| LJUBAV NEMA IME | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
cat09
Broj poruka : 271 Location : Bgd Humor : branim se osmehom... Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: LJUBAV NEMA IME 18/2/2010, 11:39 pm | |
| Jesen je Gitara plače Huk dalekih vetrova zvoni nad bespućem Samoća.
Sokovi života venu Nema ptica Jesen, Neumoljiva jesen.
Praznina kao rupa zjapi u duši mojoj Starica u ponjavama stoji Nepomična.
Jesen, Neumoljiva jesen...
Osvrćem se Čujem plač gitare Osluškujem staričinu bol Novembarsku bol.
Jesen, neumoljiva jesen...
Starica, jesen i gitara. Nebo plače. Ja plačem.
Ona je nepomična. | |
|
| |
cat09
Broj poruka : 271 Location : Bgd Humor : branim se osmehom... Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: POSLEDNJA PESMA O LJUBAVI 18/2/2010, 11:44 pm | |
| Još samo noćas pišem ovu pesmu I znam da neće ih bit' više Još samo noćas oplakujem ljubav I nikad, nikad više.
Ja nisam više ona ista, Ja nisam više ona stara, Uzdižem se, tražim put do neba Do neba, da na miru sanjam.
Poslednja pesma kao nož u srcu Poslednja pesma kao krvi trag Poslednja pesma kao mač na dušu Poslednja pesma kao vrisak jak
Ovo je poslednja pesma o ljubavi Ne traži me više... | |
|
| |
cat09
| Naslov: ČUDNA PESMA 18/2/2010, 11:50 pm | |
| Srećna sam I osmeh mi na licu leprša Ponosan kao zastava na vetru U ovaj sivi dan. Sreća- trenutak lepote I života žar, ali... Ja mogu da napišem jauk pesmu A vesela da budem Mogu da napišem vedru pesmu A tuga da me slama Mogu da pišem i danju i noću Bez prestanka sa papirom da delim samoću...
Mogu da napišem tužnu pesmu A vesela da budem...
Srećna sam... I osmeh mi na licu sja Kao pečat moga Ja...
Čudna pesma... Čudna Ja... | |
|
| |
besherat
Broj poruka : 4367 Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 19/2/2010, 12:26 am | |
| Jako lijepe pjesme. Nadam se da će ih biti još. ____________________________________________ "Poezija je samo trag zivota. Plamti li tvoj zivot, poezija je samo pepeo plamteceg zara."
Leonard Cohen
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 19/2/2010, 12:32 am | |
| Hvala. Biće ih, imam ceo tovar pesama i kratkih priča. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 19/2/2010, 12:51 am | |
| NE MOŽE VIŠE NIKO DO MENE...
Zakopala sam sebe živu I sredila svoj grob Sagradila sam ljušturu I nikog više ne puštam k njoj
Ne može više niko do mene...
Previše sam sebe dala Kao da ništa nisam znala Kao da sam dete a ne žena Suviše naivna i ljubavi gladna... Zato sad ne može više niko do mene...
Sačinila sam ljušturu lepu I podigla zid do srca Neka prolazi život pored mene nenasmejana lica
Minut ćutanja- ljubav je umrla... Ne, ne može više niko do mene... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 19/2/2010, 12:55 am | |
| TAMO GDE ZALAZI SUNCE
Tamo gde zalazi sunce Čekam te Tamo gde galebovi klikću Zovem te, tražim... U snu vidim trnje zla Strašne senke i mukle misli muče me... Na javi spim I ne znam dal' sam to ja I koliko još puta treba da kažem Da čekam te Tamo gde zalazi sunce... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/2/2010, 11:29 pm | |
| SANJAM
Sanjam te Sanjam strast i drhtaje u telu zaboravljene Sanjam tvoje usne sočne i meke Tvoje telo, tvoje mirise I naše sokove kao čudnu mešavinu znoja i sreće...
Sanjam Da si tu Da me dodirima budiš Sanjam kako ludim od potoka tvojih poljubaca Dok rumena zora pozdravlja našu ljubav...
Sanjam te I u ekstazi plačem vičuć' tvoje ime Otvorenih očiju sanjam tebe Čežnjo moja...
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/2/2010, 11:37 pm | |
| Sumrak noćas kao mesec teče
Jedno veče ja i ti
Pogledaj kako padaju kiše
I zaviri u rane moje duše
Videćeš, tamo potoci suza teku
Vrleti svakojake spotiču me
Trnje i korov, sumrak i mrak...
Huk neželjenog bola
Nikad prevaziđenog
Nikad prežaljenog...
Gle, jedna zvezda sinoć je pala
I sad je stala
Više je nema
Pala je, pala...
Poslednji put izmenio cat09 dana 8/6/2011, 9:49 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 12:06 am | |
| NE BUDITE ME NOĆAS
Ne budite me noćas moje misli
Misli moje u ovaj zimski dan
Ne budite me noćas moje suze
Jer uvek ljubiću ga, on je sav moj sad
Ne budite me noćas moje oči
Ne budite me jer snovi su moj spas
Ne budite me noćas moje ruke
Jer čežnja u mom srcu je sad...
Želim da letim visoko, što dalje
Da sanjam i da srećna sam
Ne budite me noćas moje suze
Ne želim vas, želim opet spas...
Misli moje
Suze moje
Oči moje
Ruke moje
Čežnjo moja
Ne budite me noćas...
| |
|
| |
bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 12:59 pm | |
| Moram izdvojiti "Ne može više niko do mene". Veoma interesantan način viđenja osećanja. Dopada mi se tvoja poezija, ima i suštinu i težinu. Nastavi, čitam | |
|
| |
Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 1:33 pm | |
| И таму ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 10:46 pm | |
| Hvala. Inače sam mišljenja da sam totalan antitalenat za poeziju i da mi bolje idu priče... | |
|
| |
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 10:57 pm | |
| Upravu si draga pesme ti nisu lose,ali price su ti fenomenalne.Kod mene je slucaj da prozu pisem ceo zivot,a na pesme sam naterana. | |
|
| |
Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/2/2010, 11:00 pm | |
| - Beskraj ::
- Upravu si draga pesme ti nisu lose,ali price su ti fenomenalne.Kod mene je slucaj da prozu pisem ceo zivot,a na pesme sam naterana.
Као и Џони. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
|
| |
cat09
| |
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/2/2010, 12:41 am | |
| TO TI JE OD MENE
Zubima si kidala komade moje duše I sitila se mesa mog i krvi moje Zveri ljudskog lika
Orala na mojim leđima ti si I brazde tvoje duboke su bile Gazila si me i mrvila kao sile zla
O čemu li si mislila? O čemu li maštala? Čemu li se nadala? Zveri ljudskog lika!
Mučenjem mojim hranila si se Oštricama zuba ranjavala me Pokori se, pokori se Vrisak tvoj je odjekivao Ali ne, moga glasa ti nisi čula
Ćutanjem borila sam se sa tobom Zveri ljdskog lika U meni samo snage ostalo je Da ćutim i pomalo dišem
Sad sve tiho je u meni I vetrovi zla tvog ne nose me više Moja duša sad spokojno diše Dok tiho plovi tišina
Zveri ljudskog lika Zaboravljena si Zakopana Pokopana Tvoji otrovi ne grizu više
Gotovo je, gotovo To ti je od mene
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/2/2010, 12:49 am | |
| USPOMENE
Uspomene...gde vam se sakrio trag?...Ja ničeg više nemam u sebi i sva sećanja su bleda, mukla...u prašini držim ih, zaključane u sobi punoj ćutanja...zavezane u sivilu zgnječenog vremena, vremena koje sam zgazila nogom, da se ne bih ponovo razbila o tamu... Uspomene...ko vas je i kuda odneo?... Možda je sad sve tek bleda kopija nerazuma...takav mrak i takva tama pokrivaju vas...da ja vas se i ne sećam više...uspomene...
Poslednji put izmenio cat09 dana 8/6/2011, 10:17 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/2/2010, 12:58 am | |
| BEZIMENA PESMA
U vrelini srca tvog topim se U dahu tvom plivam U telu tvom sam ja. Ljubav.
Dozvoli mi da te volim.
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/2/2010, 10:09 pm | |
| RASTI!
Rasti moj bolu, prionuo si za put moju i meso moje Svikla sam živeti sa tobom Raspite se komadići stakla po prašnjavom podu I širite sečivo svoje na sve strane Pokupiti vas ne mogu...
Ja sam balon koji ne puca Ja sam ptica koja ne leti Ja sam izvađen zub i krvare mi desni Ja sam nemi lutak i skriveni oblak
Rasti moj bolu U mom balonu Misao zaneseno stoji I posmatra me svu u staklu...
| |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/2/2010, 10:40 pm | |
|
Poslednji izmenio cat09 dana 8/6/2011, 9:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
džoni azra
Broj poruka : 1278 Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 24/2/2010, 12:05 am | |
| kATO ..PJESME SU TI VRHUNSKE .. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 24/2/2010, 7:09 pm | |
| Hvala. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 16/6/2010, 1:14 pm | |
| U snovima mojim od stakla sanjam bespuća prošlosti i gazim crnog zmaja ne osvrćući se unazad grubo oštrim noževe moga besa i sve ružno ostavljam za sobom posmatrajući kako od mene odlazi riznica crnog besmisla
Poslednji izmenio cat09 dana 17/6/2010, 3:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 12:03 am | |
| TO SI TI
U tvojim očima ja plivam I kroz tvoj život ja živim Dubina okeana I zov lepote To si ti.
Somot je duša tvoja I poj ptica srce tvoje Blagi povetarac I topla zimska peć To si ti.
Iz dna blatnog gliba Izvukao si me I podignuo noge moje da stanu Na kamen tvrd Da, to si ti.
Ti si onaj koji voli I za drugo ne zna Ti ljubiš i kad razloga nema Ti nežno šapućeš duši mojoj I milostivnost tvoja velika je.
Voliš nevoljene Ljubiš neljubljene Zoveš nezvane Da, to si ti. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 12:07 pm | |
| Trenutak, ta kratka sen sa tragovima pečata koje je ispisao na našim dlanovima otpevao je himnu naše nade i kao reka što teče bacio se u nepovrat...
Poslednji izmenio cat09 dana 18/6/2010, 2:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 12:37 pm | |
| Strah... gledam ga kako me udara dobošom po grudima osluškujem ritam njegove snage u meni ne, ne dam mu da me proguta poput zveri ne dam da me usmrti hicem demona... U glavi mi bubnji hiljadu pitanja venem kao osušeni majski cvet zaboravljam na prostor i vreme i nestvarnost sad caruje u meni... Ali ne, ne dam mu da ubije me stavila sam mu zabranu da prilazi ka meni... | |
|
| |
vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 1:05 pm | |
| Čitao sam tvoje pesme i imam samo jedno da izustim,ako je Džoni rekao da su ti pesme vrhunske,meni samo preostaje da se poklonim..... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 3:29 pm | |
| Hvala ti. Ja baš i ne mislim da su mi pesme "vrhunske" ali 'ajde... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 17/6/2010, 10:30 pm | |
| Kad zadrhte zvona u carstvu vremena kad dođe nam taj tamni čas misli ko laste lete daleko, i tama, i smrt zovu nas. Nećemo više pevati pesme nikoga nema više od nas kad zadrhte zvona o, nemili času nikada više niko do nas... Ne dolazi u moju tamu ne dolazi u vreme ćutanja, zla nikada više neće bit' mene kad zadrhte zvona oko nas. Nikada mene u tami besmisla nikada mene u sutonu sna ne dolazi po mene ne ulazi tamo kad zadrhte zvona više nema nas. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 19/6/2010, 12:52 am | |
| Pocepaj haljinu moje ludosti i strasti obuci me noćas u greh i bol dođi da sladimo se uzdasima da pričamo našim telima... Ti prilaziš mi poput ratnika, iz mene cure sokovi strasti... divlje te obujmljujem, jecam i drhtim vrišteći od bola satkanog u ljubavi... Umreću noćas usred ovog grada u sobi punoj mirisa naših želja umreću dok kaplje mi znoj sa čela, pomahnitala u vrtlogu neiscrpne pohote, padam ti na grudi omamljena...
Razlivaš se po meni kao potoci ljubavi tražim tvoje usne meke i čulne, još nisam probuđena iz ove omame, još gorim u vrtlozima požude... Dok govorim ti da uzmeš me divlje tvoje oči pretvaraju se u tamnu noć, pogled ti plamti kao svetiljka u noći letimo ka zvezdi naše pohote... Misli moje čitaš u mom oku sa usana mojih popij sav plamteći žar uzmi me, šapućem ti ponovo u kosmičkom bunilu moga sna...
Poslednji put izmenio cat09 dana 24/6/2010, 1:33 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 20/6/2010, 11:22 am | |
| ON ME VOLI SAMO KAD SAM SREĆNA
Kad blistavim osmehom plenim njegov pogled tad želja u njemu narasta sve više kad vrcavo pričam i uspravno hodam on voli me sve više... Kad se moja duša stopi sa prolećnim suncem i u meni zažubori bistri potok sreće on me voli jako, žudi za mnom silno voli me svu, voli me još više... A kad dođe jesen i probudi se tuga kada se ne smejem i jedva i dišem kad u meni zamru i poslednje nade... ...i ptice u srcu prestanu pevati ...i laste na nebu ne raduju me više ...i kad suze nakvase mi lice... On ne voli me više... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/6/2010, 1:57 pm | |
| Otišla je tuga moja verna druga pobenik sam nad tobom i nad samom sobom.
Nikad više tebe u meni ja vratila sam se ka samoj sebi. Ne hrani se mojim bolom nikad više neću da se hranim ja za tvojim stolom.
Tvoj sto je prepun briga nesnosan i taman, ja tebe povredila sam i pobedila sam.
Pobednik sam nad tobom i nad samom sobom. | |
|
| |
vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/6/2010, 2:30 pm | |
| Divno Cat!Ne znam koja je lepša pesma. Zaista divno! | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/6/2010, 2:44 pm | |
| Hvala ti vučko. Pokušavam nešto da pišem , a da li valja, ne znam...užasno sam samokritična... | |
|
| |
vučko
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/6/2010, 2:55 pm | |
| Ako druge možeš naterati da pišu, onda možeš i sebe. Videćeš da je vredelo truda, jer tvoje pesme su zaista vredne. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 21/6/2010, 3:38 pm | |
| Hvala još jednom... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/6/2010, 1:57 pm | |
| TAJNE
Mesec pun skrio je sve tajne dvoje neznanaca u noći i neprekidno šikaniranje tajnu sam glasnom trubom objavila svima jer tajna je nešto što se otkriva.
Dug je put od tajne do njenog otkrivanja no, ja ne žalim zbog toga... mesec je znao i zvezde su znale koliko tajne bole u grudima, koliko guše nemirima...
Otkrila sam sve tajne, zvučnom trubom otkrila ih svima ne zanima me šta će pričati o meni jer život za mene je samo istina. | |
|
| |
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 22/6/2010, 3:18 pm | |
| Lepo je ovo cat09 samo da li si nekada pomislila cak i ako je metafora u pitanju.Da li tajna gubi na lepoti ako je otkrivena?Onoga trenutka kada se tom zvucnom trubom otkrije svima i kada postane istina sta nastaje?Gubi svu svoju car a onda nastaje samo bol.
...Kao da se u ljubavi može birati, kao da to nije grom koji ti smlavljuje kosti i ostavlja te skamenjenog nasred dvorišta...Beatriča se ne bira. Julija se ne bira. Ti ne biraš kišu koja će ti prodreti do kostiju po izlasku s koncerta... Ali tajna ostaje tajna.Ona je izabrana. | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/6/2010, 4:25 pm | |
| - Beskraj ::
- Lepo je ovo cat09 samo da li si nekada pomislila cak i ako je metafora u pitanju.Da li tajna gubi na lepoti ako je otkrivena?Onoga trenutka kada se tom zvucnom trubom otkrije svima i kada postane istina sta nastaje?Gubi svu svoju car a onda nastaje samo bol.
...Kao da se u ljubavi može birati, kao da to nije grom koji ti smlavljuje kosti i ostavlja te skamenjenog nasred dvorišta...Beatriča se ne bira. Julija se ne bira. Ti ne biraš kišu koja će ti prodreti do kostiju po izlasku s koncerta... Ali tajna ostaje tajna.Ona je izabrana. Ako je u pitanju neka tajna kojom mi je naneta bol i o kojoj mi je bilo zabranjeno da pričam, logično je da sam, da bih spasla sebe, morala da je otkrijem. Tajna koju sam čuvala nije bila nimalo lepa...o tome samo moje srce zna...
Poslednji izmenio cat09 dana 23/6/2010, 4:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 23/6/2010, 4:34 pm | |
| Saznanje da nisam voljena bio je udarac na moju odveć raskrvavljenu dušu snopovi ljubavi nestali su, mirisi tuge došli su. Talasi divlje mržnje kidali su me i nikom nisam dala ni da mi priđe, vetrovi mojih nemira sazdali su u meni neko novo biće. A ja znam da nisam takva znam da u meni postoji lepota neko mi je zario nož u srce i dokusurio me do kraja života. Umišljajući da sve je zlo i tuga tako sam dugo koračala životom hod kroz život moj bio je posut trnovitim zgaženim ružama i talasima nemog beznađa... Onda sam se trgnula, rekla sam sebi "ustani, probudi se!" zakopala sam ratne sekire sa sobom i dopustila da ljubav u moj život uđe. Sad tiho plovim na jedrima sreće, ljubav nosi me do neslućenih visina, hvala ti, ponovo kroz pesmu mu kažem, jer on mi je poklonio sreću darovao moje lice osmesima... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 24/6/2010, 1:40 pm | |
| Došao si noćas da probudiš me poljupcima vrele požude i strasti u meni igraju leptiri dozivaju me nemiri.
Jezikom kliziš niz moj vrat i telo osećam velike drhtaje u sebi sok moje pohote klizi piješ ga omamljen kao potoke radosti.
Dok prodireš u mene lagano predajem se tvom prelepom telu... ruke su ti sazdane ljubavlju ruke što drže me u zanosu...
Sad odmičem se od tebe i kažem ti da ćutiš ustajem i igram svoju igru posmatraš me vrelim pogledom dok ja se uvijam i mazim po telu.
Tvoje tamne oči gutaju me znam da nećeš izdržati više ali ja ne zaustavljam se ti posmatraš ženu koja miluje se.
Prilaziš mi krupnim korakom grabiš me kao zver hranu svoju pevam ti uzdasima prelepu melodiju dok tela naša gore u svemiru.
Završio se taj ples ludih tela otišla je strast da počine malo ponovo uzećeš me, radujem se tome dok posmatram te kao u bunilu... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 25/6/2010, 12:18 pm | |
|
Poslednji izmenio cat09 dana 8/6/2011, 9:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 28/6/2010, 10:28 pm | |
| Na postelji mog života dolaze mi žuti, sjani cvetovi, okupani rosom... dolaze mi vedre note muzike... i srećni trenuci ljubavi i maštanja... Žig sramote na mom čelu više ne postoji, odneo ga je beli anđeo i bacio u bezdan tame... Misao u meni čuči poput vedre noći i svetlosti zvezde koju posmatram sa prozora radosti. Još nije sazrela, tinja u meni,, i ja čekam je da ispiše najlepšu priču... Na vreloj pijaci života gde prolaznici jure, žure i raduju se, ja posmatram ih sva u zanosu, i puštam da na postelju mog života dođu mi žuti, sjajni cvetovi... | |
|
| |
cat09
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME 9/6/2011, 8:12 am | |
| MUK
Iz snova istkana želja izbledela u prašini vremena koracima tihih jutara umrla je obavijena ćutanjem... U praskozorju kupam se umivena rosom i suzama na licu bled osmeh nezaborava naličje nade u sutonu nemira... Pletene niti sna obavijene grudvom davnog sećanja mirisi nespokoja talasi divlje žudnje obmotani sećanjima... Snopovi nekad osunčanih dana svežina rose na obrazima milovanje vetra, grebanje čežnje, muk grudi, i ja u suzama...
Poslednji put izmenio cat09 dana 10/6/2011, 12:36 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: LJUBAV NEMA IME | |
| |
|
| |
| LJUBAV NEMA IME | |
|