LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Pred onaj tren sna ja ... | |
|
+19Nella_broken_hart Dreamcatcher Tea vučko Brida cat09 hermina HA-NORCI LAMI Lazarus zlatokosa Madamm Helem Sneki ^ljubicastonebo^ Beskraj bealiever Masada SaMar 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
CECILIJA
Broj poruka : 4280 Godina : 67 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/1/2011, 9:35 pm | |
| Moje misli teku ko zna gde? Želje su jedno, misli drugo a nada je nestala . Ispod leda, struže, kopa hoće napolje. Nema snage da istrgnem ruke ka površini. Sve me tišti i boli. Nemoć sedi kraj mene i da smeje mi se. Zove me. U šta ? Beži od mene !!! Nasumice batrgam i otimam se iz kaljuge, otužne, lepljive i nestajem. Samo pramen kose se vidi! Gušim se i ne pokušavam da se spasem. U daljini nežna muzika svira Ave Marija. Srećna sam jer nestajem uz tu prelepu, meni omiljenu, pesmu. Ne čujem više ništa i osećam se lako. Neko me nosi u rukama, kao da sam perce... Verujem da mi je duša otišla u neka nova naselja. Zovu me. Hodam sigurnim korakom opuštena bez ikakvih osećanja. Klečim. Nerazaznajem lik prelepe žene, poznate su mi ruke njene. Suze klize niz obraze. Molim se! Neko mi izgovara ime. Budim se s teškim kapcima ne znam šta mi je. Nepoznata soba. Gde sam to ja? Kroz prozor lebdi puno oblaka. Jutro je. | |
| | | Dreamcatcher
Broj poruka : 27 Godina : 51 Location : Novi Sad Datum upisa : 17.11.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 15/1/2011, 11:46 pm | |
| jednostavno, zagrlim je... | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/1/2011, 12:42 am | |
| Jutro će promeniti sve i oterati ružne sne... Možda bih sa ovom mišlju mogao da se uspavljujem. | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/1/2011, 1:19 am | |
| Kada bih umeo da obuzdam misli i da razbijem mračne svodove lobanje kada bih dosegao svetle promisli možda bi mi bio lakši tren pred spavanje.
Slepi miševi mi vise sa temena goste se glupošću mojih ćelija, da li ću dočekati neka vremena kada će nešto pametno da proklija. | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/1/2011, 1:21 am | |
| Pred onaj tren sna osmeh mi lice ozari. Sanjalica večna, skitnica što nebom hvata zvezde. Snohvatica pod senkom Meseca. Strelica u svetu tajni. Noći su moj Svet čarobni...
| |
| | | CECILIJA
Broj poruka : 4280 Godina : 67 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/1/2011, 2:59 am | |
| Noći su moj svet bežanja i lutanja svet vrloga ponora i kala gde li si sada opet misli tebi hrle samo bi tebe da zagrle. Noci su moje hladne i nemirne. | |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 17/1/2011, 4:38 pm | |
| Pred onaj tren sna, postajem pahulja i letim svetovima neznim i nestvarnim, gde se mesaju sve boje, u jednu jedinu koja zivi otkucajem mog srca. Gde sva srca trepere, gde neznosti cvetaju, gde postoje samo livade zelene, i neba su plava. Gde ptice pricaju price neispricane, gde se smeje sve u meni i oko mene. Gde sve od nestvarniosti susti. A stvarno je. Znam to sigurno, zato sto se za obraz ustinem, da se uverim. Gde su kuce nevidljive, a krovovovi od poljskih cvetica. Gde su sve cipelice od papirica, gde se putuje i plovi gde hoces, kad hoces i koliko hoces... Nije lako biti ja, treperiti a postojati, ziveti a ne disati, u bastama dusa opstajati dobrotom i ljubavlju. A pahulja sam malena samo... Pred onaj tren sna, letim gde hocu, spustam se na usne koje zelim, treperim, lebdim, smejem se i placem, postojim i ne postojim, a malena sam i leprsava, i trajem. Pred onaj tren sna, zivim sve ono sto zivi u meni, sto niko drugi ne zna da postoji i ne vidi. Mogu da budem svuda, i uvek, trenutak i zauvek. Mogu da ti doletim u san ,da te zagrlim, i da ti sapnem koliko mi nedostajes, uvek kada si toliko i tako od mene udaljen. Plovim nemirima, beskrajima, pustinjama, morima i rekama, planinama i gorama. Plovim bastama cvetnim, ravnicama, poljima zitnim, kamenjarima i vrletima. I leti i zimi, samo kao pahulja postojim i samo kao pahulja, pred taj tren sna, zelim i da ostanem, a mesecevom rosom da postanem, samo onda, kad pozelim da u stvarnost i stvarno udjem. Niije lako, pred onaj tren sna, postojati a ne disati, ali ja sam pahulja malena i snezna, i zauvek u sebi trajem.... Pred onaj tren sna, sve sam ono sto zelim, i sto jesam... Mozda zato i opstajem...
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 19/1/2011, 11:30 pm | |
| Možda zato i opstajem, jer lutam izgubljenim putevima, kotrljam se po strminama, hodim po opustošenim livadama, skačem po bespućima, veslam po brzacima, opijam se po mirisnim lejama a nigde ne nalazim mir. Mozda zato i opstajem što putevi su mi pod nogama, na rukama krila, u očima svetlost, a telo nosi ljubav. Možda zato i opstajem svakoga dana kupujući na oblacima radost.
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/1/2011, 6:13 pm | |
| Na oblacima lutam i jedrim kupujem sreću, snove, poneki oblak kiše i ništa više. Što nije nežno, lepo, može i rumeno. Kupujem gutače nasrtljivaca na spavače i njihove čuvare. Odvlačim noćne splavare u ponor bez povratka. Na oblacima lutam i jedrim u dane ove zato čuvajte se. | |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/1/2011, 6:21 pm | |
| Nezno i divno Cecilija:) ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/1/2011, 6:29 pm | |
| Pred onaj tren sna... Sva moja sreca je na dlanu svetlucava i biserna. Pomalo lici na rosu u praskozorje jutra. Pomalo lici na zvezdu blistavu. A zove se suza. ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/1/2011, 12:55 am | |
| - meseceva rosa ::
- Nezno i divno Cecilija:)
Hvala Mesečeva roso! Lepi su i tvoji stihovi uvek ih rado čitam. Baršunasto i čilo.... )) | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/1/2011, 1:02 am | |
| Suza jedna zalutala ona mala vragolasta zaustaviti se neda iz zamućenog pogleda poletela, kanula iz srca je ganula onako krupna kada je pala kao da je srebro prosula ko biser se otkotrljala, ko zna gde bi švrljala da u moje krilo nije pala suza jedna nevaljala.
| |
| | | Najda M.
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/1/2011, 1:04 am | |
| Pred onaj tren sna zagrlim Mesec pun, okupam se pod sjajem Zvezda, obuhvatim Beskraj pomislim na najdraže oči. Pa ih ljubim kad san me obhrva sve do zore. Znam, kad se probudim, sedeću sama na ivici zgužvane postelje. Pustiću suzicu tuge, što snivala sam ono što nije moje....
| |
| | | Najda M.
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/1/2011, 1:11 am | |
| Sva moja sreća pred onaj tren sna nekud je nestala. Ukrala je tuga duga, bol što oči suzama vlaži.
Zatvoriću kapke, možda pre no zaspim dodješ nasmejan sa nebom u očima, pa mi Sunce u sred tuge sine. | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/1/2011, 1:18 am | |
| Ono što bilo je moje odnela je u rukama druga, a meni ostala je samo jedna velika suza. Polako se igrala po mome licu golicala, klizala, nije stala, dok do usana nije se skotrljala. Onako slana žeđ mi ugasila, po jastuku kvasila, obraze zažarila, pa ih opet sjajem namazala, ona suza nevaljala, s jutrom se osušila. | |
| | | Najda M.
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/2/2011, 11:25 pm | |
| Pre nego zaspim, budna odsanjam tvoje oči. Upijem u sebe svaki delić sećanja sačuvan u trenu sna. Sklopim kapke, tonem u Beskraj. Plovim mesečevom rekom, u čarobnoj noći, divim se tebi tako dalekom....
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/2/2011, 11:36 pm | |
| Pre nego zatvorim moje kapke udahnem vazduhe ovozemaljske i utopim se u tvoje prozore plave i tako spavam sve do zore kada se budne oči jave, i odagnaju sve snove one golicljive i nestašne.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 1/5/2011, 12:15 am | |
| Pred onaj tren sna ja poletim ka tebi hrabro i smelo i kazem sve sto inace ne bi. Sutra mozda vec biti nece zato ja usnula snove snujem pred san o nama, o ljubavi u pesku, o danima dugim prepunim srece. |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 2/5/2011, 12:29 pm | |
| Pred onaj tren sna, utisnem ti se na usnu, nezno, nezno, nezno najneznije... Pred onaj tren sna, ususkm ti se u ruke, tiho, tiho, tiho, najtise... Da te ne probudim. Pred onaj tren sna, dok ti na ramenu dremam, sapucem ti, sapatima brezinog lisca tajnu... Zauvek bih da ostanem u tvom plavetnilu. ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 22/5/2011, 4:44 pm | |
| - meseceva rosa ::
Pred onaj tren sna, utisnem ti se na usnu, nezno, nezno, nezno najneznije... Pred onaj tren sna, ususkm ti se u ruke, tiho, tiho, tiho, najtise... Da te ne probudim. Pred onaj tren sna, dok ti na ramenu dremam, sapucem ti, sapatima brezinog lisca tajnu... Zauvek bih da ostanem u tvom plavetnilu. Mesečeva Roso, ovo je tako lepo da sam morala da poremetim red i komentarišem. Divno! )) | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 23/5/2011, 8:32 pm | |
| Pred onaj tren sna, zažmurim i udahnem punim plućima, radujem se miru koji tad osetim. Tada se prepustim mislima i u njima tvojim milovanjima. Nikada me nisi milovao pred spavanje, nikada jer ti si moja fikcija, moja ptica lutalica, moje umišljeno, moje sneno i lepo, nedirnuto iz snova, nikad moja java. Pred onaj tren sna znam da postojiš negde u prostoru, javljaš se noću a nestješ pred zoru. Traješ, blještavom suzom i neodsanjanim snom.
| |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/5/2011, 9:51 pm | |
| ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/5/2011, 10:03 pm | |
| Pred onaj tren sna ...tvojim rukama zarobljena, drhtarim kao leptir, i dok treperim na tvojim usnama, pozelim da nemam krila, da zauvek ostanem u tvojim ocima...
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/5/2011, 10:25 pm | |
| Pred onaj tren sna kada se umire svi treptaji grada krenu kočije pune snova bez kočijaša i buntova. Pred taj tren spustim se u krilo noćne ptice i sakrijem u perje moje lice. Letim i letim,ne mogu da se setim snova i velikih brestova. Sve sam to u njima videla. Pred svitanje omamljena se budim ne znam da li ludim ili snove nižem.
| |
| | | ^ljubicastonebo^
Broj poruka : 331 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 25/5/2011, 2:49 pm | |
| Ubedjena sam da sam ovde napisala post.Sta se desilo s njim? | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 25/5/2011, 6:14 pm | |
| Pred onaj tren sna uzdahnem i uzmem srebrne igla sna.
Tiho da me ne čuje vetar, ni čuvar kapije sna.
Počnem da pletem niti one tanane, što se nikada ne kidaju.
Okrenem se i vezem, prema istoku napunim snene veđe plavim kapima,
prve jutarnje rose zanjišem se na ljuljašci odsanjanih želja,
pojurim puteljcima raspršenjih htenja, i kradem mirise,
usnulih cvetova blještavih bašti pod nebeskim svodom.
pred onaj tren uhvaćenog sna ljubičaste iluzije.....
| |
| | | ^ljubicastonebo^
Broj poruka : 331 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 25/5/2011, 7:30 pm | |
| Pred onaj tren sna Uhvatim lelujavu misao Napuklu casu Kap u oticanju
Pred onaj tren sna Shvatim besmisao Trajanja Penu u talasu Vino u pocepanom Peharu
Pred onaj tren sna Postanem iluzija Beskonacnog lutanja U zoru pred svanuce Pratilja suncu na izlasku | |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 28/5/2011, 10:20 pm | |
| Pred onaj tren sna, u san ti udjem i nedam da trepnes, da nekim drugim snom ne pobegnes.
Pred onaj tren sna, u jastuke ti se usunjam pesmom zrikavaca, naslonim ti glavu na rame, dotaknem usnom, da istim snovima zaplovimo.
Pred onaj tren sna, nacrtam ti na dlanu srce, kad se probudis da znas da sam tu bila. Jutru plavetnim da se osmehnes mojim osmehom.
Pred onaj tren sna, sapucem ti samo ono sto znam da zelis da cujes ...Volim te ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | Nella_broken_hart
Broj poruka : 427 Godina : 32 Location : Beograd Datum upisa : 05.07.2011
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/7/2011, 12:53 am | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Pred onaj tren sna Zazmurim setim se Kako te gledala ona I reci tebi upucene Okreni se
Pred onaj tren sna Suza iz oka krene Zadrhtim sva Jer si otisao od mene
Pred onaj tren sna Opet setim se tebe Sada sve se menja Moram misliti na sebe
Pred onaj tren sna Razmisljam gde je nestao taj sjaj Ali moje srce zna Da prihvatiti moram da dosao je kraj
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 18/7/2011, 1:05 am | |
| Pred onaj tren sna
Kada utihnu draži dana i sevnu noćne ptice da ulove spavače u trenu prelaska u tajni svet snova.
Tad njše se zavesa puštajući zvezde da zagrle oblake i da ih vole celu noć.
Rupičasti jastuci se smeše i mame lahore snova i uljuljkuju nas lepotama, koje nikad nismo videli ni okusili.
Čovečuljci nas mame ka bezdanu želja, mi sanjamo i uživamo u nemoći jedino nas buđenje iz snova izvlači. | |
| | | Nella_broken_hart
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 8/8/2011, 10:57 pm | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Pred onaj tren sna Pred plovidbom kroz snove Setim se ociju tvojih Iznova i noci ove
Pred onaj tren sna Zazmurim i tiho pomolim se Da te cuva bog od zla Od patnje,tuge i nesrece
Pred onaj tren sna Setim se svega i suza mi krene Ali srce moje zna Da moram da idem dalje
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 9/8/2011, 9:01 pm | |
| PROBUDI ME U SVITANJE
Poljupci plove po telu onako topli i vreli obgrlili me celu lutanja nestašna puna plama plava postelja snova mami ih zora onako snena i blistava probudi me u svitanje da poljubim rosu na usnama poljupci plove ...bude me.
CECILIJA 07.08.11. | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/8/2011, 12:27 am | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Otvori se pukotina na jastuku primi našu malu ruku vodi nas ka nepoznatim puteljcima, ni malo ne praveći buku krene ka jugu otera prvo našu tugu iz srca koje se u boli koprca zatim nam pomiluje zene onako snene začudimo se da li je java ili san a na prozoru osvanuo novi dan.
CECILIJA 10.08.11. | |
| | | Nella_broken_hart
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 13/8/2011, 12:07 am | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Lezim na mekasnom jastuku Noc uveliko na pomolu I pred onaj tren sna Pustim misli da plove Da pronadj put do tebe Do tvog jastuka Da kazem ti jos jednom Da kazem volim te Znam nista ne bi rekao Sama tisina govorila bi sve Znam nema sta da se kaze Nema vise nas.. I pred onaj tren sna Ponovo zazmurim I misli poljuljane Ka tebi lete i ove noci Osetim kao da lebdim Laka kao perce Spustam se na tvoj dlan.... | |
| | | meseceva rosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 9/1/2012, 12:15 pm | |
| Pred onaj tren sna bosonoga ti gazim po dusi, uranjam u tvoja plavetnila, u kapljici mednoj na usni ti snim. Divljim travkama odevena rasirenih ruku letim, postajem ptica. U srcu ti ozivljavam osmehnuta. Pred onaj tren sna postajem tanana breza dahom tvoje duse zarobljena, i ne dozivam te cekam da ozivis na mojim usnama, ehom mog glasa nosen, cednim nadanjima tek napupele zore.
Mira Jovanovic (meseceva rosa) 9.1.2012 ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/1/2012, 12:48 pm | |
| Pred onaj tren sna mnogo toga prevrnem po svojoj glavi.. setim se svega sto bese jednom davno... il ' ne tako pre...
Zamirisu dunje sa bakinog ormana, razlistaju grane naseg jorgovana Osetim ukus slatkog od sljiva, rodom prerodi nasa visnja kriva.
Pod dudom ljuljaska na grani se njise u zoru petli rasteruju snove, u basti ruza setom zamirise a nogice krase cipelice nove.
I sve mi pred sanak,u misli zaluta i kuca i bunar kraj glogovog pruta, i biserak beli pod prstima pucketa svaka radost tiha iz bezbriznog sveta.
Ne, nisam od onih sto zive od secanja al, se radja.. u meni se radja....
Zar ptica |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 6/3/2012, 11:40 pm | |
| Pred onaj tren sna kada se završi dan i noć počne snove da rađa. Tad se opuste ruke umorne od rada u srcu odmara ljubav i rascvetava se nada. Tišina umiri sve i duša nečujnim putem sluša. Pred onaj tren sna otupi svako čulo i sanjam, sanjam da sanjam. Pred onaj tren sna predajem se sva.
CECILIJA 06.03.'12. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 9/3/2012, 8:46 am | |
| Pred onaj tren sna poletim ja pod visove nebeskog svoda na ramenima mi usnula zar ljubavi tvoje. U mislima cuvam otrgnutu strast, pod mojom kozom si ti, vecno u meni tvojim imenom zivim njemu se nadam na krilima mi je ,zamisljenim, naslonjeno leto, i suskava mladost nasih dana. Pred onaj tren sna pred prozor tvoj doletim ja.
Zar ptica |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 19/3/2012, 11:53 pm | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Pred onaj tren sna kad pomisliš da nema me. A ja sam tu! Dogodi ti se poželiš i da stvarno miluješ moje lice. Zgrčena čučim u tamnici zvanoj život. Milim i tražim tvoje ruke, dok oči su ti pune nemirnog sna. Prilazim ti, rastrgnute bluze, vapim za tvojojm ljubavlju. U tebi sve treperi, ne shvataš da sam tu. Tik uz tebe, zgrčena u čežnji, razapetih emocija, obmotana tišinom, a halapljivo pijem tvoj pehar ljubavi . Meškoljiš se, slatko sanjaš, brežuljke mojih beličastih nedara. Pred onaj tren sna sanjam da sam tvoja.
CECILIJA 19.03.'12. | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 23/3/2012, 11:24 pm | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Poletim tamo mislima grlim te toplim rukama mazim te narcisima opijam te nektarima. Poletim tako mislima zagrlim sve tvoje golicave snove i spavam na jastuku pored tebe. Pred onaj tren sna sanjam.
CECILIJA 23.03.'12. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 14/8/2012, 9:40 am | |
| Probudim svoje nemire i na prevaru ih strpam medju sake mraka. Zanjisem telo kao da plesem najdivniji, i najsenzualniji ples po tvojoj kozi.. Utapam misli u tebe, utapam prste u tvoje pore, dodirujem... i pustam te da me volis.. dok tonem... medju tacno rasporedjenim zvezdama, koje me vode u san.
Zar ptica |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 14/8/2012, 7:04 pm | |
| PRED ONAJ TREN SNA
Zažmurim zamišljam lepote nedorirljive i daleke. Zažmurim kupam se u svetlosti. Onda sanjam.
CECILIJA 14.08.2012.
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2012, 11:56 pm | |
| Pred onaj tren sna
Zagrlim jastuk, šapućem lepe reči, prislonim dlan na obraz i sanjam najlepše snove. Sanjam oblake, Sunce.... | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2012, 11:57 pm | |
| - CECILIJA ::
- Pred onaj tren sna
Zagrlim jastuk, šapućem lepe reči, prislonim dlan na obraz i sanjam najlepše snove. Sanjam oblake, Sunce....
CECILIJA 20.08.2012. | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2012, 11:57 pm | |
| Pred onaj tren sna
Zagrlim jastuk, šapućem lepe reči, prislonim dlan na obraz i sanjam najlepše snove. Sanjam oblake, Sunce....
CECILIJA 20.08.2012. | |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/8/2012, 1:06 pm | |
| Pred onaj tren sna zaustavim vreme tragam mislima osetim tvoju dušu pošaljem anđela da te dodirne onda se družimo u snu. Tako zagrljeni spavamo do jutra.
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 4/9/2012, 10:27 pm | |
| Pred onaj tren sna
Pokrijem se tišinom srca, šćućurim se u tvojim rukama i čežnjivo se zagrlim senkom sna. Tako spavam obavijena tvojom ljubalju. Vozovi kloparaju i uljuljkuju postelju snova. | |
| | | Alfama
Broj poruka : 3 Datum upisa : 15.09.2012
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/9/2012, 9:09 am | |
| Umirim se, odletim u neki sunčan hladan dan, u onaj osećaj pune duše, spokoja, svesti da je sve na svom mestu. Odletim u onu sebe koja sam najviše ja. Odletim u prvi poljubac, izgubim se u tvom zagrljaju. Tada si tu i sve je dobro. Ostani. "I stani još malo jer vreme je stalo, A ovo je san."
| |
| | | CECILIJA
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 23/9/2012, 10:55 pm | |
| Pred onaj tren sna
Dotaknem oblake magličaste zvezdane staze poželim da te ljubim i tako se opet izgubim u vremenu i prostoru mojih maštanja i odem u večnost tamo je jako lepo. Nikad me niko još nije probudio iz nje. Zagrlim jastuk i spavam... Držim se za oblak....
CECILIJA 23.09.2012. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... | |
| |
| | | | Pred onaj tren sna ja ... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » SAN
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|