LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Poezija čulnosti | |
|
+15Najda M. DANI Bajka GEISHA Marija cat09 vučko Leny DivljaRuza bealiever Ptica Nemeza ^ljubicastonebo^ Masada LoodesaUZemljiChoodesa 19 posters | |
Autor | Poruka |
---|
bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 20/3/2010, 1:01 pm | |
| Zagrli me, uvi me svojim dodirom. Obuci me poljupcima... Hladno je, osećaš li drhtaj što davi... Želim tvoje telo da mi bude blizu. Hoću tvoje usne, da ih osetim na licu... U mojim venama ihor se sa krvi mojom meša, to plaši te, prići ti ne da. Tek dodir, misliš, spaliće ti um, sagoreti telo. Ni pogled u oko ne daš... Ali ja ostajem tu, strpljiva u nadi da jednom ćeš moći, umeti voleti i kraj mene stati... | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 18/5/2010, 8:57 am | |
| Ljubiš me svojim vrelim usnama ostavljaš tragove na mom telu. Svojim ugrizom strasti na mom vratu žigošeš me kao vlasništvo svoje. Kliziš površinom moga tela i privijaš uz mene, kao beskućnica greješ na mom plamenu. Grčevito me stežeš svojim udovima kao poslednju paru prosjakinja. Izvijaš se uvisinu na mog tela,vrhuncu ispuštaš krik kao podivljala životinja. Povijaš se kao na olujnom vetru ponavljajući svoje pokrete pohotne, krotiš me kao divljeg pastuva dok sve u meni gori,u strasti kuva pucaju stakla na obližnjim prozorima dok se razlama zaglušujući vrisak našeg završnog čina. | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 6/6/2010, 12:10 pm | |
| Sanjao sam noćas da me sanjaš, šapatom dozivaš,uzdrhtalim telom maštaš. Da ti se dah od uzbuđenja po jastuku razliva, dok izgovara moje ime,traži me,priziva. Jedna graška znoja između dojki ti skliznula, a moja usta plamena,da je ispiju,se drznula. Zadržala se malo između dva brežuljka slatka, ah,samo san može tako divnu priču da satka. Telo ti se uspalilo,povijalo kao pustinjska zmija, gorelo u toj požudi strasti,potpuno ga orosila. Ja sam jezikom skupljao svaku kapljicu sa tvoga tela, sa grudi,drhtavog stomaka,pupka,sa najslađeg dela. Bedra sam ti ljubio,dok si gužvala posteljinu, grčila se,u zanos padala,uzdizala se u visinu. Butine ti se razdvojile,pozivajući na završni čin, ja tvoj izazov prihavatam,spreman da te zadovoljim. Dok prodirem u tu lepotu,počinjemo laganim pokretima, al' kako vreme odmiče predajemo se divljim strastima. Naša se tela prepliću u ritmu savršenstva, blizu smo...sve bliži...cilju erotskog blaženstva. I dok svršavamo ovu igru,igru predivnog Erosa, krici nam paraju grud, na vrhuncu ludog zanosa. Budiš se pokidane spavaćice i iscepane posteljine, sanjao sam noćas da sanjala si me. | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 20/6/2010, 12:09 am | |
| Ti strasti moja,iz žudnje rođena uzavrela krvi iz želje stvorena. Ti moje telo uzdrhtalo,nestrpljivo sokovi moji slatki,pažljivo,samo pažljivo. Ona je ljubavnica samog Erosa satkana od čari,od izazovnog zanosa. Naizgled krhka,skoro lomljiva tela, tako me mami,tako me na greh tera. Prilazim joj kao ratnik,iz boja pristigao naoružan pobedom,krvlju žrtava,skoro podivljao. Hoću da je pokidam,da uništim krhkost njenu, pretvorim je u podivljalu zver,strast nepatvorenu. Prilazim joj dok tako nevino spava rasuta kao latice ruže,skoro golišava. Ljubim je nežno,da se ne probudi prerano, da smirim rartnika,probudim ljubavnika u sebi...lagano. Uvija se pod mojim poljupcima i dodirima igram se njenim bradavicama kao zrelim dudinjama. Plamen se širi njenim telom i njenim bedrima, vlažna od znoja,od sokova,od strasnog nemira. Budi se mazno dok joj spavaćicu cepam u parčiće Šapuće:"Uzmi me, moj ratniče i moj ljubavniče" Pripremam je za uzvišeni let,kao ljubavnik zarivam svoje "sečivo" u nju,kao okrutni ratnik. Postelju pretvaramo u bojno polje,podivljali od zanosa čas smo duboko,skoro na dnu,čas na vrhu strastvenog talasa. Razmenjujemo sokove pre Sunčevog izlaska, stvaramo novi svet od Velikog pohotnog praska. | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 22/6/2010, 2:31 pm | |
| Dozivaš me iz sobe,na još jednu igru. Spremam ti večeras dušo čudesnu predigru. Prilazim ti,počinjem poljupcima,jezik mi postaje čigra, po tvom telu šara kao kist po platnu čarobnog slikara. Polivam te hladnim šampanjcem,niz telo ti klizi upijam ga usnama,pratim jezikom,slatkosti sve bliži. Zadržavam se kod bedara,otvaraš se kao cvet, između butina ti jezikom pravim magični splet. Otvaraš se potpuno,prilazim tački zadovoljstva vrhunskog padaju slike sa zidova,pršti svako staklo pod tvojim krikom. Prelazim jezikom lagano,pa ustima,zubima nežno grickam povija ti se telo od zanosa,urlaš kao lavica,svaka koska ti krcka. Snažno me stežeš butinama,privlačiš rukama svojim skoro da mi puca lobanja,dok pokušavaš da me sa utrobom spojiš. Osećam mešavinu znoja i soli,sokove pod jezikom tvoje, potpuno izbezumljena vrištiš da gotovo je...gotovo je. Padaš na postelju zadovoljna i iscrpljena,luče moje ližem te lagano,pažljivo,kao mačka ranjeno mače svoje. Ležimo isprepletani,zagrljeni,ljubim te i milujem, još uvek teško dišeš,za dah se boriš čujem. Ljubim te po vratu,grickam ti uvo i šapućem jedva čujno Ljubavi hoćemo li sada...hoćemo li igru da počnemo. | |
| | | cat09
Broj poruka : 271 Location : Bgd Humor : branim se osmehom... Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/6/2010, 1:11 pm | |
| Došao si mi noćas da probudiš me poljupcima vrele požude i strasti u meni igraju leptiri dozivaju me nemiri.
Jezikom kliziš niz moj vrat i telo osećam velike drhtaje u sebi sok moje pohote ka tebi klizi piješ ga kao potoke radosti.
Dok prodireš u mene lagano predajem se tvom prelepom telu... ruke su ti sazdane ljubavlju ruke što drže me u zanosu...
Sad odmičem se od tebe i kažem ti da ćutiš ustajem i igram svoju igru posmatraš me vrelim pogledom dok ja se uvijam i mazim po telu.
Tvoje tamne oči gutaju me znam da nećeš izdržati više ali ja ne zaustavljam se ti posmatraš ženu koja miluje se.
Prilaziš mi krupnim korakom grabiš me kao zver hranu svoju pevam ti uzdasima prelepu melodiju dok tela naša gore u svemiru.
Završio se taj ples ludih tela otišla je strast da počine malo ponovo uzećeš me, radujem se tome dok posmatram te kao u bunilu... | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/6/2010, 2:27 pm | |
| Ležim na krevetu,spreman za igru tvoju, čekam te da me uzmeš,da razigraš muškost moju. Osećam miris jorgovana,osećam dolazak oluje, dok nemir i strast lagano,mojim telom struje. Prilaziš mi sasvim naga,sa belim čarapama i čipkom belom, ljubiš me,jezikom kružiš i poigravaš se mojim telom. Spuštaš se sve niže i niže,budiš strast u mojim preponama rešena da poletiš samnom ka neslućenim visinama. Penješ se na mene,osećam stisak tvoga klanca, uvijam se pod tobom a ti me krotiš k'o divljeg vranca. Zabacuješ glavu unazad,mamuzaš kolenima,obuzdavaš bedrima al' ja se ne dam lako ukrotiti jahačice moja predivna. Potpuno uspaljeni u toj igri ukrotiteljke i divljeg vranca stižemo do vrhunca,ispuštaš sokove,razlivaš se iz svog klanca. Padaš na moje telo ukroćeno,sva u znoju,sva zadihana, iz grudi nam se otima pesma,prilično glasna,neobuzdana. Ostajemo tako još dugo,ljubimo se i nežno milujemo, šapućem ti nešto lepo,ti mi uzvraćaš šapatom nečujno. Ne da nam se da se razdvojimo,da nas ne bi zabolelo, Ostajemo tako spojeni...zadovoljni...jutro celo. | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/6/2010, 11:05 am | |
| Sedim pijem jutarnju kafu,spreman za posao Dozivaš me iz kupatila:"Dušo,da li bi mi pomogao?" Ulazim obučen,kažem"Kasnim draga,šta sam ti trebao!? Ti mi sunđer guraš u ruku,pitaš:"Da li bi me nasapunjao?" Gledam te tako mokru,kapljice koje ti klize niz telo Ne razmišljam nu sekund jedan,kidam sa sebe odelo. Uzimam sunđer,natapam kupkom i uskačem pod tuš Ti onako mazno,pomalo kvarno"Dušo,zar nećeš da zakasniš?" Utrljavam lagano penu na tvoje divne,bujne grudi Spuštam se niz telo,zadržavam kod bedara,tvoja se strast budi. Okrećeš se naslanjaš na zid,sunđerom leđa ti penim Preko plećki,pa niz kičmu,do stražnjice čvrste i bedrima uspaljenim. U ritmu ujednačenom trljam te između butina,gde skrivaš slatki med A ti dišeš sve brže...brže i brže,kidaš pločica gornji red. Bacam sunđer i prsti moji preuzeše ovu igru strasti a ti se pomamno uvijaš pod njima,još jedan red pločica upropasti. Diže se sasvim snaga moja,osećam na njemu nabubrele ti usnice Igram se na njihovom obodu,ona se otvara poput usta zlatne ribice. Spuštaš se još niže i isprekidanim glasom vičeš:"Uzmi me,uzmi me srce!!!" Prodirem u tebe,počinjem laganim pokretima,opet padaju pločice. Ubrzavam ritam,ti me pratiš,padaš na kolena,spuštaš glavu na ruke Pokreti su nam sve skladniji,sve brži,dok ispuštamo divlje zvuke. Istovremeno svršavamo ovu igru,gledaš zidove,pitaš:"Šta se dogodilo?" "Ah,ništa mila moja,rekoh,ionako treba da renoviramo kupatilo" | |
| | | Marija
Broj poruka : 15 Godina : 46 Location : odmah tu...iza duge... Humor : i? Datum upisa : 12.08.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 13/8/2010, 8:56 pm | |
| Kad otkuca ponoć
Poljubi mi oci darujuci mi najlepsi san! Isprati prstima krivinu mog nosa pa se na usnama zaustavi! Kazi mi da cutim! Jer umem da pokvarim svaki trenutak neznosti! Onda poljupcima svojim prekrij onaj prevoj od vrata do ramena, znas da sam te tvoje poljupce uvek volela! Okupiraj dlanovima belinu mojih grudi, onako posednicki kao sto to moze samo onaj koji na njih ima potpuno pravo! Ucini da procvetaju zbog tvojih dodira, znas ti kako volim... Ucini da postanem tvoja podatna boginja! Isprati putanju ka mom stomaku Oko pupka jezikom zapalacaj, tvoja sam robinja, tvoja sam muza! Poput vajara oblikuj me svojim rukama! Dodirni mi bedra, tek ovlas, ucini da molim za jos! Onaj najnezniji deo mene preskoci! Sacekaj da otkuca ponoc! Dozvoli da se sama pred tobom otvorim, da zaboravim ko sam, da zaboravim da postojim! Ucini,jednim pokretom, da dotaknem zvezde, da otplovim na talasima strasti, ljubavi i zelje sa tobom u sebi! Moje i tvoje telo, godinama vezbano i uceno jedno na drugo, postaje jedno i ....... tvoja sam u potpunosti moja ljubavi,moja radosti,moja tugo!
| |
| | | GEISHA
Broj poruka : 1 Location : na brdovitom Balkanu Datum upisa : 28.07.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/8/2010, 11:52 am | |
| odlična... | |
| | | vučko
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 24/8/2010, 2:35 pm | |
| Hajde!Vodi ljubav sa mnom. Večeras neću da ti sudim. Miluj me rukom,miluj dlanom šaraj po telu dok ne izludim.
Ja ću ti na uvo šaputati,reč poneku, dok razlivaš tvoju strast skrivenu po mom telu kao nebujalu reku, ostavljaš mi ugrize na vratu,ramenu.
Dok mi kidaš usta tvojim oštrim zbima, čupaš požudno moje meso sa bedara igraću se nedozrelim lubenicama u nedrima do srca da stignem,do tvog usijanog žara.
Rukama ću razigrati svaki deo tvog tela, duša će ti pevati,a ti ćeš od pohote vrištati a moja muškost biće u tebi sasvim,cela i telo će ti se kao pod olujnim vetrom povijati.
Volećeš me izbezumljeno kao nikoga ranije na grudima ćeš mi krvave tragove ostavljati, dok te budem uzimao divljački,najdivljačkije po mom ćeš se telu od zanosa prostirati.
To će ti biti moja konačna,od strasti presuda iako nisam želeo,nisam hteo da ti sudim noćas, ali moja neobuzdana želja,tvoja požuda luda sve to nam napravi u ovaj kasni večernji čas.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 23/10/2010, 11:10 pm | |
| моја тајна си скриена од очите на оние што крадливци се! моја инспирација си, вдахновение тотем, искра и сок од семе порочно
жедна сум по тебе по твоите инспирации секирации, по твоите бедеми, по твоите оружја штитови и копје воину од моите реални фантазии ...[/quote] |
| | | Bajka
Broj poruka : 403 Location : u srcu Humor : smejem se Datum upisa : 26.06.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/12/2010, 1:12 pm | |
| Reci, izgovorene u vetar, koje ne cujem, koje su prazne...
Reci, neizgovorene, tako jako odzvanjaju... u meni...
| |
| | | DANI
Broj poruka : 153 Godina : 56 Location : Makedonija Humor : nadam se da ce biti bolje Datum upisa : 25.11.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 9/1/2011, 6:11 pm | |
| | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 18/2/2011, 11:20 pm | |
| LUDILO Pogledaj sjaj mog oka u polutami, oseti titraj u dahu dok niz vrat ti šapućem bezobrazno. Šaradu požude, ples pomame odigraću noćas samo za tebe. Mesec pun, ja luda, otkinuću svaki deo tebe. Ruke tople šetaju niz tvoje telo. Osećaš li, koliko sam nabrekla u želji da me na iskap popiješ. Pocrvenela Luna od stida, kad ugleda bedra obavijena oko tvog struka. Imam te, makar ovu noć. Ne, nije me stid. Kad ljubim, razotkrivam se cela. Kad dajem, ništa za sutra ne ostavljam. [img] [/im | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 26/2/2011, 10:42 am | |
| [i]Prvi zraci sunca baceni kroz prozor na nasa tela. Budis se tiho osecam te Rukama mi saras po telu dok pozuda raste U snovima sam te dozivala nocas prikradala se tvojim rukama pozelela da mi svojom muskoscu oduzmes dah. Cuo si me,kao i uvek ludilo u nama vri. Pohotnost nasih umova razbuktava cula. Stapamo se u jedno osecam te duboko u sebi, a ti to uvek radis na poseban nacin. Dodirujes me na sva posebna mesta, na koja zelis da ostane samo tvoj trag. Na grudima ti ostavljam trag svojih noktiju, dok me odvodis u predele zadovoljstva, dok me uzimas, dok ti se dajem... Ovo je umetnost davanja i uzimanja, jer neznosti jos uvek traju! [/i]
Poslednji izmenio Žar ptica dana 27/4/2011, 9:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 4/3/2011, 9:30 am | |
| Tonem u san,tek koji tren sam negde izmedju,u onom slatkom polusnu i osecam te kako lezes u krevet i pribijas se uz mene. Tvoj dah mi je za vratom topao ,jezim se od tog osecaja, ljubis me osecam tvoje ruke po svom telu, dodirujes me i tihim glasom govoris "samo uzivaj,zelim da ti slusam uzdahe". Na mojim grudima si zastao neprestano ih dodirujuci budis u meni zelju za jos jacim dodirima. Stezem te ,ljubim dodirujem i dopustam ti da me uzmes celu. U uzdasima provodimo pola noci a drugu polovinu, sanjajuci jedno drugo! [center]
Poslednji put izmenio Žar ptica dana 27/4/2011, 9:37 am, izmenio ukupno 2 puta |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 27/3/2011, 9:43 pm | |
| - strelica ::
- LUDILO
Pogledaj sjaj mog oka u polutami, oseti titraj u dahu dok niz vrat ti šapućem bezobrazno. Šaradu požude, ples pomame odigraću noćas samo za tebe. Mesec pun, ja luda, otkinuću svaki deo tebe. Ruke tople šetaju niz tvoje telo. Osećaš li, koliko sam nabrekla u želji da me na iskap popiješ. Pocrvenela Luna od stida, kad ugleda bedra obavijena oko tvog struka. Imam te, makar ovu noć. Ne, nije me stid. Kad ljubim, razotkrivam se cela. Kad dajem, ništa za sutra ne ostavljam.
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | Najda M.
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 27/3/2011, 9:58 pm | |
| - meseceva rosa ::
- strelica ::
- LUDILO
Pogledaj sjaj mog oka u polutami, oseti titraj u dahu dok niz vrat ti šapućem bezobrazno. Šaradu požude, ples pomame odigraću noćas samo za tebe. Mesec pun, ja luda, otkinuću svaki deo tebe. Ruke tople šetaju niz tvoje telo. Osećaš li, koliko sam nabrekla u želji da me na iskap popiješ. Pocrvenela Luna od stida, kad ugleda bedra obavijena oko tvog struka. Imam te, makar ovu noć. Ne, nije me stid. Kad ljubim, razotkrivam se cela. Kad dajem, ništa za sutra ne ostavljam.
Hvala Mesečeva roso...prelepo... | |
| | | mackica
Broj poruka : 168 Godina : 37 Location : Skopje Datum upisa : 28.03.2011
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 28/3/2011, 1:27 am | |
| За прв пат се чуствувам слободна... Прв пат уживам во голотијата на моето тело... Не се срамам од себе... пред тебе... сум она што секогаш сакав да бидам... ЈАС... силата на моето постоење е гола до кожа... А сепак уживам... сакам да сум слободна... соголена... искрена... Како што ти ја отворив душата, телото е само слика... Сведок на сите случувања.. и за прв пат чуството е топло... бесрамно... лелеаво и убаво... Ако го посакувам твојот допир не значи дека сакам да ти припаѓам... само сакам да ја впивам топлината на твојата крв нескротена... Да ме разнежнуваш... Да ме допираш.... Да вмрежуваме сеќавања... Уникатни моменти... Само наши... Досега недоживеани... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 30/4/2011, 10:20 am | |
| Na carobnim jutarnjim zracima uzimas me u narucje i tihim i neznim pokretima krecemo u let. Odsjaj nasih tela ,pred kojom zatvaramo oci isijava i pozudu pojacava i raspaljuje. Na tvojim sam grudima nasla mesto i dom za svoje krike. Dok prodires tamo gde te ocekuje strast trenutka, opipavas me svojom muskoscu i grlis razuzdani poj mog tela. Vrela sam ,zena tvoja i nicija vise neugasena vatra, sto uvek po malo tinja. Tvoj je dodir kao struja kao svetlo na kraju tunela, moj si sluga i gospodar ove noci a ja tvoja dama i robinja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 5/5/2011, 2:50 am | |
| Preokrenucu nocas svet naopako u oko te uzeti nezno prstima dotaknuti led istopi se pod njima, Ugrej i sebe i mene,nehajno dotakni mi dlan pa klizi rukom na dole ,polako sasvim tiho . Potrazi mi one najtananije kutke ona najskrivenija mesta pa ljubi me ,jezikom dotakni.. osecas li moju strast, osecas li trzaj mog tela. Produzi uzitak i ne staj milovacu ti svaki deo tela, ljubiti svako mesto koje tako volis, pronadji moj uzdah vrhovima prstiju, zatim me neezno uzmi... Uzimati i davati...davati i uzimati, duboko,nezno,dok ne uzdrhtimo od zadovoljstava dok ne prsnemo od slasti. Na hiljadu nacina nocas samo jednostavno zelim, budi moj...i ja cu biti tvoja, u potpunosti predana, samo za tebe. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 15/7/2011, 10:36 am | |
| Uzavrela krv ,uzavrela koza netaknuta zeljna tebe,jednog i jedinog dovoljno dobrog za mene. Pod butinama svojm osecam tvoje dodire, laki su kao pero a dovoljno snazni da me pomeraju u mraku, da me izlude .. U ekstazi sam ..carobno je osecanje... sta ljudska ruka moze ni u snovima se ne moze dogoditi. Dok plesemo ples ljubavi zagrljeni,pripijeni delivi nasih tela spojeni u jedno...razmisljam jedino o tome koliko te volim. |
| | | Steppenwolf
Broj poruka : 0 Datum upisa : 15.07.2011
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 16/7/2011, 2:12 am | |
| gledam te vucjim pogledom nepoverljivo i gladno, prilazim ti oprezno i odlucno nanjusio sam tvoj praiskonski miris i trag koji si ostavila da te nadjem ocekujem borbu spreman da prolijem i svoju krv nema toga sto me moze spreciti, nema toga sto ce tebe spreciti da zacvilis ove noci, dahces divlje preteci dok ti se priblizavam ali u ocima ti citam kapitulaciju sve sto zelim je ono sto zelis i ti, sve sto zelis ti je ono sto zelim i ja. Bices moja.
by me | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 16/7/2011, 2:42 am | |
| Bicu ja ta samo tvoja ..gorim ..od tvog pogleda padam od dodira se ledim Iako mi je vruce ..tu negde od struka pa nize lizes jezikom svu moju pozudu otapas me .. znoj sa mojih grudi klizi ka butinama tvoj miris me mami, onaj muski ,pozudni..ljubi me nocas i nemoj stajati kreci se ..lagano ..pa brze .. nije bitno vreme, ni mesto, ni obaveze.. Samo me uzmi preko struka preseci raspomamljeni smo u ovoj divljoj noci bez sna. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 26/7/2011, 10:17 am | |
| Prekinucu svu svoju zudnju napravicu korak dalje ... dozvolicu ti da budes zaveden to si uvek zeleo u tvojim sam ocima videla zelju u tvom sam mirisu osetila pomamu kotrljala sam se niz liticu rastrojstva i shvatila da u mojoj glavi zivis da si moj dodir da si moj dah obuzima me sve veca zelja.. Volecu te ludo kao nikada pre Dozvoli mi da zavladam tvojim venama dozvoli mi da zamirisem tvojim telom zagrli me cvrsto dok ti se predajem i uvijam oko tvojih grudi izmami mi uzdah nemogu vise suvise strasti i emocija cuvam u dusi. |
| | | Gost Gost
| | | | Najda M.
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 14/12/2011, 2:34 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 29/12/2011, 3:53 pm | |
| Tvoj trag, Miris, Usne ... Pozudom gutas svaki deo mene. Razgaljujes Topis Razbudjujes Drhavim usnama dodirujes u meni si... Ceznem lomi se sve u telu trazim te zelim Ne prestaj nastavi... ....mene boli... sve boli.. koliko te srce voli...
Zar ptica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 9/3/2012, 9:06 am | |
| Na tvojim bedrima zastala, neslucenom strascu vodjena zeljna tvojih dodira. Uzmi me. Pod ovom nocnom opsadom i najmocniji bi pali pokreni sve vatre u meni, razbukti sva cula. Na krilima sam pusti me da pod tvoju kozu poletim da se utisnem i ostanem kao trag divlje razuzdanosti. Omami me svojim vlaznim usnama preleti preko mojih butina zaroni svoju muskost duboko u mene. Budi moj car,moj kralj... pod tvojom opsadom bicu tvoja razvratnica, tvoja robinja, zeljna, uvek zeljna tvojih tecnosti, neslucenom strascu vodjena, uvek zeljna tvojih dodira!
Zar ptica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 31/5/2012, 4:37 pm | |
| Budna, tu na tronu tvoga tela, svojom zeljom ispijam, svaku kap, te tvoje pozude. Svojim lukavstvima zene, pretvaram u sebe... tebe u mene.. mene u tebe.
Zar ptica |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 1/2/2014, 11:38 am | |
| - Citat :
Знаш,
Негде иза нас,
Далеко иза нас,
Остаало је време радозналости,
Време невиности првог пољупца,
Сада ту је,
Тек део наших младости,
Коју сам оставио на твојим грудима,
У сваком додиру усана,
Које су те љубиле,
У сатима који су падали,
Остављајући те у мојим рукама,
Које су пловиле,
По твојим бедрима,
По телу које је гасило моје пожуде,
Док сам цепао једра твојих најлуђих снова,
У једном дану, ту око поднева,
Када је страст,
Уклесана у поре додира,
У поре свих додира које си ми давала,
Титрала на врховима прстију,
Нескривена, слободна,
Као мисао која је летела,
На пучини откривене љубави.
Zoran J.Matic
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Poezija čulnosti 23/6/2014, 11:09 am | |
| Znam. Istina nas je ispila kao sto mi ispijamo ono, kao krv crveno vino, koje je iz drhtavih ruku tvojih, nehajno prosuto po mojoj kosulji. Tada, isticuci vrhove mojih grudi, pobudjivalo je pozudu na tvojim usnama svaka kap razlivena.
Znam. Pozuda nas je opila. Netremice gledala u nasa, zeljom ispunjena nedra i dopustila da se izlije iz njih svaka kap strasti koja se skupila i svaka kap tecnosti koja je iz nasih zila i vena bujicom potekla.
Znam. To je samo tren, samo jedan sjajni skinuti oklop sa nasih dusa,zardjao od kapi ceznje,sto se netremice izlivala sa dlanova. Pohitao si da ugasis svaki zudnju sa mog tela a ja sam ti se davala kao poslusna robinja pred tvojim strastima, pred tvojim zeljama.
Zar ptica
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poezija čulnosti | |
| |
| | | | Poezija čulnosti | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|