Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LJUBAV, SMRT I SNOVI
Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !
PLAVI TON Plutam u daleki zvuk..u plavi ton treperi u meni daleka zvezda... rukama lukove sklapam... letim kroz vekove... vetar mi na usnama spava Dusom samujem u smetovima snega... ime sam bola... Putujem kroz tebe... sapatom... ponornicom... Odbeglim snovima cujem strahove... zarobljene u krik... Posrcem...nosen od tebe.
Bosonoga
Zaspalim slovima... i nebom dok nestaje iz oka... samocu ljubim... Vetrovima srca... kroz zvezde i granje... razvejavam snove... u krug... U knjigu duse... zalutalu u nigde.. uranjam kamen medjas.. na granici dva sveta... Bosonogom... plutam kroz jezero duse... bestelesno lak.. lomacu u grudima gasim
Poslednji izmenio Bezmerje dana 3/10/2020, 7:03 am, izmenjeno ukupno 1 puta
meseceva rosa
Broj poruka : 3976 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: Plavi tonovi... 29/3/2011, 3:44 pm
Zastala sam pred ovim plavetnilom ocarana... predivno:)
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
meseceva rosa
Broj poruka : 3976 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: Plavi tonovi... 11/4/2011, 9:54 pm
*Nadam se da se ne ljutis sto sam se upisala u tvoj kutak, i nadovezala na tvoje stihove:)
Plutam dalekim zvukom, plavetnilom nosena Treperim rukama tvojim, usnama vetrove uspavljujem, letim beskrajima. Pahulja sam malena tvojim snegovima ususkana. Nisi vise sam. Plovis kroz mene, usnama skupljas moje strahove. Grlim te neznoscu i ceznjom.
Probudila sam ti misli, nasarala dugom slova, vratila u oko nebo. Vetrovima, kroz zvezde i granje skupila tvoje snove, uselila ih u mene. Krugom moje duse sam te zavrtela, da ne zalutas u nigde. Na granici izmedju svetova bosonoga te cekam, kamencicima da nacrtamo srca, bistrom vodom jezerca da plovimo. Upletimo se zelenim grancicama proleca. Ne daj da se plasim. Voli me.
Plavetna sliko, utisnula sam dlan u tvoj, dusom kristalice rasula okom da traju, otkucajima srca zagrljeni srna i vuk zajedno. Stamenim htenjima izvajani u zauvek.
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
Bezmerje
Broj poruka : 16 Datum upisa : 28.03.2011
Naslov: Re: Plavi tonovi... 12/4/2011, 7:29 pm
...
Poslednji izmenio Bezmerje dana 12/6/2012, 2:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 46 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
Naslov: Re: Plavi tonovi... 12/4/2011, 7:44 pm
Plavi ton koji zaspalim slovima ispisuje ove divne stihove.
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 23/4/2011, 7:37 pm
Plavetna
Plavetna... u sacu spavas.. biljem odevena... Pticom sna.. san ozivljavas.. Rukom breze.. dusu pridrzavas.. Lastama tisine.. u cednost zore.. sapatima od svile dozivas bez eha. I molis.. da ti izgovorim ime.. A ja te cutanjem.. i zaboravom lecim.
Poslednji izmenio Bezmerje dana 3/10/2020, 6:48 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost Gost
Naslov: Re: Plavi tonovi... 28/4/2011, 6:46 pm
Tonovi plavetnila...dusom obasjani.....
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 28/1/2013, 7:26 am
Miris
Omamljen mirisom .. sto si ostavila.. Pletivom duse.. do neba zalutam Klececi oblak dodirnem.. moleci.. da mi koracima dolazeceg.. podaris i pogled
Poslednji put izmenio Bezmerje dana 3/10/2020, 6:25 am, izmenio ukupno 2 puta
meseceva rosa
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 3/6/2015, 12:07 pm
Milosrdni andjeo
Nemirnim damarima lutam sumama prolaznika... bezeci iz oka u dugu srca... Zrncima pescanog sata zidam radosti decaka... na prstima prolazeci kroz protrcalo vreme... uznesen u oteto sutra...
Dusica Pajovic
Broj poruka : 1236 Godina : 66 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
Naslov: Re: Plavi tonovi... 19/7/2016, 2:00 pm
Zaista Divno..citajuci..pronasla sam se..Ti zaista imas dar..i smizao za..rec i zapisanu misao..izvini na koracima kroz tvoje stihove..poneli me.. sve cestitke i pisi..pisi.ljubav je to..trazeci sebe u njoj.. ps ..nije osvrt..nit imam pravo ...vec kad je javno..samo misljenje,
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 19/5/2019, 11:11 am
Pogled Rosa u oku… Na raskrscu osmeha I tuge… moci I nemoci Odsjaj duse u igri staklenih perli Blazenstvo ispunjeno patnjom Progutani horizont odbeglih obecanja Tisina koja silazi u dubine srca Trajanje mereno trenom… koje zvezdama zuri
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 19/5/2019, 1:54 pm
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 22/5/2019, 10:56 pm
Putnik kroz sebe
Skokom iz sebe Lutajucom dusom U prostor izmedju juce I sutra Na tren zasvetli Neprolazna slika Putnika kroz sebe Lelujavo na raskrscu Harmonijom daruje Uspavana cula Okovanih secanja Daljine sliva bistrinom U otisak vecnosti Dok na pragu polaska Bez pokreta Plamteci uzdize Zacaranu prisnost U ljubavni kvadril maste
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 15/9/2019, 11:21 pm
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 17/9/2020, 7:22 pm
Onostrano
U tisini srca… blizinom zvezda u sebi… brodim beskrajima… lepsim od sna.
Ozaren srcem decaka… ponirem lavirintima duse.. u neiskazivo… u nedokucivo.
Zacaranim spokojem… uzdignut u vecno.
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 18/9/2020, 12:42 am
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 29/9/2020, 7:15 pm
Prozimanje
U ushitu cula na raskrsnici varki izmedju bola I radosti bekstva I poleta blagodeti I kazne… Plesac na zici raskraja I para bliske obale.
Obuzet prostorom do opipljivosti… rominja nevidljivim linijama uzmicanja… u saglasje iskosenosti.
Zametnut u nigdinu u neobnovljivo.. U prasak odronjene zvezde.
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 1/10/2020, 1:08 am
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 2/10/2020, 3:37 pm
Прожимање
У усхиту чула на раскрсници варки између бола и радости бекства и полета благодети и казне… Плесач на жици раскраја и пара блиске обале.
Обузет простором до опипљивости… ромиња невидљивим линијама узмицања… у сагласје искошености.
Заметнут у нигдину у необновљиво.. У прасак одроњене звезде.
Безмерје
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 5/10/2020, 6:50 pm
Bezmerje ::
Milosrdni andjeo
Nemirnim damarima lutam sumama prolaznika... bezeci iz oka u dugu srca... Zrncima pescanog sata zidam radosti decaka... na prstima prolazeci kroz protrcalo vreme... uznesen u oteto sutra...
meseceva rosa
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 5/10/2020, 6:58 pm
Miris
Omamljen mirisom .. sto si ostavila.. Pletivom duse.. do neba zalutam Klececi oblak dodirnem.. moleci.. da mi koracima dolazeceg.. podaris i pogled
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 5/10/2020, 7:00 pm
Plavetna
Plavetna... u sacu spavas.. biljem odevena... Pticom sna.. san ozivljavas.. Rukom breze.. dusu pridrzavas.. Lastama tisine.. u cednost zore.. sapatima od svile dozivas bez eha. I molis.. da ti izgovorim ime.. A ja te cutanjem.. i zaboravom lecim.
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 5/10/2020, 7:02 pm
Bosonoga
Zaspalim slovima... i nebom dok nestaje iz oka... samocu ljubim... Vetrovima srca... kroz zvezde i granje... razvejavam snove... u krug... U knjigu duse... zalutalu u nigde.. uranjam kamen medjas.. na granici dva sveta... Bosonogom... plutam kroz jezero duse... bestelesno lak.. lomacu u grudima gasim
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 25/11/2020, 2:15 pm
Od zvezde do zvezde
Od zvezde do zvezde... svitac u meni… raspet raskrscima… upija beline. Odeven u kosulju od sna... klavijaturom srca... premrezava razlicitosti… bliskostima. U praznine od svile... blistavilom udomljava Od zvezde do zvezde.
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 27/11/2020, 1:57 am
Bezmerje ::
Od zvezde do zvezde
Od zvezde do zvezde... svitac u meni… raspet raskrscima… upija beline. Odeven u kosulju od sna... klavijaturom srca... premrezava razlicitosti… bliskostima. U praznine od svile... blistavilom udomljava Od zvezde do zvezde.
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 6/7/2021, 2:35 pm
Neznost
Tihovanjem cula .. u bojama zaiskri .. vezilja duse . U vrhove prstiju sakrivena u pogledu ozarena. Notama srca.. uzvisenim zanosom.. tren pretvara u vecnost.
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 6/7/2021, 2:36 pm
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 11/7/2021, 12:50 am
Nežnost je največa snaga neke osobe... Lepa ti je ova Nežnost...
Bezmerje likes this post
Bezmerje
Naslov: Re: Plavi tonovi... 11/10/2021, 12:55 pm
Pronadji svoj osmeh
Pronadji svoj osmeh dusom deteta.. u bliskosti .. u vedrini. Pronadji svoj osmeh unuttrasnjim kompasom.. visoko u culnom.. u lepoti trenutka. Pronadji svoj osmeh iskrom sto zraci .. u snovima.. u masti. Pronadji svoj osmeh kljucem sto otvara... put u beskonacno.. sobom … u sebi.
meseceva rosa
Naslov: Re: Plavi tonovi... 12/10/2021, 1:52 am
Pronadji svoj osmeh... Prelepo