LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Trag u vremenu | |
|
+10Nostromo meseceva rosa Masada vučko midjika Tea Beskraj lea le SaMar bealiever 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:41 pm | |
| Beskraj, ja uglavnom pišem ono što osećam u sebi i kod drugih ljudi. Retko kada pišem priče koje nisu stvarne, ali čak i onda ubacujem svoje emocije i reagovanja. Mislim da jedino tako mogu postići onu notu zainteresovanosti kod čitaoca. Ako želiš da kopiraš na neko drugo polje, slobodno. | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:46 pm | |
| Slazem se stobom zato je tvoje pisanje posebno jer predpostavljam da i drugi svoja stanja opisuju ali nemaju jacinu toga opisa svoga osecanja.Ti ga izneses onako na pravi nacin sto bi se reklo i srcem i dusom. | |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 9:53 pm | |
| Beskraj, zahvaljujem na tako lepom mišljenju, mada mi se uvek čini da nije dovoljno jako.... | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 10:22 pm | |
| Tvoje srce govori dovoljno o jacini pisanja. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/3/2010, 11:46 pm | |
| Večeras ne želim više da dišem... Želim samo da legnem, da se nikada ne probudim. Večeras, želim da zaspim onim najdubljim snom, uljuškana mekoćom oblaka što svod nad glavom pravi i zauvek usnim... Večeras, želim da zaboravim kako duša boli, kako prsti i srce pucaju u nemoći u surovosti u nehaju života... Večeras, zaboravljam da dišem, da razmišljam, da postojim... Prašina i dim postaje sve što samo pogledam, zavolim...... Ne, večeras ne želim više da postojim... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:16 pm | |
| Vrte se oko mene nekakve čini, lete crni leptiri... Ne dam se još uvek i čvrsto zaronjenih nogu još stojim... Dokle da more vršljaju umom i svetom mojim? Zar nema ni jednog zraka da se blaženo predamnom spusti. Zar ne postoji neko i nešto par molitvi za mene da izusti... I molim se sada i Bogu i Svecima nebeskim; Pogledajte dole. Vidite li da me ruke bole od nemoći i straha Osetite kako duša ostaje lagano bez nade i daha... | |
| | | Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:25 pm | |
| Ne daj se duso draga, sta nama mogu crni leptiri ako je Bog sa nama,ljubim... ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:31 pm | |
| Tea, ma mašu ovim čemernim krilima, sve lupaju po očima i ne daju dahu do pluća da stigne Otimaju, lome, kidaju svaku misao i san... | |
| | | Tea
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/3/2010, 11:39 pm | |
| Masu i meni, pa...? Budi jaka...! ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
| | | SaMar
Broj poruka : 1595 Location : Novi Sad Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 29/3/2010, 9:22 am | |
| Bei naisla crna faza...Nedaj se Ines, uz tebe smo | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 29/3/2010, 3:52 pm | |
| SaMar, Ines posustaje... Šalim se , gde se samo seti Ines | |
| | | midjika
Broj poruka : 1169 Godina : 49 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/4/2010, 12:57 am | |
| Pod hrastom sedela stara majka pognuta od života godina I pre no što klonu šapnu vetru s osmehom: "Živela sam samo da bih njega volela" | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 7/4/2010, 10:40 am | |
| Hiljadu reči i još jedna, govore... Dodiri, nikada dovoljni, ljube... Pogledi, vatreni i nežni, lebde... Volim i voljena sam, ljudi, ima li išta lepše... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:27 am | |
| I evo, naga pred golgotom stojim. Isuviše jaka da bih rekla da se bojim. A u duši strah šapće, neizvesnost kožu buni...
Za milost neću da molim... Neka ih, neka mi sude...
Neka prospu preda me reči uvrede, osude dok svoje duše oplakuju i čiste. Neka ih, neka svoje rane vidaju oni koji tuđu krv poštovati ne mogu.
I dok bič jezika bez prezanja bije zatvaram oči i leđa okrećem, ponosno hodam, tu ostajem i rastem, prkosom se borim... | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:40 am | |
| Dok čitam ovu i mnoge druge pesme, što tvoje,što ostalih pesnika na ovom forumu, osećam se kao klinac u ogromnoj prodavnici igračaka, ne znam za koju pre da se uhvatim.Sjajni ste! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 8:50 am | |
| Vučko, ne brini. Većina nas se tako osećala po samom dolasku ovde, ali samim čitanjem tuđih dela rasteš i jačaš. Kada čitam šta sam pisala pre dve godine (Božeeee, zar ima toliko), kada sam došla na ovaj forum, prosto mi je smešno.... | |
| | | vučko
Broj poruka : 1373 Godina : 69 Location : Beograd Humor : može biti... Datum upisa : 09.04.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/5/2010, 9:03 am | |
| Iskreno želim i nadam se da ću narasti i dorasti zadatku koji je predamnom. | |
| | | Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/5/2010, 1:49 pm | |
| - bealiever ::
- Vučko, ne brini. Većina nas se tako osećala po samom dolasku ovde, ali samim čitanjem tuđih dela rasteš i jačaš. Kada čitam šta sam pisala pre dve godine (Božeeee, zar ima toliko), kada sam došla na ovaj forum, prosto mi je smešno....
И оно од пре две године је било добро, сада си јача и зрелија па је и писање такво. ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 13/5/2010, 10:06 am | |
| Okretne staze poljima miču, na nebu bura se sprema... Noge me nose po mokrome žitu dok na obzorju sevaju straže. Vika i cika ječe u daljini glasovi nemih u vis se dižu Dim... gromki udar sada prati drugi, treći... Dokle... da mi je znati... Suze umivaju izgladnela lica U očima sjaj, zgasnut... oslikava neverica... Kuda... vredi li ovaj život više... Može li ovo telo još da diše... Potresi tlom se šire, voda iz korita ripće a um govori isto diži se, diši... Zora tek sviće. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 15/5/2010, 2:08 am | |
| Klijaju pohotom nemirni dani, dok noći uklete meseca se boje. Rasute kose, jedne retke loze, na zemlji sa travom se maze.
Beloga lika, rosu u očima skuplja, vetrom ruke svoje mije Ruža joj obraz, ime lepota, žena... a opet žena nije... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/5/2010, 11:37 am | |
| Ne sudite po pesmama mojim
Ne sudite po pesmama mojim koji me puti u obzorju vode. Ne čitajte reči kao dušu moju, jer reči su tek tokovi nemirne vode. Čak i kad sam tužna osmehu ću mesto dati i kada suze obraze kvase, ja ću se rečima smejati. A kada osmeh krasi mi lice iz nekih reči neverice, stare će suze u reči da stanu.
Ne sudite po rečima mojim da li se žamorom smeha davim ili u suzama tiho romorim... Ne, ne sudite kakvi su dani moga života opisani. Ni kada bes iz mene kipti, ni kada sreća moj dom kiti, nećete znati trenutke strasti u vremenu tačnom, neću ih kasti.
I zato, ne sudite po rečima mojim kakav se život reže i toči, jer teške rime teku venama ovim i nekako najlakše sve u njih sročim. I kada pišem pesme o tuzi, ljubavi, bolu i ratu, nisam ja sama koja sve to doživim, jer često me i tuđi životi ganu, pa ih tek u reči pretočim.
Ne sudite po pesmama mojim dal' sam voljena i da li volim, jer ako je tako pogrešne slike stvorićete u očima svojim. Kao i sliku, pesmu ja stvaram, iz sebe, iz drugih, iz sveta energiju crpim, od iste magije, u opipljivo pretvaram. Ne sudite po pesmama mojim jer varka će vas poneti i nećete dobro videti šta vam govorim... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/11/2010, 9:48 pm | |
| Bela pahulja
Prelomi se nešto u meni...
To valjda hladni vetar duva,
nosi tragove duša u mirisu snega što predstoji...
Radujem se unapred,
iščekujući pahulje bele
da smiraj čula donesu,
onako čiste, čini mi se,
na taj tren dodira - čak i vrele.
Posmatram decu,
dok u neznanju života
svilenim nitima nestašluka,
priče za pamćenje predu.
I oni će u jednom trenutku života
poželeti tek pahulju belu...
Al život i tako ide dalje,
uzima i pruža, događaje niže,
i tek na ruci poneka pega il bora
podseti da je kraj sve bliže.
A onda se sećamo proteklih dana,
nasmeje nas vreme za nama,
svi tmurni časovi blede,
pogled u nebo i tu je divota,
evo još jedne pahulje bele... | |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/11/2010, 10:43 pm | |
| - bealiever ::
- Ne zavidi noći
što dana ne vide Ni mesečini jasnoj za Sunašcem što pati Ne kudi ljubomorom samoću ovu što davi jer ne znaš, da, prazni su snovi... Svici mi jedino još društvo prave gubeći svoj sjaj u mojoj kosi I slavuja glas sada umire u ovoj tihoj samačkoj noći... ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 26/11/2010, 9:57 am | |
| Mesecevaroso zahvaljujem lepo izgleda | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/3/2011, 7:15 pm | |
| Uh... baš odavno nisam pisala... Aj sada iz početka ... | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/3/2011, 7:23 pm | |
| Lepo te je ponovo videti u tragu nekog vremena. | |
| | | Masada Administrator
Broj poruka : 9712 Godina : 63 Location : Zemun Humor : Jok Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Trag u vremenu 9/3/2011, 8:52 pm | |
| Хеј ! ____________________________________________ Kuda tako žurno ti ratniče hodiš ? Ka sudbini !
| |
| | | SaMar
Broj poruka : 1595 Location : Novi Sad Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 12/3/2011, 8:58 pm | |
| Bea, draga nestrpljivo cekam nove stihove | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 7:52 pm | |
| Dah, svirepo otimam smrznutom prostoru... U glavi misli... džaraju logorsku vatru, greju telo nervozom, dok korak vojnički postaje.
Ne, neću imati milosti reči će sečivom sablje vijati... Ćutanje se slomilo negde u uglu dok svirepost očaja obuzima dušu.
Za čiju decu ja živim... tvoju, njegovu, njihovu, dok moja krv u tuzi, neimaštini kopni...
Recite mi sad Vi... vlastodršci, fotelja vlasnici gordi Postoji li još neko osim onih što uz vaše pesme vijore Ceni li se rad i trud čoveka, radnika, seljaka, ili samo poltronske ruke...
Srušilo se nebo nad nama okreću se kosti predaka... Ne postoji dužnost niti osećanje srama, sve je bleda senka... Sve je uvod jednog velikog, sramnog mraka... | |
| | | Tea
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:05 pm | |
| Zalosno ali takvo je stanje i da li ce se ikad nesto promeniti pitamo se dok u foteljama sede oni koji vole samo svoj dzep. Drago mi te citati opet, Bea, lepo ti je ovo ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:16 pm | |
| Tea, nažalost, ali tako je... dokle? E to je već filozofsko pitanje... valjda dok svi ne ustanemo i dreknemo DOSTA! I DA, LEPO JE PONOVO BITI OVDE | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/3/2011, 8:32 pm | |
| Odvajam prah od kamena Prebiram tragove davnih uspomena Iskrunjena, očotana sećanja...
Javljaju se slike, filmovi, nanovo okrećem trake u glavi... Čudno, ali vreme ne prašta, a ni ja...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 10:23 am | |
| Odazovi se, zar ne čuješ šapat bića što doziva te.
Odazovi se u noći tom glasu iz dubine... Nije san, nije priviđenje, to te ja, ljubavi, dozivam iz tame puste sobe.
Odazovi se rečima što miluju te mesto ruku toplih, dopusti da te ponese plašt osećanja u izmaglicu vremena i prostora.
Odazovi se, budi mi bliže makar u snu...
| |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 5:05 pm | |
| Pesmama tvojim rasulo se vreme, i svi mi pomalo u njemu... ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 8:35 pm | |
| Mesečeva Roso, divna si! Hvala ti na ovoj lepoj ilustraciji i još lepšim rečima! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/3/2011, 10:19 pm | |
| Naiđe po neki kišni dan, Crnim oblakom oboji onu plavo-belu zavesu Nebeskoga svoda...
Zastanem tad, u svom divljem letu, da osetim tek kap, tako čistu, plodnu i setnu...
Otrezni me...
Povučem se tad u svoje odaje mraka istinu da sagledam dok Sunce je iza Oblaka...
Često od lažnih osmeha, ne vidimo pravu boju mraka!!! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/3/2011, 10:36 pm | |
| Posmatram kako kazaljka ubrzava... Sebičnog li sata, svake večeri on meni tvoje ruke otima odvaja me od toplih usana...
Znam opet će s'jutra ista ona vratiti mi poglede snene i znam da opet zagrlićeš mene, ali, dušo noć bez tebe tako je duga...
Poželim sve češće da zaustavim vreme tog saputnika i često ne druga, poželim da sledim mu vene, tek da ga spopletem i zadržim te kraj sebe... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 26/8/2013, 7:55 pm | |
| Čuvaj me dok žmurim nemirnu noć pretoči u dodir tek reč ustreptala nek' bude mi jastuk i u dah pretvori čežnju kojom gorim... Čuvaj me... kao poslednju kap kiše i onaj život u njoj što čkilji Dok žmurim... pogledom pridrži me tamo gde stope moje lebde nad grehom... Nedaj da taknu taj tepih trnovit Čuvaj me... dok žmurim tek mesečinom ogrni gola nedra dok belilo tame nesmeni boja jutra... čuvaj me... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/8/2013, 7:47 pm | |
| Nigde tišine, mira, beskraja... nigde u ovom tragu vremena... ne postoji reč ona prava ni mesto da se svijem pod krilom mašte i zaborava.
Tumaram ulicom, pijana od osećanja, zaboravljam odakle krenuh i kud sam se kanila... Nigde tišine, mira, spokoja...
Tonem u sebi, davi me pesma tihog glasa što sumnjom se rađa, strahom hrani dušman duše, srca... Nigde... Nikuda...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 31/8/2013, 1:49 pm | |
| Prosta, tako laka privlačna i slatka tako mala... Tiha, jedinstvena nikada sama tako mala... Opojna i jaka zabranjena i slatka tako mala... Ubi me ova dijeta, a tako bih pojela jednu čokoladnu sa višnjama... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 31/8/2013, 3:56 pm | |
| Pitaš me Šta ti je, Reći ću ti Nije mi ništa jer ne želim da znaš za tugu i bes što su se tu, među mojim veđama skrili.
Teško je znaš li, kada te tuga mori i kada ne dam da i tebe ista ta tuga i nemoć obori.
Ti s moja snaga i jačina koja me vodi i strah me je... Šta ako te moja nemoć obori...
Ne želim da sumnjaš ni po tuzi kročiš želim te jakog, želim da me hrabrošću optočiš.
I zato, ne zameri ako ti istinu celu prećutim ne zameri, jer ne želim da te lažem već da tvoje biće sačuvam i za najgore moje odložim.
Jer ja mogu još da trpim i bijem bitke, u prvim redovima pred neprijateljem čvrsto da stojim a tebe ću, zlato moje, da čuvam, za neko drugo vreme, vreme koga se ne bojim... | |
| | | Nostromo
Broj poruka : 197 Location : Bg Datum upisa : 16.01.2013
| Naslov: Re: Trag u vremenu 31/8/2013, 5:45 pm | |
| | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 7:14 pm | |
| Nostromo, tačka? Sada me bacaš u razmišljanje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 8:37 pm | |
| Moje je vreme ograničeno skučeno vrevom dana, okupano tamom noći...
Moje je vreme ograničeno izlaskom sunca, mirnom igrom meseca...
Moje je vreme ograničeno ovim svetom, nebom Moje je vreme željno tog dubokog svemira... | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 9:01 pm | |
| Kao da sam zakoračila u Svet meni blizak i prepoznatljiv... Hvala za ovako dobru poeziju... | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 9:15 pm | |
| Drago mi je da te posle duzeg vremena vidim ovde i da te ponovo citam.Iskreno uzivala sam i u tvojoj prozi i u poeziji. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 9:17 pm | |
| Beskraj, tu sam ja uvek, čitam vas i pratim vaše reči. Evo, posle duže pauze, nanovo se rađa želja za pisanjem, pa ću biti tu | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/9/2013, 9:18 pm | |
| - Najda M. ::
Kao da sam zakoračila u Svet meni blizak i prepoznatljiv... Hvala za ovako dobru poeziju... Najda, Hvala tebi draga | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 2/9/2013, 5:33 pm | |
| Dolazi jesen, tako tiha i mirna, obojena rosom prohladnih kiša.
Plodovi zreli, sa grana se njišu, ko poljupci vreli bojom mirišu.
Tek poneki oblak, iznedriće kišu, željnoj zemlji da utoli žeđ, i opet čekam da zamirišu pokošene njive i sakupljeni med...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 2/9/2013, 5:55 pm | |
| Jesen sam slikala toliko puta da više i ne znam koliko reči i boja potroših na nju. Ali opet, i ovoga jutra, nalazim nešto novo, jako i zrelo da dočaram taj deo kruga...
Paleta je spremna, optočena zlatom, umbrom i bojom zreloga žita vedro kliče, napred kičicom u boj.
Belilo platna nestaje pod tragovima stabala, njiva i voda i tek poneki zaposleni seljak zaluta tu...
Osećaš li drhtaj požutelog lista, kapi vode u nemirnom hodu, Čuješ li zvuk jesenjih kiša i pesmu ptica pre nego na jug odu?
Vidiš li proplanak kako tone u obzorju rujnom, prašnjavi put i njive što kraj njega s'dremežom se bore?
Čuješ li kako zrelo grožđe na berbu seljake zove, ja već osećam opojnog mu vina zov...
Otvaram ti vrata jesenjeg dana da kroz puce ga vidiš očima mojim, Možda i shvatiš lepotu sveta pod krošnjom hrasta pod kojim ja stojim... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Trag u vremenu | |
| |
| | | | Trag u vremenu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|