| medeno | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Dusica Pajovic
Broj poruka : 1249 Godina : 68 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
| Naslov: medeno 5/7/2016, 1:15 pm | |
| KRUG Nevesto prikrivas smelost otimas se stvarnosti u sebi trajanju pripadanju bez stega zakletvi... Lepo je poneti smirenost uzdaha na ruci za dusu kroz vreme isceka za sretanje snova zorom u krugu za polet slobodne ljubavi.. Nevesto prikrivas zelju... | |
|
| |
Dusica Pajovic
Broj poruka : 1249 Godina : 68 Location : podgorica Humor : obavezno Datum upisa : 04.07.2016
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 1:19 pm | |
| ZA LJUBAV
Reci cu ti one reci sto bole koliko i ljubav postajem tisina tisa od svih da branim volju od sebe od tebe od ljubavi... Reci cu ti simbolom sna nisam ono sto zelis draz na licu da imas za sebe za mene za ljubav.. Necu ti reci da ispijam pomrcinu uzdahom drhtim u senci istrasti odjekom noci nezaboravljene... za tebe za mene za ljubav...
Poslednji izmenio Dusica Pajovic dana 5/7/2016, 6:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 1:29 pm | |
| MISLI
Mislis li ovako neometano daljinom u odsutnosti pogleda za osmeh dodir ruku otisak usana.... Savijas li setu odlazes sutnju onemelu razmestas postelju mirisom ponoci da izgubis trag mastanjem otvoris dusu djavolu prodas pice nesna sasusenoj pokori i zasenis grc lica za tren beskucnih ljubavi.. Sanjas li ovako vetrom i kisom preostalo nedoreceno prosuto mesecevom senkom u krosnji slutnje.. pokidani krici poneseni uzdahom da dotaknemo zelje... Mozda se sretnemo odreknemo sebe mislima svijemo snove...
| |
|
| |
meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| |
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 2:37 pm | |
| HVALA TI...Radujem se druzenju..i ..dobrodoslici.. pozdrav | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 8:53 pm | |
| IZMEDJU
Zaustavicu vreme izmedju jave i sna izmedju ljubavi i zla ubrzacu korake tvog dolaska... Okrenucu pravac vetru sto donosi glasove pokusacu da okoncam cekanje.. Pozuri uhvati ritam mog srca cekam te da zaustavimo vreme... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 8:55 pm | |
| TEBI
Tebi koji srusi mozaik mojih snova dariva suzu bola podizem casu gorcine ispijam je sama a zajedno smo je napunili... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 8:57 pm | |
| SAN
Dodji i prekini lavirint mojih snova ne mogu naci put do zore ostvi mi san.. udji u nemir duse smiri drhtaj tela vrati mi san... nemoj me buditi laznom nadom ne otvaraj srce ranjeno pusti me da sanjam... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:02 pm | |
| KORACAJ TISE
Ne idi stazom kojom smo isli zagrljeni okreni se po obicaju kako se okrecu zaljubljeni... dok oko mi skriva tvoj lik u njemu drugo ime ti pise zato te molim u ime aljubljenih odlazi i koracaj tise.. bez topla sjaja u tisini pod mrazom vodicu zivot po duznosti zene sve krtecuci se odredjenom stazom sumorno poput zvezde ugasene.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:12 pm | |
| ZELJA
Ponekad nezno...mislim o tebi pozelim cvrsto...dozvati te sebi ponekad snazno...vetru dovikujem pozelim cesto...ruku da ti milujem ponekad tajno...zelim te vecno ponekad suzno...ziveli bi srecno ponekad setno...znam da si daleko pozelim jako...nada mi se neko ponekad sreco...samo za mene pozelim vecno...da sam kraj tebe ponekad bolno...suza potece pozelim samo...da nije svako vece iz prve zbirke..95g..ova i predhodne tri pesme...
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:16 pm | |
| ZALUTAJ
Zalutaj mojim vrtom putnice ostani u mirisu do jutra ispi nektar ostani zedan da opet dodjes... Svrati u noci putnice sakrij se od kise nece niko znati koliko si ostao da bi ubrao cvet jutarnji uzmi usnama toliko da ostane zelja ponovo da dodjes...
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:18 pm | |
| HOCU
Hocu da belina meseca raskopca kosulju uhvaticu rosu bosim nogama nek trava bude postelja raspletenoj kosi ne odaj se koracima neka dodiri probude tisinu noci uzavrelu u meni... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:22 pm | |
| KROZ NOC
Vrtlog u nama spaja ljubav i bol u iskri zivota oci kroz noc dodiruju bespuce tren u vremenu trajanja odjekuje tisinom nadahnuce u tami zivota u lutanju ispitujem sebe da li cu moci da te zadrzim ne zaleci sto ces biti bol... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:25 pm | |
| U SNOVIMA
Trazim vrati mi tisinu put stvarnosti vrati mi zvezdu dusu telu izgubih senbe da nadje te.. kradem ti poglede igrom dodirujem te jutrom dozivam te cekanjem... Imam te u snovima.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:30 pm | |
| DO KRAJA
Da li cu ikada vise cuti pesmu topola videti usnuli mesec u tvojim ocima osetiti vrelinu godina... Da li cu ikada vise imati prasinu u kosi nosenu vetrom zagrljaja neizbrisivi trag osta u dusi nosicu ga do kraja... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:37 pm | |
| ............. Ostani izmedju pocetka i kraja tako ces neopazeno teci mojim krvotokom neuhvatljivo prisutan u zeni.. zapitaj vece sluti li lazni san precuti nestanak duge oprosti zeni sto priziva iluzije.. Dodji da opet potajno zvezde skidamo podaricu ti miris ljubavi besane noci.. dodji bicu ti saputnica cuvam za tebe ceznju u ocima nemir u pesmi sto tece...
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:41 pm | |
| OKVIR VECNOSTI
Zavescu ti jutro nesanicom prevaricu vece uspavankom izbrisacu korak rosom zlatnom namamicu pticu zltokrilu s mog izvora vodu da ispija... Ispisacu knjigu necitanu u okvire vecnosti da stane...
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:45 pm | |
| DA LI VERUJES
Kome dajes strahove nase okriljem noci ulicne svetiljke pogasene za koga srce ti bije ako su nade promasene kome se nadas u kaplji rose da ti ozari jutra zbog koga dusa ti peva ako nam nema sutra... da li vrujes koracima koji ti navracaju zbog koga snove svijas ako nase ne vracaju... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:50 pm | |
| PREPOZNAJ
Poslacu ti znak utisaj nemir i otkrij mrak zenama sagledaj poriv sve te gladi i krin rasvetaj snom... Poslacu ti lek ocima punim mesecine sapnucu ti da postojim od proleca do zime spremam ti gozbu nezaborava i svoje ime... Poslacu ti izvor negde usred noci kad medju zvezdama krin zadrhti beo prepoznaj znak dolaska od snova satkan ceo.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 9:55 pm | |
| VUCICA
Prizivam te ko vucica bena i tuzna gorom ledenom u osvitu nestanka tisine.. moj urlik cujes raznosi ga samoca sum vucje jazbine i klepet orlovskih krila trazim ti otiske vatrom zapecene moje ispovesti... Ako me cujes usamljeni jahacu na stazi trnovitoj pogledaj vrhove gde nebo spaja kamen i priziv moj... samo se osvrni da osetim lahor odraza tvog lika i eho mog krika... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 5/7/2016, 10:00 pm | |
| PLAVI BRSLJAN
Ocima tvojim ozidah most slatkih htenja zalutalih zelja preplicem niti dodira usnama obojih pice otrovano stidom slasti morom ceznje ispih u trenu smrt.. Rukama tvojim opletoh lijanu ko plavi brsljan uvi mi telo sapatom smelosti prostreh dusu i rosno celo... Tebe sretoh da vratim samocu nije mi zao sto obnoc bejah zvezda padfalica za osmeh mog vec uvelog lica.... | |
|
| |
Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 6:34 am | |
| Dobro nam dosla Dusice | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 9:05 am | |
| Hvala...na moje zadovoljstvo...poz.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 9:08 am | |
| MOJ BOL
Kad dodjem sjedinicu niti tvoje ceznje moga bola ogrnucu ogrtac ljubavi primicu darove za poslednje mirovanje.. Ispraticu sebe putem tvojih usana zapisacu secanje lavirintom vetrova zalutacu u oku sjajem mesecine taknucu ti san letom istine.. Kad odem ponecu te sa sobom u nezaborav... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 9:14 am | |
| IME TVOJE
U okvir trajanja uramicu nase snove letove iznad zvezda spakovacu mirise lepoti oka za neke nove dane kad trava pozuti otpadne list... postavicu sliku osmehom slomljenog srca i to sto ne razume ni dan ni noc ni vetar ni kisa ni zal ni seta... Jos ime tvoje po ivici usana mojim seta..........
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 9:18 am | |
| OPROSTAJ
Ne prastam noci koja dolazi sto koraca nepozvana ka zori plavoj i zivot odnosi... Ne prastam ruzi sto place ni ptici koja nisko leti ni kad se setis oprostaja nemocnih dodira pescanog sata... Ne prastam ni sebi sto te ima senka koja me prati znam proslo je sve i nece da se vrati...
Poslednji put izmenio Dusica Pajovic dana 6/7/2016, 11:27 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 9:22 am | |
| VUK SAMOTNJAK
Teces zivotom pronosis misli izvorom gorkim sladunjavo u usce dodira nasih... donosis kapi kise zaklonjen recima ne verujes tvojim porazima samoci pogazenih obecanja pre i posle mene... sakupljas lisce tragova ugazenih drugih vukova pratis vetrove.. Laz je i ova pesma enamenjena za moje nemirne noci neces se zaustaviti samo ces proci............. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 10:45 pm | |
| PONOVO
Ostajem bez glasa na raskrsnici mog leta verovah snovima nadi uplasenoj.. Odlazim zbog nedoumice mojih snova zelje prevarene bez tebe na prekretnici moje sujete uhvacena vetrovima.. Bez mene radjas se na putokazu moje nevere i umires u isto vreme u meni ponovo.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 6/7/2016, 10:49 pm | |
| ZAGOVOR
Mirise jutro tisinom slutnje zelje nadu jacaju prosipam usnulim livadama bisere da mi uranak ulepsaju zagovor ne dopuste... Jos slutim posrnule igre nemirom na dnu treptaja... osluskujem dolazak procvata mojih vrtova... senke zaveru kuju da te ne cuju... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 3:56 pm | |
| SLICNI MENI Postoje tuzni i slicni meni sto dadose sve verovanju obmanu sebe u svetu iluzija tron kralja ciji sluga bih iskra oka i ruka iz koje otrov popih da vidim srecu u mrvicama samoce... Postoje srecni i slisni meni sto ostavise tragove putem ceznje ne cuju glas razuma iznad suza u ostatku cekanja... sakupise obecanja koja se dese u trenu za saku ljubavi pokoseni otkosi u buketu zivota... Postoje oni sto odu oni koji se vrate i slicni meni koji nemaju snage da te prate...
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 4:02 pm | |
| NEMOC
Zasto te delim samocom bolom u svanuce tragam ceznjom laticom jave i sna po mirisu kojim te prati ne zelim tumarati prasinom tvoga osmeha... u sumraku mojih neverica... Odavno varam sebe da te imam u zaboravu trujes mi jutra u nemoci mojoj da pronadjem novo sutra... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 4:06 pm | |
| ISPIJAM
Zrakom zala rosu ispijam umivam lice sputavam ceznju obavijenu tajnom mirisom noci... ni ptica poj ni daljina zov ni ruka tvoja suza moja.. Ispijam tren zivota u kapi vecnosti otrovana istinom nase slabosti.. samo ogolela dusa na dnu case isijena.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 4:09 pm | |
| ZELJE
Budim dan laticama rose osmehom zelja mi setom mrsi kosu ispunjava pore iscekivanjem.. Cvrkut smelosti otvara nadu cekanje ratuje nemirom dok ne sretoh ruke tvoje da umire zelje moje... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 4:15 pm | |
| POLJUBAC
Stvorena za pogresno vreme zamagljene tisine ni utehe necu kajanje.. zelim preci most napraviti iskork i novi otisak na ivici uana.. zelim predati miris vetru odleprsati izmisljenom tebi moje nadanje... Ponovo odlazem stihove za pesmu koja nas ima i vreme koje ne ceka vrtesku iluzija... ostacu dosledna poljupcu secanja... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 7:32 pm | |
| CEKANJE
Sada si negde gde te nije vidim te cujem korake sto tugu prate... okom suznim opijas vec pijane snove usnama sto zare zeljom ... Sutra ce opet moje secanje tamo gde nisam ostala u cekanju senka ni sapat oluje.. tamo gde se ocekuje... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 7/7/2016, 7:35 pm | |
| ZIVOT
Stranice mog zivota ispisane pozutele potrganje izgorele procitane izgubljene odlozene zaklonjene zamrsene neugasene.. Ozivele ponovo dolaskom tvojim.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 2:15 pm | |
| SENKE
Zasto senke kriju mir navike trazeci vec vidjeno da se ponovi nemir sto okuplja kosmare... snovima darujem strah i zelju zivotnu obnavljam izvor postojanja zvezdane zakletve otisak i prasak ispijenposti.. Sklapam mozaik bol koji me trazi a nema me........... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 2:20 pm | |
| TREN
Usnama zelju skrivam prazan zagrljaj dar zivota odlazi izazovom vode ka nebu da zablista u meni... svetlost tisine snopovi htenja trenom ozivljeni uzese mi ljubav da je ne bih dala ni snove izdala... Vratice se dusa da me dalje vodi u postelju modrog neba da razlijem obalama moje oci na jastuke bele da di tvoje ruke srele... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 2:24 pm | |
| NEPOZNATO
Sakupljam dodire svoje da ispletem san nitima ceznje zasenicu mesecinu srebrnom casom pica usana.. Ostavicu tragove drhtajem i uhvatim rumenilo zore prospem niz grudi moje bisere nanizem nezaborav... Sakupljam sve svoje za necije usnule na uscu zabranjenog jutra ako me odaberu za necije sutra.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 9:24 pm | |
| SVE MOJE
Moja si kisa vetar i sum koraka snovidjenje neverica misao koja tece.. sve sto dodje i prodje sto imam i nemam jesen i zima prolece i leto sto mi je dato i oteto... Ti si mi sve sto trazih na ostrvima pohoda polovina mojih nemira osmeh zivota noci i dana sve sto se samnom deli i dopunjuje suze koje cekaju srce sto kuca za dvoje zakletva i kajanje... Nedostizno sutra vecno trajanje.................. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 9:33 pm | |
| TREBAS MI
Sta trazim u bekstvu odricanja uzdah i jecaj grc nesalomivi ni vetar koji prkosi recima igrom slama svitanje zelje nedosanjane ostale po strani u prolazu stvarnosti.. Sta da nadjem kad imam sve izgubljeno u delovima sastavljam tek da oblozim zelju da sutra kad prozor otvorim nadjem te tajno postojana trebas mi... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 8/7/2016, 9:37 pm | |
| USPOMENE
Zagledana u vrhove secanja a nema me da te zadrzim dok imam zivota da produzim... nigde ne stanujem samo setaliste neeznije od nas tamo gde smo ostavili snove i trag da se trazimo gde postojimo u snovima........................ | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 3:55 pm | |
| MISLILA SAM
Mislila sam da me nema na ostrici beznadja tamo gde pogled ne moze naci sebe ni posle slomljenih krila ne mogu stici dan bez pokrica... Mislila sam da nece moji snovi propevati osmehom tuge pesmom zivotu za sansu nizanja pokidane ogrlice... Obnoc presusila istina jutrom ponovo loraca nepoznatim akordima rajena pesma napisana ponovo sa novih usana... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 3:59 pm | |
| PREVARICU VEME
Leprsa prosuta mesecina kao igra rasutih zelja prizivaju nit noci ocima jutra koraca varka sna... Negde izmedju pozeleh biti istina po dahu i zvuku bez krika ozivela plamenim zovom mirisnom dusom da ugasnem strepnju svetiljkom zelje dodirom sapata pucanjem duse... Prevaricu vreme da zastane u mom cekanju..... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 4:03 pm | |
| SMEJEM SE BOLU
Zasto cutis nije prolece krivo nasmej se bolu sto dodjoh u tvoj zivot.. na celu ti urezana misao beskucnika pruzi mi ruke ogrni ljubavlju da manje zanocim kao podstanar tvog srca... sakrij me u zvezdi mozda mi se nekad i zelja ispuni koju nemam kome dati... Zasto cutim nije prolece kriv smejem se bolu sto sui usao u moj zivot... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 4:08 pm | |
| JACE OD MENE
Ako ti se ikad u snovima javim veruj to je jace od mene svaku cu rec poneti zorom u kocki leda izmedju srca... Ako ti ikad suzu ostavim jecajem koraka za dan moga sna da te dozivam.. Ako ti ikad ceznju ostavim zakiti prazninu pijanih polubaca noci nezaborava nse sene.. Veruj to je jace od mene... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 4:12 pm | |
| HODOM MACKE
U uglu vremena urezani trag bojama duge razliva tamu uvojcima srece... naceti ponos vraca me putem usamljenih sebi i vatri tajanstvenosti hodom macke i lepotom magle skupljam daljine u okvir moje tisine.. Trazila sam lutajuci secanjem da se ne ponovim.. | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 5:09 pm | |
| GDE SAM
Trazim krajem dana zver koja prati tragove kisnim odsjajem straza moje radosti napustila staniste uselila nemir odajama srca plameni zvuci igraju tokom ceznje prolivena kap preliva istinu Postojim tamo gde nisam da nastavim nadanje za svoje traganje.. Gde sam??
| |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 5:14 pm | |
| IMITACIJA
Kako ne osecam iskorak iz slepe ulice uzdah koji pece jutro i vece... ni srce da prizna sanjivi treptaj zvezdanih imena zalivanih zorom... Tezinu imitacije u zivotu skrivena suza sreca ne sagledana.. zar ne cuje niko cvrkut mojih ptica sto mi daje snagu za osmeh mog lica... Nekako u senci ispruzene nade dodiruju tugu sto mi ljubav dade...... | |
|
| |
Dusica Pajovic
| Naslov: Re: medeno 9/7/2016, 5:17 pm | |
| LEPTIRICA
Ni slutila nisam procvat mojih htenja tragove sam bola skrivala u zori osmehom zaledih sapat srca svoga... Ni sanjala nisam da cu verovati kisi i oluji da mi dane vrati oparanom dusom.. Ni krenula nisam za susret secanja vec ti kose mrsim i osecam usne kao leptirica kada noc se zgusne... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: medeno | |
| |
|
| |
| medeno | |
|