LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Pop/rock | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 15/7/2008, 2:05 pm | |
| Ima nešto od srca do srca
Oči tvoje boje nade zaspati mi ne daju Zadnji komad mira krade ta suza na jastuku
Ima riječi koje bole skloni ih sa usana Kada stvari krenu dole samoča krug zatvara
Ima nešto od srca do srca Neka tanka nit Koja čini naše snove A ne da se dirati
Ti si moja rijetka ptica kako da te ostavim Bez tvog tijela bez tvog lica kao da ne postojim
Ima stvari koje trebaju a nikad se ne dese Neke druge opet ne daju lako da se dokuce
CRVENA JABUKA :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 15/7/2008, 4:09 pm | |
| Crvena jabuka Jedanaesta Božja zapovijed
Ako želiš, a ne želiš Ako shvaćaš, a ne shvaćaš Vjerojatno je po srijedi-ljubav
Kako da je pustim, da je više ne ljubim I kako da joj kažem "ni ja tebe ne volim" Zašto nema pravila da se ljubav uzvraća I da onaj koji voli nikad zalud ne sanja Kako da je pustim, da je više ne vidim I kako da joj kažem "U redu je, ni ja tebe više ne volim"
O moj Bože, zašto nemaš zapovijed Na tom svetom kamenu Pod brojem 11, da me voli k'o ja nju
O moj Bože, zašto nemaš zapovijed Na kamenu svetom tom Pod brojem 12, ona sa mnom a ja s njom
Kako da je pustim, da je više ne ljubim Kad za život razlog je ona jedan jedini Zašto nema pravila da se ljubav uzvraća I da onaj koji ljubi nikad zalud ne sanja Kako da je pustim, da je više ne čujem Kad se samo njenom glasu k'o dijete radujem Zašto nema pravila da se ljubav uzvrača I da onaj koji voli nikad zalud ne sanja
Ako želiš, a ne želiš Ako shvaćaš, a ne shvaćaš Vjerojatno je posrijedi ljubav
O moj Bože, zašto nemaš zapovijed Na tim svetim pločama Na broju 13, zapisanu sreću nama
Kako da je pustim... :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 15/7/2008, 4:17 pm | |
| Crvena jabuka
Napiši jednu ljubavnu
Jutro je sumorno bilo sinoc je otisla Ana promijenila je lice… i svoja osjecanja
sinoc je bilo tako…. kraj je dosao svemu jutros me ljudi zovu… traze mi novu temu
napisi jednu ljubavnu nek nesto novo bude samo nek nema suza na to smo navikli ljude
i pisem pjesmu ljubavnu al suza mora biti kako da pjevam o ljubavi kad tugu ne mogu skriti
samo je kazala tiho od nocas nisam tvoja i dlan je leden bio i osmjeha nije bilo
ja nisam kazao nista samo zatvorih oci Ana je otisla sinoc i ljubav pade u noci
napisi jednu ljubavnu nek nesto novo bude samo nek nema suza na to smo navikli ljude
i pjevam pjesmu ljubavnu al suza mora biti kako da pjevam o ljubavi kad tugu ne mogu skriti
kako da pjevam o ljubavi kad tugu ne mogu skriti :sunny: |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 2/10/2008, 3:30 pm | |
| Ana
U srcu mi led A na usnama žar Od tvog poljubca, Kad dala si mi Posljednji dar
O Ana, o Ana, o Ana, Tugo mojih dana O Ana, o Ana, o Ana, Tugo mojih dana
U srce mi bol Jer još sanjam tvoj lik Kad si otišla Na usnama mi ostao krik
Srebrna krila |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 15/10/2008, 10:16 pm | |
| Ima nešto od srca do srca
Oči tvoje boje nade zaspati mi ne daju Zadnji komad mira krade ta suza na jastuku
Ima riječi koje bole skloni ih sa usana Kada stvari krenu dole samoća krug zatvara
Ima nešto od srca do srca Neka tanka nit Koja čini naše snove A ne da se dirati
Ti si moja rijetka ptica kako da te ostavim Bez tvog tijela bez tvog lica kao da ne postojim
Ima stvari koje trebaju a nikad se ne dese Neke druge opet ne daju lako da se dokuce Crvena Jabuka |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 8/6/2009, 1:06 am | |
| Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama, kao lice starca naboralo se more u daljinama... Kao tempera kisa nebo oboji, takve je boje srce moje otkad me ne volis, tempera, kisa nebo oboji, takve je boje srce moje otkad me ne volis... Kada krenu zime i nakupe se alge na koritu, i na moje ime u zaboravu tvome duboku... Kao tempera kisa nebo oboji, takve je boje srce moje otkad me ne volis, tempera, kisa nebo oboji, takve je boje srce moje otkad me ne volis... Gibonni- Tempera  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 17/6/2009, 11:35 pm | |
| Skitnica i sanjar ruku Vam pruža, Heleno lijepa. Pregršti snova i misli nježnih, Sva blaga duše moje, nek’ za Vas sad poteku, Heleno lijepa!
Želite znati, Heleno lijepa, dal' pred Vama stvarno skitnica stoji, il' mene kao i vas progone ljudi, psećih glava i psi s kricima vlastitih gospodara..
Želite znati, Heleno lijepa, živi li, uistinu, život sanjara, koji pod ovom kišom, što se iz neba cijedi usamljen vrluda?
Slušajte kišu! Ne čeznite za Suncem... Sada je vrijeme, da se ljubi...
Skitnica i sanjar ruku Vam pruža...
Drago Mlinarec - Helena lijepa i ja u kiši |
|  | | Madamm

Broj poruka : 406 Godina : 59 Location : Izmedju sna i jave Datum upisa : 31.05.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 21/7/2009, 12:39 pm | |
| Ivana Jordan- Znam to i osecam
Kao da sam stena i da bola nema ti me vajas lako, poljupcima jako znam to i osecam ti me jutrom budis, osvajas i sudis znam to i osecam
Tako dan za danom, tvoja sena medju snom i javom zapletena spusti se polako, zagrli me jako znam to i osecam uzalud se borim, opijena gorim znam to i osecam
Kada taknem te ja ceo svemir na tren kao postane snen kada taknes me ti tada svetlost na tren sklopi oci i svet znam to i osecam
Putevima tvojim mesecina izlazim iz kruga s vetrovima jer u tvome oku vidim i dobrotu znam to i osecam pa sam kao reka koju more ceka znam to i osecam
Severom i jugom, tragom tvojim probudjena sanjam, vreme stoji jer u tvome oku vidim i lepotu znam to i osecam niceg se ne bojim dok uz tebe stojim znam to i osecam | |
|  | | Madamm

Broj poruka : 406 Godina : 59 Location : Izmedju sna i jave Datum upisa : 31.05.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 21/7/2009, 12:51 pm | |
| Ivana Jordan-Svetlo koje trazim
Kao da sanjam i dobro i zlo oduvek sama zivim po svom videla sve sam lazne heroje ljude i boje umorne
Da li si ti moje svetlo koje trazim da me vodi kad je tamna noc kroz ta mesta razna lica gledam prazna krijem te u uglu oka svog
Vreme kad svako izdaje svakog ja svoje snove zagrlim jako tajne sa neba u oku tvom mozda i ja sam nasla dom
Korakom bez daha ulicama straha sama sam na strazi, najdrazi senke sto me prate nebo bez svedoka vidim strah na licu proroka
Da li ti si taj, da li ti si taj koga trazim ja da li ti si taj, koga trazim ja | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 21/7/2009, 4:25 pm | |
| | |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | |  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 20/11/2009, 1:39 pm | |
| POGLEDAJ SUMRAK SEDEFNE BOJE NA RUKE MI SE SPUSTIO ZAROBILE ME OCI TVOJE TOM CRNOM MORU SAM SE PUSTIO U DUSI SU MI KUCE UZ PRUGU A NA LICU VRISAK VJETROVA POPIO JA SAM MLADOST U CUGU PROSAO TRISTA SVIJETOVA HAJDE DODJI MI, SA MNOM OSTANI JA DOBRO ZNAM OVA PJESMA JE VISE OD MOLITVE ODAVNO NE MOGU SANJATI SAM O KAKO VOLIM DA TE LJUBIM REKAO SAM, REKLA SI NEBO ZEMLJU, JA NAPRAVIH NEVAZNIM SAMO DA SI SRETNA TI KO UZIMA, KO DAJE KO SVETE STVARI RJESAVA I KAD POCETAK I KADA KRAJ JE NISTA SE SLUCAJNO NE DESAVA | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 20/11/2009, 1:53 pm | |
| 6.00 i jutro me umiva slusam prve vijesti sa radija iza mene noc bez sna ispred zuta svjetla taksija i proviruje dan e da znam da si budna 6.00 i tramvajske guzve ne citam novine sivo tuzne sve sto dnevna je politika ona bi jutro kvarila a ceka me dan e da znam da si budna Hej, zvao bi srce glas da cuje ti 6.00 i kisa se umara dok cigareta izdaje poslednja kod mene i dalje sve u kontri je a narednih sto ljeta cu drugacije vec imam plan e da znam da si budna 6.00 | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 20/11/2009, 2:03 pm | |
| sigurna si da te volim i da za tobom umirem od gladi sam sam sa zivotom golim ne moze tu vise niko da me vadi A ja i dalje samo tebe zelim vezan ko u luci brod imam samo sebe i to s tobom djelim sve dok jednom ne poljubim pod Imas me u saci jedem ti iz ruke prolaze me zmarci kad me dobijes bez muke | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 20/11/2009, 2:19 pm | |
| ako ti odes bice to SJAJ U TRVI mene su vec podijelili na pola oci su mi mutne, ljubav u glavi ja ne znam sta je sa mnom ispao sam iz fola Nema tu ljubavi, pobrkali ste vjere dok ja ne budem htio necu da selim ja sam svjesna zrtva prevare i to me zdere nemam snage biti posten iako to zelim umoran od ponosa umoran od ljudi ko ce biti porota,a ko ce biti kriv u mojim rukama su samo tvoje grudi i da mi nije tebe, ja ne bih bio ziv umoran.. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 20/11/2009, 2:41 pm | |
| dani losi,blijedo sivi u meni opet ocaj zivi gorak ukus moje slabosti dok me trebas trpis me bez imalo istine u tvom oku gore baklje pakosti Suzo moja, strpi se ne daj da te primjete vragu rep sam vezao, parazite zezao bjezao na modre obale iza zavjese tisine neka te sve nocas brine mislis dobro, bice najgore MENE NECE MIJENJATI JA SE NE ZNAM S MRZNJOM DRUZITI DO SUNCEVOG PLAMENA I PRED SUD VREMENA SVI IDU BEZ RAZLIKE SUZO MOJA, STRPI SE gdje od zlobe pobijeci i u miru dotaci usne, oci drage djevojke svijet me mnogo ubavi pricama nas udavi ali su mu price providne SUZO MOJA STRPI SE mene nece mijenjati.. ja se ne znam s mrznjom druziti.. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Pop/rock 21/11/2009, 6:43 pm | |
| Nocas kad zasjaje svjetla u gradu,ti nasa ugasi. . . Kad se kasno kuci vratim nek' te samo mjesec krasi... Pa sve haljine odbaci, ja cu na prstima uci..NATO satelit u nocnoj smjeni samo ce nase uzdahe cuti...Pa me rukama pronadji,pricaj dodirom... Nek' se tvoja ceznja spoji s mojim nemirom... Nocas kad utrenu strepnja i ljutnja,ti nista ne pali... Ja cu k'o uvijek malo da kasnim,ali bar to smo oboje znali... U tami ne vidis ljude,u carstvu zelja do jutra... Neka nam sude,neka nam sude,neka nam sude ali tek sutra... Pa me rukama pronadji... Pricaj dodirom,nek' se tvoja ceznja spoji s' mojim nemirom... Vanja Radovanovic - Pricaj dodirom |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 23/11/2009, 12:00 am | |
| sjene se sklapaju dok promicu tijela se njisu i dodiruju oci ti ugledam pa uzmaknem pustam da me nosi iz tvog sam srca pticu ukrao na rame mi je sama sletjela iz grla joj je pjesma potekla kanula na grudi sve sto zelim sve sto sanjam nikada necu moci sam dodji ostani uz mene neka se sklope nase sjene pogledaj kako idu godine koliko ih je nama ostalo sjutra ce zima,mozda proljece Bog il vrag to znaju sjene se sklapaju dok promicu tijela se njisu i dodiruju.. | |
|  | | lucija

| Naslov: pop/roc1 28/11/2009, 1:08 pm | |
| ostao sam sasvim sam da lezim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku ja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece i pjevam BUDI MOJA VODA JA SAM SADA VATRA IZGORJECU I KAZEM PROLIJ SE PO MENI BUDI SVE STO ZELIM JA ZIVJECU ostao sam sasvim sam da lezim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku JA ZNAO SAM DA CES DOCI DOCI I DONIJETI KISU JA CEKAO SAM KAO SUHA ZEMLJA KAD CEKA SVOJU VODU BUDI MOJA VODA | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 15/1/2010, 1:58 am | |
| ljube, ljube se dobri losi zli al niko tako kao mi ne zaboravi... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 3/2/2010, 12:31 am | |
| ko si ti, da li te poznajem DAJ MI RAZLOG DA BUDEM TU DAJ MI RAZLOG DA VRATIM TI SE JA DAJ MI RAZLOG DA LJUBIM TE BAR JEDAN RAZLOG MI DAJ | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 3/2/2010, 12:45 am | |
| NISMO SVI IZ LJUBAVI STIGLI NA OVAJ SVIJET .....DA SU ANDJELI NOSILI KRILA RODAMA DA SU BAR BOGOVI IMALI MALO VREMENA POMISLI DA SU BAR LJUDI SVI RODJENI POD SRECNIM ZVIJEZDAMA A GODINE PROLAZE NIZ NASE OBRAZE VJETROVE PROLJECNE, STAROST UMIRUJE DAL ZA TEBE POSTOJI, NEKO SASVIM DRAG I LIJEP CIJE RUKE TEBI RADOST DONOSE JER DANAS VISE NEMAM SNAGE DA TE ZAVOLIM DANAS SAMO MORAM, MORAM JOS JEDNOM DA TE POTRAZIM JER JA SAM TUGU KVASIO TUDJIM SUZAMA ZBOG MENE NIKAD, NIKAD NISI PLAKALA... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 3/2/2010, 10:35 pm | |
| KORAK PO KORAK, I ETO NAS DAME IMAJU PREDNOST, OBUCI SVOJU SLAMKU ZA SPAS NE MASI MACEM, KAD VEC NISI DO SAD ISTEKLO JE NASE VRIJEME, POGLEDAJ NA SAT U SOBI TUZAN MIRIS KASNOG KAJANJA LJUBAV JE KVARLJIVA ROBA, SA ROKOM TRAJANJA IMALI SMO SVEGA POMALO, ALI NICEG DOVOLJNO STA CES, NIJE NAM SE DALO, A KO JE KRIV ZA TO? MA ZAR JE BITNO DUSO NE PITAJ ZA MENE, VISE NEMAM STA DA TI DAM NEKE LOSE USPOMENE, A TO JE NAJBOLJE STO ZNAM KAD TI JE STALO NOSI I TO MALO, STO JE OD MENE OSTALO, OVO MALO... GAZIM STARE SNOVE, NOVE CU SANJATI LAKO ZELENA MILJA DO NASEG KRAJA, PA HOCEMO LI POLAKO? U LUDOJ TRCI ZA ZIVOTOM, ZAOSTAJEM ZA KRUG DUSO JA SAM I SA TOBOM IGRAO NA DUG I SVE IZGIBIO.. NE PITAJ ZA MENE... | |
|  | | lucija

| Naslov: pop/rock1 4/2/2010, 12:11 am | |
| sagradicu grad velik kao citav svijet naslikacu sliku tvoju bijelu kao dan mislicu na tvoje oci dok mi sudba tugu toci u srce moje, bunar bez dna JEDINI BOG U KOGA VJERUJEM JA TO SI TI DRAGA I TVOJA OKA DVA JEDINI BOG KOGA LJUBIM JA TO SI TI DRAGA I TVOJA OKA DVA sagradicu grad velik kao citav svijet pretvoricu nebo u plavi cvijet mislicu na tvoje oci molicu se svake noci svijet u kome zivim stvorila si ti
JEDINI BOG U KOGA VJERUJEM JA TO SI TI DRAGA I TVOJA OKA DVA...
mislicu na tvoje oci | |
|  | | Venera

Broj poruka : 81 Godina : 49 Datum upisa : 30.10.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:04 am | |
| Zdravko Colic - Ti si mi u krvi
Pogledom me milujes k'o da me dodirujes i svaki put kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestace al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
Ref. Ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni Haremski cuvari ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me k'o prijatelja cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:06 am | |
| Zdravko Colic - April u Beogradu
Prolaze i vracaju se s lastama suncani i nasmijani dani opet je u mojoj dusi proljece da l' si djevojka il' zena sada ti
April u Beogradu uzaludno trazim usne jedne djevojke sto se divno mazi april u Beogradu miluje joj kosu ispod Savskog mosta to je mozda ona al' je drugi ljubi
Ref.
April u Beogradu jedno proslo doba nosim ga u mislima iz vojnickih soba april u Beogradu umorno se smjesi ispod Savskog mosta dok se sumrak sprema vise mene nema | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:08 am | |
| Zdravko Colic - Jedna zima sa Kristinom
Jedne proste Vojvodjanske zime na salasu prijatelja mog malo drustvo se skupilo iz grada sve mladici iz dugih skolskih dana a na vratima doma, uz plamen petrolejke se smijesilo lice na nas
Jedne proste Vojvodjanske zime na salasu prijatelja mog dok su ruke jos promrzle od puta dugo stresale pahulje s kaputa ti si prisla i od srca mi pruzila casu crnog vina, Kristina, Kristina
Dobra vam noc, prijatelji dobra vam noc, dobro nam dosli dobra vam noc, prijatelji sjedite tu i zapjevajmo svi
Onda smo izasli na dvoriste ja i Kristina skripao je snijeg pod nogama ljubio sam je, ljubio da li se sjecas, Kristina | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:09 am | |
| Zdravko Colic - Lose vino
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit' cu ti vise ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina sve je to od loseg vina
Ne ljubi me nocas bit' ce suza, stihovi ce teci ne slusaj me, mala, jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina sve je to od loseg vina
Ref. Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze prevaricu sebe srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina sve je to od loseg vina sve je to od loseg vina | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:10 am | |
| Zdravko Colic - Ljubav je samo rijec
Ljubav je samo rijec i nista vise, ljubav se uvijek isto cita i pise ruka u ruci je vec nesto drugo i sapat njeznih rijeci uz kapi kise...
Ljubav je samo rijec i nista vise, obicna slova svakog lista papira, tajna i strepnje su vec nesto drugo, to je i prvo pismo sto rijeci bira, ljubav je samo rijec i nista vise...
Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci, uzalud se nekad moli, to je ljubav, to se voli, i kad oci suze vlaze i nevjesto kad se laze ili kada tijelo boli, to je ljubav, to se voli... | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:11 am | |
| Zdravko Colic - Zagrli me
Ne trebas mi nista reci svoju proslost, svoje ime ako ce ti biti lakse zagrli me, zagrli me
Uzecu te u narucje da te cuvam usred zime grijace te moje tijelo zagrli me, zagrli me
Zagrli me oko vrata oluja se dize ne moze ti vjetar nista ako pridjes blize ako pridjes blize
Ukrao bih srecu za nas kupio bih, nemam cime jedino si moje blago zagrli me, zagrli me
Ne trebaju tebi draga ove pjesme, ove rime najvise je sto se moze zagrli me, zagrli me | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:13 am | |
| Zdravko Colic - Zvao sam je Emili
Poci cu u sume da je opet trazim uz tisinu rijeke da je mirno sanjam i dok mesec sija gledacu u zvijezde ne bih li je sreo sretnu i daleku aha, aha, aha
Zvao sam je Emili u moj je san ko u svoj usla dom zbog nje se dan pretvorio u noc i pjesme sve poludjele zbog nje kao kise prolecne
Zvao sam je Emili u danima kad voljesmo se mi od proljeca do kasne jeseni zbog nje, zbog nje izgubio sam sve cak i dobre drugove
Zvao sam je Emili | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:24 am | |
| Dino Merlin - Da sutis
Svima reci da sam tu neka vide,neka cuju. Sta mi tjelo osjeca neku novu struju. Sljepa za moju ceznju samo nocas nemoj biti to. Ja znam da ti mozes puno bolje, naravno da znam ja to.
Ref: Dobro je kad u zivotu za nesto se boris,rukama stvoris, dobro je kad u zivotu nekoga volis,neko te voli, dobro je kad u zivotu neko te sluti,ti nekoga slutis ali je najbolje u zivotu kad imas nekog s kim mozes lako da sutis.
Ne slaze se kalendar moga doba i tvoga tjela. Ne ide ni s godina tvojim ove bore i kosa bjela. Zatvori mi kapke ti usnama sklopljenim u jedu, ja odavno ne znam kuda odlaze voljeni kad krenu. | |
|  | | Venera

| Naslov: Re: Pop/rock 24/2/2010, 12:26 am | |
| Dino Merlin - Deset mlađa
Vidi ovu zvijezdu Vidi ove ostvarene ?elje Ovo kino snova zovu fantazijom Sad kad pro?lo je ono najgore Za?to mi sad priređuje? to
Tvoje godine tra?e Ne?to la?no i umirujuće Bijeg od vode i struje i sigurnosti Znam po sebi Noge kao da ?ure ?eljne avanture Da si deset mlađa, a da si opet ti
Ostavi me danas Ostavi me juče Ostavi me, moja vilo, bilo kad Ostavi me sutra Il' nekog novog jutra Samo me ne ostavljaj sad "Na vrhu uvijek ima mjesta" * Ako se krene sa dna
Jer ja imam samo tebe I ne znam koliko ta ljubav vrijedi Nikog prije imao nisam Da te usporedim Zna? to dobro
Stavi kremu za bore Mo?da ti se osmijeh vrati Sa mnom si deset mlađa Samo si sa mnom opet ti | |
|  | | lucija

| Naslov: poprock1 27/2/2010, 2:02 am | |
| OSTAO SAM SASVIM SAM DA LEZIM NA SUNCU JA ZVAO SAM TE DA DODJES IZ SNOVA I PRUZIS MI RUKU JA MOLIO SAM DA SE NAPUNE MOJA MORA I RIJEKE U NJIMA JOS JEDNOM DA OSJETIM NOVU LJUBAV DA TECE, I PJEVAM BUDI MOJA VODA, JA SAM SADA VATRA IZGORJECU PROLIJ SE PO MENI, BUDI SVE STA ZELIM JA ZIVJECU JA ZNAO SAM DA CES DOCI DOCI I DONIJETI KISU JA CEKAO SAM KAO SUHA ZEMLJA KAD CEKA SVOJU VODU | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 3/3/2010, 7:14 pm | |
| S PERACIMA ULICA JE CEKAO ZORU DOLE KOD BASTE KAFANE "VISOKO" DVA POSPANA OKA NA NJENOM PROZORU I MOKRI BRAT NA UGLU JE PJEVAO PAR KORAKA DALJE OD NJEGOVOG REJONA SAKUPLJALA SE ULICNA BAGRA A KAD BI LAGANO PROSAO PIJACOM STRAZAR BI DREKNUO EVO IDE MAGLA ON JE POPUT DJETETA ZELJAN TOPLOG KEREVETA NJEGA CEKA DRAGA ZENA NOCU USAMLJENA, HLADNA A NOC JE HLADNA, NOC JE LEDENA ZNALI SU NJEGA SVI SITNI BANDITI STO PO ULICI BUNARE I PALE ZNAO JE NJEGA I POSLEDNJI SVERCER OD "SEBILJA" PA SVE DO "KATEDRALE" I STRAHOVALI LOKALNI TABLICI STO NE RAZLIKUJU KAFU OD DROGE U PONOC KAD ZAVIRI U KOCKARSKE RUPE EVO GA IDE "FATAJ SE NOGE" PRIPAZI TAKSISTE I NOCNE SETACICE PO PARKOVIMA CIJELA CETA LUDAKA I KAKO DA RAZLIKUJEM MANTIL PROLAZNIKA OD MANTILA NEKOG MANIJAKA A RAPORT JE REDOVAN NAD USNULIM GRADOM I ZORA SAMO STO NIJE SVANULA ZAR OVO STO VIDIS NAZIVAS SNAGOM KAD IH JE BILO 100 NA JEDNOGA... KAD IH JE BILO 100 NA JEDNOGA... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 4/3/2010, 12:25 am | |
| NI SAD NE ZNAM KAKO JE DOVEDOH ONE NOCI DO STUDENSKE SOBE NI SAD NE ZNAM KAKO KRAJ NJE LEGOH BJESE LJETO, NA NJOJ MALO ROBE
SVA POKISLA OD LJETNJEGA PLJUSKA NIZ LICE SE KOTRLJALE KAPI TANKA SUKNJA KUKOVIMA USKA GLADNA KUJA ZA KURJAKOM VAPI
A NIJE ZNALA DA SAM PJESNIK I DA MOZE U STIHOVE MOJE ASIK AJSA U NAJBOLJEM DOBU UDJE U NJIH, BAS KROZ MOJU SOBU
STRGOH SUKNJU, DOCEKASE BEDRA NIZ KICMU MI TRIPUT PRODJE JEZA SKIDOH BLUZU, DOTAKOH JOJ NJEDRA JEZIK MI SE U CVOROVE SVEZA
NA PROZOR MI BIJESE SMOKVA SJELA NE TAKNUTA OD VERANJA I KRADJE CUDILA SE STO JE DOZIVJELA DA VIDI NESTO I OD SEBE SLADJE
PRICALA MI KAKO ZIVI SAMA MUZ JOJ RADI ZA NJEMACKU MARKU NOVCA IMA, AL' JOJ LJUBAV TREBA A LJULJALA ME KAO MORE BARKU
MOZDA I NIJE HTJELA MOZDA I NIJE HTJELA DA SE DA TIJELO JOJ VRELO, POGIBIJA PRAVA A VANI KISA POJACAVA
KOD KOMSIJE IGRALI SU KARTE CULI SU SE PSOVKE I GALAMA CASOVNIK JE SVERCOVAO SATE OD PROZORA BJEZALA JE TAMA
KAD ZASPALI SMO ONAKO POSTRANACKE DOK SE ZORA ZARILA U LICU POSLE LUDE NOCI DUBROVACKE CESTO SANJAM U POLJU ZDREBICU
TA NOC PRODJE, ZA NJOM MNOGO LJETA U ONOJ SOBI KO ZNA KO SAD ZIVI LIJEPU AJSU JA VISE NE SRETAH OSTA PJESMA JEDAN PAPIR SIVI
KAD OSTANE ZIVOT BEZ KAPUTA I U DUSU ZIMA SE ZAVUCE KADA STAROST VIDI KRAJ OD PUTA SJECAT CU SE KO DA BIJESE JUCE
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 10/3/2010, 5:44 pm | |
| TOG MAGLOVITOG JUTRA SMO SJELI U LADJU STARU TERETNU STO PREVOZI GRADJU KAPI KISE RADJALE SU GRAD ZAPLOVISMO MOREM BEZ VALOVE PREKO DEBELOG KANALA U LUKU SPASA ZA MALO KRUHA I MIRAN SAN
KAPETAN STARI JE LULU CIDIJA KRAJ NJEGA JOS STARIJI BREK JE SIDIJA A MENE JE SVE VISE LOMILA GLAD KIHNIJA SAM U PRSIMA, BOL ME CIPALA U DALJINI SVETIONIK JE LINO SEPA IZ OBALE SE RADJA GRAD
SIDJOH SA BRODA U STARU LUKU DJEVOJKE ME POCESE HVATATI ZA RUKU A JA SAM OVDJE TRAZIO DOM PASA SAN U OSTARIJU TRUDNIH DOKERA TAMO SE PILO I IGRALO POKERA TE NOCI SAM MISLIJA O NJOJ I O STAREM KRAJU SVOM
VRACAM SE TEBI SEKO MAKAR MORAO PLIVAJUCI PREKO VRACAM SE, SEKICE
SVRATIH U KRCMU UMORNIH DOKERA A TAMO SE PILO I IGRALO POKERA TO VECE SAM MISLIO O NJOJ I O STAROM KRAJU SVOM
I O NJENIM CRNIM OCIMA CA BEZ MENE VEC NOCIMA NE MOGU DOTAKNUTI SAN I O UVALI MALOJ BISTROGA MORA POSTENIM LJUDIMA I MIRISU BORA GDJE SAMO PLIMA REMETI DAN
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 10/3/2010, 7:14 pm | |
| RADO BIH SE ODREKAO TEBE ALI KAKO KADA SRCA NEMAM, TEBI RECI NISAM JA ZA TEBE, MILA MOJA STVARNO SRCA NEMAM RADO BIH SE ODSELIO NEGDJE, GDJE SU LJUDI SVAKODNEVNA STVAR TAMO GDJE BI NEKO ZA NAS DVOJE MAKAR POMISLIO DA SMO NEKI PAR ALI AKO BAS VAS ZANIMA, OD SVEGA TOGA STA BIH IPAK JA.. ONAKO ZA SEBE IZABRAO JA NAJRADIJE BIH SA NJOM OSTAO I NA UHO JOJ TIHO SAPTAO KAD KADA BIH JE CAK I VOLIO NAJRADIJE BIH JA NAJRADIJE BIH DUSKO VUJOVIC... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 11/3/2010, 10:02 pm | |
| ISPISACU PO NEBU RIJECI ZA TEBE VJEKOVA MIR VRACAS MI TI SMIRUJES VODE NABUJALE MOJ SAPAT I KRIK CES POMIRITI PIJEM TI DAH KAO LIJEK SVAKU NOC PRIJE NO STO USNIM JA I TAJ TREN I ZUVJEK SAMO TI TI SI MI U MISLIMA
I KAD NISI TU KRAJ MENE DA ZNAS DA ME BOLIS I NOCAS JA CU DA TE CUVAM DOK SPAVAS I LJUBIM TAMO GDJE NAJVISE VOLIS DOK SANJAS
HODAO SAM JA BOS PO OSTRICI KAVEZ SAMOCE ZIVOT MI GRADIO I STALNO CEKAS LOPOVA DA KARTE OTVORI HILJADU PUTA DO SAD ME UVALIO
LJUBIM TI OCI KO U BUNILU SVAKU NOC TU BOJU USNIM JA TI SI IZVJESNOST U OVOM LUDILU I JEDINO SUNCE STO MI SJA
Z.ARSLANAGIC. | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Pop/rock 28/3/2010, 11:41 pm | |
| TREBA SLUZIT CESTI I IMENU! NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, NEKA BUDE STO BITI NE MOZE, NEK AD PROZDRE POKOSI SATANA. NA GROBU CE IZNICI CVIJECE ZA DALEKO NEKO POKOLJENJE! ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 12/4/2010, 12:49 pm | |
| PRE NEGO ZA MILOST ZAMOLIM SVUCI ME, PO SVAKOJ SUCI TUCI ME, KO DETE KAZNI ME KO ZENU SPASI ME TAKO MI MALO TREBA DA TE PREZIREM JOS MNOGO MANJE DA TI SE NE OPIREM SAV BOL U MENI OSTAVI ODES LI, TO MI JE GORE OD LJUBAVI HILJADU RAZLOGA JE DOVOLJNO DOBRIH DA BIH MRZELA TE U OVIM NOCIMA BEZ DUSE KOJA PLACE ZA NAMA HILJADU RAZLOGA, JA TRAZIM JEDAN DA BIH VOLELA TE PA MAKAR BILA ANDJEO SAMA NA STUBU SRAMA TAKO MI MALO TREBA DA TE PREZIREM JOS MNOGO MANJE DA TI SE NE OPIREM.. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 21/4/2010, 2:52 am | |
| Ne brini za ono sto govori svijet izlaziti sa mngupom i nije neki grijeh dobar vjetar u ledja veceras nam treba da nas odnese u daleko od svega i potpuno je jasno da si ti veliki pogodak za mene veceras dolazim po tebe kao drugi covjek bit cu trijezan i obrijan bit cu bogat i fin ako treba bit cu i sam Montgomery Clift dobar vjetar u ledja veceras nam treba dobar vjetar u ledja nakon svega Montgomery Clift bit cu kao Montgomery Clift | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 26/4/2010, 12:37 pm | |
| OD KAD TE NEMA..NE MOGU BUDAN BITI JER SVE STO ZELIM..U TOME BUDES I TI PA BUDAN SANJAM DA SNOVI DUZE TRAJU U SVAKOJ PRICI SAMO TI SI MI NA KRAJU TI SI POCETAK I KRAJ TI SI I TAMA I SJAJ SVAKU MI NADU DIJELIS PO POLA DAJES MI MRVICE SA SVOGA STOLA.. I ZNAM..BEZ TEBE OSTAT CU SAM.. JOS UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO.. KO NEKAD DAVNO TI I JA.. AL JUTRO SVAKI PUT MI POKVARI TU SLATKU PREVARU IZ SNA JOS UVIJEK SANJAM DA SMO ZAJEDNO.. I DA JE SVE KO PRVI PUT.. AL JUTRO NOSI GOLU ISTINU..DA SVE JE BILO UZALUD OD KAD TE NEMA NEMA NI POLA MENE.. JER SVE U MENI OD TOGA DANA VENE.. PA BUDAN SANJAM DA SNOVI DUZE TRAJU U SVAKOJ PRICI SAMO TI SI MI NA KRAJU.. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 4/5/2010, 6:24 pm | |
| EVO ME NOCI, STARA PRIJATELJICE OPET NJOJ CU POCI NIZ DUGE PUSTE ULICE TAMO GDJE STRAHOVI PRESTAJU OBRAZ MI GRIJE NJEN DLAN NA NJEMU MOJE USNE NESTAJU BESKRAJNO SAM, UZDAH JOJ ZNAM CASTI ME NOCI, STARA PRIJETELJICE U CASU NATOCI ZUDNJU DA ME SLOMIJE ZAR NISAM DOVOLJNO GUBIO KO CE IZMJERITI BOL,DO OCAJA LJUBIO NAMJERNO BJEZAO, DA BIH SE VRACAO OPET MI SE BUDI TUGA TUGA NAJVECA, KOJU NOSI SNIJEG S PLANINA, VJETAR RAVNICA KOGA SAD JOJ SRCE VOLI KAZI NEK JOS JACE BOLI, IDEMO DO DNA TUGA TI I JA POZDRAVLJEM TE NOCI, STARA PRIJATELJICE I OVAJ KRUG CU PROCI, NECE STIC ME KAJANJE STA JE OVO PROLJECE, SPRAM NJEZNIH GODINA POZIV NJEN ME POKRECE, CAK I SA DNA ISTO IZGLEDA | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 10/5/2010, 1:35 am | |
| TI BAR ZNAS DA NAJJACI SAM KADA KRENU DA ME LOME DUSMANI I PRIJATELJI KAD SE CEFNE BILO KOME TI BAR ZNAS DA NAJJACI SAM KAD POMISLE DA SAM JADAN JER SLAVA JE KAO RIBA ZA PO' SATA VEC SI GLADAN ZBOG TEBE, BEZ POTREBE TI I JA SMO VEC ODAVNO PRESLI NA "vi" NIKAD MI KAO NOCAS NISI BILA TAKAV DUSMAN,NIKAD TI OCI NISU BILE TAKO KRVAVE LJUDI ZLO NI NE ZAPAMTE A VEC ZABORAVE TI BAR ZNAS DA NAJJACI SAM KAD ZATRAZE DA SE PREDAM OVO MALO PONOSA JOS CUVAM ZA TE, NIKOM NE DAM... | |
|  | | lucija

| Naslov: pop/roc1 10/5/2010, 12:46 pm | |
| O JESENJINU ma ubicu te sad, ako budes pricala te slatke gadosti o nasoj ljubavi dal' su oduvjek zene sve bile tudje i nevjerne dal' su oduvjek zeljele imati samo za sebe al' vraticu se tad, kad mi bludi dojade, jer svi mi zelimo jednu zenu za sebe necu patiti jer me moras voljeti, Bogovi su dali isti bol za oboje o Jesenjinu nikad necu pjevati jer je ludi pjesnik, zivot dao bludnoj svetici | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 12/5/2010, 6:55 pm | |
| KRCMARSKA MOSKVA Sinoc su me pijanog gazili po krcmi nocas su me mnoge ljubile u tami cekala si dragog svog pijanog druga eh za malo radosti mnogo je tuga zeljela si cesto da se nosim k vragu da me pokraj puta cigani ukradu a onda su mi noz zaboli u srce nocas su me mrtvog nasli usred krcme draga, ne vjerujes da su mene ljubile po krcmi boli, jos te boli volis, jos me volis draga.. draga, ne vjerujes da su mene gazili po krcmi boli, jos me boli volim, jos te volim draga.. gotova je prica sve ljubavi su prosle ostala si ti da se napijes za mene ostala si ti koja nikad proci nece a sta ako mi druga na grob donese cvijece...
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 16/5/2010, 11:03 pm | |
| hajde sa mnom pjeske sve do jadrana napravimo sebi malo prostora nudim ti bar neku sitnu promjenu da ukinemo ovu groznu dosadu da ukinemo price suplje beskrajne vidi papci jos okolo rovare sta ces neko mora biti negativac upaznjava svakodnevno grebanje O, jedina spotakla se neka lijena vremena propalih sminkera i nekih starih olinjalih frikova, i sve na pola i sreca i bol i nista sex'n'drogs, i nista rock'n'roll ja i ti se ljubimo ljuljaj me u Zagrebu kroz ilicu u Beogradu kotrljaj niz balkansku u Sarajevu tresi me gdje hoces ti mi nemamo duso sta izgubiti ljubi me nek zavide nam misevi slusaj ih sto naokolo cijucu mogu nas prozivati i truniti I JA OD SMIJEHA VJERUJ PLAKAT CU hajde slatko malo, sa mnom nekuda dosta nam je tih klasicnih zabava iste price ista lica filmova IZ DANA U DAN ISTOG KUKANJA i gledaj svako misli samo na sebe TI UZMI DRAGE PLOCE PUSTI INDEXE i na kraju kad ti kazem VOLIM TE ipak ce neko da razumije O jedina....
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 19/5/2010, 8:58 pm | |
| pogledaj noc bjezi pred jutrom reci sta mi pise u talogu crne kafe na dnu soljice kraj srce mi dise ono sto zovu sreca sto se sanja, kao na lotu sedmica kao u vojnickom dzepu sakrivena slicica NEKA SE SANJA E NE BI' DAO OVIH DANA OVA NOC TREBA DA SE SACUVA TI ZOVI AKO SI SAMA I NEKO TREBA DA TE PRICUVA JER TI BI ZELJELA SVOGA JUNAKA DA UCINI NESTO BAREM KO GAVRILO JEDINA MOJA, NAJDRAZA MOJA OVO NASE JE DOBRO ZAKASNILO NA VRIJEME KAD SE SANJALA SRECA KAO MIRIS ONIH DANA SKINI HALJINU UGRIJ POSTELJINU VAZNO JE DA SE SANJA NEKA SE SANJA
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Pop/rock 25/5/2010, 9:51 am | |
| ledena zima bila je bez tvog' dodira da me ugrije bez smijeha su nase ulice vjetar nam poklonio rijeci otrovne Snijeg rasirio svoje carsafe na njima trazim tvoje tragove pred ocima mojim oni tope se pred ljepsim danima i zima pobjeze LJETA KOJA DOLAZE STA MI NOVO DONOSE DAL' CU NACI PUTEVE KOJI VODE DO TEBE Pocele se bistriti vode sreca dodje na kratko i ode e, da hoce da zaluta do tvog srca, do mog pogleda...
| |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Pop/rock  | |
| |
|  | | | Pop/rock | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Danas u 8:01 am od Dusica Pajovic» medeno Danas u 7:57 am od Dusica Pajovic» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 17/2/2021, 3:18 pm od majacvet» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 16/2/2021, 4:07 pm od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Taj romanticni Balasevic 7/2/2021, 1:52 am od meseceva rosa» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» priznanje 8/1/2021, 11:01 pm od SaMar» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa |
|
|