Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LJUBAV, SMRT I SNOVI
Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !
Broj poruka : 287 Godina : 67 Location : put ka zvezdama Humor : uvek raspolozena i nasmejana Datum upisa : 24.05.2010
Naslov: Re: Nema te 7/4/2014, 4:22 pm
Uz blagoslov ljubavi pričesti uz radost postali smo Amon Ra..... Svetlost sunca, jarbol meseca glamur zvezda kada bih se zapitala pitala bih se Amon Ra... i sve nebeske svetlosti viđenja susret mi sa tobom toliko me ispunjava kao Afrodita - Venus Herakles - Herkules i sve bogovi Grčke i slavnog Roma...
ladykatarina
Broj poruka : 287 Godina : 67 Location : put ka zvezdama Humor : uvek raspolozena i nasmejana Datum upisa : 24.05.2010
Naslov: Re: Nema te 24/5/2014, 3:05 am
Mesečeva rosa, kanula na moja ramena ~ divna si, ljubac!
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 17/6/2014, 10:48 pm
Kada čarolija ostane neostvarena postane zvezdana prašina zanosa mašte i nadanja u svakom otkucaju srca postaneš eho drhtaja
zato mi priđi bliže dok nova zora rudi neka se prospe žar na moje grudi neka boli želja i peče strast ne zovem se Penelopa Žena sam, uvlačim se u pore ona, koja ponore tvoje ume da briše...
kad pođeš zatvori žaluzine...
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 15/7/2014, 10:20 pm
XXX
Draga moja gospođice, želim da znate, moja želja ne mine da vas upoznam
Draga moja gospođice znam, da vaša devojačka stid ne dozvoljava da mi otvorite srce, ali draga moja gospođice bestidnost nije sram, ne dozvolite sebi da vas ona sputava u željama, budite žena boginja u ljubavi
i nemojte me zamišljati uzmite me ja volim da živim za vas draga moja gospođice ...
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 16/7/2014, 12:42 pm
U drhtaju samoće ne mogu se nazvati tvojom ni dahom tvojim pejzažom razlivenim grudi moje bele, uz bok želje jesu molitva sa imenom tvojim pesma nad pesmama omama greha koja me peče samo na tren ostajem mirna, jer znam ime tvoje svoje ne zaboravljam.
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 27/7/2014, 11:19 am
U SUDARU OBLAKA
Neuobičajeno za dane, koji prolaze u meni sruče se nebeske kapi, zagrmi srce mi zadrhti od strasti u želji da strah postane strepnja u provaliji želja kada misli prestaju da se roje u času najluđih htenja u tom času magija postaje čarolija mirisna koja se pamti...
Uštini me, da zaboli do neba, do oblaka koje sumnje skrivaju u svakom njihovom sudaru su munje i gromovi, rasprši čaroliju, neka sve gori!
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 46 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
Naslov: Re: Nema te 28/7/2014, 9:06 pm
Tvoji casovi magije su zaista carobni.
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 11/8/2014, 1:39 pm
Hvala Bes,
meseceva rosa
Broj poruka : 3976 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: Nema te 28/10/2014, 2:49 pm
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 12/11/2014, 10:30 pm
U noći, kada se svetiljke gase ulične ostaju samo, tad duboko uzdahnem, zvezdama mahnem i znam, da mesto moje je tamo daleko, gde zemaljskim puteštvenijama je kraj neki ga zovu raj beskrajna svetlost u nadi čini zagrljaj lažnim satire nam strah, gazeći prašnjave puteve detinjstva oduvek smo Ljubav izvojevali postaje je sve jasno POSTOJIM. TAT VAM ASI
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 27/1/2015, 4:25 pm
Utihnuli koraci vremena u zlatnoj tišini načeti Svedok su prolaznosti boje su mojih nogu, naštrikana čarapa detinjstva bezveznih boja ostala sam kad sam zavirnula u nebo sijaset čari u tamno plavo utihnula želja diše ostala je svetlost plava, radost plavet istinskog postojanja ugriz strasti ljubavi nevine plemenitog bola plam od žara ne odričem se nje
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 6/2/2015, 12:34 pm
Mrvica tek, od preostalih misli
razredile se priče, ne i događaji koji ne mogu da stanu u vreme puno čemera u neizvesnosti istinske radosti je posve tako malo dok krupne pahulje padaju peče me tuga u očima moje majke, svoju sam ugasila
napisano, 04.februara 2015. 12:29 am
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 6/2/2015, 12:38 pm
Hvala, Meseceva rosa....
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 6/2/2015, 3:56 pm
Sve u bućkurišu, pesma postal PRAVA!
Ptice žive i umiru pevajući U noći, kada se svetiljke gase i ulične ostaju samo, duboko uzdahnem, zvezdama mahnem mesto moje je tamo daleko gde zemaljskim putešestvijama kraj je neki ga zovu raj beskrajom svetlosti nade kojia ne čini zagrljaj lažnim satire nam strah gazeći prašnjave pute detinjstva izvojevajući ljubav postaje sve jasno POSTOJIM, ZNAM KO SAM
Mrvica sam tek, u preostalim mislima iznemoglih u tuzi, besprekorna u svakoj radosti
razredile su se priče u dođanjima one ne mogu da stanu u ovo vreme puno čemera u neizvesnosti istinske radosti je posve tako malo dok krupne pahulje i ove zime bele nebo, brzo se otope peče me tuga u očima moje majke svoju sam ugasila
Utihnuli koraci u zlatnoj tišini i ove zime načeti su smehom svedok su prolaznosti one su šašave boje mojih nogu u naštrikanoj čarapi detinjstva bezveznih boja radosti i gorkih suza, u njima sam ostala zavirnuvši u nebo
u taj sijaset čari tamno plavih utihnulih želja...
diše u meni stvarnost svetloplava radost žala ona ista plavet u ugrizu nevine strasti plemenite boli u žaru
rasplamsava se
(ne odričem se nje)
Posvećeno dragoj poetesi, Biljani Gajić.
Napisano, dana 6.februara 2015. ~ AVE ~
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 4/6/2015, 4:24 pm
Livada 4. јул 2010. у 18:58 Bila sam na pravoj livadi, ne iz snova, ali kao iz snova. Udjem ja u taj caroban i sareni svet i osetim dah lepote. Bujna zelena trava pozutelu kisu krije koju zemlja nije progutala. Oko mene poigravaju se carobne boje prirode, crvene bulke i poljsko cvece ljubicasto,belo, zuto. Kao da ih je neko nekim cudnim rasporedom posejao bas tamo gde mu je volja bila, pa ipak osetim harmoniju i savrsenstvo bozijom rukom stvorenu.
Sve mirise na pokoseno seno, a crna zemlja krije neki duboki trag. Sunce mi kozu przi do bola, a vetric oko mene se trudi da ublazi tu slatku patnju. Svetloplavo nebo samo po koji zaboravljeni oblacak krasi i sve je sareno da sarenije ne moze biti, i pomislim i raj bi takav mogao biti. Poljsko cvece nisam donela, jer ono ne moze na drugom mestu da zivi. Mozes je poneti naslikanom na platnu, i setih se ja Van Goga i tebe.
I tako, livada kao iz snova, ostavi trag u meni, ova livada prava i beskrajna. Gde god se okrenes carolija te opija, a puteljka nigde, pa me na trenutak i strah uhvati, zarobi me lepota.
Novi Knezevac, 07.juni 2010.god. 17:30 pm
ladykatarina
Naslov: Re: Nema te 13/12/2016, 9:48 pm
kad imam strah od sebe same zaitim snove zaitim poljupce tvoje i nikada nije moje volje, samo uznemireni snovi moji su i tvoji nit koja nas razdvaja budi nam dan nenajavljen dotaknem te dahom u uzdahu zelje, samo ....