LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
| | hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI | |
| | Autor | Poruka |
---|
SaMar

Broj poruka : 1594 Location : Novi Sad Datum upisa : 27.12.2008
 | Naslov: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 27/1/2009, 10:01 am | |
| Ovu temu ne otvaram samo za sebe, volella bih da se i drugi ukljuce sa svojim utiscima sa putovanja ili izleta. Verovatno vam je nesto -neki grad, predeo, gradjevina, ljudi, obicaji... ostavilo dovoljno jak utisak da ga pretocite u pesmu, ako jeste pridruzite mi se u pisanijama sa putešestvija! Evo za pocetak jedne saljive pesmice o Krfu.
KRF
Neverovatno kako je nebo isto plavo, Zelena trava, mesec žut Ljudi sa ušima I svim što ide uz to Ne Oupsi, ne Mali Princevi Zamisli Ali to je zapravo sve samo na prvi pogled Ustvari Nebo je tamo drugačije boje Zaista Kao kad kuma neće da zaseni mladu Ono se stidi da dođe do izražaja Najneupadljivije plavo bez ijednog oblačka Kad bolje udahneš I ti ljudi što žive tamo ne mirišu isto Ne na smog, zapršku il ruže Ne Oni mirišu na so A mačke se kreću izuzetno polako Psi laju mnogo tiše Da ne probude tajne morske dubine Ne stvarno Ako ne veruješ Pitaj onog što je išao u noćni pohod na mesec Da ga stavi u teglu I dokaže da je lepši od ovdašnjeg Ili pitaj ako hoćeš Onog što je prao suđe skoro pevajući A kod kuće jedva I mrve skloni Tamo noć miriše na jesen I suvlaki A zora na masline I rano proleće Ulice imaju ukus špageta I lazanji Žene se kreću kao tornado I pričaju narečjem gromova A prodavci dozivaju kupce Kao sirene mornare sa brodova Nije što ima more, nije to caka Pitaj onog što mu je pesak došapnuo: Mala će ovde reći DA Pitaj onog što pere noge nepoznatim devojkama I vuče im kofere bez naknade Tamo su krofne tako sex-y Za euro dobiješ tri Kapetani brodova su nekakvi klonovi Svi do jednog sedi bradati I dugokosi Kaktusi niču po ćoškovima Divlje prkoseći palmama Kamenčići ne ćute kao neki Već pričaju priče svojih gradića Kad neće vodiči.. Meteropate tamo pate Jedino što dan nije duži a more mobilno Da se ponese komad preko granice Što je to mesto E drugovi I drugarice Ako I dalje ne verujete Pitajte duše palih srpskih ratnika iz plave grobnice
Čuvam još u zamotanoj asuri Zrno peska I šnitu bezbrižnosti…… | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 30/1/2009, 2:49 pm | |
| Pade mi na pamet da bi bilo lepo nakaciti koju slicicu, za slucaj da reci ne govore dovoljno [img]  [/img] [img]  [/img] [img]  [/img] [img]  [/img] | |
|  | | Masada Administrator

Broj poruka : 9706 Godina : 61 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 30/1/2009, 3:07 pm | |
| Pokusacu nesto ovih dana o jednom gradu na tri reke da napisem. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 2/2/2009, 4:29 pm | |
| To bi bilo lepo, Masada, hajde nemoj da te mrzi. A Kad smo vec kod reka evo par reci o jednoj divnoj Suza Evrope Tara Ona ne teče ka ušću Ona teče ka pogledima Ako je kušaš ona je naslada Ako je gaziš ona je zapreka To je voda, da je poželiš i u zglobu Tiha u avgustu, s proleća buči I jurca i baca I zasipa i presipa Svirka razbacanih bukova Modro i zeleno Ledi krv u žilama. Tamo gde završe i poklone se Opasanica i Veruša Tu svoj put počinje ona Od Komova do Drine Spektakl prirode Dugo je, stotinama godina Dubila i dubila Krečnjake Sada prkosi Koloradu Dubinom kanjona Sada je kraljica brzine i bistrine Jahali smo je jutrima u gumenim čamcima Bacala nas je od sebe pa primala natrag, bunovna Razbudili bismo je mlatarajući veslima Laktala se i branila kamenčugama i kamičcima Pevali smo joj šlagere u horovima Dozvolila nam je da je gledamo golu I njena vrela i penušave slapove Skakali smo u nju sa stena Dala je i nebu da se ogleda u njoj I drveću i mostovima Kadkad je stajala u mestu, u inat Jogunica jedna Pa nikad stići na gulaš od 5 vrsta mesa I šampinjona Noću je šumela tajanstveno Prkosila zvucima tambure I gitare izdaleka Bila je uspavanka Umornim veslačima I zabava Noćobdijama Ledi mi se reč kojom je slavim Cakli mi se prsten na njenom dnu Ali ipak padam, evo ničice Pred tom lepotom, podanički skroz I kličem!    
Poslednji izmenio SaMar dana 3/1/2018, 10:05 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 20/2/2009, 4:31 pm | |
|
Poslednji put izmenio SaMar dana 3/1/2018, 10:20 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|  | | BOBI-BO

Broj poruka : 2795 Godina : 48 Location : 46.01 19.57 Datum upisa : 09.10.2007
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 20/2/2009, 10:14 pm | |
| ja nisam sigurna da ce mi bas stihovi ici od ruke...ali bih volela da se pridruzim. ja cu prozom. ova tema me podstakla da razmisljam o onome sto mi je bilo lepo na mojim putovanjima. jes bilo davno...ali zivo se secam onog lepog. mene su obicno fascinirale neke beznacajne sitnice na tim putovanjima...ali kada mi te sitnice padnu na pamet...lepo mi je | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 21/2/2009, 10:30 am | |
| Svejedno poezija ili proza, pridruzi mi se nekako se osecam usamljeno u ovoj temi, Masada je najavio da ce se pridruziti pa ga nesto nema..... Meni je priroda strasno inspirativna,to sam tek nedavno otkrila, predugo sam gledala samo u sebe a oko nas postoji toliko toga lepog, samo treba otvoriti okice.. Kad pisem o prelepim trenucima sa putovanja i izleta kao da ponovo dozivljavam svaki taj detalj i osecaj. takve trenutke treba cuvati i velicati. | |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 21/2/2009, 9:27 pm | |
| u pravu si. zato mislim da treba da pocnem sa onim sto mi je najjaca uspomena... uspomena iz detinjstva. Tisa. svako jutro kada sam se probudila, gledala sam kroz prozor u Tisu. iako je uvek iste sive boje, ipak mi je predivna. neki osecaj melanholije kada gledam u nju. siva, mutna, ali ipak brza...svoja. i strah. uvek sam se bojala Tise. i jednom samo u zivotu sam je preplivala. tamo nazad. da dokazem da mogu. sebi, ne drugima.i odonda nikada vise. nekako me vise privlaci da je gledam i da uzivam u njenim bojama. i presijavanju drveca u njenoj vodi. nekako mi je Tisa uvek draga ali melanholicna uspomena. | |

Broj poruka : 9706 Godina : 61 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 21/2/2009, 11:55 pm | |
| Ma tu sam ali mi pisanje nesto ne ide bas ovih dana. U stvari uopste mi ne ide zadnjih mesec dana. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 22/2/2009, 2:15 pm | |
| Pa dobro jeli to onaj Masada koji kaze lako je samo zazmuris....Hajde de......za primer barem. Salim se, okej je to, ne bicuj se.
Bobi-bo, kazes Tisa? Tisa je moj stari drugar,odrasla sam u jednoj varoši pokraj Tise, toliko trenutaka I slika vezano je za ovu tihu vodu što cveta. Nisam je nikada videla u cvetanju ili možda jesam kao dete ali nisam znala da je to to, ali lepa je to I neobična priča. Mene nešto drugo miluje I svrbi u sećanju- prve simpatije o kojima smo pričali na vidikovcu kraj Tise, sankanje na dolmi, jednom sam upala u nju dok smo skakali iz čamca u čamac, nije bilo leto I nije bilo prijatno, preplivavali smo je leti I na drugoj obali krali radost skačući sa dreta, krali kukuruze pa ih pekli na žaru sa nekim kamperima. Kraj nje sam volela prvim devojačkim ushićenjem, šetala se sa rukom u ruci, ima jedna vrba na kojoj smo jedan on I ja voleli da sedimo, pamtim I duge samotne šetnje kad sam osećala da ću da puknem I hiljadu komada postanem, davala mi je snagu tada, samo ona je to umela. Plutala sam na njoj u traktorskoj gumi i motornom čamcu. Bacila sam jednom poruku u boci da je nosi, jer nisam umela drugačije da izrazim jedno osećanje. Za nju su vezane razne priče, dandanas živo mogu da zamislim ženu u belom na belom konju koja se udavila u Tisi na neku Ognjenu Mariju I sad njen duh luta pustim ulicama grada. Voleli smo da pricamo takve priče dok smo prizivali duhove, jednom smo probali baš pored reke da bismo je lakše prizvali!!!!? I zamisli ništa. Nekad je, a najviše noću, zaista delovala mračno I jezivo kao da će neko čudovište poput onog iz Loh Nesa da izroni iz mirne vode. Toliko uspomena, sigurno ih nisam sve ni isčačkala. Toplo mi je oko srca kad kažeš Tisa. Tisa je moj stari drugar | |
|  | | BOBI-BO

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 22/2/2009, 4:20 pm | |
| drago mi je da imamo istog dobrog drugara... mnogo secanja me veze za Tisu...ovo sto sam napisala su tek neka prva, jutarnja. ima neke slicnosti...i ja sam kao mala prepricavala legende (ili istine?) ko se sve udavio u njenim virovima. i zamisljala bol... cak sam isla i da pecam na Tisu...mada se to pecanje nekako pretvorilo u nesto drugo...sve u svemu, prvi put mi je tamo, pored Tise objasnjeno sta muskarac i zena rade kada su sami...i prvi put zamalo dosla do kraja... mnoge uspomene izviru sada....................................... | |

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 22/2/2009, 4:56 pm | |
| - SaMar ::
- Pa dobro jeli to onaj Masada koji kaze lako je samo zazmuris....Hajde de......za primer barem. Salim se, okej je to, ne bicuj se.
Ma sve sto krenem lici mi na vec napisano. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 23/2/2009, 3:02 pm | |
| Pucaj na neki drugi svet, drugu temu. Ljubav je neprevazidjen teren i tu si serif!!!!!!! (Skidam sesir) Ali, ocigledno ne i nepresusan teren...Okreni se na drugu stranu.... dok ne dodju nove vode | |

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 23/2/2009, 8:37 pm | |
| Nesto sam napisao juce, prekljuce, pogledaj. Tamo u nekoj temi, sa drugih foruma. Doce muza valjda. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | bealiever

Broj poruka : 812 Godina : 46 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 23/3/2009, 7:06 pm | |
| Otvaram vrata šarenila, boja, koje ipak nisu iste na svim stranama sveta. Nekako, Sunce drugačije sija iznad voda Jadrana... Mirisi lavande i čempresa uvlače se duboko u nosnice, grozničavo vezujući prelepi utisak negde u moždanim vijugama. I svaki put isto. Osećaj da poznajem svaki kamičak, još od davnina. Uspomene koje ne pamtim vraćaju se u naletima... Voda kvasi noge noseći sa svakim talasom milinu neopisive jačine. Prijatna jeza trni mojim telom dok pogled zapinje negde na prelivu ljubičaste u plavu... | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 30/3/2009, 2:40 pm | |
| Lepo ti je ovo, al sto se zaustavi... sad si nas zagolicala. Deluje kao pocetak novele o romansi sa Jadrana ili tako nesto... | |
|  | | bealiever

Broj poruka : 812 Godina : 46 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 6/4/2009, 8:07 pm | |
| Uplašila sam se da nekrenem putem španskih telenovela  )))) | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 7/4/2009, 1:28 pm | |
|  ) | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 24/4/2009, 2:07 pm | |
|
Poslednji put izmenio SaMar dana 3/1/2018, 10:10 am, izmenio ukupno 2 puta | |

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 24/4/2009, 8:58 pm | |
|  Predivno je ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 25/4/2009, 10:40 am | |
| | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 12/8/2009, 12:06 pm | |
|
Poslednji izmenio SaMar dana 3/1/2018, 10:11 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 28/7/2017, 10:15 am | |
|
Poslednji izmenio SaMar dana 4/4/2018, 5:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|  | | CECILIJA

Broj poruka : 4280 Godina : 66 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 29/7/2017, 8:25 am | |
|
Poslednji izmenio CECILIJA dana 4/4/2018, 7:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 29/7/2017, 9:28 am | |
| Hvala tebi Cecilija, drago mi je da ti se svidelo! | |
|  | | ZEX
 Broj poruka : 205 Godina : 55 Location : Kragujevac Humor : : ) Datum upisa : 06.07.2012
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 30/7/2017, 8:56 am | |
| USA
Topliji ljudi nego ovde. Daleko tuzniji. Kao svi im zavidimo... I oni nama... dok im ne zafali...
USA | |
|  | | SaMar

| Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 4/8/2017, 9:23 pm | |
| KAMEN I ŠKOLJKA
U zalivu duša smiraja željnih u peščanom krilu Makedonije tu se sakrila školjka jedna crna je i zatvorena sasvim, travu je zarobila u borbi za život.
Svaku noć pred san zamišlja pod sobom talas ljuljuškav i slan
Pod nebom bez oblaka Valjan vodama Egeja cakli se kamen jedan belutak okruglog oblika čeka dan kada će biti poseban a ne među mnogima jedan
Svaku noć pred san zamišlja da ga dečak nosi kući, u svoj stan da bude večiti ukras i uspomena
Dok nebo postaje ljubičaste boje i gubi se stroga linija horizonta kamen i školjka beli i crna dali bi sve svoje da je život onaj jedan tren kada savršeno je sve ovde daleko negde dali bi sve da ljubiti se mogu kao nebo i more zauvek
| |
|  | | CECILIJA

Broj poruka : 4280 Godina : 66 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 4/8/2017, 11:12 pm | |
| Nizvodno uz Dunav
Tamo negde, na ovoj vrevi, uzvodno uz Dunav, poneki veliki brod polako se vuče, plav mašine mu rade sitan bod... Možda je i siv, čini ti se da je strašan div... Naspram malih čamaca koji se tu motaju, a riba se po virovima sklanja od mamaca... Ponekad se žale da ribe nema otplovila je nizvodno uz struju... U dubinama reke, uzbuna cela, sve se to dešava u blizini mirnog sela. Atrkcija prava: doveli konja Zelenka da se kupa, vele voda je đabe, a i nije skupa... Ne prođe malo stigle karuce nova kobila došla da se kupa... Svet se okupio, stigle i po neke lepotice, došle da se napravi neki selfi, što ne bi jer tu je "Venecija" odlična kafa, a i poneka riba pečena... Ko bi rekao da se reka i konjima sviđa, gledaju cure crnka, a i neka riđa, na prstima hodaju kao da su stigle u Delfi... Okupaše konje i odoše cure u karucama, blago nama imali smo pogled dobar da snimimo i objavimo... Lepi su dani nizvodno uz Dunav naročito kad ga u predvečerje obasja mesec pa svetluca i treperi sav. Cecilija 04.08.2017.
| |
|  | | Gost Gost
 | |  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI  | |
| |
|  | | | hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno 24/9/2023, 4:22 pm od Dusica Pajovic » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet 11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » priznanje 2/4/2023, 9:10 pm od SaMar » КАД ВОЛИШ 20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA 20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » SEVERNA GRANICA 16/5/2022, 10:51 pm od Nostromo » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske... 30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic 10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba 15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi... 12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom 22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA 1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI 6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА 27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK 22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme 8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina 31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic 9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna 9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine 9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju.... 9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika 9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku 6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ... 26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM! 14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija 21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic 5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija? 28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja 18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic 16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka 9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ 5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic 28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi... 22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic 12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada 12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA 30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi 29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI 4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici 25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat 22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović 3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen 13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove... 16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te 13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada 12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo 12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus 29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta 19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice... 13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|