LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom | |
| | Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 9:08 pm | |
| Pipi mislim da bi bilo besmisleno a o tome sam vec pisala da iznosim svoje glediste i vidjenje teme vezane za Smrt.Zasto?Zato,sto svako od nas ima drugaciji pogled.Isto to vazi i za bilo koju do sada zadatu temu.Zasto bi ja ljubav videla tvojim,Teinim,Vuckovim... ili bilo cijim ocima kada je ja mozda sagledavam sasvim drugacije.Mozda jesam buntovnik ,ali sve sto radim radim sa razlogom.Kod mene nista u zivotu nije bezrazlozno,pa i taj bunt koji mozda posedujem u sebi.Pozdrav. | |
| | | PiPi
Broj poruka : 322 Datum upisa : 18.09.2010
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 9:32 pm | |
| - Beskraj ::
- Pipi mislim da bi bilo besmisleno a o tome sam vec pisala da iznosim svoje glediste i vidjenje teme vezane za Smrt.Zasto?Zato,sto svako od nas ima drugaciji pogled.Isto to vazi i za bilo koju do sada zadatu temu.Zasto bi ja ljubav videla tvojim,Teinim,Vuckovim... ili bilo cijim ocima kada je ja mozda sagledavam sasvim drugacije.Mozda jesam buntovnik ,ali sve sto radim radim sa razlogom.Kod mene nista u zivotu nije bezrazlozno,pa i taj bunt koji mozda posedujem u sebi.Pozdrav.
Molim te Beskraj, de pročitaj još jednom što si napisala ne mogu vjerovati…što ti to pišeš, o čemu, zašto, gdje ti je smisao toga što si napisala… Jel ti netko rekao da pišeš o viđenje smrti, mojim il vučkovim očima, gdje si to pročitala, ajde iskopiraj tu rečenicu…ne razumijem uopće…o čemu ti pišeš i gdje je problem…jel ja to pišem tako da nitko ne razumije il samo ti imaš taj problem… Nisam napisao ni to da pišeš o svom viđenju smrti… Napisao sam : Kratki osvrt na vlastitu pjesmu…(Prijevod bi glasio)znači ideja je da se piše o vlastitim stihovima a ne o temi. Kako, zašto, zašto takvi stihovi, kakva im je simbolika…u tom smislu…a ne neku tešku filozofiju pogleda na život… P.S. na kraju krajeva od svega ovoga praviš traumu, ispada da te netko sili na nešto i da se ti jadna moraš buniti i boriti protiv toga…ideja je takva…na tebi je da ju prihvatiš ili ne…neće te nitko osuđivati zato što ti nešto nećeš ili hoćeš… Jasno sam dao na znanje da me zanima vaše mišljenje…al mišljenje o onom što sam napisao a ne nečije pogrešno tumačenje mojih riječi… Osmijeh ti ostavljam… | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 9:49 pm | |
| PiPi ti mene skroz na skroz vidis i posmatras nekim ocima gde se ja uopste ne pronalazim.Zasto bi pisala osvrt na svoju pesmu kada dok je vi budete citali posmatracete je svako svojim ocima.Cemu objasnjenja?Ja ne pravim nikakvu traumu,niti se ovde bunim i borim samo iznosim svoje glediste,i svoje misljenje.A sto se smisla ovoga gore tice sto sam napisala,naravno da ga ima jer sam ja tako shvatila.Jel ima u tome neki problem sto neshvatamo svi isto -mozda? | |
| | | Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:07 pm | |
| Ко хоће да пише о својој песми може ко неће не мора. Ова тема остаје значи ко почетна Пипијева идеја, ја сам отворио писарницу и на другом шалтеру са оним мојим правилима. Имаћемо две пеме на два различита начина. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
Poslednji izmenio Masada dana 11/10/2010, 10:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:12 pm | |
| Znaći tebe brine ili ne brine...razlika u viđenju tvoje pjesme, onoga što ti napišeš o pjesmi i onog što ću ja ili netko drugi vidjeti...pa draga Beskraj upravo u tome i jeste stvar...ja ću tvoju pjesmu vidjeti onako kako ja to umijem i znam( to može biti pogrešan način gledanja)...netko drugi drugačije...al isto tako je dragocjeno znati i ono što ti vidiš i kako...
Rekao sam već, ne pišeš ti ili ja "osvrt na vlastite stihove" radi mene ili nekog drugog, pišeš ih radi sebe, no ako ti smatraš da ti to nije potrebno Ok..ti znaš najbolje što je tebi potrebno a što ne... Osmijeh ti ostavljam...PiPi
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:19 pm | |
| PiPi ali objasni mi molim te zasto stalno potenciras pogresnost ako svi mi jednu pesmu dozivljvamo na razlicite nacine.Meni licno znaci komentar vas,jer tu u stvari uvidjam i sagledavam svoje greske i trudim se da ih sledeci put ne ponovim.U vasim komentarima vidim ono sto je dobro i trudim se da bude jos bolje.Secam se u skoli smo imali analizu jedne pesme od Preserna,i svi smo je doziveli na svoj nacin.Znas sta je bila poenta cele price da smo na toj analizi svi jako dobro prosli kod profesora cak dapace bio je odusevljen.Sto ne bi i ti? | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:20 pm | |
| - Masada ::
- Ко хоће да пише о својој песми може ко неће не мора. Ова тема остаје значи ко почетна Пипијева идеја, ја сам отворио писарницу и на другом шалтеру са оним мојим правилима. Имаћемо две пеме на два различита начина.
Upravo tako....Masada... volio bih da već jednom svi shvatimo poantu..."kratki sadržaj" najviše koristi pjesniku koji piše o svojoj pjesmi...jer mogneš li sebi objasniti smisao stihova, moći ćeš i drugima....znači to je isključivo za vlastito dobro... P.S. o tome više neću pisati, jer nema smisla skroz jedno te isto ponavljati... Osmijeh ostavljam...PiPi | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:26 pm | |
| Ja necu pisati onda ni sadrzaj ni pesmu.Ima toliko ovde tema gde ne moram nista objasnjavati,gde ne moram igrati po pravilima tako da necu vam osmeh ostaviti ali cu vas vrlo rado pozdraviti. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:26 pm | |
- PiPi ali objasni mi molim te zasto stalno potenciras pogresnost ako svi mi jednu pesmu dozivljvamo na razlicite nacine.Meni licno znaci komentar vas,jer tu u stvari uvidjam i sagledavam svoje greske i trudim se da ih sledeci put ne ponovim.U vasim komentarima vidim ono sto je dobro i trudim se da bude jos bolje.Secam se u skoli smo imali analizu jedne pesme od Preserna,i svi smo je doziveli na svoj nacin.Znas sta je bila poenta cele price da smo na toj analizi svi jako dobro prosli kod profesora cak dapace bio je odusevljen.Sto ne bi i ti?
sve je to lijepo i krasno, drago mi je raid tog profesora, i radi vas isto tako...jedino bih volio znati što bi na to sve rekao Prešern...jel bi njegovo mišljenje možda bilo, što je s ovim ljudima, ništ me nisu shvatili...hihihhi u tome je poanta svega...možeš ti doživjeti pjesmu kako god hočeš...al ja znam kada sam ju pisao što sam htio reći... i ako moje i tvoje viđenje nisu podjednaka, što je onda zaključak... | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:30 pm | |
| Zakljucak je da Presern izgleda nema veze sa pisanjem. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:34 pm | |
- Ja necu pisati onda ni sadrzaj ni pesmu.Ima toliko ovde tema gde ne moram nista objasnjavati,gde ne moram igrati po pravilima tako da necu vam osmeh ostaviti ali cu vas vrlo rado pozdraviti.
Baš smo lijepo završili ovaj razgovor... P.S. moram na kraju biti malo i sarkastičan, pa ću dodati na sve ovo, da idi ti pisati u neku drugu temu, tamo gdje možeš pisati što te voljea i gdje nitko neče razmišljati o tvojim stihovima....tamo ćeš uvijek dobiti komentar...joj kako je ovo super... S velikim žaljenjem ovakvog ishoda, osmijeh ti ostavljam pun nade...PiPi | |
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:37 pm | |
- Ja necu pisati onda ni sadrzaj ni pesmu.Ima toliko ovde tema gde ne moram nista objasnjavati,gde ne moram igrati po pravilima tako da necu vam osmeh ostaviti ali cu vas vrlo rado pozdraviti.
Пему можеш, виђење своје не мораш. Ако се не смирите и не договорите, привремено уведено право вам се брише. Пипи, попусти мало, ослободио сам ти идеју, захвали Теи за то јер је рекла да би било занимљивије. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:39 pm | |
| Bolje ne misliti, nego misliti pogresno, bolje ne ciniti, nego ciniti pogresno.
Kamo puste srece da su me u zivotu ucili oni koji najbolje znaju, ne oni koji su dokazivali da znaju bolje. -Izricita sam bila i jasna ne pisem ni pesmu.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:46 pm | |
| - PiPi ::
- Beskraj ::
Baš smo lijepo završili ovaj razgovor...
P.S. moram na kraju biti malo i sarkastičan, pa ću dodati na sve ovo, da idi ti pisati u neku drugu temu, tamo gdje možeš pisati što te voljea i gdje nitko neče razmišljati o tvojim stihovima....tamo ćeš uvijek dobiti komentar...joj kako je ovo super...
S velikim žaljenjem ovakvog ishoda, osmijeh ti ostavljam pun nade...PiPi Nemoj uopste da zalis za ovakvim ishodom kada te molim vec budi sretan.Rec zaljenje pre svega ne volim vise mi je to sarkasticno nego ovo gore napisano.A sta je jos tuznije PipI kod tebe jeste sto dok si me citao nisi ostavio upravo ovaj komentar koji si sada ostavio.Jer ovo je nesto sto si izreko je iskreno[mozda],ono sto si me komentarisao je po meni onda lazljivo.A ja to dodvoravanje najmanje cenim kod ljudi.Sa ovim zavrsavam.Jer meni komentar SUPER nikada nije bio potreban. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 10:58 pm | |
| sada nema vremena, al eto da pobijem tvoje tvrdnje...iskopirat ću ti nekoliko lijepih i dobrih pjesama, koje se meni i sam meni sviđaju...isto tako ću iskopirati i nekoliko pjesama koje mi se ne sviđaju, meni i samo meni... Valjda će to biti dovoljno da pokažemo kako komentari mogu biti i sušta suprotnost... mogao bih pronaći i pjesmu za koju ti je Masada il vučko napiao da je dobra, a ja na žalost tako ne mislim...
Toliko o tvojim pjesmama...a o tebi kao o pjesnikinji nisam donosio neke dubokoumne zaključke osim da pišeš zanimljivo i da imaš vrlo lijepih stihova...Tako nekako sam napisao u svom prvom postu...to još uvijek mislim i govorim... Da sam imao namjeru se tebi il nekom drugom "dodvoravati" ne bih pisao sve loše kritike niti tebi niti ostalima...
Osmijeh ti ostavljam....PiPi
| |
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 11:11 pm | |
| Пипи, не би ваљало да се сви слажемо са свиме и да нам се све свиђа. Тачно, мене ће нешто одушевити тебе не. Зависи како ја видим мисао у глави, као филозофију, као лепу нежну мисао, као мржњу. Ти ћеш видети на свој начин. О перцепцији смо апсолвирали и доста више. Иамте општи форум или отворите тему, ВИЂЕЊА па расправаајте, зачетовасте ово. Сутра пребацујем ово часкање и доста бре више. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 11:25 pm | |
| Drago mi je čuti ponovo glas razuma... još prije nekoliko postova sam napisao da ne vrijedi jedno te isto pisati...al eto baš nas krenulo, i to još u nekako pogrešnom smjeru... E, tako ti je to Masad kad svi mislimo da smo u pravu i da sve znamo... slažem se u potpunosti s tobom da smo iscrpili ovu temu... Osmijeh ti ostavljam....PiPi | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 11:29 pm | |
| Momci ja vam mesto osmeha ostavljam Sa vama je stvarno divno saradjivati. A pogotovu klimati glavom posto ja to obozavam. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 11/10/2010, 11:45 pm | |
| Vratimo se mi poeziji i kritici.... Pošto nas je Beskraj napustila u ovoj temi, bilo bi OK da netko drugi napiše novu temu za pjesmu i riječi...nećemo koristiti njenu temu i riječi, da ne bi poslije prigovarala… Za ovaj put moj prijedlog je midjika...kako ona ono reče, slavuj il kanarinac u krletci. | |
| | | midjika
Broj poruka : 1169 Godina : 49 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 12:19 am | |
| Neki zivuljak jeste. Bolje da ste pesme ispisali da sad imam sta da procitam. Nije problem, ali mozda Bes ne smeta da ostane njena tema, od kako je krenulo samo neke promene. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 12:26 am | |
| - midjika ::
- Neki zivuljak jeste. Bolje da ste pesme ispisali da sad imam sta da procitam.
Nije problem, ali mozda Bes ne smeta da ostane njena tema, od kako je krenulo samo neke promene. Potpuno si u pravu što se tiće pjesama...eto baš sam sada stavio u temu " PiPi -poezija" posljednje poglavlje zapisa o miloj gospi...tamo imaš dosta toga za pročitati...uživaj ako možeš hihihih Samo ti zadaj novu temu, neće se Bes ljutiti ni ako ti zadaš novu temu... Osmijeh... | |
| | | midjika
Broj poruka : 1169 Godina : 49 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 12:35 am | |
| Dobro, prvo odoh da citam...temu cemo sutra. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 6:50 am | |
| E nece moci bas tako,ja sam zadala temu to sto ne ucestvujem ne znaci da sam mrtva i da necu da vas citam.A pod broj dva nisam neko ko prigovara dragi moj PiPi.Tako da ako postavljate stalno neka pravila,molim da mi se tema i sve ostalo ostavi.Hvala unapred na razumevanju. | |
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 9:41 am | |
| Чудна ова демократија на коју си се позивао Пипи. Час овако, час онако !? ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 2:57 pm | |
| pod broj dva; eto i sad prigovaraš... a pod broj jedan...ne razumijem nećeš sudjelovati u temi a hoćeš birati riječi.. pod broj tri... možeš ti slobodno birati riječi...kolko te volja...samo ti biraj...
demokracija - večina se slaže s mojim predlogom, jedino Beskraj ne( ona nikom ne objašnjava pjesmu) i onda dođeš ti i praviš reda... onda ona još malo prigovara, onda ti opet praviš reda...
Mislim da takve trzavice nikome ne trebaju...
Osmijeh vam ostavljam....
P.S. Beskraj jel smijem objavljivati pjesme u PiPi - poezija...možda imaš i za tamo neku želju il zadanu temu....
Osmijeh vam ostavljam...PiPi
| |
| | | midjika
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 3:49 pm | |
| bolje da ste pisali pesme, kazem ja. | |
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 3:51 pm | |
| Па она прави фрку јер ти некада не знаш шта хоћеш. Сметају ти додата правила па призиваш демократију, па када је добијеш ти онда је не допушташ, чудно ми је било мало. Ваљда имаш своје посебно виђење те речи. Пему ни ја нећу образлагати јер је онда сувисло и писати је. Речи је задала Бес док ти ниси почео да се играш демократуна па мало овако па онако како теби одговара.
Онда ћемо овако. Отвори посебну тему, значи нову потпуно, ову бацам под кључ, задај своја правила и тако се играмао, ко хоће наравно јер се овде не зна ко пије ко плача. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 3:58 pm | |
| - PiPi ::
- pod broj dva; eto i sad prigovaraš...
a pod broj jedan...ne razumijem nećeš sudjelovati u temi a hoćeš birati riječi.. pod broj tri... možeš ti slobodno birati riječi...kolko te volja...samo ti biraj...
demokracija - večina se slaže s mojim predlogom, jedino Beskraj ne( ona nikom ne objašnjava pjesmu) i onda dođeš ti i praviš reda... onda ona još malo prigovara, onda ti opet praviš reda...
Mislim da takve trzavice nikome ne trebaju... Osmijeh vam ostavljam....
P.S. Beskraj jel smijem objavljivati pjesme u PiPi - poezija...možda imaš i za tamo neku želju il zadanu temu....
Osmijeh vam ostavljam...PiPi
PiPi iz ove igre si me ti izbacio svojim stalnim pravilima i propisima,a ja sam neko ko voli ipak malo slobode.To mi nisi dozvolio.Zato ne zelim da ucestvujem u svemu ovome.Zasti ova prica ide u nedogled?Iz jednog jedinog razloga sto PiPi me stalno tera da se ja nesto nekome pravdam.Naravno da smes u svom kutku da objavljujes sta hoces i sta zelis,tamo sam u tom tvom delu pisanja van svakih zelja. | |
| | | PiPi
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 6:11 pm | |
| Masada, nemaš potrebu ključati ovu temu...eto smanjit ćemo strasti, i smiriti situaciju...što se mene tiće više neće biti "replika" na replike...
Svejedno je gdje se piše poezija, samo nek se piše....idemo sad pisati poeziju a ne replike i kritikke....
Osmijeh ostavljam.....PiPi
midjeika....zadaj temu i idemo pisati.... | |
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 6:35 pm | |
| Ето сада опет, нема свађе а Миђеика пиши. Миђика је, једно е је вишка. Отвори нову тему, дај своја правила и када неко не игра по њима сети се онога, демократија. Ово остаје откључано до поноћи или мало пре ње. Ја рекао горе, овде се не зна ко пије ко плача. Такође, изабери и са ким ћеш да се играш, ја исто баш не трпим туђа правила а ни своја увек.
____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | midjika
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 7:16 pm | |
| Ja ne znam sta da kazem, Midji, Midji , Midji!!!osecam se posrano, zasto sve ovo!?
| |
| Naslov: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom 12/10/2010, 7:23 pm | |
| Не псуј, тебе нико није прозивао. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom | |
| |
| | | | Kritika kritike ili Ovo nema veze sa temom | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|