LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Poezija čulnosti | |
|
+15Najda M. DANI Bajka GEISHA Marija cat09 vučko Leny DivljaRuza bealiever Ptica Nemeza ^ljubicastonebo^ Masada LoodesaUZemljiChoodesa 19 posters | |
Autor | Poruka |
---|
LoodesaUZemljiChoodesa
Broj poruka : 169 Godina : 44 Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 12/12/2007, 7:20 pm | |
| drago mi je da mogu nekoga da inspirishem | |
| | | LoodesaUZemljiChoodesa
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 14/12/2007, 8:42 pm | |
| komsho, ako cesh josh da pishesh.... imash zeleno svetlo za prebacivanje | |
| | | Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 14/12/2007, 11:59 pm | |
| Ocem, otkrivam nesto novo u sebi, mislim cuci tu, univerzalna skorpija. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/12/2007, 10:41 am | |
| o tome ti pricham :)chudni smo mi ljudi... potrebno je samo da nas neko ili neshto pokrene...mozzemo svashta da ischeprkamo iz sebe.... | |
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/12/2007, 4:06 pm | |
| U pravu si, pisemo sve zivo i to dosta dobro. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/12/2007, 5:46 pm | |
| pishemo ono shto nadolazi... ne teramo se da pishemo... u tome je stvar.. | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/12/2007, 6:05 pm | |
| Jeste, i drago mi je sto si sa nama. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/12/2007, 10:36 pm | |
| kljuch u vratima i jedan klik... deli me od tebe... mojih potreba i zzelja... ulazim i istog trenutka osetjam hladnotju zida i tvoju toplotu... vishe nas nishta ne deli... postajemo jedno, samo se sokovi i uzdasi izdvajaju iz nas... p.s.pisano ovde... ako je bzvz, ostavljam komshi da izbrishe post... | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 23/12/2007, 10:47 pm | |
| Ovo bi moglo da se razradi na malo drugaciji nacin, jedino sto nemam word a ni ostale delove sistema, ali bice ovih dana. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 11/1/2008, 8:25 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 30/4/2008, 9:08 pm | |
| Za mene erotika je umjetnost....samo što mnogi ne mogu napraviti razliku. erotika bilo da je u stihu ili prozi...ili naslikana umjetnost....kad se nagovještava sve ...a ništa vulgarno ne izgovara...opet bih priložila djelo poete ZAL KOPP...VEĆ SAM NJEGOVE PJESME TU OSTAVLJALA...MISLIM DA JE PRAVI UMJETNIK U DOČARAVANJU LJEPOTE ČULNE LJUBAVI I...neka riječi govore za sebe...
Ništa nije važno kao vještina naših osjećaja kad primi boje ljubavi i ništa ne treba osporiti promjenama koje nastaju u vremenu čekanja, jer svako disanje tada ima svoj ritam, ponekad blag, ponekad trom, ali ipak skladan ritam, što našu dušu uči vječnom privikavanju. Što smo prije bili i zašto sjajnim koracima tako preplašeno zastajemo? Ne znam, ali ponekad poludim i poput vjetra urlam tvojim bićem, nasrnem divljački, pa u strahu da ne poklekneš, povučem se i utihnem, i znam suncokrete zatamniti, prisiliti ih da se mog nemirnog sna napiju.Ali, sve to radim iz ljubavi i koliko god ti čudno izgledalo, ja te volim. Ne mogu bez tebe i vječno sam ti zahvalan što u meni odavno postojiš. Ovoj pjesmi ne pripisuj nikakvo zlo, niti mojoj ljubavi, oni su lom nemira i skup su stihova svih mojih nestrpljenja i čežnje za tvojim toplim dodirima. Neponovljiva si, neizmjerno blaga i mojim snovima potrebna, otkrivena i začeta u svakom mom pokretu, posađena korijenom moje velike ljubavi, izrasla rijekom mojih drhtaja i u svakom njenom valu blistava ljubav. Dohvatila vječnim smislom i pomjerila granice mog beskonačnog svemira. Poznajem pogled mjeseca u kojem svojim toplim usnama zabrinuta trčiš i poznajem obrise bijelih breza što se skrivaju iza tvojih nježnih zagrljaja, zato te i vodim ravnicom mojih nadanja, jezerima mojih dugih iščekivanja, zanosnim proplancima, sa kojih drvoredi visokih jablana nad tobom strepe. Jedina moja ljubavi, samo tebi pripadam i u tvom se srcu jedino snalazim, kao čovjek svaku sumnju odbacujem, kao ljubav tvojom dušom odzvanjam, kao miris tvojim tijelom ustajem, kao vjetar tvojim se nebom propinjem. Predivna moja, ništa mi u životu nije važno osim tebe i boje tvoje ljubavi. Zal Kopp |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 30/4/2008, 11:50 pm | |
| Ovo si lepo rekla ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | ^ljubicastonebo^
Broj poruka : 331 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 3/5/2008, 4:13 pm | |
| Kako je tanka linija izmedju :Vulgarnosti,erotike i zivotinjske potrebe za sexom. | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 2:22 am | |
| - ^ljubicastonebo^ ::
- Kako je tanka linija izmedju :Vulgarnosti,erotike i zivotinjske potrebe za sexom.
Draga moja, ta linija ne postoji. Postoji samo tamna strana, na koju kada predjesh ne zzelish da se vratish... I sve smo mi bludnice. Kao shto su nam i majke, bake i prebake bile. Samo je razlika u slobodi obozzavanja sebe i svojih zzelja i potreba. One su bile mazohisti u pravom smislu te rechi. Svashta su morale da zadrzze u sebi i ispuste kroz uzdah ili bojazziljivo mashtaju u mraku... Jesam li promiskuitetna ako mu pricham o svojim snovima? Chini li me vulgarnom moja zzelja da sam da uchinim svaki njegov trenutak proveden bez mene praznim? Chini li me erotichnom sloboda moga tela pod njegovim prstima? Da li je moja potreba da mu pripadam zzivotinjska? | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 5:34 pm | |
| ne, ne, ne.... ne slazzem se sa ovim... oni i te kako znaju da budu verni psi, zveri, ljubavnici, prijatelji... samo trebash da znash na koji se nachin koja zzivotinja dresira... ne mozzesh pruzziti ruku zveri dok je ne pripitomish, niti mozzesh pustiti pticu iz kaveza kad je otvoren prozor... napokon i ja nauchih da pazznju poklanjam samo zreloj deci... | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 6:40 pm | |
| Joj skorpijo, ko te je naljutio ? ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 7:11 pm | |
| niko komshija samo sam svesnija svega i uzzivam vishe... jeste mi tamna faza (kad nije?!) ali mi je ok. samo smo raspravljali o granicama nekim pa se udubili u prichu... | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 7:22 pm | |
| Postajes savrsena, polako ali sigurno ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Gost Gost
| | | | Masada Administrator
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/5/2008, 9:28 pm | |
| Nemaju godine veze, u pravu si, neko odraste neko ne, a najgori su oni koji ostaju vecna deca, jer vecna deca se igraju zauvek dok zivot prolazi kraj njih. Ne kazem da treba ubiti dete u nama, treba ga ostaviti negde prikrivenog da bi mogli ponekad dati dusi oduska, da ne bi zaboravili san. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Nemeza
Broj poruka : 38 Godina : 69 Datum upisa : 21.04.2008
| | | | Masada Administrator
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 21/5/2008, 2:10 pm | |
| Lepi stihovi. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/5/2008, 9:39 am | |
| ^ljubicastonebo^ :: Kako je tanka linija izmedju :Vulgarnosti,erotike i zivotinjske potrebe za sexom. Draga moja, ta linija ne postoji. Postoji samo tamna strana, na koju kada predjesh ne zzelish da se vratish... I sve smo mi bludnice. Kao shto su nam i majke, bake i prebake bile. Samo je razlika u slobodi obozzavanja sebe i svojih zzelja i potreba. One su bile mazohisti u pravom smislu te rechi. Svashta su morale da zadrzze u sebi i ispuste kroz uzdah ili bojazziljivo mashtaju u mraku... Jesam li promiskuitetna ako mu pricham o svojim snovima? Chini li me vulgarnom moja zzelja da sam da uchinim svaki njegov trenutak proveden bez mene praznim? Chini li me erotichnom sloboda moga tela pod njegovim prstima? Da li je moja potreba da mu pripadam zzivotinjska? Nisam ni primetila ovaj komentar,zato ti sada odgovaram na njega. moj nacin razmisljanja,nije usledio iza tvoga texta,tvoj jeste iza moga,....pogodila te je smernost napisanih recenica. nacin na koji ti ili vec ,bilo koje polno bice,dozivljava sex ili vodjenje ljubavi,strast ili zelju....jeste samo vasha stvar,bilo da je poetika,stradanje ili nasusna potreba. moj nacin razmisljanja,bio je usmeren u pravcu,da se umetnost ne razlikuje preko majke,babe ili strine,vec da je linija vulgarnosti toliko tanka u smislu erotike,da je skoro nemoguce razlikovati:zivotinjsku potrebu od suptilnosti u smislu :"naznacenosti "onoga sto pred stoji ili tek treba da se dogodi. naravno,moguce da nisi moj istomisljenik...sto ne znaci da ja nisam tvoj! moj komentar,generalno iznet,pogadja samo one kojima je sex nasusna potreba u kojoj osim sopstvenog zadovoljstva,ne sagledavaju i ostale neznosti u vodjenju ljubavi. takvim osobama,on jeste jedina potreba,potreba oslobadjanja tela,koje nikada ne moze ni biti oslobodjeno.......nazalost | |
| | | Gost Gost
| | | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/5/2008, 4:35 pm | |
| zamena teze. moj odgovor je namenjen ludesi a ne tebi U svakom slucaju,drago mi je da si me razumela.nadam se,da ce to shvatiti i ona. ne radi se niocijoj privatnosti,niti sexualnosti,to je ekstremno raspravljati.... pisala sam generalno i zelim da se to tako i shvati. | |
| | | Gost Gost
| | | | Ptica
Broj poruka : 524 Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 25/5/2008, 12:38 pm | |
| Noćas
Pod tvojim dlanom cvili vučica, na tvojoj usni drhtava ptica. U tvome oku oganj lutalica.
Dodir vatre, spaljena pesma; tvoj put u mene divlja ponornica.
Mojim venama ti sada tečeš. Nema od stida zamke iskona u tvom plamenu noćas sam nestala.
Bg.25.o5.2008. | |
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/5/2008, 9:20 pm | |
| - ^ljubicastonebo^ ::
- ^ljubicastonebo^ ::
Kako je tanka linija izmedju :Vulgarnosti,erotike i zivotinjske potrebe za sexom.
Draga moja, ta linija ne postoji. Postoji samo tamna strana, na koju kada predjesh ne zzelish da se vratish... I sve smo mi bludnice. Kao shto su nam i majke, bake i prebake bile. Samo je razlika u slobodi obozzavanja sebe i svojih zzelja i potreba. One su bile mazohisti u pravom smislu te rechi. Svashta su morale da zadrzze u sebi i ispuste kroz uzdah ili bojazziljivo mashtaju u mraku...
Jesam li promiskuitetna ako mu pricham o svojim snovima? Chini li me vulgarnom moja zzelja da sam da uchinim svaki njegov trenutak proveden bez mene praznim? Chini li me erotichnom sloboda moga tela pod njegovim prstima? Da li je moja potreba da mu pripadam zzivotinjska?
Nisam ni primetila ovaj komentar,zato ti sada odgovaram na njega. moj nacin razmisljanja,nije usledio iza tvoga texta,tvoj jeste iza moga,....pogodila te je smernost napisanih recenica. nacin na koji ti ili vec ,bilo koje polno bice,dozivljava sex ili vodjenje ljubavi,strast ili zelju....jeste samo vasha stvar,bilo da je poetika,stradanje ili nasusna potreba. moj nacin razmisljanja,bio je usmeren u pravcu,da se umetnost ne razlikuje preko majke,babe ili strine,vec da je linija vulgarnosti toliko tanka u smislu erotike,da je skoro nemoguce razlikovati:zivotinjsku potrebu od suptilnosti u smislu :"naznacenosti "onoga sto pred stoji ili tek treba da se dogodi. naravno,moguce da nisi moj istomisljenik...sto ne znaci da ja nisam tvoj! moj komentar,generalno iznet,pogadja samo one kojima je sex nasusna potreba u kojoj osim sopstvenog zadovoljstva,ne sagledavaju i ostale neznosti u vodjenju ljubavi. takvim osobama,on jeste jedina potreba,potreba oslobadjanja tela,koje nikada ne moze ni biti oslobodjeno.......nazalost o5 si pobrkala teze... Ako se neko lazze da mu je svaki sex vodjenje ljubavi, to je strashno... Mnogim promiskuitetnim osobama je izgovor da sve rade iz ljubavi. Dalje moje rechi su rasute u prazno, sanjari i onako nikad ne sagledaju realnost... | |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 1/8/2008, 4:28 pm | |
| Dok skidam sa sebe tvoj dah pogledom svlacis mesecinu sa moga tela Ne... Ti nisi dorastao mojim dodirima pasces u ponoru poljubaca strasti i uzdaha. Ne... Ti i ne znas da moje su usne otrovane mirisima od kojih nema povratka Ipak, Ljubi me, ali ne lagano Uzmi me, ali ne nezno Ovoga puta zelim biti samo tvoja crna dama, zelja i strast... | |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 1/8/2008, 4:29 pm | |
| Noc... tamna i vrela svetlost ulicnih svetiljki padaju na tvoje nago telo Goris u vodi strasti dok spavas a u snovima opet milujes mi bedra opojnim usnama dodirujes svaku tacku moga tela... Zelim te dok te gledam. Budis se, i osmehom pitas smes li.... smejem se ... kao da ne znas... usne se spajaju u zestini zelje i vise nema pitanja vise nema zastajkivanja. Svilena posteljina je gruba pod tvojim dodirima mada, vise ne lezim vec letim u tvojim rukama... | |
| | | Nemeza
Broj poruka : 38 Godina : 69 Datum upisa : 21.04.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 1/8/2008, 6:38 pm | |
| Mamis me
Osmehom nevaljalca mamis na greh. Pokretima pantera, mamis na blud. Dodirima iskusnih ruku mamis na predaju. A ja, smeskom nevinasca sakrivam borbu mene i moga drugog ja. I polako poceh da razvlacim usne u osmeh nevaljalice, da dodirujem vrelim prstima telo pantera, prekinuh ionako neravnopravnu borbu i predadoh se uzitku davanja i uzimanja, uzitku satkanom od strasti i pozude.
Kasnije, odmarajucu na tvome ramenu, dok si ravnomerno disao, krenuh besramno rukama bludnice preko tvoga nagoga tela, prosetah vlaznim,vrelim usnama preko tvojih, misica. Dok si promuklim glasom od pozude tražio još, ja sam davala i uzimala i davala i uzimala i uzivala.
I nestade sramezljivi osmeh, i prestade borba mene i moga drugog ja. Izgubih tu borbu i poceh da uzivam u ulozi nevaljalice.
I pojavi se od strasti zamucen pogled i ruke koje nezaustavljivo prelaze tvojim telom i usne koje se ne mogu nauzivati ukusa tvoga tela. I pojavi se divlja i neukrotiva energija dvaju tela u ljubavnoj igri.
nepoznat autor | |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/10/2008, 7:13 pm | |
| LAZ
Da napishem neshto shto dozivela nisam ? Da bude jako,da bude cedno a strasno? Ustreptala dugo vekovima budna,ostadoh gola pred pogledom bledim. Mogao si da si hteo,imati me celu....
Krijem u sebi ranu duboku. Zena sam,stidna pred tobom klecim. Vidish li odraz devojke cvale, Znash li za vreme...prohujalo davno?
Andjeo nisam,svetica gola.... Bogu se molim,tajnu da skrijem. Volim da bujna,sacekam te gola u predvorju zivota sto imala nisam.
Odzvanja stih, kao usne moje....po plocniku gole i sramne. Spremne da mole, sahranishe ljubav.Znash li za vreme....prohujalo davno?
Nadja | |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/10/2008, 7:14 pm | |
| ZENA
Videste li nju da proshla je tuda? Kazu,da bajku je ustima plela. Da rukama u nedra smela,zmiju je staviti smela... Zbog ljubavi njegove.
Videste li nju da proshla je tuda? Zenu od pera labuda,Gorskoga smilja i nemira... Smehom je svojim omadjijala pa nestala, Zbog ljubavi njegove....
Vishe je nema i nece je biti. Spremna pred vratima njegovim ceka, Ta gorda zena,smeloshcu poklekla....
Nadja Zbog ljubavi njegove. | |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: BESMRTNA POEZIJA 25/1/2009, 5:29 pm | |
| Poezija smeshtena u zenske grudi dugu kosu rasutu do poda. Poezija vitkih oblih nogu, glatkih belih mishica.... Poezija belih zuba i krvavo jedrih usana, modrih ociju,tamnog pogleda... Poezija njenog govora i dodira... Mirisa i uzdaha, njenog belutka,stiska,jecaja....
Poezija trenutka, slutnje i bola..... Razgovora u nocima punog meseca, sa zverima i pticama Poezija traganja,milosti i ne milosti.... Rukama shto hrle ka kosi i stomaku njegovom....
Poezija lutanja i stradanja zene u ljubavi datoj... ljubavi uzetoj,jeste poezija.... Besmrtna
Nadja | |
| | | DivljaRuza
Broj poruka : 4 Godina : 58 Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 13/2/2009, 8:39 pm | |
| ...uh,da li je ovo trenutak ,mesto ,da otvorim srce? Moje strastiNocas me ljubi,znas gde najvise volim.Dugim tvojim prstima miluj me!Vatra u meni,kao da vulkan gorimUzavrla krv i slast slomi me celu.Dok usnama mekim , vlaznim,Setas mi po uzarenom telu.....U pohotnoj strasti,doticem ti zrelo,Zrelo jako telo,bas onako, kao vreli zar....Znoj obliva mi telo...U mojim usnama,ukus kao socni nar.Uzbudjenje raste,pohotno smelo,Pripijeno uz mene tvoje vlazno telo.Uzdasi, moji,tvoji,lagano prelaze u krik....!Sada kad si tu,nista vazno nije.Upijam zavodnickim pogledom,tvoj, izbezumljeni lik....Zelim da me volis,imas,.......Budim se!!!Na javi shvatih, da to ipak ,nisi ti....... | |
| | | DivljaRuza
Broj poruka : 4 Godina : 58 Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/6/2009, 12:51 pm | |
| Sa ranim jutrom,Muja sedi pred magazu.....fes nakrivio,ceka svoju Fatu. Pojavi se tako ona,rumena i leprsava u sedefnim nanulama,sva lebdi i treperi.Treskaju na njoj djerdani,niske bisera poskakuju...dukati zlatni na suncu se presijavaju. Dodje Fata do Mujina ducana,odma pored nega magaza,a otvorena vrata.Kad Muja ustade,'mal ne pade...okom ga Fata gleda,samo sto ne kaze u svakoj pori vatra gori....Srce mu zastade kad mu Fata pridje blize.Fata se nezno meska, na njoj susti svila stambolska.... Laganim korakom klepece nanulama,susti svila ,telom njise pa u magazu Fata zadje.Za njom Muja ide,gori ,nema kud vise.Udje Fata,a za njom Muja,zamandali vrata. U magazi Fata zbori.Udji Mujo,ima rujna vina,slasti kao meda,ima sve sto treba.... Stoji tako Fata, na njoj puno zlata,djerdani oko vrata,sva jedra,nabujala joj nedra. Lagano Mujo Fatu vata. ,pokida joj djerdan oko vrata,Fata izmice to Muju zapali jos vise.Na Fatu jos vise navali.,Muja kidise,Fata sve vise uzdise,vulkan strasti je podize.Kroz pohotni dah izdise....Mujo moje slasti su..... Nocas me ljubi,znas gde najvise volim,dugim prstima miluj me po uzarenom telu. Vatra je u meni ,kao da vulkanom gorim,uzavrela krv i strast slomi me celu, dok usnama cvrstim,.vlaznim, setas po uzrujanom telu.U U mojoj pohoti doticem ti jako ,zrelo telo,bas onako kao vreli zar .... Muja u punoj snazi ,pa Fatu mazi.....Fata Muju vata.... Muja prihvata....Uzbudjenje pohotno smelo....raste...Njihovi jecaji pretvorise se u krik od kojeg umiru i slavuji . | |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 2/7/2009, 9:07 am | |
| Kazu da strasti porinute u podsvesti stoje Vampire se onda kad shvate da Ljubav odavno ceka na usne ledne i glas iz tame Deluju mocno, probudjene tako Iz prikrajka posmatraju pre napada razmishljaju A` onda divlje i pomahnitalonapadnu do smrti kosti poslednjeg daha... I kao sidro porinuto neman neka... u predvorje svoje [ime mu niko ne zna] vrate se opet Cekaju tako, da usne ledne i dah iz njih zazive opet iz Smrti se dignu i postanu eho Ljubavi vecne
N. | |
| | | ^ljubicastonebo^
| Naslov: Secam se u ovaj cas... 3/7/2009, 5:35 pm | |
| Vracam se na pocetak Godina[vreme-cuda] Secanje...
Skola na brezuljku Cas odluke Matura u oticanju Prepreke,usudi...
Ljubish me kradom Usne zatvarash poljupcima sa ukusom trave
Na glavi ti gnezdo od ptica u zanosu leta Opet me ljubish...
Traze nas... Grudi te moje prate Prate tvoj uzdah i moju strast
Prepreke,bandere Putokazi,kazaljke... Opet me ljubish Ne zelim da odem[moram odredjuju drugi]
Jecam Ljubim Volim Odlazim bez boli A`boli i ne boli vishe
Stopishe se kishe u secanju reke nabujale Pishem iz glave jer ljubavi nema vishe
Mrzim rastanke na groblja mirishu Secanja u sebi nosim rezervna
Zivot je most; na drugu stranu prelazim Tamo te cekam Tamo te ljubim Odatle necemo otici nikada,ljubavi
N. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/9/2009, 8:27 pm | |
| Eh... Da mi je samo dodirnuti te tvoje uvojke... Skriveni pogledi, peku. Slusam pesmu tvojih usana dok dusa treperi, oci bih da ti gledam ali sama bezim... Mirisi paraju snove, na javu ih nose kao ogoljenu istinu Stid... i vreli obrazi, svu tu culnost sada tren nosi. | |
| | | Leny
Broj poruka : 28 Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 16/10/2009, 9:33 pm | |
| Ta razdvojenost Lepota godina u struku Poljupci koji traju
Bleda u iščekivanju Sledi ona moj pogled I put ruku
Znam taj nagoveštaj Tajni znak ljubavi Ramena stisnutih Očiju ispod latica Prijatni strah u telu
Bela kao vodeni cvet Toliko mlada i nežna Ni u pesmu ne smem Da je uvedem
Ostaju samo noćni poljupci I kasne zvezde na uzglavlju | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 11/3/2010, 3:01 pm | |
| Skidaš sa mene dahom neistinu reči što rekoh. Želim te, moje telo ti govori a usne uporno tvrde suprotno.
Svlačiš me pogledom, najnežnijim pokretom... Odupreti se ne mogu toj vatri u sebi; predajem se tebi.
I opet odnosiš pobedu, ljubeći moj vrat i nago telo. I opet odoleti ne mogu uzdahu tvom u najlepšem delu.
Uzdasi strasti, želja ne jenjava u tvojim rukama svet se rađa, dok ljubim te mekim usnama za tebe sam jedina i to me tako pogađa.
Vatrene strasti gore u nama mirisi tela, ljubavi i straha Sve se meša, jača brzina nas slama Padam i znam opet, na kraju ostajem sama... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 12/3/2010, 1:40 pm | |
| Priđi 12 Mar, 2010 Opet... ljubim to nebo u tvojim očima. Mislim, a plašim se da ne postojim u tvojim mislima. Priđi i sasvim tiho dodirni me... San nije moj da ga sebično čuvam za sebe. Želim da ga delim sa tobom i sve ovo vreme darujem ti... Priđi, ne plaši se, to što osećaš nije oluja ni grom neba, ni vatra zemljina, već samo ljubav i želja... Priđi i dokaži mi da spreman si na borbu za telo i dušu ovu, za krv, koje ću se odreći zbog tebe... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 17/3/2010, 11:57 pm | |
| Ubiću te Ubiću te tek dahom sa usana, dok poljubac tihi traje... Zgromiću te zagrljajem srca, koje zbog tebe ne staje... Uješću te mislima rimom opisanim, dok noć još naša je... Uzeću te anđele,đavole, u srca svoga odaje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 18/3/2010, 12:18 am | |
| Poljubac... Vri u meni talas što diže i spušta telo u mislima, u rukama tvojim... Kako samo znaš da držiš ovo vrelo Kako usnama lečiš dok ljubiš i slatke reči romoriš... Tvoja sam u vremenu Tvoja sam van vremena... Dok kožom mi dodiri pohode predajem sve bitke, podižem bele zastave... Tebi, moj ratniče, predajem se. Uspevam uzdahom da proteram oluje i misli kišom vreline da sperem. Slatko vino sa usana pijem, svesno da se opijem... I tražim spas u trenutku strasti, predajom svojom ja bitku vodim. U tom trenu slasti tobom ja pohodim. I sada reci meni ko je pobednik pravi i ima li pobednika u ovoj silnoj, ratničkoj ljubavi? | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 18/3/2010, 10:36 pm | |
| Tajni šapat dodira govori više no reči, više od slika i filmova... Dodirni me, oseti mekoću kože posutu vrelinom spajanja... Poljubi usne žarom svog nedostajanja i udahni... Udahni me, pogledom što gori, ohladi me željom dok ne izgorim... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 20/3/2010, 1:01 pm | |
| Zagrli me, uvi me svojim dodirom. Obuci me poljupcima... Hladno je, osećaš li drhtaj što davi... Želim tvoje telo da mi bude blizu. Hoću tvoje usne, da ih osetim na licu... U mojim venama ihor se sa krvi mojom meša, to plaši te, prići ti ne da. Tek dodir, misliš, spaliće ti um, sagoreti telo. Ni pogled u oko ne daš... Ali ja ostajem tu, strpljiva u nadi da jednom ćeš moći, umeti voleti i kraj mene stati... | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 18/5/2010, 8:57 am | |
| Ljubiš me svojim vrelim usnama ostavljaš tragove na mom telu. Svojim ugrizom strasti na mom vratu žigošeš me kao vlasništvo svoje. Kliziš površinom moga tela i privijaš uz mene, kao beskućnica greješ na mom plamenu. Grčevito me stežeš svojim udovima kao poslednju paru prosjakinja. Izvijaš se uvisinu na mog tela,vrhuncu ispuštaš krik kao podivljala životinja. Povijaš se kao na olujnom vetru ponavljajući svoje pokrete pohotne, krotiš me kao divljeg pastuva dok sve u meni gori,u strasti kuva pucaju stakla na obližnjim prozorima dok se razlama zaglušujući vrisak našeg završnog čina. | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 6/6/2010, 12:10 pm | |
| Sanjao sam noćas da me sanjaš, šapatom dozivaš,uzdrhtalim telom maštaš. Da ti se dah od uzbuđenja po jastuku razliva, dok izgovara moje ime,traži me,priziva. Jedna graška znoja između dojki ti skliznula, a moja usta plamena,da je ispiju,se drznula. Zadržala se malo između dva brežuljka slatka, ah,samo san može tako divnu priču da satka. Telo ti se uspalilo,povijalo kao pustinjska zmija, gorelo u toj požudi strasti,potpuno ga orosila. Ja sam jezikom skupljao svaku kapljicu sa tvoga tela, sa grudi,drhtavog stomaka,pupka,sa najslađeg dela. Bedra sam ti ljubio,dok si gužvala posteljinu, grčila se,u zanos padala,uzdizala se u visinu. Butine ti se razdvojile,pozivajući na završni čin, ja tvoj izazov prihavatam,spreman da te zadovoljim. Dok prodirem u tu lepotu,počinjemo laganim pokretima, al' kako vreme odmiče predajemo se divljim strastima. Naša se tela prepliću u ritmu savršenstva, blizu smo...sve bliži...cilju erotskog blaženstva. I dok svršavamo ovu igru,igru predivnog Erosa, krici nam paraju grud, na vrhuncu ludog zanosa. Budiš se pokidane spavaćice i iscepane posteljine, sanjao sam noćas da sanjala si me. | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 20/6/2010, 12:09 am | |
| Ti strasti moja,iz žudnje rođena uzavrela krvi iz želje stvorena. Ti moje telo uzdrhtalo,nestrpljivo sokovi moji slatki,pažljivo,samo pažljivo. Ona je ljubavnica samog Erosa satkana od čari,od izazovnog zanosa. Naizgled krhka,skoro lomljiva tela, tako me mami,tako me na greh tera. Prilazim joj kao ratnik,iz boja pristigao naoružan pobedom,krvlju žrtava,skoro podivljao. Hoću da je pokidam,da uništim krhkost njenu, pretvorim je u podivljalu zver,strast nepatvorenu. Prilazim joj dok tako nevino spava rasuta kao latice ruže,skoro golišava. Ljubim je nežno,da se ne probudi prerano, da smirim rartnika,probudim ljubavnika u sebi...lagano. Uvija se pod mojim poljupcima i dodirima igram se njenim bradavicama kao zrelim dudinjama. Plamen se širi njenim telom i njenim bedrima, vlažna od znoja,od sokova,od strasnog nemira. Budi se mazno dok joj spavaćicu cepam u parčiće Šapuće:"Uzmi me, moj ratniče i moj ljubavniče" Pripremam je za uzvišeni let,kao ljubavnik zarivam svoje "sečivo" u nju,kao okrutni ratnik. Postelju pretvaramo u bojno polje,podivljali od zanosa čas smo duboko,skoro na dnu,čas na vrhu strastvenog talasa. Razmenjujemo sokove pre Sunčevog izlaska, stvaramo novi svet od Velikog pohotnog praska. | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 22/6/2010, 2:31 pm | |
| Dozivaš me iz sobe,na još jednu igru. Spremam ti večeras dušo čudesnu predigru. Prilazim ti,počinjem poljupcima,jezik mi postaje čigra, po tvom telu šara kao kist po platnu čarobnog slikara. Polivam te hladnim šampanjcem,niz telo ti klizi upijam ga usnama,pratim jezikom,slatkosti sve bliži. Zadržavam se kod bedara,otvaraš se kao cvet, između butina ti jezikom pravim magični splet. Otvaraš se potpuno,prilazim tački zadovoljstva vrhunskog padaju slike sa zidova,pršti svako staklo pod tvojim krikom. Prelazim jezikom lagano,pa ustima,zubima nežno grickam povija ti se telo od zanosa,urlaš kao lavica,svaka koska ti krcka. Snažno me stežeš butinama,privlačiš rukama svojim skoro da mi puca lobanja,dok pokušavaš da me sa utrobom spojiš. Osećam mešavinu znoja i soli,sokove pod jezikom tvoje, potpuno izbezumljena vrištiš da gotovo je...gotovo je. Padaš na postelju zadovoljna i iscrpljena,luče moje ližem te lagano,pažljivo,kao mačka ranjeno mače svoje. Ležimo isprepletani,zagrljeni,ljubim te i milujem, još uvek teško dišeš,za dah se boriš čujem. Ljubim te po vratu,grickam ti uvo i šapućem jedva čujno Ljubavi hoćemo li sada...hoćemo li igru da počnemo. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poezija čulnosti | |
| |
| | | | Poezija čulnosti | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|