LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Komentari | |
| | Autor | Poruka |
---|
Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Komentari 7/7/2009, 10:25 pm | |
| Iskreno, voleo bih, kada postavim još nešto da napišete neki momentar o svemu. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Komentari 7/7/2009, 11:11 pm | |
| - Masada ::
- Iskreno, voleo bih, kada postavim još nešto da napišete neki momentar o svemu.
Moji najiskreniji komentari...da zaista nemam komentar nego svaka ti cast.Dosta toga sto si postavio sam procitala.Komentare neke posebne ne dajem jer mislim da nisam toliko kompetentna da dajem neki sud.Ono sto meni najvise lezi u citanju je NA PLAZI SNOVA.To je ono sto razumem...jezik koji ja govorim.I to bi izdvojila.Dopada mi se ono sto si pisao o andjelu...i jako puno sam u nekim segmentima ostala zbunjena...sa hiljadu pitanja i podpitanja.Najbitnije je barem u mom slucaju da kada nesto procitam to sto procitam ostavi utisak a ti si to zaista svojim pisanjem i ,lakocom stila uspeo. | |
| | | Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Komentari 7/7/2009, 11:22 pm | |
| Imam još toga da postavim, ovih dana ću pa će to biti kompletan opus rada, ukqučujući i ovo ovde nastalo. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | besherat
Broj poruka : 4367 Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 4:38 pm | |
| Meni su se tvoji stihovi jos davno jako svidjeli na jednom forumu, gdje sam te i upoznala. Od tada ih stalno citam i preko njih te upoznajem sve vise i vise, mada mi se cini da te i bez njih odlicno poznajem. Citala sam danas sve od tebe , na jednom mjestu i sta reci. Ti si ti, uvijek u razmisljanju, uvijek u osjecanjima , uvijek u tananim sagledavanjima prirode i duse, uvijek u razgovoru sa smrcu, uvijek u ljubavi. Mnogo mi se svidjaju tvoji stihovi i drago mi je da sam upoznala dusu jedne tako dobre osobe. | |
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 4:44 pm | |
| Кажем ја, свега има, љубави, смрти и сна, уплетених у нити живота. Има још да убацим доста тога, трајаће неко време, ово је петина написаног. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Sneki
Broj poruka : 1001 Godina : 52 Location : Wels Datum upisa : 16.06.2009
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 8:45 pm | |
| Sta da ti kazem Masada,svaka rec je suvisna. Kao i uvek u svemu sto pises uzivam,gutam reci,dok ih citam osecam se neopisivo..tuga,bol,sreca,ljubav,ispunjenje..sve u svemu..DIVNO!
Tek sam pola procitala..uzivacu u nastavku kao i u svemu ostalom. | |
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 9:22 pm | |
| Хвала ти Снежана. Има понешто за свакога, мислим да се вечина може наћи у појединим стиховима. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Sneki
Broj poruka : 1001 Godina : 52 Location : Wels Datum upisa : 16.06.2009
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 9:29 pm | |
| Ja bih za pocetak izdvojila Smrt . Na poseban nacin si pisao o njoj. | |
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 9:36 pm | |
| Јесам, као о љубавници, као о нечему чега се не трба бојати. И у причама је описана на посебан начин. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 9:37 pm | |
| Kao i kod pisaca koje volim da citam tako i kod tebe postoje stvari gde jednostavno nesto volim nesto ne...ustvari nesto mi lezi nesto ne.Ovde sam vec izdvojila ono sto mi se dopada to sam gore navela a dodala bi jos ono sto si pisao za 94 i list.Izuzetno...skoro sam sve isprocitala a ono sto mi se bas bas dopalo vratim se po par puta da bas osetim onako kako je i napisano.
-Smrt sam procitala ali je ne mogu doziveti ni citajuci onako kako treba.Mada cu pokusati da se vratim ponovo na citanje ali nedozivljavam je kao ostalo sto si pisao. Moram da naglasim da je zaista u pojedim stihovima poetski stil jako naglasen[barem sam ja to tako dozivela]cak me je i podstaklo i na sposobnost da sanjam kroz tvoje pisanje.I ono sto moram da kazem da si posredstvom svoga jezika[pisanja]uspeo da se obratis ne toliko nasem razumu[mislim na citaoca]vec nasem srcu.Ja sam to tako dozivela u onome sto sam izdvojila. P.S Jos cu da postanem i kriticar.
Poslednji izmenio Beskraj dana 8/7/2009, 9:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 9:43 pm | |
| Рекох, има за свакога по нешто, још да додам све одавде и да средим за штампу која ће се догодити једног дана, можда сазнам и број песама и прича. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | besherat
| Naslov: Re: Komentari 8/7/2009, 11:02 pm | |
| Ja sam se vec sama pozvala na prомоciju knjige pjesama , tako da i to moze biti komentar, jer su mi mnogi rekli da predvidjam stvari koje ce se desiti u buducnosti. | |
| Naslov: Re: Komentari 10/7/2009, 7:52 pm | |
| Када буде шаљем свима позивнице ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | besherat
| Naslov: Re: Komentari 12/7/2009, 9:15 pm | |
| Moj skromni doprinos lijepim Masadinim stihovima. Evo da napisem kako sam ja njegove stihove dozivjela, a bit ce tu jos pisanija i komentara.
“ SMRT “
Речи чине песму, Песму саткану од снова, Од љубави, од дела туге, Од старих успомена, Које се јаве између зидова, У ноћи, у свим пустим ноћима, Без снова, без гласа, Када тмина око нас се усталаса, Таласом без пене, Таласом без сене, Када очи нису нам снене, Када суза за успоменом крене, Када осетим дах смрти око мене.
Али ње се не бојим, Крај ње миран стојим, Осетим да постојим, Јер када без гласа она од мене оде, Видим да и њој очи су тужне, Видим да и њој очи су снене, Да она сада не жели мене.
Neobicno mi se nesto desilo, kada sam citala pjesme dragog prijatelja Masade. Prvo sam citala one ljubavne, zeleci da “ smrt “ ostavim za kraj, kako to inace biva. Ljubav bi trebalo da me je vise dirnula, ali u ovom slucaju, nije bilo tako. Sve ljubavne pjesme su me ostavile blago ravnodusnom, ali kada sam procitala ovu pjesmu, osjetila sam ljubav. Zacudila sam se kako je to moguce, jer pjesma je posvecena smrti, ali …. U ljubavnim pjesmama se osjeca ljubav, ali nesavrsena, nedorecena, neispunjena, nevoljena. U ljubavi prema smrti se osjeca sigurnost, ispunjenost, smiraj. Mislim da ljubav takva treba da bude, a Masada ju je nasao u smrti. Mozda tek sada razumijem mnogo toga o cemu mi je pricao.
Poslednji put izmenio besherat dana 13/7/2009, 8:48 am, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | besherat
| Naslov: Re: Komentari 12/7/2009, 9:16 pm | |
| А Смрт још тише мени рече: '' У очима туга због тебе ми не вене, Зато и очи су ми снене, Јер ти који се не бојиш мене, Сада више туге имаш од мене, И срце твоје осетим кад’ пати, Онда дахом на веђе ти свратим, Зато ја теби дођем, Да дам ти део мира, Кад’ поред тебе прођем, А онда побегнем, без тебе пођем, И ноћас до тебе ћу бити, Ти снове ћеш снити, А дан кад’ дође, Ја успомене старе око тебе ћу свити, Јер теби време са мном још не стоји, Радост у срцу теби предстоји, Ја нећу ти речи шта за те постоји, Ал’ знај, Да са тобом бићу у ноћи и дану, Да ставићу теби мелем на рану, Када тмина око тебе се веже, Када у срцу тугу ти привеже, А сад ја морам поћи, Мени кратке су ноћи, Ал’ знај да ја теби пре снова ћу доћи, И без тебе још дуго, У таму сама ћу поћи.''
Jos jedna ljubavna pjesma posvecena smrti. Masada smrt priziva kao ljubavnicu, zato su mu I ljubavi sa zenama slabe, jer on je naslutio “ nesto jace “, “ nesto vece “ I “ nesto vjecno “. Neprolaznost ljubavi prema smrti tvori najljepse ljubavne stihove , koje citam sada. I opet kazem, tek sada razumijem njegov nespokoj I tugu, koja ga cesto obuzme.
Poslednji put izmenio besherat dana 13/7/2009, 8:49 am, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | besherat
| Naslov: Re: Komentari 12/7/2009, 9:16 pm | |
| Остани још који трен, Ја рекох Смрти, Видиш да свет и без тебе се врти, Још мало мира ми треба, Остани, још трен ми треба, Јер снови иду ми до неба, А онда пребрзо дођу, Пребрзо ми прођу. Зато још трен са мном буди, Знам да не чекају те други људи, Зато мелем на рани ми буди, Знам да моја си само, Знам да моја си стално, Крај мене си непрестано, Са мирисом пролећа и лета, Са мирисом јесени и зиме, Осетим да не кријеш своје име, Кад’ међ’ веђе твој дах ми дође, Када крај мене прође, И зато остани још трен, Јер тај трен пре снова ми треба, Када снови оду ми до неба.
Neobicna senzualnost tece iz ovih stihova. Malo je cudno reci, ali se vidi da je ovo pisano istinito, da je ovo nesto dozivljeno. Rijetko ko bi mogao shvatiti I prihvatiti ovu ljubav. Masada je to uspio.
Poslednji izmenio besherat dana 13/7/2009, 8:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 12/7/2009, 10:14 pm | |
| Na plazi snova su stihovi zaista koje svaki dan procitam...jednostavno osnovni motiv je ljubav.Ljubav je jedina stvar koju ja razumem i koju je on zaista ovde divno opisao.Koliko sam shvatila ljubav je osnova ,izvor njegovog pevanja.[Na plazi snova]Ljubav je siroka i svesadrzajna kao ljudski zivot...i on je to zaista na jedan divan nacin docarao.U pojedinim stihovima mada ima i daha melaholicne ljubavi ...ima i sete cak i malo sumornog raspolozenja.Ali sve u svemu sve odise ljubavlju. | |
| | | Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Komentari 20/7/2009, 10:47 pm | |
| osjecam se isto kao i ti i sad znam sta ti znaci kad si rekao da plivas u brzoj reci, tako se osjecam i ja a onda poneka rijec sto bas ne odgovara i to me malo ohladi i zastanem na obali da se odmorim, jer kad bi covjek stalno plivao takvom brzinom onda bi se i udavio, bas onako kako si i opisao sebe tako te i ja dozivljavam to objasnjava tvoju usamljenost, jer ko moze ostati zauvjek pored tebe a da se od navale talasa ne udavi | |
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 4:34 pm | |
| Retko ko. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 5:33 pm | |
| - tea ::
- osjecam se isto kao i ti i sad znam sta ti znaci kad si rekao da plivas u brzoj reci, tako se osjecam i ja a onda poneka rijec sto bas ne odgovara i to me malo ohladi i zastanem na obali da se odmorim, jer kad bi covjek stalno plivao takvom brzinom onda bi se i udavio, bas onako kako si i opisao sebe tako te i ja dozivljavam
to objasnjava tvoju usamljenost, jer ko moze ostati zauvjek pored tebe a da se od navale talasa ne udavi Mislim da usamljenost nema veze sa pisanjem ovakvih stvari znam mnoge ljude koji pisu fantasticno o bolu...o usamljkenosti a da nisu u takvom stanju.Stanje je trenutno osecanje,i mislim da nema nikakve veze...dobro za Masadu neznam pricam uopsteno. | |
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 5:47 pm | |
| Тај део који говори о плажи, јесте настао на једном усамљеном месту и нема описаног бола, тек је помало сетно описано оно што доноси сан. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 6:28 pm | |
- Тај део који говори о плажи, јесте настао на једном усамљеном месту и нема описаног бола, тек је помало сетно описано оно што доноси сан.
Citala sam pesmu...nisam mislila bukvalno kada sam rekla za tebe da si u pesmi opisivao bol,jer boli nema ali ako je covek usamljen i to moze da boli.Zar i snovi nisu bol... | |
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 10:42 pm | |
| Bol nastaje u uspomenama, ne u usamljenosti, usamljenost donosi druge emocije. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 11:40 pm | |
| mozda neki ljudi i pisu o boli a da nisu u takvom stanju ali Masada ne, on tacno opisuje ono sto osjeca u tom trenutku,zato sto ta osjecanja dopiru i do nas, to se osjeti, dok neke price citalac uopste ne dozivljava emotivno, znaci da su pisane u tom "stanju" koje ti opisujes | |
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 11:47 pm | |
| Највероватније, мора постојати део нечега што описујемо, код мене постоје успомене, давне, чудно је то, што и кратак осећај, најкраћи део сна даје довољно емоција за писање. Зато, треба чувати снове, успомене, од оних тамних, тешких, настају најлепши стихови. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 25/7/2009, 11:57 pm | |
| eto vidis da sam u pravu zato sto ih ja osjetim, u citavom tvom tekstu je tolika harmonija, osjeti se to stanje | |
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:08 am | |
| По логици, ако си ти осетила, надам се да ће још неко спознати стање ума који пише. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:13 am | |
| da ja to osjetim, ja osjetim prava osecanja od onih laznih, ja ne mogu da citam sve i nikad nisam mogla, desi se samo da pocnem da citam i ostavim, ne svidja mi se stil pisca, ja u svemu trazim ono pravo a to mi nekako srce kaze, neznam... | |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:16 am | |
| to stanje se prenosi, ja naprimer odmah osetim kad je neko nervozan i ta nervoza prelazi na mene.. | |
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:17 am | |
| Три ратна друга, прочитај крај, можда си раније читала али потражи га сада, ових дана. То је једина књига, која за мене има оно у себи, оно јако, оно што ти кажеш за моје песме. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:39 am | |
| vazi, potrazicu je
isto tako osjetim kad citam mali princ ali ne u citavom tekstu
svidja mi se Ratnik Svetlosti, potpuno razumem svaku rec, u celosti i isto tako osecam i tako da ne nabrajam ... | |
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:43 am | |
| Ратник је историја живота неверника који је нашао пут али тек касније. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Tea
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 12:55 am | |
| pa i ja sam kasnije, tacno kad sam usla u cetrdesetu, zamisli | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 10:45 am | |
- Ратник је историја живота неверника који је нашао пут али тек касније.
Sta cemo sa onima koji nikada nenadju taj put...koji su sto puta procitali knjigu, knjiga nije uspela da ih vrati na pravi put...jel ostanu lutajuci trazeci ceo zivot trag svetlosti. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 10:51 am | |
- Bol nastaje u uspomenama, ne u usamljenosti, usamljenost donosi druge emocije.
Od ovoga bi se uzdrzala da komentarisem na ovoj temi jer ovo nije za ovu temu vise je za filozofiju mada mislim da to sto si napisao sada nema veze sa blagim zivotom.Mogu da ti objasnim ali na nekoj drugoj temi. | |
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 2:37 pm | |
| - Beskraj ::
- Masada ::
- Ратник је историја живота неверника који је нашао пут али тек касније.
Sta cemo sa onima koji nikada nenadju taj put...koji su sto puta procitali knjigu, knjiga nije uspela da ih vrati na pravi put...jel ostanu lutajuci trazeci ceo zivot trag svetlosti. Tako nekako, mada nije poenta u tragu svetlosti u samom Ratniku, taj trag je opisan u Petoj gori. Poenta Ratnika je samospoznaja. - Citat :
- Masada ::
Bol nastaje u uspomenama, ne u usamljenosti, usamljenost donosi druge emocije.
Od ovoga bi se uzdrzala da komentarisem na ovoj temi jer ovo nije za ovu temu vise je za filozofiju mada mislim da to sto si napisao sada nema veze sa blagim zivotom.Mogu da ti objasnim ali na nekoj drugoj temi. Otvori je. Usamljenost nije osecanje, usamлјenost je stanje. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 5:25 pm | |
| Shvatam ja da je usamljenost stanje,razumem te da li si nekada u zivotu bio toliko toliko usamljen[kada kazem usamljen nemislim bukvalno sam sa sobom...usamljenost moze da bude i u grugu ljudi]da li si mozda u toj usamljenosti nekada osetio bol...onu bol koja vise boli od bilo koje fizicke boli.Ako je nisi upoznao ako se nikada nisi sreo sa njom onda i nerazumes o cemu ja pricam.To nema veze ni sa jednim Ratnikom svetlosti...ni sa jednom Petom gorom,dzaba ti sve dragi moj Masada ako ti imas samopoznaju samoga sebe ako te drugi neprihvate i neupoznaju onakvog kakav ti u stvari jesi,i to sto si.To boli...koliko god ti opovrgavao neka cinjenicna stanja. | |
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 5:38 pm | |
| Не, нисам, био сам сам у групи људи, других схватања, других филозофија живита али никада нисам осетио бол, већ пре неку меланхолију, одсуство свега, не функционишемо сви на исти начин. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Komentari 26/7/2009, 5:44 pm | |
- Не, нисам, био сам сам у групи људи, других схватања, других филозофија живита али никада нисам осетио бол, већ пре неку меланхолију, одсуство свега, не функционишемо сви на исти начин.
Apsolutno bilo bi glupo da svi misle kao ti.Svi imaju svoja iskustva i svako ima svoja shvatanja za stvari koje je doziveo ili preziveo pa ih tako jel i kategorizuje...za nekoga je bol melanhonlija,za nekoga je san a za nekoga neko secanje. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Komentari | |
| |
| | | | Komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|