LJUBAV, SMRT I SNOVI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LJUBAV, SMRT I SNOVI

Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto
Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta.
Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte.
Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo.
Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma !

Masada - kritika poezije

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Beskraj

Beskraj

Ženski
Broj poruka : 21506
Godina : 48
Humor : Uvek nasmejana
Datum upisa : 20.03.2009

Masada - kritika poezije Empty
PočaljiNaslov: Masada - kritika poezije   Masada - kritika poezije Icon_minitime24/9/2010, 9:53 pm

Колико тога треба покупити у нарамак,
колико треба понети собом,
колико тога одбацити, одбити ?
Знаћемо када поћемо,
онако, корак по корак,
ногу пред ногу, ти и ја.
Хајдемо, кренимо,
опростио сам се са собом,

Ja ko da sam na fejsu.Pesma je fenomenalna.Prosto da mogu radila bi celu njenu analizu,a ne delove.Da li uopste treba nesto kupiti u naramak...ne netreba ponecu sve sa sobom.Nista ne odbacujem sve nosim sa sobom...korak po korak.
Zaista divno.Mada iskreno znas me iskomentarisem samo ono sto me razoruza.A ovde me je upravo razoruzalo to sto je najteza stvar oprostiti samom sebi.Treba umeti...to treba znati.
Nazad na vrh Ići dole
Masada
Administrator
Masada

Muški
Broj poruka : 9712
Godina : 63
Humor : Jok
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Masada - kritika poezije   Masada - kritika poezije Icon_minitime24/9/2010, 10:45 pm

Па да отворимо коментаре и анализе ?

https://poezija.darkbb.com
Beskraj

Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Masada - kritika poezije   Masada - kritika poezije Icon_minitime25/9/2010, 1:41 pm

Masada ::
Па да отворимо коментаре и анализе ?

Mislim da nema potrebe,malo nas ovde pise...analizu volim da radim ali kritiku ne.Jer u sustini ne pricam za ovde nego uopsteno kritiku svi dozivljavaju jako lose.Prosto kao da im diras po sujeti.Ja je licno volim,jer kroz nju vidim kuda i gde gresim.Samo opet sve zavisi i ko me kritikuje.
Nazad na vrh Ići dole
Masada
Administrator
Masada

Muški
Broj poruka : 9712
Godina : 63
Humor : Jok
Datum upisa : 05.10.2007

PočaljiNaslov: Masada   Masada - kritika poezije Icon_minitime25/9/2010, 1:48 pm

Па оплети по ја Wink

https://poezija.darkbb.com
Beskraj

Beskraj

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Masada - kritika poezije   Masada - kritika poezije Icon_minitime27/9/2010, 6:53 pm

Ajde da oplet ja...kako i sam kazes.Mozda drugi imaju malo vise respekta prema tebi,a ja cu probati da rizikujem.Stil pisanja vec prepoznatljiv,ljubav...smrt i snovi.Teme koje su uglavnom nepresusna inspiracija svega sto pises.To ti prosto lezi.Ali prosto je lepo i volim da procitam kada malo odlutas sa tih tema i napises nesto sto nije tvog sablona.Jer u stvari tada covek vidi da moze da pise kako si i sam jednom rekao i o obicnom listu.Volim tvoju poeziju da citam jer znas prosto poetski i na razumljiv nacin svoje delo da priblizis citaocu.Ne samo razumevanje,kod tebe sam primetila da se mnogi i identifikuju u njoj-prosto pronalaze ili pronadju sebe.Sacu malo filozofije sto rece Andre Zid za grcku mitologiju da bi smo je razumeli treba da verujemo u nju to implicite vazi i za poeziju.Ako bi se slozio sa mnom.Jer po meni ako se stvaralac i primalac razilaze onda svako delo postaje prepreka.To kod tebe u mom gledistu nema.
Uh...ala sam se raspiasa.Bice toga jos.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Masada - kritika poezije   Masada - kritika poezije Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Masada - kritika poezije
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Vucko-kritika poezije
» Bixy - Kritika poezije
» Beskraj - kritika poezije
» midjika - kritika poezije
» PiPi - kritika poezije

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
LJUBAV, SMRT I SNOVI :: Naša autorska dela- piše se i čita u temama ispod naslovne :: Razgovor o autorskim delima članova-
Skoči na: