| Pred onaj tren sna ja ... | |
|
+19Nella_broken_hart Dreamcatcher Tea vučko Brida cat09 hermina HA-NORCI LAMI Lazarus zlatokosa Madamm Helem Sneki ^ljubicastonebo^ Beskraj bealiever Masada SaMar 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 9/7/2009, 10:37 pm | |
| Moje misli teku...Koliko smo svesni trenutaka u zivotu kada se sve dogodi bas onako kako treba... ...Kad se sve slozi poput slagalice...uglavnom premalo...
...Znam da postoje stvari koje nikada necu razumeti...ali ipak...znate onaj osecaj... ...Kada se osvrnes oko sebe...vidis ljude, stvari i situacije, osecas i cujes...ali kao u nekom pomalo usporenom filmu, koji dopusta da bolje sagledas stvari...i onda shvatis... ...Usne se sire u osmeh...i krenes dalje...SVE JE TO ZIVOT. | |
|
| |
Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/7/2009, 12:10 am | |
| Ка глувом добу, демони таме долазе анђеле, стани иза мојих леђа, ноћас, ја ћу те ноћас чувати, чувати од зла, ту на твоме узглављу сна, док први зрак сунца не покида таму, док ме не однесе некуда далеко, и поново врати у твоје мисли, негде пред глуво доба, када демони таме долазе. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|
| |
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/7/2009, 5:34 pm | |
| Moje misli teku...teku i ne mogu da se zaustave.Nekada se pitam da li zaista pojedinci misle da sam ja bas bas tolika plavusa.Ili ja samo u zivotu primecujem sto drugi ne primecuju...ili mozda ja vidim stvari kojih mozda ni nema.Ne znam stvarno... misli su mi skroz pobrkane.Ne znam sta da mislim,a ponos me sprecanva da pitam?Pitala sam ustvari ali mi odgovor nije delovao bas bas iskren. | |
|
| |
Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/7/2009, 12:25 am | |
| Negde ka snu, pustim ulicama noci gde zive nenapisani stihovi i price. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 14/7/2009, 7:38 pm | |
| Ako ikad budem manje da na te nostalgicno mislila bice to kada te budem imala kraj sebe i kada moje usne budu vodile ljubav sa tvojima a moje ruke te ceznjivo milovale u zatisju nase bajke...Moje misli su trenutno samo u tom pravcu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 15/7/2009, 7:57 pm | |
| Moje misli su u smeru jedne osobe...koje vise nema sto puta mi je danas prosao kroz glavu.Ne znam zasto ali mislim da se nije desilo sta se desilo ja bi imala hrabrosti za mnogo toga danas.Ceo dan mi je ta misao u glavi. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/7/2009, 6:26 pm | |
| Moje misli teku ovo nisu ni misli ovo je masta trebaju mi samo pet dana...pusto ostrvo on i ja.Nista mi vise ne bi bilo potrebno mislim da bi bili dovoljni sami sebi.Ta misao me ne napusta. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 27/7/2009, 12:39 pm | |
| jednoj osobi koju ja jako volim...ali se ponekada pitam zasto zaista ljubav mora da boli. | |
|
| |
Sneki
Broj poruka : 1001 Godina : 52 Location : Wels Datum upisa : 16.06.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 27/7/2009, 7:42 pm | |
| Da Beskraj..i ja se cesto pitam zasto ljubav mora da boli... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 27/7/2009, 8:57 pm | |
| - Beskraj ::
- jednoj osobi koju ja jako volim...ali se ponekada pitam zasto zaista ljubav mora da boli.
ako su razdvojeni oni koji se vole onda mora da boli upravo zato što se vole, a kad su zajedno onda osecaju blaženstvo što su zajedno zato što se vole |
|
| |
Madamm
Broj poruka : 406 Godina : 63 Location : Izmedju sna i jave Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 28/7/2009, 2:02 pm | |
| Blago vama...vama misli teku...od i ka ljubavi...a ja evo sedim i po ko zna koji put nerviram samu sebe.Ona zustra ja...nervira ovu blagu..ma neee..ona blaga je iznervirala ovu zustru.. kako god...ne gine mi nerviranje.. Mozda se pitate zasto...ne znam da li je za ovu temu. Ispricacu vam zasto...u Mojoj dusi.. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 2/8/2009, 4:21 pm | |
| Moje misli teku...sutra putujem,ostavljam u Beogradu nekoga koga puno volim...eh da moze da krene samnom,da misao mi je stalno ta u glavi,a kako se put priblizava ja sam sve tuznija i tuznija. | |
|
| |
Madamm
Broj poruka : 406 Godina : 63 Location : Izmedju sna i jave Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/8/2009, 7:08 pm | |
| Danas mi teku misli ka proslosti, ka mladosti i odrastanju. Nesto sam se zamislila ..gledala sam vesti iz Guce...i setih se nastavnika fizike iz osnovne skole. Znate, on je, kada neki djak nesto nije znao, umeo da kaze..."Uzimaj trubu i pravac u Gucu". Tada sam se pitala...ma sta je to Guca?..Mislim da smo nekada imali drugaciju viziju,uspeha,znanja. Ne kazem da ne volim trubace...ma oni kad zasviraju...i dusa i srce zaigraju...ali...kratko.Koliko su se vrednosti promenile. Ili sam se promenila ja....bog bi ga znao...ali i dalje volim i cenim tog mog nastavnika...hvala mu na prenetom znanju. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 15/8/2009, 2:35 pm | |
| Misli mi teku na onaj mir i onaj zivot koji sam vodila ovih desetak dana.Nesto sto se nemoze opisati recima a tako mi je sve to bilo potrebno. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 15/8/2009, 10:08 pm | |
| Moje misli teku u ovom pravcu Neka bude tmina, jer tada me tvoj miris najlakse prevari i privije uz sebe, onda mi je toplo oko duse ... Jer, danju te najcesce nema. Uvek si samo magla, zamutis mi pogled, a kada te zelim zagrliti zapljusne me hladan vazduh. Veceras bih volela reci zasto sam nema kada si tu. Zasto najvise volim tvoj profil i usne izbliza. Zasto mi je potrebno malo vise neznosti nego drugima ... Volela bih ... ali ne smem ... znas .... Ipak je savrsena ljubav ona koja nas cini nesrecnima ...Zar mora bas sve da bude tako. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 19/8/2009, 2:33 pm | |
| Moje misli od sinoc teku jednoj osobi,cini mi se koliko god da mi je bliska nekada je zaista nerazumem...ili on tako stvarno zeli mozda da ga ja zaista nerazumem. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2009, 7:53 am | |
| U pravcu jednog savrsenstva koji ima toliko mana.Pa se nekada pitam da li to savrsenstvo mene nekada zajebava ili zaista on ima neki zesci problem u glavi. | |
|
| |
Sneki
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2009, 10:03 am | |
| Teku u jednom pravcu...malo mi iskomesane..trenutno ne umem trezevno da razmisljam.. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 20/8/2009, 4:10 pm | |
| Moje misli teku ...teku i nemogu da dodjem sebi.Mislim o tome jel kakve su samo zene foliranti.Kako jeftine price prodaju,i nekada se pitam boze da nisu one sami sebi smesne.Meni vise nisu ni smesne koliko su zalosne. | |
|
| |
zlatokosa
Broj poruka : 24 Godina : 47 Location : izmedu dva straha bez ijednog trena predaha Humor : gradim svoj smisao za humor Datum upisa : 13.08.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 21/8/2009, 10:48 pm | |
| Moje misli teku... Moje misli su blješteći trag u beskraju, teško ih je pratit, teško je u njih gledat,teku teku u neku rijeku daleku... Misli mi lete ka jednom crnom anđelu... Misli mi lete, lete daleko u prošlost, jer budućnosti nema ... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 22/8/2009, 6:17 pm | |
| Moje misli teku jednoj ljubavi...jednom beskraju koji zelim da pretvorim u vecnost. | |
|
| |
zlatokosa
Broj poruka : 24 Godina : 47 Location : izmedu dva straha bez ijednog trena predaha Humor : gradim svoj smisao za humor Datum upisa : 13.08.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 22/8/2009, 6:46 pm | |
| Razbacane misli mi teku kroz glavu, a ja cu da ih pisem... pisem u obliku stiha.. neka teku neka teku... ka okeanu tvojih crnih kosa tamo nazirem luku punu tuznih pjesama ma ove misli ne pripadaju nikome one same biraju kod koga ce otici... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 25/8/2009, 11:38 pm | |
| Jednog trenutka poverujem u slucajnost, a vrlo brzo se desi nesto sto mi iznova dokaze da slucajnost ne moze postojati, vec nesto trece.... Isuvise "slucajnosti"... I kako bi lepo bilo da mogu da se prepustim verujuci da neko (gore?) ima unapred pripremljen plan za svakog od nas...ali cak i da je tako, taj plan je samo osnov, kontura, a mi moramo da ga dogradimo i izgradimo. Svejedno, mislim da postoji pravo (ili pogresno) vreme, tajming ma , nije lako biti u mojoj glavi. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 31/8/2009, 7:40 pm | |
| Jednom razgovoru i jednom razmisljanju meni jako drage osobe.Razmisljam da li neke stvari koje je izgovorio,pomislio zaista je tako mislio ili ga je samo bes i trenutak poneo. | |
|
| |
Lazarus
Broj poruka : 88 Godina : 51 Location : Beograd Datum upisa : 01.09.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 2/9/2009, 1:25 pm | |
| Moje misli teku ka tebi, moje misli su reka spora, moje misli su ostale tamo, kao udaren akord na obali mora. | |
|
| |
zlatokosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 2/9/2009, 1:31 pm | |
| Moje misli teku ... u jednu zemlju daleku. Tebi moje misli lete ali, nikad dotaknuti te neće. Moje misli teku ... tebi tamo daleko tebi gdje je tvoja dusa u bespucima snova nikad dosanjanih | |
|
| |
zlatokosa
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 3/9/2009, 5:41 pm | |
| Ljudske misli. Čudno teku, Svi skrivaju. Tajnu neku. Čuvaju je, Paze, Skrivaju, Gaze,a moje misli tiho kao rijeke teku na Uspomenu neku . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 14/9/2009, 12:31 pm | |
| Iz jastika glavu izvlacim dio sna po postelji trazim svjetlost dana mozak mi muti rijeci u meni ustaj i cuti…. Ma nema sanse jos sam sanjiva jos bi te strasno ljubila korak iz sna je pad u javu zelim te kraj sebe a ne nadu Zatvaram oci, prekrivam dan zurim ti ponovo u san Telefon zvoni lik tebe mi brka na posao zakasnila sad je frka Izgovor smisljam onako u zurbi I ujedno kakve boje je karmin u torbi Gradom picim a kisa lije kod mene sve pro starom a jesen samo sto nije………….. |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 15/9/2009, 8:04 pm | |
| I ne trujem Sebe prezirom, nit zelim Tebe da trujem prezirom, sto bih... kad imam tu moc da oprostim i zaboravim sve ruzno i da pamtim samo lepo... osim toga - puno si me toga naucio, razbistrio i posle svega mogu samo da osecam zahvalnost, cenim ja tebe, vratio si mi ono sto sam izgubila... vratio si mi osmeh na licu. Upravo u tom smeru meni idu misli... | |
|
| |
Sneki
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 18/9/2009, 4:12 pm | |
| Neko mi krade misli u poslednje vreme..sve vise i vise.. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 19/9/2009, 12:18 pm | |
| Moje misli teku samo u jednom pravcu i smeru...ljubavi prema tebi. | |
|
| |
Sneki
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 19/9/2009, 3:04 pm | |
| Ka jednoj divnoj osobi koja je na jednom svetom mestu. | |
|
| |
Sneki
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/11/2009, 11:03 am | |
| Neda mi mira nocasnji san... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 18/11/2009, 6:31 pm | |
| Zasto se nismo malo ranije sreli... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 8/1/2010, 5:40 pm | |
| Stalno sam se pitala dokle ljudska glupost ima granica,i uopste da li postoje granice a onda sam definitivno dosla do spoznaje da ljudska glupost je bezgranicna.Pogotovu kada nema ni pocetka ni kraja. | |
|
| |
LAMI
Broj poruka : 57 Godina : 62 Datum upisa : 23.08.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 28/3/2010, 11:23 pm | |
| ...teku.. ka meni i od mene ka nekoj panici...od vremena, ljudi itd.itd. | |
|
| |
HA-NORCI
Broj poruka : 35 Datum upisa : 26.04.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 27/4/2010, 1:54 pm | |
| | |
|
| |
hermina
Broj poruka : 55 Godina : 47 Location : negdje gdje ne pripadam Humor : sta je to? Datum upisa : 13.08.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 27/4/2010, 3:16 pm | |
| koliko puta sam se razocarala brzopleto procjenjujuci neciju pamet...al sta da se radi....samo sam covjek... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 8/5/2010, 8:35 pm | |
| Moje misli stalno teku...one nikada ne miruju.Trenutno sam negde u mislima sa nekom sto dalje odavde. | |
|
| |
cat09
Broj poruka : 271 Location : Bgd Humor : branim se osmehom... Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 16/6/2010, 2:55 pm | |
| Moje misli teku ka Svetoj Reči...odakle da počnem i kako da znam? Počela sam nešto i ne mogu da završim...reč ubija, a u meni živi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 26/8/2010, 6:02 pm | |
| |
|
| |
meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 2/9/2010, 6:06 pm | |
| nezno ga ususkam u svoje misli,da bih mogla da sanjam... ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
Poslednji izmenio meseceva rosa dana 3/9/2010, 10:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 3/9/2010, 6:36 pm | |
| Pred onaj tren sna,pitam se ponekada kada ce proci noc.I hoce li uoste dan doci po mene.Sta je u toj noci,koje je to neznano kretanje?I da li cu nekada iz necijih kostiju cuti ono sto se nikada nije zavrsilo.Zasto mi svaka noc ne da odgovor na to pitanje,zasto mi stalno lepi to suncano perje.Hocu istinu. | |
|
| |
CECILIJA
Broj poruka : 4280 Godina : 67 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 8/11/2010, 6:54 pm | |
| "Budi se sanjaru i zivi..." Stojim ispred svetlom obasjanih dveri. Klecim sklopljenih ruku. Niz obraze mi teku suze, krupne,slane i nekako teske, nikad da padnu. Svetitelj je ispred mene osmehom me hrabri. Placem i molim. Reci svoje ne cujem, dok mi se srce razapinje od tega koji je u njemu. Padam i ridam. Nestajem u blagoslovu Tvom. Budim se a u srcu je radost. Brisem mokre obraze. Zahvaljujem se Tvorcu za okrepljujuci san. Nova sam. Nema vise kosmarnih snova moj Svetitelj me izbavio. Moj Sveti J. Kronstatcki spasao me od kosmarnih noci. Uvece radujem se kad lezem... San je lep i okrepljujuci.
"Pred onaj trenutak sna" Teško san nailazi. Turobno neko vreme. Vlaga visi u vazduhu. Spustila sam knjigu, naočari me žuljaju, budna sam. Hoće li ta kiša? Mota mi se po glavi misao. Lavež ispod terase probija noćni mir. Pratim polako reči u knjizi i ništa ne razumem. Hvata me snenost. Bljesak kao munja uhvati predivan lik. Sprži me celu. To je nedoumica. To je Majka. To je Sveta Majka kaže mi galas. Snena smešim se. Nemoguće ...šapućem. Toplo mi u srcu i osećam da ovo nije obican san. Ruka mi sama leti u krsni znak. Molim se Prelepoj Majci da oprosti mi! Suze se kotrljaju niz lice. Srećna sam! Pitam se da li je java ili san. Kiša se spustila dobujući po limu na terasi. Trljam oči. Ustajem i molim se! Jutro je.
Poslednji izmenio CECILIJA dana 13/11/2010, 10:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Brida
Broj poruka : 75 Godina : 64 Location : daleko od sveta Datum upisa : 20.10.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/11/2010, 9:33 pm | |
| List je odlepršao Vetar preplašen za časak stao Priroda prestala da diše, Al’ i taj tren je nestao Čulo se brujanje K’o da razdiru potoci brda | |
|
| |
Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 24/11/2010, 10:45 pm | |
| Krotim misli da ne polude u magnovenju slepila opsesivne žudnje. Pesmu pišem, istinitu nenaštimovanu, haotičnu, bez pravila. Samo moju, tebi...
| |
|
| |
CECILIJA
Broj poruka : 4280 Godina : 67 Location : Srem Humor : Smej se i kad ti se plače, samo tako ćeš ulepšati i drugima dan. Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 10/1/2011, 5:47 pm | |
| Krotim misli da ne polude, izbezumljenog pogleda, bledih obraza i izgubljena. Borim se sa stvarnošću koja boli. San ne dolazi u moje umorno telo da ga okrepi. Zašto bi ? Ništa više nema smisla! Pustoš u duši, gubilište, raspadnute razrogačene oči, tama u njima, ona duboka koja para, snagom rečne bujice koja nosi sve. Misli zbrkane, kolena klecaju, sokovi života na minimumu a duša prazna. Krotim misli da ne polude... i naprave ponor bez povratka. | |
|
| |
vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/1/2011, 5:41 pm | |
| Борим се са лудилом у себи,са црним сценариом мог живота. Седим и покушавам да неку веселу мисао пронађем,али ми не полази за руком,све сам их погубио.Страх ме је да мислим али то је немогуће избећи.Како уништити сваку мисао,како побећи од сурове стварности.Устајем и излазим напоље и покушавам дивљачким урликом надвладам лудило,да га отерам,уништим криком од кога се леди крв у жилама,да се и сам уплашим и од страха помислим на нешто лепше,али лудило је јаче.Једино га празнина може отерати,а то захтева драстичне мере.Закуцавам се главом у зид и губим свест. Можда сам нашао решење,бар привремено.Ко то зна? | |
|
| |
Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/1/2011, 5:44 pm | |
| Vucko, strah je veci od zaborava ali i zaborav dolazi vremenom. Sve u svoje vreme. ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... 12/1/2011, 7:02 pm | |
| Moje misli teku sve u istom smeru,ljubav ,tuga ,bol, pa se pitam gde je sreca ,jos koliko juce verovala sam da pronadjoh svoj mir,a danas ,vise nisam sigurna... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pred onaj tren sna ja ... | |
| |
|
| |
| Pred onaj tren sna ja ... | |
|