LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| -Zar sam kriva- | |
| | Autor | Poruka |
---|
Kika*Sladjan
Broj poruka : 12 Godina : 28 Location : Suze pusti,al' ne placi Humor : I kad si tuzan/a,nabaci kez osmeh na lice ... Nerwiranja bez!! =)) Datum upisa : 15.06.2012
| Naslov: Zov smrti 15/6/2012, 6:00 pm | |
| Umrla bih al' bojim se! Skocila bih-plasim se. Plasim se smrti,a tako je zelim,zivim a kao da sam umrla vec, sagradili su mi,raku od zaborava,zakopali zivu mene,ni trag nisu ostavili,cak ni jedne uspomene. ne znam cak ni da li sam ziva. Umrlo je sve u meni.Mozda sam duh.. Ne,duhove ne moze svaka suza ovoliko peci. Oh,samo kada bih imala snage da mogu sebi hladnokrvno vene sebi preseci. Sve sam izgubila-drugove,drugarice,ljubav-sve. Nisam samo jedno boli i patnju . Vecno sam ih nosila u sebi,a sada su konacno izbili na povrsinu. Konacno me je stigla kazna.Kazna za greh-bez greha. Nije vazno ni sto su me zaboravili nisam ja njih. Da,smrt-to je jedini put za one sto voljeni nikad nisu bili, pa cak i ljubav koju nismo imali-na kraju izgubili..!!! SMRT-je bolna za coveka,ali ga ZIVOT-cini jos bolnijim! | |
| | | Kika*Sladjan
Broj poruka : 12 Godina : 28 Location : Suze pusti,al' ne placi Humor : I kad si tuzan/a,nabaci kez osmeh na lice ... Nerwiranja bez!! =)) Datum upisa : 15.06.2012
| Naslov: Re: -Zar sam kriva- 15/6/2012, 6:29 pm | |
| "Hladno je. Noge su mi ledene.Imam kijavicu i ne zelim da umrem ... Za ime sveta! S' vremena na vreme me obuzima obamrlost... Uzasni osecaj praznine. Mozda je sve to posledica ove dosadne novembarske kise. Lazar je izasao. Ne znam kada ce se vratiti. Ne cuju se nikakvi glasovi ni zvuci. Nemam kome da telefoniram. Nikada nisam pomislela da se covek moze osecati tako usamljeno i ocajno. Sta li mi je,do vraga?!! Sta se dogodilo sa mojim snovima? Gde su prividjenja i vile iz maste? Zar ne postoji bas nista osim stvarnosti! Sta li sam to ucinila sa svojim zivotom? Pomagala sam drugima da pobede uzasa moj uzas je jos uvek tu. Nisam bila u stanju da se vezem ni za jednog decka. Samo avanture,anonimne,ne vazne. Gresila sam,u svemu sam gresila. svaki kraj,na kraju bio je uzasan! Ludim vise ne znam sta sa sobom? Znam,znam-gresnica ostaje gresnica... I umire u samoci ...!! | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: Sanjam o danu kada vise nista osecati necu 15/6/2012, 6:49 pm | |
| Da li ce doci uskoro?O,kako je tesko ovo cekanje! Isto kao i smrt.Znam da ce doci,ali ne znam kada. Mozda danas,mozda sutra,a mozda je odlozena i za tamo nekad u dalekoj buducnosti. BUDUCNOST Sta li me ceka? Bilo sta,sreca znam sigurno da nije! Bol i patnja. To osecam,vecno cu i osecati. A mozda i ne. Mozda ja i nemam buducnost. Mozda cu sklopiti oci,utonula u san bez sna-probuditi se-nikada vise necu i naci konacno mir i spokoj.
Sanjam o danu kada vise nista osecati necu,kada ce srce ludo prestati da kuca. Valjda ce tada i on biti izbrisan iz njega. Moje srce vise nikada nece biti ranjeno, a stara rana valjda ce zaceliti.. | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: Zivot je sah,pazi na potez! 15/6/2012, 7:08 pm | |
| Kada budem umrla,ne palite svece, jer tada niko plakati nece. Umrla jedna devojka nije imala srece. (Kupi Sladjane jedan venac i donesi na grobu mom, jer mi je od sada on veciti dom. Posadi prolecno cvece na malom grobu mom, ispuni zadnju zelju mom srcu pokojnom. Patices i ti nekada kada ti sve bude jasno, zalices me,ali onda bice kasno. Videces na mom grobu kako tuzno gore svece i pozeleces lice moje, ali ono pripadace grobu ledenom... Pisace na mom grobu: "Ovde lezi mlado telo,zbog izgubljene ljubavi uvelo". Umrecu iznenada i ostacu sama u ogromnom grobu gde vlada tama. Pitaces: "Gde je Tina,reci ce ti da nisam ziva vise I onda dodji na moj grob i placi da ti umesto mene bar vetar suze brise. Ako budes patio ne sudjeni moj,ti onda dodji kod grobnice moje i znaj, bice ti mnogo lakse, jer si deo srece ostavio kod Tine tvoje ...!
| |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Nevernice- 15/6/2012, 7:25 pm | |
| Mislila sam da me volis, a ja ljubav nisam krila mislila sam nema sile, koja bi nas rastavila. A sad zbogom nevernice, nek ti druga ljubav sudi, ti si drugoj ljubav dao i veran joj sada budi. a za mene? Vrlo vazno, novi zivot sad se sprema, u grob hladni ja cu leci, jer u njemu tuge nema. na grob klekni poljubi ga, i na njemu spusti lice, iz groba ces cuti reci: "JOS TE WOLIM NEVERNICE!" | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Ostavljena- 15/6/2012, 8:12 pm | |
| Sreli ste se jedne sanjive veceri dok su se zvezde ljubile po nebu, a mesec vecita sanjalica obasjavao celu planetu.Zvao se Sladjan. Voleo je muziku,alkohol i tebe. Zavolela si ga vise od zivota, usla si u njegovo srce,ali si se izgubila tajanstveno kao rosa posle sunca. Otisao je,otisla si,ali ste se voleli. U njenim ocima nije video ljubav,dok je ljubio,mislio je na tvoja usta. Budili ste se jutrima u snovima i pozeleli da se nikad ne budite. I doci ce ti jedne mirisne noci,reci ce ti da te voli i pustice te u svoj svet. Oprostices mu sve svoje proplakane noci,ranjenu mladost i bices sa njim ... I ako ikada ponovo ode od tebe i zavoli necije druge oci, ispricace svojoj cerci da te je voleo vise od njene majke, da si imala dugu smedju kosu i zvala se kao i ona Kristina, a ti ces svoju ljubav sakriti u nekom coveku, ali ces tajno plakati za njim jer ce on buti tvoja vecnost ..!! NE BERI TRNJE TO NIJE CVECE, NE LJUBI ONOG KO TEBE NECE!! | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Proci ce i ova ljubav- 15/6/2012, 8:25 pm | |
| Proci ce mnogo vremena, a ti ces tek onda shvatiti koliko sam te volela koliko sam suza zbog tebe prolila i snova izgubila. Mozda ni tada neces osetiti koliko je tesko nekog izgubiti, a prethodno ga ludo voleti .!
| |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: Kada pored mene prodjes barem se nasmesi,MOLIM TE! 15/6/2012, 8:48 pm | |
| Nemoj da se ljutis ako priznam da sam te volela vise nego sto sam to smela. Nemoj ni kada ti kazem da te i dalje volim. Nemoj da mi zameris ako ,kada se kao slucajni prolaznici sretnemo na ulici vidis suza sjaj u mojim ocima. Ne,necu plakati za onim sto prolazi i ne vraca se vise. Plakacu samo za ljubavlju tvojom, za onim sto mi posle tebe niko nije umeo pruziti. Nisi mi verovao kada sam ti priznala koliko te volim. Tvrdio si da lazem i da ti do lazne ljubavi vise nije stalo. A ja te nisam lagala. Volela sam te. Stvarno sam te volela. Ti ne znas i nikada neces saznati koliko me tvoj osmeh boli, kako me boli svaka tvoja nova sreca koju ti ja nisam pruzila. Preboleo si me,zaboravio. Kao da nikad,nisam postojala. Bila sam za tebe samo kap u okeanu zivota. Samo jedna mala,bedna kap! Ipak kada me budes sreo,nasmesi se barem MOLIM TE!!! | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Njemu kada se bude setio mene- 16/6/2012, 3:16 am | |
| Po nekad kad sklopim oci zelim da si blizu. Zazelim hiljadu zelja,a znam da nikada neces biti moj. Po nekad kad u krevetu lezim sama bez sna u ocima pozelim da si tu. Zazelim da i ti mene volis ovolikom ljubavlju. Onda poletim daleko od tebe,milujem ti lice poljupcima i sapucem polako stare melodije. Ponekad ta zelja za tobom ostaje mala,dovoljno da ponovo stane u srce. Secas li se drhtavog dodira ruku,kada sam te slucajno dotakla? Secas li se onog pogleda koji je sagoreo u tvojim ocima? Koliko te volim i sam znas,vidis,osecas. Jednom sam pokusala da primetim ljubav u tvojim ocima. Opekla sam se.Gorele su poput hiljade svitaca. Plasim se sta ce vreme doneti. Ne mogu da se pomirim sa tim da ce te vreme odneti sa onim nasim simpatijama. Zagrli me,poljubi me. Treba mi uteha,suza da izbrise trag. zelim da odisem tobom,da mirisem na tvoj parfem, da sam tvoja i da nas nikad ne nestane. Treba mi tvoj crni cuperak sa cela.Nasmej se. Volim samo tebe budalo. Poklonicu ti zvezdu sto je pala. sacuvaj je na policu,pored telefona. | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Klinka ne zna da bezi- 16/6/2012, 3:24 am | |
| Pogledom trezim oci neke. I osobu sto mi toliko znaci pokusavam da te zaboravim, ali bol srca je ipak jaci. Da li ces me ikada zavoleti onako kao i ja tebe? Nemoj se bojati nicega dacu ti sve i samu sebe. Budi samnom i bices srecan sve to meni na srcu lezi, upamti reci klinke jedne, jer klinka ne zna da bezi. A klinka nisam,mada svi misle tako,ali ta jedna klinka,ne moze da te zaboravi LAKO! | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Suze pusti,al' ne placi- 16/6/2012, 10:56 am | |
| Da,znam dragi kako ti je dok citas pesme moje, pisala bih jos tuzije da rasplacem srce tvoje. Pesme su mi pune bola svaka od njih nesto znaci, zato dragi kad ih cujes suze pusti,al' ne placi..! Gledam momke i devojke zagrljeni kako secu drugog momka osim tebe zavoleti nikad necu. Vreme ce mi brzo teci moj zivot bice kraci pa kad cujes da me nema suze pusti,al'ne placi..! Pozelecu tada dragi, da ni ti ne zivis duze, dodji bar jednog dana, da mi ostavis na grob ruze. Tesko ces mi grob pronaci, bice sav u gustoj travi, jer ja nikog necu imati, da mi grob popravi. Zao ce mi tebe biti, i moj bol ce biti jaci. Setises se ove pesme "SUZE PUSTI,AL' NE PLACI"
| |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: -Zar sam kriva- 16/6/2012, 11:45 am | |
| Zar sam kriva sto volim oci tvoje smedje boje? Zar sam kriva sto si u moje srce usao bozanstveno lep i tih? Zar sam kriva sto je bas o tebi ovaj stih? Zar sam kriva sto ne smem da te pogledam u oci sto znam da to vise nikada necu moci. Zar nisi primetio da bih uvek rekal "da", zar ne vidis da te volim ja. Nisi mi sudjen to znam, tuzan je svaki moj dan. jednom sam planula sreca me zanela pa me obmanula. Nisi mi sudjen to znam vecno ces biti moj san zivot me ranio, zivot me kaznio, sve mi zabranio.
| |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: -Zar sam kriva- 16/6/2012, 3:50 pm | |
| | |
| | | Kika*Sladjan
| Naslov: Re: -Zar sam kriva- 16/6/2012, 6:33 pm | |
| Kako si uradila ovo? Bas je super ispalo? =) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: -Zar sam kriva- | |
| |
| | | | -Zar sam kriva- | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|