LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| kad zivot umre smrt nastavi da zivi | |
| | Autor | Poruka |
---|
gear
Broj poruka : 58 Location : novi sad Humor : Born to write Datum upisa : 20.05.2013
| Naslov: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 1:30 am | |
| kad umre ti neko drag tek onda vidis koliko ti je zivot prazan kad nestanu lica koja volis tvoje izgubi sjaj kad krenemo putem bez povratka uvek ce ostati neko iza nas neko ko ce nas se secati ako si vredeo za zivota ni smrt ti nece biti teska nikad ne zaboravite one koji odlaze pre nas zivot nije vecan samo su nasa dela vecna ono sto ostane iza nas je jedini trag da smo ikada postojali zar su slepi sami u tami zar je njima tama strasna ili je nama koji vidimo tama mnogo strasnija mi se samo pravimo da ne vidimo ono sto vidimo slepe pakao ne dotice njima je svetlost uvek pred ocima kad zivot umre smrt nastavi da zivi
Poslednji put izmenio gear dana 11/6/2013, 1:01 pm, izmenio ukupno 4 puta | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 12:55 pm | |
| I za poeziju postoji posebno mesto na forumu... Otvori temu...daj joj naziv koji želiš...i piši pesme... čekamo... Evo ti link i za poeziju : https://poezija.darkbb.com/f2-poezijaOtvori temu u Poeziji na NEW i piši... | |
| | | gear
Broj poruka : 58 Location : novi sad Humor : Born to write Datum upisa : 20.05.2013
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 10:25 pm | |
| tnx nov sam evo s kontao sam kako i gde treba da pisem puno poz iz ns | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 10:31 pm | |
| O.K Shvatamo da si nov ali molim te pogledaj ponekada pp i sta god da ne znas slobodno se obrati moderatorima da ti objasne.Nemoj prozu i poeziju da stavljas zajedno,imas za poeziju poseban kutak.Evo otvoricu ti i prebaciti.Pozdrav | |
| | | gear
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 10:54 pm | |
| ja bih da sve pisem na jednom mestu ako nije problem siroke su previse ove internet ravnice | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi 2/6/2013, 10:58 pm | |
| Svi pišemo pesme u POEZIJI ...a prozne radove u PROZI....
To je ovde pravilo...
Nikome do sada nije smetalo, pa ne bi trebalo ni tebi da smeta. | |
| | | gear
| Naslov: za to malo tela sto postelja provrti i ispljune dan 9/6/2013, 2:55 pm | |
| Koliko sam samo potrosio reci da ti nesto kazem a nista ti nisam rekao koliko sam se puta ponizio i gledao ono sto ne zelim da vidim jedna si od onih zena sto se potrose za jedan dan jedna od onih koja umire za to malo slave u muskim rukama za jednu noc promenices sebe iz princeze u bludnicu sa ulice hodaces kurvinim hodom da zavrtis mastu onih koji ne disu kad prodjes pored njih prevarices sve tako slatkoreciva slagaces jer mislis da smo svi mi isti ti verujes da nema ljubavi izvan kreveta varas se ako mislis da ljubav moze da se plati da se uzme tek tako i odbaci ljudsko bice dok trepnes sve se raspline i nestane ako u tebi nema nesto vredno zivota zasto nas zivot ubijas svojim propalim ti si kao i uvek na granici nemoguceg i moguceg postanes na trenutke tako umiljata i nezna da skoro uvek zaboravljam ko si i sta si porusis iza sebe mostove i zarobis nesrecnika i svakog onog koji ti poveruje u bajke u koje ni ti sama ne verujes onaj koji ljubav plati tesko plati usne koje mu das one nas lazu cim se otvore cim sa njih pokulja strast ti ljubis kao Boginja kao ni jedna pre tebe da me nikad nije ljubila puna si otrova i neceg ne dokucivog i tebe su ranili u proslosti i ubili ti veru mora da si patila zestoko kao i svi mi izlizani od vremena i od propalih veza romantike vise nema posadili su cvet koji ne mirise i prebrzo uvene kad ga nadju postidi se sebe i nas i uvene pre nego sto mu pridju ja nisam kao drugi zeno pokusaj da shvatis ja sam pored tebe naj gori vise ne znam pravi put do tebe i do nas idem zaobilaznicom da duze traje ova patnja da mi ne nestane iluzija da si moja samo jos malo nek potraje ova vestacka ljubav ponekad si kao lutka iz izloga obucena u svilu ponekad plastika ima vise duse od tebe ponekad i ta lutka iz izloga trepne ocima a ti ni ziva ni mrtva bauljas svetom uklet sam vise ne prezam da pocinim lose zarad sopstvenih zelja kad tad i na meni slomice se kola kad tad oseticu sto i ti sada bolece me znam ovo sto ti dajem sada dajem svakoj ruka mi vise nije topla ne nudim spas samo uzimam i ostavljam tvoja sam losija kopija kurvo samo sam beg od samoce oteraj me od sebe mi smo jedno drugom proklestvo pokusacu ponovo da ti udjem u glavu da pokidam niti pokusacu sve da te imam ponovo tako si dobra tako si dobra zeno za jednu noc moji te poljupci vezu za stub srama da te pljuju oni koji te nemaju sve dok ti ne razmazu sminku pokusacu da od tebe napravim sveticu jednu bludnicu nacinicu devicom bices ponovo cista pred Bogom i pred ljudima za mene si oduvek bila kraljica ona za koju mac i oganj disu vredna si svake prolivene krvi pred tvojim nogama klecali su oni ne zasiti i ja gresniji od djavola koji bi da mogu ubio svet da te imam ponovo za to malo tela sto postelja provrti i ispljune dan ja dacu sve sto imam cak i samu svetlost u ocima koja ce nestati ako djavo iz pakla donese plamen koji gori da se nikad ne ugasi plamen kojem ni jedna suza prolivena posle ne moze nista | |
| | | gear
| Naslov: andjeo koji me ubija 10/6/2013, 1:20 am | |
| bila je sama u toj sobi plakala je danima niko nije ni znao za nju da postoji da dise za mene da umire za mene a ja ja sam je trazio cuo sam kako me doziva znao sam da je tu negde skoro da sam je opipao da sam je nasao zadrzao za sebe strah me je kad konacno shvatim da sam nasao sebe da je ta devojka u sobi sve samo ne ljubav ona je zlo koje me obuzima ona me drzi dalje od tebe devojka bez imena moja masta koja trazi drugu ali nece tebe da izgubi ona je samo pozuda samo je strast koju mi nismo imali ti si stvarnost ne ostavljaj me zbog nje samo sam umoran bezim od nas ne znam sta me kida pao sam kraj nje pustam je da me zagrli mracnim prstima da me uzme u tami da ljubav nikad ne osetim da ni ti sutra ne pozelis da znas da znas za mene da sam tu u toj prokletoj sobi gde duhovi zive da bi uzeli iz mene i to malo tebe sruseni spomenik iz pakla jos ima andjela na ramenu to si ti andjeo koji me ubija andjeo koji me uzima andjeo koji me sahranio | |
| | | gear
| Naslov: cak i to malo na uglu usne moze da bude veliko za nas 10/6/2013, 1:23 am | |
| Kisa nad starim novinama razliva mastilo i necije reci hodam polako dok niz vrat lije studenica nebeska puna zivota budi iz mrtvila grmljavina u daljini plasi me zvuk koji cujem svetlost koja prelama i pusta krake kao neka hobotnica koja hoce plen gasi u oku ostatke noci pognute glave koracam sto dalje dok gledam papir kako se topi sve sam procitao a nista nisam nisam shvatio zasto je moralo ovako da kao stranci disemo nas dvoje razlivene reci u vodi se dave ne zelim ovako da pocnem dan sivilo nagomilano u oblake nigde nikog na putu za osmeh opomena za one napolju da je vreme da se vrate kuci slucajni prolaznik kao avet sputan mamurlukom ne vidi nista prolazi kroz mene kao da sam duh okrecem se a magla progutala sve u grlu gorki ukus onaj kad glad vri kad osecas malaksalost i postajes lak plen za one poput tebe koja dotuces sve kad posrces zedan a voda oko tebe brzo propadas ako je lek otrov samo da te izbrisem da glava bude cista da razum ne izgubim kad izgubljen jesam ispred tvojih vrata krvozdena zver pas koji cuva ognjiste da se ne ugasi rezi jer zna da ne zelis da budem tu da cvilim i molim za to malo sto mi das tu sam samo da te podsetim da jos malo razmislis o nama nemoj da vreme zaustavi hod da me pustis a u srcu zadrzis operi od blata obraze barem ovaj put ne slazi cak i to malo na uglu usne moze da bude veliko za nas | |
| | | gear
| Naslov: kako da probudim ljubav u nama a da ne probudim djavola 10/6/2013, 1:54 am | |
| nagriza me polako ova monotonija , ovo ruglo dana i noc bez kraja ..sve sto mi voda donese su samo prazne skoljke ...nemam utehu ni mir bez nje a ona to ne vidi,i ova reka kao da je prestala da tece i ovo drvo pored mene se skamenilo i zacutalo...a ona to ne primecuje. jer zauzeta je samnom....vecito kopa po mojim mislima, trazi nesto kao da zeli da sazna i da vidi svet u mojoj glavi...a taj svet, je zatvoren za poglede ...zatvoren za uljeze...taj svet je samo moj i ne dam ga nikome....napolju vreme je jedina promena, bauljam putem od blata...trazim izlaz iz ove more koja se pretvorila u glib iz kojeg mi je sve teze da izadjem sam..ona mi ne pomaze ni malo... ponovo je zaspala sama....budan cekam dan da me sahrani, da mi zatvori oci....san mi uvek dodje onda kad zivot krene ulicom....zamenio sam dan za noc...zamenio sam srecu sa nesrecom...ponirem u prazninu smrznute ljubavi,previse je otupela strast u nama a tu je... ispred nas ,kad god ispruzimo ruke osetim je kako pulsira kao moje vene prepune krvi...ali ,neki djavo je u nama.... nesto mracno i kolebljivo....kuda krenuti kad misli odlutaju.... kuda sada kad je zaspala....kako da probudim ljubav u nama a da ne probudim djavola | |
| | | gear
| Naslov: ako izgubis sebe ne treba ti niko 13/6/2013, 8:40 pm | |
| rodjen za tebe sad kraj nje htela si da pomutis da osujetis ono sto je na dlanu zapisano nije sve samo za tebe nisi ti centar sveta ti si neko ko se igra sa sudbinama onih koji te vole sada je kasno da se menjam da ti pruzim kao nekad volim te jos uvek ali ljubav ponekad nema veze sa nama samo imamo lazan osecaj da je to onaj pravi kada dusa nabuja u nadi da je zivot vise od maste da ga zivimo zajedno a ustvari sve je razdvojeno na kraju price zatvori se knjiga ostanu samo korice jedan naslov sad tako stran bacis kofer u stranu opsujes sebi u bradu nakupi se sve ako nemas nista ako razocarenje krene po zlu ako ne znas da pustis kad krene da se rusi sve ako te povuce ponos izgubices jos vise ako izgubis sebe niko ti ne treba | |
| | | gear
| Naslov: da bude moja luka 18/6/2013, 12:30 am | |
| voz nije ni krenuo sa stanice a vec sam znao da ne odlazi ide samo da pokupi stvari da snove podeli samnom sreca je imati nju kraj sebe sa njom krenuti dalje sve sto sam u masti slikao na njeno platno sam preneo samo iza njenog prozora ne vidim ptice selice ide da se vrati da u moju kucu donese toplinu da kraj vecnog ognjista sedimo i stvaramo da kad vreme dodje da kosa posedi pomilujem drago lice ljubav ce i tada blistati i imati isti oblik srca samo zelim miran san da uz miris kafe krene dan znam da sam dobro odabrao da nisam pogresio kad sam njoj dao kljuc od mog srca od moje duse od moje kuce koja dugo nije imala dim voz nije ni krenuo a ja sam vec cekao da ponesem kofere u nas dom da uplovi da bude moja luka a ja njeno sidro | |
| | | gear
| Naslov: kreni tiho da mislim da se dalje budim sa tobom 25/6/2013, 3:15 pm | |
| izmedju neba i zemlje postoji jedan svet drugaciji od naseg tamo su mi misli daleko od kuce ali ja nisam od onih koji dizu ruku na sebe ja imam srce od kamena dusu ne otvorenu sto me vise lomis vise me ima na gomili sto me vise delis vise sam njen cekam cudo da se dogodi da iz stene potece voda da iz oka krene nada ali ne vredi kad nemam snage rusim se sa losim kartama dizem se kao ptica sa olovom u grudima ubijena zivi jer ne zeli da prizna da je kraj tako i mi sve manje imamo sve vise se delimo ono sto je moje sada je tvoje ostavi mi samo jedno ostavi mi malo da ti ne bude mnogo i kad krenes kreni lagano da ne cujem da mislim da si tu kreni tiho da mislim da se dalje budim sa tobom | |
| | | gear
| Naslov: noc ostavi za nas da se u tami pokrijemo sami 25/6/2013, 4:02 pm | |
| Bila si samo obican putnik
praznog voza u zoru
samo zena u telu koje stari
i dok drugi jos spavaju
ti si budna i sanjas
grlis jutro promrzlim prstima
dok na grudi privijas moju sliku
umesto decjeg glasa
umesto suze imas kamen
umesto duse imas tamu
znas da necu doci
da te niko nece cekati
da si sama
kao sto si oduvek
i bila
ali nada u nama
ne prestaje da se nada
treba ziveti sa onim u sebi
kad dodje vreme po nas
nemoj se predati zaboravu
pamti umesto mene
one drage trenutke
koji su vecnost za nas
prvi koji poklekne
ne mora da padne prvi
naj teze je ustati
kad si u blatu
a svi mi
smo barem jednom
bili tamo
treba voleti
i kada ljubavi nema
svako u nama nosi bol
neku muku ne izlecivu
svako ima razlog
da se bori pa i ti
ponekad i neka laz
probudi osmehe
ali covek je sam za sebe
pretesko breme
tesko je ici istim korakom
ako trag ne vidis
kad znas da je gotovo
da je prekasno
inat tera svoje
ako zudis za necim
sto je za tebe ne vidiljivo
ne opipljivo
a na dohvat srca
i dalje ne verujes istini
urezano je nozem
moje ime na tvojoj ruci
da oziljak ima ime
tvoje ime bi nosio
bili smo samo iskra
ona kad upalis cigaru
onaj zar koji nastane
kad prislonis usne
kad ljubis i prestanes
jer ne znas razlog
jer je bilo pogresno
samo smo se nasli
na istom putu
sa istom sudbinom
sada su nam zivoti vraceni
ali pecat ostaje
pa ipak prija i ta zelja
u nama
da se sretnemo ponovo
da se ponovi greh
koji je sve samo
ne greh
makar na trenutak
da zaboravimo stvarnost
ali stvarnost je igra sudbine
volece te neko drugi
volece te i kad mene
ne bude bilo
imaj vere u bolje
u lepse
samo istraj jer sta drugo
zar jos nesto
moze da ti pokvari dan
noc
ostavi za nas
da se u tami pokrijemo sami
a sami
nikad necemo biti
samo to necemo biti
ti i ja | |
| | | gear
| Naslov: da zivi u nama za nas 27/6/2013, 2:44 am | |
| pisem za one poput tebe koji traze a nikad ne nadju jer ne znaju sta i gde da traze pisem za one koji veruju a ne veruju za one koji mogu a ne mogu da sakriju svoje tajne pa ih dele samnom a ja cutim duboko zakopan da ne odam poslednju tajnu tajnu zivota mozes da zivis vecno mozes sve ali jedno ne mozes da umres sama treba ti neko neko za kraj da znas da si umela da zavedes da sacuvas od drugih da dotaknes oblak i tu jednu zvezdu koju niko ne vidi osim nas pisem zbog zaborava da ne zaboravim da odem a da nisi sve cula sto sam imao da ti kazem toliko sam te ljubio da sam previse cutao plasim se da odem plasim se da ne znas sve koliko sam te samo voleo koliko te volim to moze samo onaj koji ljubav nikad nije imao da razume kad mu se dogodi onaj koji iza sebe ima slomljena srca to moze da bude znak za nas | |
| | | gear
| Naslov: znam da se ljubi prokleto dobro 29/6/2013, 1:51 pm | |
| Usla je u moj zivot kao senka , a sada sam ja njoj to isto..pratim je dok prica..svetluca mi pred ocima..kradem od nje po koju noc a dan ...docekam sam...imam je na trenutke.a nemam je vecnost....tu je pa ode , nesto sapne i nestane...a ja joj se i dalje nadam a nada je kurva...a ja izgleda volim kurvu...ceo zivot se kurvam sa svojom sudbinom.. i verujem da ako nada postoji zivot postaje moja crkva.....sa njom se osecam drugacije..gubim se u njenim ocima.. a u njenim ocima suze..ali te suze me ne doticu, ne place zbog mene.. znam da je vratila film na neke dane..kad je imala nesto...sa nekim..kad je zamislila zivot koji svako od nas zeli a na kraju mu se on srusi pred noge kao pesak ispod cipele...i zavuce joj se u kosulju da je grebe dok se ne opere sa necijim rukama...plakala je a nije suzu pustila..samo se za momenat prepustila osecanjima..tada sam video u njoj zenu koja nije zaboravila da je samo zena...koja prste skrsi u tisini sobe koja prozor nema...a ja...umesto da je zadrzim kao da je pustam da ode...da me ostavi kao i druge...koje su me lagale..da je ljubav prisutna..ne zelim bol u njenoj dusi..ne zelim da me pamti po zlu..ali to me i sputava da joj kazem...da prevalim reci preko usne, ono sto i ona zeli... da cuje kao i ja...ali ja to ne mogu..jer me sa tim usnama ljubi..mozda sam joj ja samo drag i drugaciji ..neko nov ,sa novom pricom..neko sa strane...tek da se nadjem kao uteha u teskim vremenima..isti smo ja i ona...polako otkrivamo ono sto inace ,nebi rekli svakome...kao da zelimo da nas ljubomora zblizi...da li cemo otici dalje ili cemo jos malo ....tapkati u mestu..ja to ne znam..ali znam...da se ljubi prokleto dobro | |
| | | gear
| Naslov: otkucaj srca 29/6/2013, 1:52 pm | |
| otkucaj srca u grudima znak da ziv umirem sa snom tvoja kosa u potkrovlju na mom ramenu rasuta kao zivot kog ne zivim koji mi ne treba sad kad si sisla niz stepenice dole gde su svi isti kao ti sami sebi dovoljni vec dugo trazim mir nesto da rasteretim ove misli neku da me povede u raj okucaji srca u grudima sve tisi kao slutnja znak da mrtav hodam ulicom tek pokosena trava ima miris nase postelje nikako da ne stane taj osecaj kad volis i izgubis kad ispadne iz ruku a imas je mislis da imas je a vise nikad nemas je dole na uglu cekacu jos malo ako se predomislis ako pozelis san i toplu rec ako pozelis usne koje nikog ne ljube koje samo tebe zele koje ispucaju kad nemaju zasta da se bude | |
| | | gear
| Naslov: nista se menja osim nas 29/6/2013, 2:20 pm | |
| napusten grad za ljude,ulice mrtve koracaju umesto mene.daleko mi je sve pa spustam ruke kraj sebe..umoran sedam na klupu..skripi drvo pod tezinom moje duse..gledam u dunav ni on se ne pomera sve je mrtvo sve je prokleto..ljudi prolaze bez pogleda..mladi par se ljubi na drugoj klupi i ne zna..da ce ljubav nestati jednog dana i da ce i njih zameniti neko na istom mestu..mladic je zagrlio i preko nje pogledao u mene starog.. kao da zeli da mi kaze..tvoje je proslo na mene je red..ali ja sam mlad, srce mi jos kuca ali vise nemam vremena da promenim zivot..pustio sam godine niz vodu previse sam trazio odgovor za ljubav koju sam imao...sada sam sam sebi suvisan i potrosen cekic koji je previse dugo udarao u nakovanj..cekam da me vreme izbrise i da moje ime nestane..a ona..tu je..negde..ista joj je koza iste su joj bore bas kao i ove na meni...jos uvek trazi ono sto nikada vise nece naci jer nije umela da se poigra sa emocijama nije umela da kaze ono sto misli..uvek je slutila i trazila nevolju i sada je nasla nju u nesreci.. koja je ubila i mene i nju..kako je sve tako zamrseno i komlikovano a izgledalo mi je tako jednostavno voleti..bas kao sto se deca igraju na ulici ,tako sam se i ja igrao sa njom ..ali ljubav je cudna stvar..uvek se izmigolji ispod ruke..nekako nestane cim bacis sumlju u njeno krilo..gledam u grad koji prolazi kraj mene kao da sam ja kuca a on covek..nebo je uvek isto.nista se menja osim nas...koji smo ljubav izbrisali i zauvek zatvorili u svet koji smo stvorili dok smo mastali da ce nam ljubav biti kraj | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kad zivot umre smrt nastavi da zivi | |
| |
| | | | kad zivot umre smrt nastavi da zivi | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|