LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | Kako dokazati ljubav??? | |
| |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:40 pm | |
| Evo upravo me moj muz poljubio tri puta,i kaze ljubavi naspavaj se...nadam se da ces leci do 5 ujutru.  Pa zar nije sladak.A to nisam mislaila da si ti Petar Pan ali mislila sam da si Zvoncica.  | |
|  | | Beskraj

Broj poruka : 21554 Godina : 44 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:41 pm | |
| - lucija ::
- Beskraj ti se sad zezas mozda, ali moj brak je takav...sad najiskrenije kazem...tako da..bravo..podrzavam...
 Lucija ja se uopste nezezam,moj brak je stvarno opusten skroz na skroz.U kom kontekstu si izvukla moju neozbiljnost. | |
|  | | besherat

Broj poruka : 4371 Datum upisa : 18.03.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:43 pm | |
| Ma , on ti ima drugu ribu, a tebe coolira.  I to je dokaz ljubavi i trpeljivosti, neće da te sekira.( sad sam ga ugasila ovom izjavom  ) ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:45 pm | |
| ma ni u jednom kontekstu vec u tome sto niko ne moze mene da shvati (u rl.mislim)a to je bas tako..pa smijesno mi  a opet super sto znam da ima jos takvih... | |
|  | | lucija

Broj poruka : 2939 Godina : 47 Location : italy Humor : naravno Datum upisa : 23.09.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:46 pm | |
| | |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:46 pm | |
| Ugasila sam ga od Beskraj.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:47 pm | |
| | |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:53 pm | |
| Meni se moj prijeti da će naći ljubavnicu, jer od mene ljeba nema, tj. nema dovoljno pažnje s obzirom da je stalno kući sa mnom, a ja mu kažem, ela vala. To je forumska zavisnost definitivno, zato o tome i pričam. Preživjeh očekivane tiganje.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:56 pm | |
| Nagovaram muza da se uclani na ovaj forum,da vidi da ovde zaista nista ne boli i da cemo jos vise biti zajedno ako to uradi.Ali kada je video one besheratine eksponate prepade se i ode na neki drugi forum.  | |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 26/2/2010, 11:59 pm | |
| Ma boji se da ga ne ufatim u mašinu i ne ispitujem.  Sad smo offtopic definitivno. Topic je , kako dokazati ljubav. Bježanjem od ispitivanja, od nepoznatog, od exponata, ima toga dosta za razmišljanje.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:04 am | |
| Ma ne bi se on bojao tebe,verij mi vi bi se jos uortacili po nekom plemenu.Nego prepao bi se od onih clanica koje vise vise na pp nego sto nesto rade...a stalno imaju nekih nejasnoca.Mislim da bi mu se smucilo da tolikim zenama sve objasnjava.A pogotovo bi mu se smucilo da na pp objasnjava kako dokazati ljubav koja nije dokazana.  | |
|  | | Tea

Broj poruka : 3261 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:10 am | |
| nemoj se sad zahebavat nego ga pusti malo sa nama...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:11 am | |
| Pa da ga rascerupate ko panta pitu.  Ja jesam velikodusna ali ono sto je moje to je samo moje a ono sto je vase to mogu da podelim...nisam gadljiva.  | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:13 am | |
| nemoj da si sebicna, ja bi podelila da imam, casna lazava...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:16 am | |
| Koji spam. Kako sutra dokazati Masadi da je padala kiša i da smo bile lude i da smo dokazivale ljubav, što preko bezriječja, što preko sjekire, ali nagrdismo temu.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:28 am | |
| Сад би нас смешко спасио...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:31 am | |
| - Tea ::
- nemoj da si sebicna, ja bi podelila da imam, casna lazava...
 Pa ja sam moderna ali ne bas toliko.  Devojke sutra smo ga...ja sutra ne dolazim na forum ili cu se pojaviti tek u ponedeljak dok se svo smece ne pokupi.Bicu na Beo.cafeu dok gazdu ne prodje bes.Stvarno Smesko bi nam bio jedini spas...ali on se izgleda negde izgubio. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:38 am | |
| neka ti to..Beskraj..cim napravis neko "sranje" kao onaj exponat...odmah e Laku noc i prijatno...sve vas ljubim...i maglu aa..  | |
|  | | Beskraj

| |  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:43 am | |
| Dokazala si ljubav noćas na sve moguće načine. Ajde da ti priznam jednom u životu. Beskraj, šta ti radi muž, kako je ?  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | lucija

| |  | | Beskraj

| |  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:47 am | |
| Jel sam uspela barem da vam dokazem-pokazem sta je prava ljubav.ako jesam onda sam srecna da ste vas dve nesto shvatile i prihvatile.A to je da je ljubav najbitnija stvar u zivotu. | |
|  | | besherat

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:48 am | |
| Ma sve sam ja shvatila, no trpim.  ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:55 am | |
| Ljubav se ne trpiu u njoj se uziva i prepusta u svakom njenom datom trenutku i momentu..  | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 12:58 am | |
|  leeeeleeeeeee..mene dje ja ovako fina da "udjem" odje medj vama... | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 27/2/2010, 1:09 am | |
| Тешко нама од Масаде сјутра нико не долази на форум... или идемо у госте...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 1/3/2010, 8:41 pm | |
| Чиме се љубав доказује ? Како се за љубав "БОРИ" ? Шта је уопште љубав ? Ljubav se dokazuje ljubavlju... za ljubav se bori ljubavlju... ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva... ljubav ne zavidi, ne hvali se, ne oholi... Nije nepristojna, ne trazi svoje... ne ljuti se, zaboravlja i prasta zlo... ne raduje se nepravdi, a raduje se istini... Sve opravdava, sve veruje... svemu se nada, sve podnosi. | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 7:53 pm | |
| glavnu energiju ljudi CINI LJUBAV....ako treba da je dokazujem..nula...ako je ne osjeca on od mene..vec trazi dokaz....opet nula...nula do nule....lanac nula...(ofanziva je  )...ljubav se ne dokazuje...barem ja tako mislim...znam da mnogi misle drugacije...ljubav se OSJECA....tu je...ne treba joj dokaz...ako joj treba onda je samo RIJEC..ali ne i postojanje.... | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:02 pm | |
| - Beskraj ::
Чиме се љубав доказује ? Како се за љубав "БОРИ" ? Шта је уопште љубав ? Ljubav se dokazuje ljubavlju... za ljubav se bori ljubavlju... ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva... ljubav ne zavidi, ne hvali se, ne oholi... Nije nepristojna, ne trazi svoje... ne ljuti se, zaboravlja i prasta zlo... ne raduje se nepravdi, a raduje se istini... Sve opravdava, sve veruje... svemu se nada, sve podnosi. eto si nasla odgovor...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:07 pm | |
| Jeste ali nigde se ne kaze da treba u ljubavi da trpis,kao sto si ti zapocela svoj prvi post na ovoj temi.To sto na kraju se kaze ljubav sve podnosi,ja shvatam da je samo vera u ljubavi ta koja moze sve da podnese. | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:08 pm | |
| Ne mislim ne dao Bog stalno, ponekad mora da se pretrpi, jer nismo savrseni... ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:15 pm | |
| Sta da trpim...sta ti podrazumevas pod trpnjiom coveka koga volis.Ja cu da mu dajem ljubav a on meni...prevaru,laz...maltretiranje...ali ja njega volim i trpecu ga.Kod mene to nefunkcionise na tom sistemu,veruj mi ja ne mogu nista da trpim jer previse cenim i volim sebe bez obzira kolika ljubav da je u pitanju.Ja se u ljubavi predajem bez ikakve rezerve ali isto tako trazim da bude mi i vraceno.Ja jedino na tom sistemu mogu da funkcionisem. | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:26 pm | |
| Pa zasto kaze apostol Pavle da ljubav dugo trpi...
Ako jezike covecije i andjelske govorim a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje zvoni, ili praporac koji zveci. I ako imam dar prorostva i znam sve tajne i sva znanja, i ako imam svu vjeru da i gore premjestam, a ljubavi nemam, nista sam. I ako razdam sve imanje svoje i ako predam tijelo svoje da se sazeze, a ljubavi nemam, nista mi ne pomaze. "Ljubav dugo trpi," milokrvna je; ljubav ne zavidi; ljubav se ne velica, ne nadima se. Ne cini sto ne valja, ne trazi svoje, ne srdi se, ne misli o zlu. Ne raduje se napravdi, a raduje se istini. Sve snosi, sve vjeruje, svemu se nada, sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje, a prorostvo ako ce i prestati, jezici ako ce umuknuti, razuma ako ce nestati. Jer nesto znamo i nesto prorokujemo; A kad dodje savrseno, onda ce i prestati sto je nesto. Kad ja bijah malo dijete kao dijete govorah, kao dijete misljah, kao dijete razmisljavah; a kad postadoh covjek, odbacih djetinjstvo. Tako sad vidimo kao kroz staklo u zagonetki, a onda cemo licem k licu; sad poznajem nesto, a onda cu poznati kao sto sam poznat. A sad ostaje vjera, nad, ljubav, ovo troje; ali je ljubav najvaznija medju njima.
- Korincanima poslanica prva, glava 13 ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:33 pm | |
| Kazi mi svojim recima,a ne sta kaze Apostol Pavle.Mnogi kazu jako mudro,ali se retko ko pridrzava toga.Mislis da je vera,nada i ljubav dovoljno da se sve istrpi u ljubavi.Ja mislim da uvek postoje granice trpnje,i da covek preko nekih granica ne sme i ne bi trebao da ide,pa makar se radilo i o ljubavi.Jer koliko covek ceni sebe cenice ga i drugi.Tako je i u ljubavi draga moja Tea. | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:44 pm | |
| Pa rekla sam ponekad. Pokusacu da ti dam malo primera, mada je to opsirna tema. Posto nismo savrseni ljudi i uvek u dobrom raspolozenju, desi se ponekad da uradimo nesto ili kazemo sto moze da povredi onu drugu stranu, e sad mi reci hoces li odmah uleteti u diskusiju ili ces sacekati da se stvar stisa pa onda uloziti u razgovor, znaci malo potrpis tu osobu dok prodje bes...Onda, ponekad se desi da nesto kazemo a da ona druga strana razume pogresno i naljuti se, hoces li odmah uleteti u vatru..? Ako budemo uzvracali rec na rec, doci cemo u situaciju da u ljutini kazemo reci za koje se mozemo kajati citav zivot, nista ne moze da pokvari jednu vezu koliko ruzne reci koje se dugo pamte... ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:54 pm | |
| ljubav se ne dokazujeeeeeeeeeeeee....shvatite to vise....  | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 8:54 pm | |
| Mozda si u pravu,sto mislim da bi se mnogi s time i slozili.Ali ja ne.Zasto,zato sto sve sto resavam u zivotu resavam kako ti kazes vatrom.Neko sam ko u ljubavi ono sto misli kaze,ne precutkuje nista i nista ne trpi.Tako je i sa druge strane ono sto misli kaze mi koliko god se mene to ne svidjelo,koliko sve to bilo i u besu i u ljutini.Mi nastavljamo dalje.Meni je takav odnos mnogo bolji,ali treba se naci takav spoj.Volim otvorenost,u ljubavi jedino ne volim [ne kazem da ne umem-umem],da citam da li je ljut,da li ga nesto boli...da li ima neku.Isto vazi i za mene.Ono sto na um to na drum. | |
|  | | Tea

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 2/3/2010, 9:15 pm | |
| U pravu si, treba se naci dvoje a danas je vrlo malo takvih, ali eto vas dvoje opet prelazite i preko toga sto znaci da ljubav opet pobedjuje...  ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|  | | Hiram_Abif

Broj poruka : 14 Datum upisa : 15.02.2010
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 3/3/2010, 10:19 pm | |
| | |
|  | | džoni azra

Broj poruka : 1278 Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 3/3/2010, 10:22 pm | |
| Nikako..Ljubav se jednostavno desi i razlije u svaku poru života... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 3/3/2010, 11:27 pm | |
| - džoni azra ::
- Nikako..Ljubav se jednostavno desi i razlije u svaku poru života...
Kako nikako,pa ne moze sama od sebe da se tako razlije.Kako se ti poetski izrazavas.Pojasni mi to razlivanje u svaku poru,bez reci...bez dela.Kako to izgleda?  | |
|  | | džoni azra

Broj poruka : 1278 Datum upisa : 20.03.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 4/3/2010, 12:21 am | |
| Tako fino..Ljubav se osjeti svim svojim bićem... | |
|  | | lucija

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 4/3/2010, 12:54 am | |
| | |
|  | | M&D
 Broj poruka : 144 Datum upisa : 12.03.2010
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 14/3/2010, 8:20 pm | |
| kako dokazati....nikako....to se osjeti...to se netreba dokazivati...
dokazivanje te ljubavi je meni nesto nidje veze,to ispada sve nesto na silu...ono da se ja dokazem da te volim ovoliko i ovoliko...i da si ti meni sve ma ljudi,budite prirodni,ljubav ako hoces dokazivati dokazivaces je svakodnevno,kroz djela,kroz poljupce,pricu... ko je zaljubljen bas kako treba njemu netreba dokaz ljubavi.... | |
|  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 17/3/2010, 9:58 pm | |
| Ljubav se ne dokazuje, ljubav se pokazuje. Neguje. Menja. Evoluira. Raste, postaje potpunija, sveobuhvatnija. Ako je ima. Oseti se to kod zainteresovanih. kao što se oseti i nedostatak te emocije. Na žalost, retke su situacije u životu kada se sretnu dvoje koji istovremeno osete tu snažnu emociju. | |
|  | | Mishelle

Broj poruka : 35 Humor : Nije bas neki Datum upisa : 13.10.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 12/4/2010, 9:48 pm | |
| Ne kaze se uzalud: Da me volis ne kazi,samo mi dokazi.! Nista ne vredi mnogo reci ako se ne ljubav ne pokaze,sto manje pricati a vise dokazivati.  | |
|  | | Kumuloninbus
 Broj poruka : 112 Datum upisa : 29.12.2009
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 16/4/2010, 1:01 am | |
| Tek posle treceg udarca priznala je da me voli.  | |
|  | | Beskraj

| |  | | Beskraj

| Naslov: Re: Kako dokazati ljubav??? 22/5/2010, 7:53 pm | |
| Samo je LJubav vecna, svo ostalo je prolazno.Zar tu nesto vise treba dokazivati. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Kako dokazati ljubav???  | |
| |
|  | | | Kako dokazati ljubav??? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » Fotografija dana Danas u 1:26 am od meseceva rosa» medeno Juče u 8:43 am od Dusica Pajovic» Taj romanticni Balasevic 28/2/2021, 2:12 am od meseceva rosa» priznanje 25/2/2021, 10:17 pm od SaMar» Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 17/2/2021, 3:18 pm od majacvet» ŠTAMPARIJA FLEŠ ZEMUN 16/2/2021, 4:07 pm od meseceva rosa» O ČEMU TI TO? - CECILIJA 10/2/2021, 11:03 pm od CECILIJA» SEVERNA GRANICA 8/2/2021, 12:07 pm od panonski galeb» Ljubavne pesme 2/2/2021, 9:35 am od Isak Prov» ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX» PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović» Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am od meseceva rosa» Duhovne price 5/11/2020, 1:59 am od meseceva rosa» Na obodu neba 29/10/2020, 9:33 pm od Marr Inna» Mudre misli 16/10/2020, 1:46 am od meseceva rosa» Neozbiljna pitalica, bez filozofije molim 27/9/2020, 9:18 am od ZEX» ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX» GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija» Poruka vasoj ljubavi..., Ucinite to ovde 2/9/2020, 3:42 pm od ZEX» Srodne duse 12/8/2020, 3:55 pm od BiMoglaDaMogu» Sve o Skorpijama, Vazi i za znak i podznak... 6/8/2020, 12:21 am od ZEX» O BOLU 28/7/2020, 4:09 pm od ZEX» Srednjevjekovni gradovi Crne Gore  15/7/2020, 1:06 am od meseceva rosa» Priče i bajke 14/7/2020, 1:26 am od meseceva rosa» Iz Antologije srpske poezije 5/7/2020, 11:45 pm od ZEX» Zaključavanje foruma 10/6/2020, 3:49 pm od Masada» Mario Vargas Ljosa 9/6/2020, 3:59 pm od meseceva rosa» Ismail Kadare 9/6/2020, 3:48 pm od meseceva rosa» Marguerite Yourcenar 9/6/2020, 3:33 pm od meseceva rosa» Pearl Buck 9/6/2020, 3:19 pm od meseceva rosa» Vuk Drašković 9/6/2020, 3:03 pm od meseceva rosa» Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic» Zbignjev Herbert 5/6/2020, 6:34 pm od meseceva rosa» Ela Peroci 5/6/2020, 6:22 pm od meseceva rosa» Skadarlija 4/6/2020, 1:02 am od ZEX» Ruski Ženski Glas 1/6/2020, 6:08 pm od ZEX» Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada» Nase autorske fotografije  28/5/2020, 12:59 pm od Tea» Citati Bukovskog 19/5/2020, 2:12 am od meseceva rosa» Citati o zenama 12/5/2020, 10:36 pm od Nostromo» Brisanje Youtub - ova 6/5/2020, 1:10 am od meseceva rosa» Noćas me gubiš 4/5/2020, 7:21 am od Masada» Zena i cvece 1/5/2020, 1:34 am od meseceva rosa» Moja romanticna skitanja net-om :) 28/4/2020, 3:12 am od Tea» ROMANTIKA BEZ REČI " 28/4/2020, 2:05 am od meseceva rosa» Razbijemo monotoniju bojom 5/4/2020, 2:07 am od meseceva rosa» DEKOLTEI 22/3/2020, 1:52 am od meseceva rosa» Rimujemo reci 16/3/2020, 2:47 am od meseceva rosa» Asocijacije 15/3/2020, 2:49 am od meseceva rosa» Tajna 28/2/2020, 2:40 am od meseceva rosa |
|
|