Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LJUBAV, SMRT I SNOVI
Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !
Broj poruka : 3995 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: midjika 7/9/2011, 8:54 pm
Citat :
Jutra nam ne svicu s tobom sam i ne gledam u prozore noc se ne spusta s tobom sam i ne gledam u prozore dan je dok me grejes noc kad od mene odes i znam da jeste i mrkla mi hladan vetar veje.
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
meseceva rosa
Broj poruka : 3995 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: midjika 7/9/2011, 9:13 pm
midjika ::
Opracu suze u tvojim ocima e, bas hocu da placem ZELENO! ..nek misle da sam jela, ili mozda breza, nek pridju, omirisu kako mirises u meni, kako staris u meni, zauvek u meni godove sa mnom nizes.
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
PiPi
Broj poruka : 322 Datum upisa : 18.09.2010
Naslov: Re: midjika 27/10/2011, 12:01 am
Lijep pozdrav midjika....svratih malo da pročitam nekoliko pjesama, i srdačno te pozdravim....tema pjesme "Ušuškavanje" mi se jako sviđa...
Osmijeh ti ostavljam...PiPi
Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
Naslov: Re: midjika 8/11/2011, 12:22 am
Plahovita prsnula. Pokretima ponoćnim putuje. Pripada potpuno. Poglede podala. Predajom pronikla. Prskaju poljupci, po površini puti poskakuju. Pokolebala počinak. Pljuska prisnost. Putem plavičastim plove...
Midjika
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 10/9/2012, 7:32 pm
Nedostajete i ti midjika, i vucko
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 28/1/2013, 12:34 pm
Draga sestrice po dusi Srecno
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 11/4/2013, 7:58 am
UŠUŠKAVANJE
Uspavam sve ruke u sebi, ali vraga, oči ne spavaju, pogledom te diram. Uspavam sve oči u sebi, ali vraga, usne ne spavaju, poljupcem te diram. Uspavam usne u sebi, ali vraga, srce ne spava, svira, strunama te diram. Uspavljujem nas u sebi, grlim te, sredinu međ nama ušuškavam, pa ti čelo ljubim, na dlan obraz mećem, a ti vičes: spavaj dosado, tu sam, spavaj.
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 11/4/2013, 8:07 am
Ja
Kada sam slinava, obrišem nos o rukav i krenem dalje.
Kada bih da letim, dodirnem jedra i osetim vetar.
Kada bih pesmu, zaspim i........čekam, trgnem je još snenu iz mog polu sna i od sebe je ukradem.
Sve je jednostavno, deca, vetar, pesma, i dalje se igraju u meni.
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 21/1/2014, 2:00 pm
San
U tišini tame, Ti si svetlo
što mi peva.
Tvoj glas rađa vitraž,
a svet tame postaje kaleidoskop
i Ja ,Ja gubim se u tim bojama.
I svaki novi oblik je i
nova želja za Tobom.
Crvena su Tvoje ruke
i poželim da sam vrat gitare
da me nežno obaviješ prstima.
Zelena su Tvoje oči
i poželim da se u poplavi
tih smaragdnih emocija udavim,
da nikada iz zelenog ne izronim!
Plava su beskrajni pokreti
naših tela,
a nevinost dodira
plavu
u belu pretvara
i svaki sledeći rađa
neku novu boju.
A kad se probudim,
Tebe i Mene nema,
po krevetu posuto poljsko cveće,
livada.
Katarina Arsenijević Midjika
Mojoj neznoj sestrici od srca
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 28/7/2014, 9:05 pm
Draga Midji, prijateljice i sestrice, u mom si srcu uvek bila i zauvek ćeš ostati drago biće čistog i neznog srca.... Ljubim te
Poslednji izmenio meseceva rosa dana 24/7/2017, 4:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 29/9/2017, 5:59 pm
Uvek si u mom srcu draga Midji
meseceva rosa
Naslov: Re: midjika 9/1/2020, 1:13 am
Pogled
Koliko košta pogled s tvog prozora, breza u tvom dvorištu, pupoljak ruže, koliko košta osmeh, koliko koštaju suze? Ima li cenu zagrljaj, topao, iskren ko dečiji, košta li puno, pogled na reku, odraz tvog grada u njoj i u grudima nemiri?!
midjika