| Nema te | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
ladykatarina
Broj poruka : 287 Godina : 69 Location : put ka zvezdama Humor : uvek raspolozena i nasmejana Datum upisa : 24.05.2010
| Naslov: Nema te 8/6/2010, 9:25 pm | |
| Moje danas bilo je juce kad su recu postale muzika, a snovi novi dan.
A ceznja koja se u meni budi u tebi trazi daleki izgubljeni san
28.07.1975. Novi Sad
| |
|
| |
ladykatarina
Broj poruka : 287 Godina : 69 Location : put ka zvezdama Humor : uvek raspolozena i nasmejana Datum upisa : 24.05.2010
| Naslov: nostalgija 8/6/2010, 10:50 pm | |
| zastalo jedno ruzicasto vreme na mojim jagodicama, preduboki tragovi tvojih ostarelih snova
na mojim grudima zasjali poljupci ugasenih verovanja
i samo prljavi trag tvojih koraka u meni govori da zivim.
20.07.1975. Novi Sad | |
|
| |
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nema te 8/6/2010, 10:54 pm | |
| Jako lepo,dopada mi se kako u tim starim snovima jos uvek ima tragova,i kako pored ugasenog verovanja jos uvek sijaju poljupci.Zaista prelepo. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 8/6/2010, 11:11 pm | |
| Hvala, davno sam to napisala. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 8/6/2010, 11:18 pm | |
| Najlepse zahvaljujem na lepim recima, davno je to napisano, ali nostalgija je tu; nova sam na Forumu, jedva skupih hrabrosti da napisem nesto, mislim zbog tehnike, gde sta pritisnuti, a sve lepo pise.
Meni se veoma dopada sve sto postavis, uzivam, u ovom mirnom kutku, sve najbolje i jos jednom hvala. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 15/6/2010, 11:52 pm | |
| Ne dotici me... zaljubice se moj nemir u spokojstvo tvojih zenica i bespovratno odlutati za njima
I posle...u koji nemir posle da se vratim...? | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: APPASSIONATA 16/6/2010, 12:08 am | |
| ti nisi bio samo osmeh na mom licu dao si mi prolece sa hiljadu cveca a sada te trazim u dubokoj vodi maste
Novi Knezevac, 1975 | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 26/6/2010, 9:22 pm | |
| Pisala bih danas o jednom bezvrednom letu, koji mi je zivot znacio, ali nebih Bogu da kradem dane ne bih da prebrojavam vise sate i besane noci sto prodju i sve one zvezde, koje sam brojala i koje mi dnevnik napunise, jastuk potopljen suzama...
danas sam zena
kazu neki da jesam, ali kako da obuzdam onu veselu devojcicu u sebi, koja sanja, koja jos uvek veruje zvezdama i kisi koja kvasi njen jastuk, koja jos uvek broji zvezde, skuplja neobicno kamenje i misli kako je lepota vecna kao muzika...koja dusu umiva. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 26/6/2010, 9:51 pm | |
| San u snu
Nocas sam te sanjala u snu. Da, bas tako, sanjala da te sanjam. Kao andjeo Gabriel, ali ne, to si bio ti
neobuzdan od zelje i skrivenog zanosa...
priljubih se uz tvoje telo stidljivo osetih svezinu neocekivanu i neopisivu
prijatan i potpuno nepoznat miris tvog tela uvuce se u moju kozu uz lagan, kratak poljubac tek ceznju svoju da ugasis srce moje da razgalis, ceznju mi probudis
Trgnem se iz sna sa osmehom naslikanim kistom tvog poljupca, jer sunca nema, kisica rominja...
Oblak iznad moje cvetne baste, pustila suzu radosnicu pa se i ruze rascvetale... | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 29/6/2010, 7:13 pm | |
| BISERI
Kazu mi, da sam ceo dan plakala. Ja? Ne, ja nikada ne placem. Nisam ni danas.
Ako i jesam, suze su potekle iz nabujalog potoka moje duse...
Ja zaista nikada ne placem.
Kazu mi, da sam danas i luckasta, jer mazim cvece, dok im lice mijem i pevam sa pticama, a samo sam srecna...
Kazu mi, da od svih nakita biseri mi najlepse stoje... Ja znam za bisere iz nabujalog potoka moje duse... One se skrivaju u mojim dubokim crnim ocima.
Biseri... neko ih nosi oko vrata, na grudima, ja ih cuvam za tebe u svojim ocima.
Veceras, veceras cu obuci najlepsu haljinu i bisere cu staviti, a ti, ti ces se u mojim ocima ogledati i na zvezde zaboraviti. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 8/7/2010, 1:45 am | |
| Prica 1001 noci
Ja nocas ne spavam ovu noc i ne sanjam
Ljubav vlada mojim svetom zamahnu mislima kao leptir krilima u zelji za letom.
Znam, da leptir moj ne moze biti...
On srecu deli samo sa poljskim cvecem kad im na latice sleti saptajuci nezne reci, a zedj svoju jutarnjom rosom gasi.
Srecan je i kad zamahne krilima sa pticama leti prostranstvima
To je njegov svet celi i srecu samo deli.
Tek kada se umori sleti na rame moje kao da hlada i utehu trazi, i niko nezna, da sapat njegov slatku tajnu skriva kao vino me opija i sa mojih usana pehar ceznje i srece ispija. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 15/7/2010, 11:37 pm | |
| Prica 1001 noci II
Kao leptir, sletio si mi na rame, ispio pehar ceznje, srece i ljubavi...
a sad podji, idi
znam da te cekaju daljine neobuzdane, znam da najvise volis da letis, kao ja
zato idi, i ne zovi me vise,
ne zovi me ...vise, jer nas daljina ceka, daljina beskrajna mesto naseg ljubavnog sastanka.
I nemoj mi pisati, jer rec tvoju svaku znam,
samo miris tvoj mi posalji da te osetim da miris tvoj zauvek ostane u meni, kao ceznja moja u tebi... i tvoja u meni.
12.jul 2010. 17:00 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 15/7/2010, 11:50 pm | |
| Ljubavna pesma
Ljubim te! I volim te! Priznajem, ne mogu bez tebe.
Mene se ne plasi i ne ostavljaj me.
Nije mi zelja da te zarobim vec da te cuvam kao neobicno kamenje to volim.
A mozda kamenje i podelim vama koji me volite i znate da ljubite.
A sutra kad poletim u beskraj za leptirom za kojim toliko zudim
znacu da sam ostavila nesto sto volim nesto najlepse, moje kamenje dragoceno
iz srca iscupano, toliko vas volim.
Moja je sreca tu, ne brinite i bicu sa vama dok cuvate kamenje koje govori svaka ima svoju pricu carobnu, setnu i srecnu.
Imam i ruzu kamenu ali nju vam necu dati nosim je njemu jer ta ruza kamena krije bajku iz 1001 noci i bez nje ne mogu poci.
14.jul 2010. 12:16 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/7/2010, 12:07 am | |
| VASKRS
Ljubav
najlepsa rec koja postoji
sto ljude spaja ovde blizu...i tamo daleko
dok srce trazi svoje dok dusa mirno spi...srce kuca
A kada se skazaljke poklope i otkucavaju ponoc, najvise sto mogu
...nema zvona koja ce nadjacati pesmu ovu
jer to je zvuk Bogom dan
poziva na bal
to su ti casovi mirni, spokojni koji mozda u nekima bude strast
da se staklena cipelica nadje a jutro im donese pepeljugu pravu sto bajke pricaju, kao istinu pravu.
15.jul 2010. 12:05 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 17/7/2010, 11:31 pm | |
| Trenutak istine
I prolecno jutro mirise na tebe...
Osmeh na usnama od slatkog sna govori da te jos uvek volim da ces jos dugo ostati jer te jutarnjim suncem budim
Ta ljubav nasa nije slucajna
odavno je zapisana u zvezdama i u knjizi beskraja...
Probudim se iz divnog sna, a toliko bih ostala jos u pogledu tvom
u pogledu... u ocima tvojim pa se i dubine ne bojim.
15.jul 2010.god. 8:25 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/7/2010, 10:38 am | |
| Nisam ti se nadala, a ti si dosao naglo si promenio moj zivot.
Zamisljeni zidovi su nestali prekri ih cudna topla magla kao posle provale oblaka u vrelom danu.
Pogledam oko sebe svuda vidim tebe.
Dodjes mi i u snove, a nekad me i tvoji andjeli odnesu.
A ona tajna i slatka ceznja u tebi mozda te i donese blize meni u smiraj dana ili jedne noci dok zvezde sanjaju kako ce sa nama poci. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 22/7/2010, 4:17 am | |
| Topla letnja noc
Ove tople letnje noci misli svoje u reci tocim.
U njima se osmehujem i tebe ocekujem, pa vise i ne strahujem.
Zbog tebe se i moj cvrcak preselio, ne daleko, da bi me veselio.
Samo ponekad cujem mu divan glas, tek da se javi da mi kaze misli on na nas.
A ja ga zaboravila zbog tebe zbog tvoje pesme misli mi lete...
a vec se i fenjeri na nebu gase, ptice se raduju novom danu
jednom novom danu od mnogih u beskraju... | |
|
| |
midjika
Broj poruka : 1169 Godina : 49 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
| Naslov: Re: Nema te 22/7/2010, 4:31 am | |
| | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:09 am | |
| Trenutak istine
I prolecno jutro mirise na tebe...
Osmeh na usnama od slatkog sna govori da te jos uvek volim da ces jos dugo ostati jer te jutarnjim suncem budim.
Ta ljubav nasa nije slucajna
odavno je zapisana u zvezdama i u knjizi beskraja...
Probudim se iz divnog sna, a toliko bih ostala jos u pogledu tvom
u pogledu... u ocima tvojim pa se i dubine ne bojim.
15.jul 2010. 8:25 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:21 am | |
| Pesma prijatelju
Verujem svakoj pesmi sto ih meni pises, jer znam, da zbog mene dises...
...pusti leptira, neka leti od cveta do cveta...sudbina njegova je sveta! Jer srecu deli...
Hajde, zaplesi zaplesi sa mnom onaj ples tiskih cvetova ples, tek u jednome danu ples ljubavi i vecnosti svadbeni ples jednog dana zivota... za koji vredi i umreti...
25.jul 2010. 1:30 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:26 am | |
| Najlepse zelje
Kada pero slatke reci pise, a san mirise i dise... opijena mirisom lipe
tu, na kraju grada ...gde severac duva saljem mamurne snove svoje da vas opije
a u razmaknutim granama sto ih vetar tuce saljem vam i sunce
kao ukras lepote dana da kad vece dodje donese vam najlepse snove...
28.jul 2010. 12:18 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:36 am | |
| Dvorac iz bajke
Pred vratima ti stojim, stepenista tvoja gazim posutim laticama crvenih ruza i kapima krvi tvoje
i ne znam da li je mesto moje tu, u dvorcu tvom sto ga sagradi od snova lavirinta uspomena od kamena mojih sto ih skupljam
a skoljke moje sto sume ime tvoje
mesto moje kraj mora je
u dubinama gde se moji misli roje zamak tvoj, cuvaj za bogove tvoje
a ja cu tek zvezdu padajucu sacuvati kao snove moje i tvoje.
29.jul 2010. 2:08 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:45 am | |
| Tebi
Zeljno cekam ruke tvoje bele i nezne,
prste tvoje, mislima mojim izvajane sto slikati znaju na belom platnu duse moje kistom najlepse slike saraju, pa od lepote slatku bol stvaraju.
Dok vrtovi mirise sanjaju dok nemirni oblaci nase zvezde miluju
dok oci tvoje nose dubinu mojih mora
dok vetrovi samo o tebi sapucu donoseci latice opojnih ruza
ugledah tvoj lik kao iz snova.
Za ove slatke grehe rime nisam kriva jer znam, da sam ziva.
29.jul 2010. 10:30 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 1:52 am | |
| Pero
Vetrovi duvaju jer i oni pevaju cudnim li glasom... mnogi ih razumeju.
Pevaju svoju pesmu srece kad latice ruza donesu,
nekada i svoj bes iskale zbog nevernika, gresnih dusa sto ih svoje ne pokaju.
Najlepsi su vetrovi koji tebe nose koji mi dusu od suza ispiraju.
Vetrovi i pera nose... pera istine i sudbine...
Dok sedis na klupi dok se misli tvoje roje, tek pomislis...otkud ovo pero, sto mi ga vetar blagi donese...
jel' to moje?
30.jul 2010. 6:27 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 2:03 am | |
| LJUBAV
Ljubav...
Sta je ljubav dal' je sreca, pozuda il' patnja? Onaj slatki bol sto dusu ti zaliva, kao jutarnja rosa bastensko cvece...
znas ono, sto ti snagu oduzima i vine te u visine neslucene
kad ugledas livadu i sareno poljsko cvece, leptira sto leti do beskraja kao misli tvoje...
kad ugledas kamenje koje s tobom dise
kada te vetrovi sibaju pa bi da vrisnes i kada te miluju...
kada ti pero na dlan sleti lahorom obhrvan i pise ti bajke 1001 noci...
vetroi koji nose pesmu cigana zaboravljenih kafana i miris ugasene cigarete od snova bez sna
kada ti prijatelji ulepsaju beznadezan dan,
kad ugledas voljeno bice pa ti se ne dise, kad srce brze kuca od sve te bozanske lepote, kada ti telo drsce i suza zaledi na sred leta i potekne od radosti...to je LJUBAV, sveta.
30.jul 2010. 6:27 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 3/8/2010, 3:45 am | |
| SUZE KRISTALA
Tisina... miris jorgovana i tople suze
Noc... iskra secanja
Negde duboko u meni skrivene ceznje placu misliti gde je on sada gubiti se u nocnim satima misleci tako o nekim stvarima o zivotu koji treba upoznati da bi se znalo ziveti.
I pitam se da li je to samoca?
On ne moze znati da ja ovog trenutka ispijam kapljice ljubavi i nazdravljam zivotu!
Odjednom zacuh gorak plac... to je noc pred svitanje.
13.jun 2010. 3:20 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/8/2010, 5:49 pm | |
| Ne znas ti
On je i dalje voli neka je voli ja cu moje srce iscupati dusu moju Bogu dati a srecu cu drugom podariti
neka je voli neka pati, ona njemu ljubav ne moze dati jer ona ne sanja u bojama duge ona ne zna za dubine tuge ona ne zna ni za zvezde niti cuje sapat vetrova ona ne zna boju tvojih ociju dok u sunce gledas ne zna da ne spavas da u snove moje verujes... da u njima putujes
ne znas ni ti koga ces voleti kad sklopis oci...mene ces videti
tad ce tvoja snovidjenja dobiti boje duge bacices tugu pod noge utonuces u zeleno jezero zelja a sunce ce zaigrati na talasima plavog mora...
Tad ces znati da se ziveti mora, a odmaraces se na obali snova.
03.august 2010. 1:33 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/8/2010, 6:01 pm | |
| Fijaker stari
Bio jednom u Somboru fijaker stari sto si ga voleo i pesmu tu, a ja tebe.
Dok si mi kosu mrsio na vetru, u kolibi kraj Dunava, na Kraju sveta u camcu smo pevali o sreci nekoj koju si potopio tamo u mrtvoj reci...
I dok su kise lile u potoku tom i moje oci se utopile, pogled moj dugo nisam dala nikome samo sam se svojom zvala.
Danas, kad liju kise setih se tebe i nema sete, a ni tebe... napustila me i ona, kao nekada ljubav tvoja. Ostali su mirisi secanja.
Ti bi opet da me volis i pevas mi pesmu starog fijakera, ne cujem je vise jer u meni pesma druga dise.
03.august 2010. 3:10 pm
| |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/8/2010, 6:10 pm | |
| Kad olovka pise...
Sve sam suze isplakala...
zbog tebe ne mogu da placem vise jer u mojim ocima je sada pesma tvoja koja je iskrenija od tebe, nju ja volim, a i tebe.
I sve volim o cemu pisem, dok tvojom dusom disem, pa i u mislima plesem...
Tvoja je pesma muzika
muzika koja me opija, kao bajka uspava budi me dok telo podrhtava...
Moja je pesma sto zivot uranja u prostranstva pozude, ljubavi slucene, pesma tvoje utehe...
Tebe samo molim, da sanjas svoje snove, jer te volim do jutra sto svojim zvonkim glasom prozbori reci koje besane noci ispisuju, zvezde ih sapucu...
Ja ih samo mogu cuti i danju i nocu...
Mi od srece jos uvek budni ...i noc je kratka, a ljubav slatka, slatka...
09.august 2010. 7:40 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/8/2010, 6:16 pm | |
| Ljubav i snovi
U ljubavi pravoj, znaj nista nije stvarno, kao nesto bajno, slatko, tajno i beskrajno...
Tajnu ti odati moram, zbog ljubavi stvarne... vise veruj u snove bajne sto ti san odnose
a ljubavi stvarne slatku bol donose... i sve snove pokose...
12.august 2010. 1:45 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 18/8/2010, 6:30 pm | |
| Tvoje oci
U ocima tvojim jos uvek je sjaj
onaj koji volim sa hiljadu zvezda, sa tugom i srecom sto sijati zna sa patnjom, koja me baca u more sna...
I ne znam zasto me cudna tuga u cosak zelja sklupcala.
Noc je, postelja me ceka, da u njoj zaspim...
U uzdrhtaloj noci jutro je zaplakalo.
Moja tuga se u talasima reke sa uzdahom srece utopila.
16.august 2010. 2:21 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/9/2010, 10:16 pm | |
| Nesto, sto ti uvek govorim
nikada nikada nisam htela spavati sa tobom
jer te volim kada spavam, sanjam te i samo na kratko sam sa tobom umorni tvoji snovi meni dodju dok me volis
i znam, da upijas svaku kap kise koje po telu mom padaju kao jesenje i proljetne...sanjaju
zelim biti budna sa tobom da te volim kao svece plam u tvojim ocima da se ogledam.
29. august 2010. 1:07 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/9/2010, 10:22 pm | |
| NE PITAJ...
Ne pitaj me, otkud ona kap svetlosti koju nosim sa sobom... Nebeskim silama spojeni neugazenim putevima najludjih zelja varamo san...
dok ti kosulju raskopcava pozuda moja strah me od lepote ceznje u tebi i ne znam da li postojim na pucini beskraja poljubaca tvojih... sto paucinu srece pletu dusu da odenu...
I zato ne pitaj otkud ona kap svetlosti sto umorne ceznje umiva u tebi u meni...
05.septembar 2010. 1:30 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 29/9/2010, 10:22 pm | |
| Moje sjajne zvezde
Pomislim, kako u meni nema dovoljno ljubavi, gorcine da ispisujem redove rime o nekim danima koji prolaze, dolaze kojima se divim jer mi radost odnose, tugom pokose...
O, ne znate vi kako sam srecna u svakom jutru u kojem mi ptice pevaju, meni se raduju... u tom danu volim u trenu kad vam osmeh nudim i ludim jer volim...
U nocima najlepsim vi ste nada jedina, dok vas brojim dusa mi treperi u sjaju Bogu se pomolim...
20.septembar 2010. 24:00 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 6/11/2010, 10:03 am | |
| Pesma moja tebi
S postovanjem, Dragu Cingel Pesma na pesmu Minuse casi
Ja sam tvoj san i java radost i suza muzika duse note ispisujes mastilom zelja ...gubis se u akordima nadanja simfonije ljubavi...
Eh, kada bih mogla da te zarobim dusi mojoj sluga da budes, a rob robu ne moze biti, jer te odavno sluzim srcem svim zvezdama te ljubim mesecevim sjajem budim boli da ti ublazim... Bogu se pomolim!
napisano 07.oktobra 2010. 11:59 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 6/11/2010, 10:12 am | |
| Nebeska kocija
S ljubavlju, Dragu Cingel
U kuli od karata nazdravljam zivotu i ludostima beskrajnih nadanja pijana spotaknuta ...na putu savrsenstva bol me kida
zrno peska na dlanu svetluca dok zadnja kap znoja nestane, pescani sat okrecem, vreme da ukradem, a nestajem...
na mlecnom putu zvezda kocija me ceka i dok se dize zvezdana prasina zasvetlice ona stihove pesnika, nove bajke dobrih vila...
S postovanjem zahvaljujem se plemenitom prijatelju, divnom coveku i umetniku.
napisano 07.oktobra 2010. 11:59 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 6/11/2010, 10:17 am | |
| Ajde, idi!
Ajde, idi i nemoj da mi dodjes bosonoga snove da mi gazis, da prodjes i dodjes, kao prolecna kisa sto na tren sunce zaklanja a posle... posle da mi sijas u duginim bojama....
moje su boje na platnu
ubojite mirisne krvave pijane opojne nezne
boje prosute...
napisano 10.oktobar 2010. 10:58 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 6/11/2010, 10:22 am | |
| Ajde, dodji!
U vecnoj igri leptira u igri jednog dana jednom danu ljubavi plesa tiskog cveta kad misli se roje iz mulja oslobode....
vredi umreti
zvezdanom prasinom se pokriti kao zrno peska na dlanu ostati dok dusa bestidno skida paucine greha pocinjem u Boga verovati....
Ajde, dodji na ples do ljubavi!
napisano 17.oktobra 2010. 8:00 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 6/11/2010, 10:37 am | |
| Pesma sirene
dok se smejem u zaru tvog pogleda dusa moja sagoreva u plamenu tom
a onda me nezna ruka andjela izbavi iz ludog vrtloga
cuvaj se mili pogleda mog oka nemirna sto utapati zna na tren tugu tvoju ne veruj sireni ludu pesmu sapuce zov njen u magli nestace mladost tvoja u vecnosti lutace....
napisano 31.augusta 2010. | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/12/2010, 8:45 pm | |
| U pesmi mojoj, vreme je stalo
nikako sebe da pomirim u tebi ostavljas mirisne tragove duse lutajuce
uzalud potiskujem nadanja
na hartiji reci biseri prosute...
koraci odzvanjanu u nenapisanim pesmama misli zalutale u vrisku trajanja osmeh vecnosti u kriku nadanja U pesmi mojoj, vreme je stalo...
napisano 18.novembar 2010. u 8:00 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/12/2010, 8:58 pm | |
| U pesmi mojoj vreme nije stalo
sve me nekako tera na bol na onu koju sam davno odagnala i ne znam zbog cega mi se zelje preplicu snam sta hocu najvise sta necu... u jutrima mi se ne javljas vise ni zeljom ni ljubavlju mojom ti, samo svojom
ljubavi budis me gorcinom pelina koju smo davno ispili, nadravili iz pehara poljskih cveca vreme u pesmi mojoj nije stalo u snu snova ostao let ptica let leptira nedosanjanog sna...
u jednome danu... kome Bogu sada sa se okrenem sprzenih krila...
napisano: 27.novembra 2010. u 12:26 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/12/2010, 9:03 pm | |
| 666
nekad pomislim da na tebe ne mislim
i da te nema da te nikome ne poklonim
da nisam postojala u zelji tvojoj koja radja dan prkosan kad ne znas ljubav od nemoci odvojiti kada se izgubis u mislima mojim dok me volis sunce se radja dane ne brojis
pitam se, ako postojis zasto me toliko volis...
napisano 01.decembra 2010. u 4:04 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/12/2010, 9:12 pm | |
| Vero, nevero
Nedostajes mi u snovima, tamo, na kraju svih slatkih mastanja...
Ti si lahor duse koja dusu miluje neugazen put postojanja smeh ludih nadanja suza na umornoj strani jastuka san u snovima osmeh sanjivih jutra kap znoja ceznje na grudima iskra ljubavi u ocima caroban leptir beskraja pema u mislima zrno peska na dlanu...
Princ iz bajke nedosanjanih snova...
Put do tebe posut je laticama krvavih ruza po stpepenistu dvorca sagradjenog od mog kamenja pred cijom kapijom stojim pred svekirom grehe brojim...
Pred kapijom tvojom magla besanih noci se spusta ... tamo, gde kamena ruza cveta... cuje se sapat magije... Doziva...
napisano: 07.decembra 2010. u 7:00 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 16/12/2010, 9:16 pm | |
| Pesma, tek tako...
(posveceno dragom Goranu Popovic)
ne mogu te voleti tek tako jer ja ne volim lako, a ti se ne volis tek tako...
tebe voleti nije lako i nije tako, kao sto mislis, da je lako...
ja te ipak volim lako, samo, ...tek tako!
napisano: 14.decemra 2010. u 11:00 pre podne | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 7:35 pm | |
| Nevreme
Ni kapi kise moje duse ne mogu te dozvati
jer u tvojoj snegovi odavno padaju
raduju se jutarnjem suncu
kao tebi ja i ti meni
kapi kise sunce osusi pahulje istopi...
Sunce gospodari!
Napisano dana 17. decembar 2010. 11:03 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 7:41 pm | |
| Pesma, moja
Ne znam vise kome da se radujem
pesmi mojoj sto vam dusu razgali
pesmi mojoj, sto mi srce razigra pesmi koja dusu opija trezni ljubavlju koja samo poznaje dusu koja nema rime jer sta ce nam rime lazne kad su u nama ljubavi lazne...
samo se smesimo sudbini karte bacamo kocke u sestici
volim...onu jedinicu.
Napisano dana 19.decembar 2010. 1:00 pm
| |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 7:47 pm | |
| LJUBAV
Kad pomislim ljubav je to... ali je samo san seretskih misli znas, ono kad mislis i hoces da plovis uzarenim vulkanom... goris, osetis...
ljubav je kada ti snovi odzvanjaju u pesku od tuge a suze dugu stvaraju od srece...
kada dusa kida paucinu bola najneznije...
Napisano dana 20.decembar 2010. u 6:48 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 7:51 pm | |
| NEMIR
Ne mogu opisati nemir mira koji umom cveta kao ruza mirisljava krvava opojna radosna razuzdana ubojita srecna sanjarska istinita i lazna u jutrima, danima i nocima u zvezdama.
Napisano dana 26.decembar 2010. 5:45 pm | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 7:55 pm | |
| AKO TE ZAVOLIM
Ako te ikad zavolim bice to dubina mora korala lepota skoljki saptanje... bice to u snovima jave dok mi haljinu ispletenu najlepsih nadanja skidas uzivas u nemirima sokova opijas uzimas...
Napisano dana 28.decembar 2010. 12:27 am | |
|
| |
ladykatarina
| Naslov: Re: Nema te 10/1/2011, 8:03 pm | |
| RODJENJE
u sapatu dodira besmrtnosti ostavljam te lazima prstiju trazenja zarom sunca sprzenog uzdisajima izdisajima postajem zena belim zlatom meseca optocena svetloscu mraka pokrivena cujem sapat lazi ti me volis
Napisano dana 29.decembar 2010. 6:48 pm | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nema te | |
| |
|
| |
| Nema te | |
|