Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LJUBAV, SMRT I SNOVI
Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !
Broj poruka : 3995 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 8/2/2012, 8:13 pm
Ponekad nas dotakne necija rec, upoznamo nekog dusom, dotaknemo srcem, a da ga nikad nismo videli... Tako ja svojim srcem dodirujem tvoje dragi Vucko... Hvala za svaku rec i neznost koju si mi uputio, kojom si me pozdravljao.... Nadam se da cu umeti da uzvratim na pravi nacin...
Srecan ti rodjendan dragi Vucko
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
meseceva rosa
Broj poruka : 3995 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 15/5/2012, 6:26 pm
Ovde je jednom pisala jedna nezna dusa, i svaki put kad listam ove stranice, molim da se vrati... Verujem da hoce... Meni je bio u pocetku neko drag ko mi je pruzio ruku da hodam slobodno svojim stihovima, da poletim... Kasnije je postao otkucaj srca, i svaku rec pazljivo sam merila da se ne postidim od coveka koji rime nize lakse nego neko bisere, a sto je nekako bilo najvaznije razumeo je svaki moj nemir, svako moje uznemireno koracanje... neznam kako, ali bas u takvim trenucima njegove reci su stizale i vracale me u zivot... Kako ne zavoleti takvu dusu...
Sad neznam gde je...
Neznam da li ponekad pomisli da nedostaje prijateljima, da li ponekad pomisli koliko bi se nas ovde obradovalo njegovim koracima...
Dragi Vucko, meni nedostajes... Kad kise padaju nekao najvise... Moja dada je govorila da se tada prijatelji susrecu mislima ma gde bili...
Danas moje misli putuju tvojim kutkom u susret tebi Vucko
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
Poslednji izmenio meseceva rosa dana 21/5/2020, 9:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 68 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 23/10/2013, 11:15 pm
Kome da pišem noćas
Izgubljenoj ljubavi, zaboravljenim poljupcima, uvelim zagrljajima, očima bez sjaja.
O ćutanju da pišem ne umem.
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 46 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 24/10/2013, 3:05 pm
vučko ::
Kome da pišem noćas
Izgubljenoj ljubavi, zaboravljenim poljupcima, uvelim zagrljajima, očima bez sjaja.
O ćutanju da pišem ne umem.
Lepo je ponovo procitati tvoje stihove.Veliki pozdrav
Gost Gost
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 24/10/2013, 5:03 pm
Vucko...bas lepo sto si opet medju nama...
Gost Gost
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 24/10/2013, 8:43 pm
Postoji li čovek tebe vredan koji ume uz tebe leteti, i trčati poljanama tvoje raskoši liticama bola s tobom se peti.
Da li si za nekim možda plakala postoji li neko ko te zaboleo, dok si mu svoju ljubav pružala da li je prihvatio, da li je smeo.
U svom trenu beskrajnog Svemira kojim tako hrabro koračaš, u snenim poljima punim nemira o kome maštaš, koga to sanjaš.
Ljubiš li nadu tek procvetalu tvojim srcem ljubavlju što sija, zračiš li svetlošću svoje duše u tvome svetu od iluzija.
Voli li te neko noći ove postoji li neko toliko hrabar, da ispuni sve tvoje snove samo večeras, na trenutak bar. DIVNO...pomerio si Ego..priznanjem..hvala sto bar u pesmi postoje Hrabri..
vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 68 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 26/10/2013, 11:20 pm
Priđi mi poput košave, samo da te udahnem.
Dodirni me ....dodirni me znaću da još postojiš.
Probudi me...probudi me, da ne umrem u ovom košmaru.
Gost Gost
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 27/10/2013, 9:20 am
DIVNO..
Priđi mi poput košave, samo da te udahnem.
Dodirni me ....dodirni me znaću da još postojiš.
Probudi me...probudi me, da ne umrem u ovom košmaru.
meseceva rosa
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 31/7/2014, 12:50 am
Dragom, dragom, dragom, Vučku od srca na dar
meseceva rosa
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 11/12/2015, 1:03 am
Znam cutis negde dragi prijatelju, dragi Vucko... znam... ne zelim da remetim tvoju tisinu... samo ti zelim reci... ma gde bio cutimo sa tobom i mi tvoji prijatelji cekajuci da nam se vratis... I volimo te, to znas...
Ovo je mali dar za tvoje veliko srce dragi Vucko
meseceva rosa
Naslov: Re: Sve moje ljubavi 29/9/2017, 6:30 pm
Dolaze dani kiša,a mene sve jače grle misli o dragim prijateljima, volela bih da znam da su dobro... volela bih da znam...