Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LJUBAV, SMRT I SNOVI
Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !
Broj poruka : 1246 Godina : 67 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
Naslov: Re: medeno 4/4/2022, 2:27 pm
NEŠTO
Neće me pesma ne mogu reći naći otkačena stvarnost postoji broji mi uzdahe skriva laži pretvara me u ništa i sve posle Tebe... Neće me ljubav više obmanuti dok molim za život zarobljena na dlanu tvom mirišem ostavljeno ušušlano rasparana priča šuti misli mi muti onako da se naviknem odviknem od sebe..
Dusica Pajovic
Broj poruka : 1246 Godina : 67 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
Naslov: Re: medeno 6/4/2022, 8:44 am
FOKUS
Negde u mom fokusu bez ukusa i mirisa želja izrasla niodkuda ni gde će ne zna ni kome će dan ulepšati možda me uguši tražeći stazu nepovratnu.. Negde u uglu predkomore tečem ko more plačem ko kiša pevam tišinom zadržavam pogled nešto negde posojji po mom ukusu nedostupno pliva davi me u snu a ja nisam tu..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 10/4/2022, 1:51 pm
VERUJ MI
Nisam ono što misliš da ti treba deo sam tuge sivila neba meteopata ne podnosim promene vetar sunce kišu istina sam zatvorena bez kričžla u želji sagorela.... Nisam potrebna tebi varka sam samoj sebi tišina osmeh mi mač sa dva lica žena sam bezvremena devoičica sakrivena da me nema... Ima me postojim još grešna preskačem dane zagovora tražeći sebe veruj mi nisam za tebe...
Poslednji izmenio Dusica Pajovic dana 16/4/2022, 10:10 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 15/4/2022, 8:31 am
VENAC SREĆE
Bereš mi cveće da upletem u venac sreće ali me neće misao ni smisao hoćeš da me sačuvaš čuvaju me i sad predrasude želiš da me ljubiš ljubilo me pre tebe varkom imaš me u pogledu nosili me i oni do ogledala nudiš mi noć imena već sam se predala bezimena pružaš mi ismehom osmeh mi zaledili kuneš se u život svoj kleli se i u moj siguran si da sam tvoja ruža za buket želja samo kad bih htela... Hvala ti Oplešću venac sećanja da traju obećanja..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 16/4/2022, 10:08 am
SANJAM LI
Čiji sam san sanjala usput bosonoga u tudjim ljubavima suzu krila senke me stežuu osećanja me bude prišla sam slučajno usnama tvojim zaustavila fah u trenu da ne osetiš drhtaj moj prici otvorila krila nek poleti slobodi neka me želja vodi... Čiji sam san uhvatila pa me osmehom budi mladost godina u meni novi dan izabran da mi smeh vrati nečujno na dlanu misli da stanu latice nade i opstanka ljubav kad svrati u svojoj poleti da mi ne odleti... Čuvaću ga..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 18/4/2022, 11:28 am
PUTOVANJE
Kako sam lepo snovima putovala zanesena pomerala znakove ka tebi tiho da me noć ne čuje pa mi obuje strah želju sam nosila vremenom ukusom gorkim zasladila jutro da sačuvam te razmenim dan za san... Kako sam nežno ispisala inicijale čežnjom ljubim li te il me možda nema u mislima tvojim dal se varam zašto li se bojim kad kraj tebe bejah i postojim..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 19/4/2022, 9:13 am
KAP TRENA
Nisi mi dao da zaspem dugo posčle plovidbe reči me povedoše ka izvoru dubine ivice draži da se tražim u kapi u trenu preli me rosa sa usana pokrih noć tišinom tvojom blizinom osmeh i zov poželeh izazov... U kapi trena može stati istina stvarnost obmana pusti me da sanjam kišu ljubavi dodire nevremena u vreme moje i tvoje nestanem pa se vratim za traženje iznova mojih snova..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 7:38 pm
Hvala puuuuuuuuno Branislave.. uspevš da me obraduješ
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 7:45 pm
PREĆUTI ME Prećuti me oprosti zadi želju neka nema spas upamti slovo imena nastavi uz glas ivicom sećanja... Ne sluti me ostaću prividjenje čarobne odaje sagorela u oku lutalice nek ne vidiš moje ptice grabljivice koje jutrom poje za oboje..., Prećuti me dovoljno sam lažna sebi da te nikad više dodirnula ne bi. .
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 7:52 pm
MOJE NIŠTA
Nemam ja puno toga na dlani suzu u oku nadu šapat srca u snu izmedju žaoke cvet biser nizan zavetom opijeni dan sakrivenu noć negde u zovu života oduzimam sebe da omedjim drumove... Nemam ja puno toga osmeh urodjeni vetar u kosi cvet uveli beli obećanje nečije odjek oproštaja bez kajanja ljubav u kutku podeljenju da me čuva od svega onog ništa moje što bilo je... Nemam ja puno toga tetovažu žulj bosonogi uzdah nečujnog veru u sebi da pobedila ne bi šapat iluzije kad se istina izuje..
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 7:58 pm
NE
Dozvoli mi da zaboravim sve tvoje sećanje nek putuje sa tobom moje nek nestane izmedju ponoći bez razmišljanja da ću ti poći u susret nemoći ostavi trag rosom Ne nek ode sve tvoje niz reku pusti sne neka ponesu usne i dodire... Dozvoli mi vratiću naše vreme letom zavetom mojim više se tebe ne bojim zabiraviću dan čas i san tebi predan za tren uvelo obećanje zaivam setom željom i nadom otetom da traje i nestaje...
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 8:02 pm
PLAČ BEZ SUZA
Samo zadrhti usna iz oka nemir poleti dala bih ostatak života da ne zaboravi da se seti oseti onaj strah uzdah igru leptira što sad nema je umiru za dan živim za taj san da se probudi i oživi me ponovo pre svanuća...
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 26/7/2022, 8:07 pm
ZAKLETVA
Udajem se za ljubav izgubljenu hodam pored nje živim za nju isprosila me trenom učinila srećnom žena da budem nesanica mesečina vetar nevremenu lutaćemo skupa dlan na dlan On ljubav Ja njegova sena ostavljena... Ufdaću se bez kumova cveća i veselja pobegla nevesta bez svedoka samo potpis obećanja da ću biti verna u dobru i zlu i kada nije tu... Tu su sećanja..
meseceva rosa
Broj poruka : 3995 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
Naslov: Re: medeno 18/6/2023, 1:32 am
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 30/8/2023, 8:55 am
ПОСВЕТА СЕБИ
Далеко од истине опчиних драгог модрим дубинама навела да заплови у оку без разлога чудно га позвах ка обали стрновитој жубором да ми шути расплине меке додире стазом разлога изговора... Понудих му угриз чекање варку за обоје ако се усели у одаје сводника навикне на чари далеке лишен слободе не оде... Једном далеко од лажи беше милина и збиља нашег изобиља просута обалом предаје да дубине тражи... Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 30/8/2023, 9:07 am
ЛЕПЕЗА БОЛА
Кад наслути се глас замка се грохотом смеје просипа сузе плесом дубоке тонове увис окрене са друге стране баладе вештином украде метафору скотрља рубље цвркуће потпетице одјекују прихватају водича дивљег гонича меко тек покошено сено помеша мирисом укусом да заокруже печат поздрави гиздаве жеље па крилима сконча неславно на јастуцима мојим.. Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 30/8/2023, 9:13 am
ГУБИЛИШТЕ
Не рушите ми губилиште озидала сам сећањем везала сузом сваку јесен обојила озеленела шутњом испод руке чежње преплићем дланове годинама да ми темељи остану недирнути време не може одолети трену док шетамо судбином... Не ломите ми видике трагови опстали на рамену клијају голотињу даше да сакрију именом да ме опијају нису престало... Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 8:55 am
OЖИВИ МЕ
Кад нестанем изгуби ме у значају смисла далеког уништи ме неоткривену да ме не ухвате неверници смисли теорију вероватноће узми ми реч из мртвила покушаја остави слово за мене притисни на длан лик умирења... Оживи ме да се упознамо у заласку душа кад све умире оживи ме... Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 9:00 am
СА ТИШИНОМ
Отишла загрљајем ноћи испратила дан закаснила да упознам лице и наличје сусрета распеване душе одложила чемер у срећи неко доба кад заплеше одјеком немира... Била сласт нечијих усана украдени жар дивљења разоружана и снена живи за дарове са тишином на длану у сну... Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 9:06 am
МОЖЕШ ТИ ТО
Слажи бар себе још једном само да нисмо могли пуно да дамо за путовање до заборава и да ти нисам била варка права... Слажи бар мене још сада само да сан ти не варам не реметим твоју тишину мрсим кошмаре моју близину волиш нашу раздаљину... Слажи све друге још данас само да нисмо били пар испијали кап по кап хладноћу или жар усана наших да се и тада плаших шта ће бити ако ме покушаш сакрити слажи не тражи више лажи... Д.П.
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 9:10 am
НЕПОТРЕБНО
Штаће ми песма сакривена која не лети до плаветнила па се истопи дубини остављена теби и мени намењена за извор наде оаза жеље новчић фонтане мудрости нестајања из песме моје... Без опомене грлим успомене... ДП
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 9:14 am
БЛИЗУ
Нисам ти била ближа колико сада даљину мерим укусом жељом зовом погледа дрхтајем шутње загрљаја жедна испијам трен ломећи несаницу отварам уздах рушим сазидану зебњу трагом те трагам безнађе да нас нађе у мени у теби свијена паучина покрила пут заварава ме сада да сам ти ближа но икада... ДП
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 31/8/2023, 9:21 am
ТЕСНА КОЖА
Нећеш не дам да ми кројиш ципеле лоша процена омета ми корак не можеш ни сенком да ме сакријеш исклијам ивицом жеље полетим кишама пешчаним ка оази еха трагом у траговима заварам те... Ниси ти број моје коже тесно ми уздах заустављам иницијале остављам веетру да их разнесе пустињом душе твоје да ме нацрташ линијом живота бар у загрљају док усне изнова варају кап по кап чежњом трају изазови нови... ДП
Dusica Pajovic
Naslov: Re: medeno 24/9/2023, 4:22 pm
СТРАХ
Хтела бих неосетно да дотакнем твој длан на рамену уздах оставити видети себе у оку осмехом те загрлити...
Но се бојим расућу те у комаде узећу ти све видике угасити нове наде истином те обљубити да не желиш оставити...
Хтела бих живот у линији твојој бити но сам крха снове ћеш ми угасити звездама ме уздигнути па кад одеш млада ћу те зажалити... Никад нећу остарити... Д.П.