"Noć knjige" u 18 gradova Srbije

Pod sloganom "Budni uz knjigu" izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi 21. decembra po sedmi put organizuju kulturnu manifestaciju "Noć knjige" čiji je pokrovitelj Skupština grada Beograda. Svojevrsni festival knjige pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima ove kultne manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

DOGADJANJA - Page 3 22785_books1216037286_if

Knjige i članarine za biblioteke na popustu za "Noć knjige"

"Noć knjige" održaće se u knjižarama knjižarskog lanca "Delfi" u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata. U okviru ove manifestacije učestvuju i Klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

U "Noći knjige" Biblioteka grada Beograda odobriće 50 odsto popusta na godišnju članarinu i 50odstopopusta na knjige u izdanju Biblioteke. Isti popust odobriće i Biblioteka u Požarevcu, Leskovcu i Zaječaru.

Gradska biblioteka Pančevo odobriće popust od 30 odsto, dok će Narodna biblioteka iz Loznice dati besplatnu tromesečnu članarinu, a Narodna biblioteka u Pirotu popust od 100 dinara na godišnju članarinu. U manifestaciju su se uključile i Biblioteke iz Jagodine i Šapca.

Ako još niste kupili poklone za Novu godinu, "Noć knjige" je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova moći ćete da kupite po neverovatno niskim cenama.

Popusti na "Lagunina" izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto. Tokom manifestacije "Noć knjige" važiće sajamske akcije u knjižarama "Delfi" van Beograda i u knjižarama "Delfi" u Zemunu, Knez Mihailovoj i SKC-u.

Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Za sve kupce organizatori su pripremili poklone, a brojni gosti družiće se sa posetiocima.

vesti online