jednom pogledaj me Ja ne zasluzujem to Samo je korak do dna Taj korak napravi sam A ja cu dalje kako umem I kako znam Tu gde si doveo me Samo na korak je dno Jos jednom pogledaj me Ja ne zasluzujem to Samo je korak do dna Taj korak napravi sam A ja cu dalje kako umem I kako znam A ja cu dalje kako umem I kako znam
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 17/2/2011, 8:16 pm | |
| Ne znam sto da radim sa sobom na sto misli da bacim eto polako stvaram pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znas bilo sto zelim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti sapucem na uho bisere da pricam o slobodi da se glupiram da ti kazem oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znas bilo sto | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 17/2/2011, 9:32 pm | |
| Gde smo tvoj glas jos zivi u mojim danima jos jedna godina bez suza, bez stida samo kazi gde smo
Ponekad samo cutimo na tankoj zici misli hodaju jos korak pa ce da se okliznu da te izdaju, samo kazi gde smo
Ti i ja u kojem oku skrivas strah kad nigde nikog nema i oluja se sprema u grudima ljubav je bol za nas
Vise me ne volis kad prodju dani i strah te podseti na koja vrata ces da zakucas ko ce da otvori i grehe da ti oprosti
Bas me ne volis ugasi svetlo zauvek i odlazi rasiri nekom svoja krila pa poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne cujem ljubav je bol za nas | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 19/2/2011, 5:26 pm | |
| Nije moje da znam 'ko te krade od sna koga ljubis posle mene
Nije moje da znam koga vodis u stan i za kim ti suza krene
Od one noci sa tobom ni s jednom nije mi dobro kao da ceo zivot je stao u onoj noci kad sam te imao
U moru sarenih slika moga se ne secas lika odavno mozda kad bi se sreli i srce pozeli da budem tvoja navika
Nije moje da znam kome gledas u dlan 'ko ti jutros kafu sprema
Nije moje da znam a mozda naivan sam mislio da prava nemam
Tvoja navika...
Da budem tvoja navika... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 27/2/2011, 10:26 pm | |
| Zabranjeno voce
Slušam te gdje zboriš, usne tvoje pratim dok se blago miču i trepere zrakom. Sjedim pored tebe spreman sve da vratim pijanstvu tvojih riječi nekim tajnim znakom.
Tvoj je dragi ovdje s njime i svi vrli prijatelji naši, naše staro društvo. Što mi nisu davno ovu masku strgli da pred svima priznam svoje tajno čuvstvo.
Ako nisi znala, zabranjeno voće ti si ovog trena koji nekud hrli. I u vatru padam mnogo mi se hoće da te, evo sada, tu pred svima grlim.
Pa se onda vratim u pustinju neku negdje u sred srca u nedužnoj igri. i prije no odem nepoznatom nekud, dođe mi bar malo da te nježno grlim.
I dođe mi tako da sam grub i nježan da sam čitav srce da sam radost sušta. Lice ti je blijedo kao prjedel snježan nad kojim se večer poput ptice spušta.
Ti i dalje pričaš slušamo te redom o detinstvu bosom nagoni kad vriju. Usne su ti krasne opijene medom ne smijem ti reći da mi se ne smiju
Oliver Dragojevic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 14/3/2011, 7:57 pm | |
| Gde smo
Gde smo tvoj glas jos zivi u mojim danima jos jedna godina bez suza, bez stida samo kazi gde smo
Ref. Ti i ja u kojem oku skrivas strah kad nigde nikog nema i oluja se sprema u grudima ljubav je bol za nas
Bas me ne volis ugasi svetlo zauvek i odlazi rasiri nekom svoja krila pa poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne cujem
Ref.
Senke padaju po nama svaki dan Ceo grad u mraku – dvadeseti vek, LJUBAV – kao nova rec za nas, kazes - LJUBAV … tvojim imenom zovem je …
Ja jos se bojim I nemam gde I sve sto volim – sve umire…
U polju sve zeleno boje proleca I vazduh koji me na tebe podseca TUGA svako sanja neki san Miris juga Sto te nosi daleko od NAS
Ja jos se bojim I nemam gde I sve sto volim – sve umire… | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 17/3/2011, 9:52 pm | |
| Obrati pažnju na poslednju stvar i legni tu kraj mene zaboravi na sve što znaš opusti se sad ne traži svoje vrijeme
Ja te volim, ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta, ne mari za to
Obrati pažnju na poslednju stvar zadrži me u sebi osjećam da lutam kroz terase svijesti nešto se u meni dijeli
Džoni By Štulić | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 20/3/2011, 7:29 pm | |
| I krenem, kao to vi?e nije moj stan ko me je zvao..
To nije moje srce a jo? te pamti
I te usne koje ljubi? sad ti nisu moje i ruke na telu tvom druge su boje..
Ja hoću zivot moj da mi se vrati
I ne treba mi ključ svejedno, ući cu da uzmem ono ?to mi pripada
Lice lopova časno nosiću al biv?i neću biti nikada
I nisam vi?e lud da verujem u to da dobro uvek dobrim vraća se I nek me osude za to me briga ba? kad svoje nemas, tudje otima?
Ej, zato kradem
Predugo ja gledam na svet očima tvojim tu mi se i gubi trag ja ne postojim..
Na grudima si mojim disao ti vazduha sad nema?, a trebace ti bas mi te zao
Evo me, ljubavi pomalo la?i jos dolazim
I zato slazi me da ti je lose kada si s njim | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 22/3/2011, 10:41 pm | |
| Ne volim januar i bele zimske gradove
U svakom snegu vidim iste tragove tragove malih stopa broj trideset i ko zna kako polako odlaze
Vise ne prolazim ulicom Dositejevom i nemam pojma kad neko pita gde je to
Tih dvesta sest koraka duzinom tog sokaka nikad ja nisam brojao
Nisam te nikad cuvao nisam te nikada mazio, pazio tvoju sam ljubav gazio svemu smisljao broj
Nisam te nikad stedeo i nisam umeo stati i ostati sta ce od mene postati mali andjele moj
Ne gledam filmove iz ranih sedamdesetih dosta je suza i rastanaka nesretnih
Ko takve stvari snima bas cudnog sveta ima tako se lako rasplacu | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 25/3/2011, 11:22 pm | |
| Ne racunaj na moje postenje kad izgubis moje poverenje a sta cu ti kad takav si osveta se kazu sluzi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna a sta cu ti kad takav si
Moram jos nocas da te kaznim velikim praznim krevetom jer s tobom samo treba strogo k'o sa malim detetom
Ref Dobro jutro nikome to su prve reci sto ces sutra reci dobro jutro nikome kad me moje milo tu ne bude bilo Bog nek' ti je upomoc dobro jutro nikom, nikom laku noc
Ne racunaj na moje drugarstvo ako prodas nase malo carstvo a sta cu ti kad takav si osveta se kazu sluzi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna a sta cu ti kad takav si
Moram jos nocas da te kaznim velikim praznim krevetom jer s tobom samo treba strogo k'o sa malim detetom | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 25/3/2011, 11:28 pm | |
| Ne mogu vise da te cekam i da strepim da pitam se sta ces mi jos prirediti da tvoje greske opet gledam ocima slepim na koji nacin ces me jos povrediti za mene je sad najbolje da nestanem
Ref. Dodje mi da sve zaboravim u nekoj drugoj prici da se izgubim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim
Dodje mi da sve zaboravim da se iz ruznog sna vec jednom probudim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim dodje mi da sve zaboravim
Kao da nemam te ja dane provodim sama i cekam da l' ces se na bolje promeniti al' sve to cekanje bez kraja srce mi slama i jasno mi je da ti nisam sto si meni ti za mene je sad najbolje da nestanem | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 25/3/2011, 11:29 pm | |
| Ponekad sanjam te u snovima se gubim ali se probudim cim krenem da te ljubim
Vise se tela tvog ne oseca toplota budim se u hladnim rukama zivota
Jer sve sto prodje sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se
Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Ref. I bolje da se ne vidimo nikad ne zivimo u istom vremenu ja imam proslost, ti imas buducnost snovi su izmedju
I bolje da se ne vidimo vise jer shvatili bi tad u isti cas da sve je ovo, sve je ovo moglo da prodje i bez nas | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 27/3/2011, 3:42 pm | |
| Ne daj da svasta ti govore na zlo da tebe nagovore jer ti nisi kao svi vazniji smo ja i ti
Nije nam prvi ni zadnji put prosli smo sve, daj i ovaj put pocnimo iz pocetka sve tako uvijek najbolje je
Za bolje nekad mi znali smo al' kao ludi sad pali smo
Jedno znaj, kad prodje sve i dodje kraj ne zaboravi da mi smo ljubav imali znaj, kad prodje ovaj osjecaj ne zaboravi da smo za ljubav zivjeli ne zaboravi
Nije nam prvi ni zadnji put prosli smo sve, daj i ovaj put pocnimo iz pocetka sve tako uvijek najbolje je
Zatvori oci i ljubi me nije nam vrijeme za rastanke
( Sergej Cetkovic - Ne zaboravi ) | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 27/3/2011, 9:06 pm | |
| Divlji Badem
Vrteli se točkovi mog bicikla. Gde god je stao taj rulet beše premija.
Smakla se o stepenik njena štikla. Nekad su pogledi bili čista hemija.
Dobro je počela nedelja, poslednje pripreme za maturu. Virili smo u daljine puni nade.
Preko gimnazijskog bedema, k'o pravi dekor za avanturu prosuo je nežni purpur divlji badem.
Poneli nas vetrovi k'o maslačke. Jedni su leteli lako, drugi padali.
I curice su postale prve mačke a loši đaci odjednom svetom vladali.
Sve mi je odlično zvučalo. Dobro sam stajao tih sezona. Ljuljale mo oči širom promenade.
A nju sam sretao slučajno, uvek je s pogrešnim bila ona, ali znao sam da sanja onaj badem.
Stane sve u strofu-dve u baladi: pustinja prošlih minuta i ova zrna sad.
I pred treći refren već nismo mladi. Ušla je nedavno sama u kafe "Petrograd".
Suviše tajni u očima, u zlatni okov joj prstić pao. Molio me dugi pogled da je kradem.
Dovraga, kafa je gorčila, al' taj sam ukus odnekud znao: probao sam jednom davno divlji badem. | |
|  | | midjika

| Naslov: Re: Pop 27/3/2011, 9:19 pm | |
| Cuvam ti mesto pored prozora
Pomozi mi, ne usporavaj hod ne bacaj mene na pod dug je put zapad je mrak, a istok zut
Ne lazi me u mraku hladno je sve pa oci zaborave, toplo je tamo kraj morske obale
Nekad smo bili na zemlji zajedno ti si k'o vrtlog, vir i oluja trazis mi kljuc za slobodu uzalud k'o metak dosla je do naseg srca
Kad truba svira, vojska zaigra a moje srce trapavo marsira
REF. 2x Vozovi do mora cuvam ti mesto pored prozora postavljas jako teska pitanja odgovor trazis usred mraka do svitanja
Pomozi mi u mraku hladno je sve pa oci zaborave, toplo je tamo kraj morske obale
Kad truba svira, vojska zaigra a moje srce trapavo marsira
Galija
____________________________________________ I ruke rađam onom što ruke nema, i srce sadim u stenu i čelik, ja ne mogu da s tugom ne dremam, kroz vazduh ne plivam, kroz vodu ne letim...
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 28/3/2011, 11:28 pm | |
| Boja njihove odece je bledela od crne ka beloj to je mesto postalo svetiliste dok su prvih godina porodice dolazile u crnini
Kasnije je boja njihove odece osvetljavala, ozivljavala prvi nagovestaji tople crvene i zute kao hodocasce sa generacijama koje dolaze
Igranje u travi pred prolece sa loptama magicno privuceni bas tim neuglednim delom ceste posle podneva ozelenela lipa i miris tisine, tiho, tiho
Uz ciku dece i setnju roditelja pravi razlog postade nevazan uspomena se pretvarala u nesvesno privlacenje tog kraja EKV - Svetilište | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 29/3/2011, 9:28 pm | |
| PODSJETI ME STO TO BJESE LJUBAV
Ja odavno nikog ne ljubim
i spreman sam sve da izgubim
kad god dosla dobro dosla mi
jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Podsjeti me sto to bjese ljubav
i bar na tren biti zaljubljen
sto to bjese sto to bjese
ljubav i bar na tren
biti zaljubljen
Ja odavno nikog ne ljubim
i spreman sam sve da izgubim
kad god dosla dobro dosla mi
jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Podsjeti me sto to bjese ljubav
sto to bjese, sto to bjese ljubav
Oliver Dragojevic | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 2/4/2011, 11:14 pm | |
| Zivot vrati mi
Stojim onakva kakva sam pred tobom, sudi mi ni najbolja, ni najlepsa kakvu si hteo ti
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi
Ref. Hej vrati mi, zivot vrati mi hocu da zivim ga 20 godina, godina unazad hej vrati mi, zivot vrati mi kome sam dobra sad kome sam potrebna bez duse slomljena
Stojim sama na oblaku crnom od nevolje i posmatram sve sto nekada vredno truda bilo je
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 9/4/2011, 10:46 am | |
| Čuj, reći ću ti svoju tajnu: ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira.
Mogu mi se učiniti duboke i meke oči neke sasvim obične.
Može mi se učiniti da tonem u zvuke pa ću ruke svakom pružiti.
Može mi se učiniti lepo i lako voleti kratko za jedan dan.
I mogu kom reći u tome času čudesnu tajnu koliko te volim.
O, ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira.
Učiniće mi se negde u šumi.... Ponovo sve moje suze teku kroz samonikle neke česme.
Učiniće mi se crn leptir jedan po teškoj vodi krilom šara što nekad neko reći mi ne sme
Učiniće mi se negde kroz tamu neko peva i gorkim cvetom u neprebolnu ranu, ranu srca dira
O, ne ostavljaj me nikad samu, nikad samu, kad neko svira... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 13/4/2011, 7:30 am | |
| Po stoti put-umesto s tobom sama ja, na stolu hladna vecera je ostala... jos pamtim sve-jednom se voli,reko si, a sad sa drugom lego si,iz zabave... Al necu vise ja biti tvoja robinja, sto proguta laz bez pitanja...
REF: Odlazim ja,niti srecna,niti jaka,al ponosna, kao ruzno pace-nikad shvacena... moja ljubav je meni vracena... a ti budi s njom,nek na mojoj strani spava kreveta- ta je strana bezbroj suza upila, dok sam cekala pogresnog coveka!
A kofere,sto sam davno spremila da odem na kraj svemira-uzimam... a u njima,kao more dubok san- da je sutra bolji dan za mene... Al necu vise ja biti tvoja robinja, sto proguta laz bez pitanja...
REF: Odlazim ja,niti srecna,niti jaka,al ponosna, kao ruzno pace-nikad shvacena... moja ljubav je meni vracena... a ti budi s njom,nek na mojoj strani spava kreveta- ta je strana bezbroj suza upila, dok sam cekala pogresnog coveka! | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 18/4/2011, 11:12 pm | |
| Tacno je nisam bila cvece rastanak boleti te nece tacno je, gresila sam jako ziveces ti bez mene lako Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila Ref. Tacno je sa tobom nisam umela sa tobom nisam uspela jer sam te ludo volela Tacno je da sam sebicna ponekad mozda obicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna Za tvoje mane prakticna za bolje dane tragicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna Tacno je da sam bila teska tesi se bila sam ti greska tacno je ako ti to znaci sad samoj sebi kazem placi Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila Ref. Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 19/4/2011, 6:25 pm | |
| Probaj doći k meni kad si umorna i sama broj 17 vozi skoro svakog dana
Nek' pričepe te vrata guraju ti leđa u gradu ti noćani nek' uhvati te reva
Ljubav je jaka bez obzira na sve Ljubav je slijepa ljubav nema prepreke
Ako nema busa probaj uzet taksi ako nije kiša možda će i stati
Nek' pred tobom psuje Šalta te na suho nek' proba da te mota nek' naplati ti duplo
Ljubav je jaka bez obzira na sve Ljubav je slijepa ljubav nema prepreke
Ako ni tog nema onda idi pješke padaćeš po mraku gazićeš kroz blato
Nek' u tebe bulje proradi im mašta nek' za tobom zvižde predlažu ti svašta
Ljubav je jaka bez obzira na sve Ljubav je slijepa ljubav nema prepreke | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Pop 23/4/2011, 8:42 pm | |
| Ja nemam prava da te pitam kako ti je s'njom jer izdala sam tvoju ljubav Bog me kaznio
Nisam znala da te cuvam prekasno sam shvatila svaki tren bez tebe suzama ja sam platila
A nisu tudje usne meni bile milije i vino lose najgore zna da opije nisam znala da te cuvam lako te izgubila zar je vazno ko je tome kriv ja il' sudbina
Ref. 2x Ne kuni me, jer dovoljno sam platila za sve ne kuni me, ti imas nju a ko je kraj mene nikoga nemam osim kajanja a to me kida tamo gde sam najtanja ne kuni me, vec se pomoli za mene
A nisu tudje usne meni bile milije i vino lose najgore zna da opije nisam znala da te cuvam lako te izgubila zar je vazno ko je tome kriv ja il' sudbina
Lidija | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Pop  | |
| |
|  | | | Pop | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Danas u 8:01 am od Dusica Pajovic» medeno Danas u 7:57 am od Dusica Pajovic» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 17/2/2021, 3:18 pm od majacvet» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 16/2/2021, 4:07 pm od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Taj romanticni Balasevic 7/2/2021, 1:52 am od meseceva rosa» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» priznanje 8/1/2021, 11:01 pm od SaMar» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa |
|
|