LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Trag u vremenu | |
|
+10Nostromo meseceva rosa Masada vučko midjika Tea Beskraj lea le SaMar bealiever 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Nostromo
Broj poruka : 197 Location : Bg Datum upisa : 16.01.2013
| Naslov: Re: Trag u vremenu 2/9/2013, 6:54 pm | |
| Pejzazni motivi tvoje pesme na trenutak su me odveli u svoju proslost...prelepo | |
| | | Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 3/9/2013, 9:55 am | |
| Znala sam da ces posetiti i moj kutak i samo sam cekala taj dan da ti kazem da je i meni drago sto si sa nama, mada ti to vec znas..ostavljam ti osmeh koji si mi jutros izmamila i jedan prijateljski zagrljaj ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 3/9/2013, 8:25 pm | |
| Obeležena vremenom, osujećena igrom tih teških dubokih linija, ipak, ostala je u sećanju mlada poput pupoljka.
Umilna nota voljenog glasa još u glavi peva pesmu, dok trag meke ruke počiva na obrazu...
Mislima vraćam vreme zatvaram oči čvršće dok nosnice se šire da uhvate imaginarne mirise...
Koliko samo neke drage osobe postanu tako važne tek kada nas napuste...
| |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/9/2013, 4:10 pm | |
| Molitva
Oprosti što ne usudih se da Ti kažem večnosti moja koliko dugova nosi duša ova...
Oprosti što ne usudih se da Ti priđem uzdignutog čela jer znam da nisam Tebe dostojna...
Svesna sebe stajah pred tobom pognute glave otvorenih misli Oprosti... oprosti mi Bože grehove moje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 10/9/2013, 8:59 pm | |
| Utolila bih žeđ tvojim suzama samo da te nateram jednu da pustiš iz tog presuhlog izvora.
Ali ti, isuviše svoj, previše sam u nama, stojiš predamnom, nevin u greškama...
Savila bih čelik, zdrobila bih kamen ovim belim rukama, ali tebe ne dodiruje ni moj bol, ni moja tama...
Ti postojiš previše sam u nama, a i ja ostajem potpuno sama... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 11/9/2013, 10:29 am | |
| Aleja parka odjekuje tišinom Noćni su časi, tama je pala i samo odnekud se čuje, neka tiha reč, neka nova bajka.
Mir je i tišina me slama. Rađaju se misli, sećanja me lome Iz grudi vrisak se prolama, a potom muk, smiraj posle bure.
Na toj klupi, pod čempresom starim prve poljupce si krao sa usana mladih Reči su tekle i jaka obećanja, Neke stare, sada tako smešne zakletve.
Sećaš li se druže stari svih tih srdžbi, nadanja i straha, a bili smo mladi i tada nismo znali kako je ta mladost brza i prolazna.
Ja večeras, evo sedim, na našem mestu okupljanja, prebiram nešto nevidljivo među prstima u ovim praznim rukama.
Postanemo svesni nakon nekih godina da sve smo imali i mogli smo više da bili smo jaki i zajedno bolji a ostali smo sami u sećanjima, u javi nezadovoljni.
To gori u nama još ona vatra mladosti ali telo se sa umom i dušom bori mi mladi smo iznutra i spremni na skok ali, stari spolja i umorni.
Pognute glave, posmatram ove ruke, svaka bora na njima svoju priču ima, al opet su jaka sećanja moja čak jača i stvarnija nego stvarnost ova.
Poželim na tren da skočim i krenem u pohode nove, poletne priče pa u trenu cimnem ovo telo svoje al bol preseče misli i želje i noge ostaju nepomične.
Aleja parka odjekuje tišinom Noćni su časi, tama je pala i samo na staroj klupi u kraju čuje se poneki uzdah jednoga starca...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/9/2013, 12:39 pm | |
| svidja mi se..ostavila si trag u Vremenu ...u svojoj dusi..cestitke pozdrav |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 19/9/2013, 7:29 pm | |
| Hvala Dušice na lepim rečima | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/9/2013, 11:29 am | |
| Kakvo je to tvoje srce, tamno, tamnije od ugarka, nagorelo od silnih ljubavi utihlih sa nekadašnjim požudama...
Kakvo je to tvoje srce, veliko a isuviše malo u ljubavi istrošeno, a opet samo i napušteno...
Kakvo je to tvoje srce, kada u otkucaju jednom milione priča nosi a večeras bez i jedne reči u mojoj ruci bori se i prkosi...
Kakvo je to moje srce ogrezlo od ljubavi silne otvrdlo od izdaje prevareno ostalo kao kamen bez duše i vere... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/9/2013, 2:18 pm | |
| Nešto staro, izvučeno iz teme Versus... kako je lepo kada se vratim na stare teme Kao otrov i kao lek ne verujem i verujem stvaram i uništavam nestajem i postajem Ja sam prokleti anđeo i vazneseni đavo ne postojim i stojim uspravno i pogureno Ja sam uništitelj i krotitelj i životinja i čovek i sve ono stvoreno i nestvoreno lažno i stvarno...*** Stojim,ćutim...Bura u meni tutnjiurlaju misli dok usne su neme...Ko sam ja?Ko si ti?Bog ili đavopa imaš prava da sudiš meni...Ja sam zvezda padalicakoju vidiš ali nikada ne upoznašJa sam i vatra i vodau rukama tvojimZnaš li me držatine opeći se i ne udaviti...Ja sam tek devojčicai uveliko žena,cvet i strnika.Da, ja sam divlja i svoja,nemirna u miru duše,spokojna u svom nespokoju,srušena i izgrađenajaka ali opet tako slaba...I u svemu tomeopet tvoja...*****Stani, stoj!Ne pružaj prste ka onome što ne dira se...Ne upućuj reči tako lako,Ne šalji demone na oči anđela...Ovaj Rat u duši nije samo boj,već muka i pokolj gdestradaju bića i nevina i kriva...Ova duša nema mira.Ta zvezda pada bez kajanjaova zvezda se ne dira...Zato čuj usana nemih govor;ne šalji demone teškoga sna,ni đavole, ni bogove tvojeda spašavaju i razumeju,nešto što je oduvek samo moje...****Bar da ti skrene misao,pa da zalutam putevima tvojimnemilosrdno prostrtim preda me...Bar da ti pogled padne pred moje očipa da smognem snage iz srca i dušeda ti očima kažem što reči ćute...Bar da sunce ne izlazi ovako ranopa da noć ova još malo u rukama tvojim potraje...Bar da usne više nikadaod tvojih poljubaca ne progovorebar toliko učini za mene... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/9/2013, 4:59 pm | |
| | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/9/2013, 10:00 am | |
| Ne može se opisati ova praznina, sve one nade i ona ćutanja, bačene zbog jedne noći, jednog hira...
Znam, volim te još i to me tako boli, svaki trun te misli proždire moj um...
Ti dao si sve moje njoj... Ne, ne zovi me dušo, ne imenuj me ljubavlju jer te reči više nisu moje ime. Ja sada poznajem samo prevaru i bol, jer to je sve što ostalo je.
I umirem lagano u očaju što ko oblak nadamnom se svio i gubim sve igre, osmehe, dodire tvoje...
Ja volim te još, al' mrzim te više i to je sve što ostalo je. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/9/2013, 11:08 am | |
| Koliko se pitanja svilo na usnama željnim, koliko se nadanja rodilo i skrilo u nedrima belim...
Svilom te pokrivam i medom te hranim, nebo ti darujem i u zlatu okivam svaku misao o tebi...
Al muče me sumnje, vuku me dole i padam lagano misli me gone...
Šta ako se desi u svetu tom dalekom da te ponesu čari neke nove...
Koliko se pitanja svilo na usnama željnim, koliko se nadanja rodilo i utihnulo u nedrima belim...
Poslednji put izmenio bealiever dana 22/9/2013, 12:44 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/9/2013, 11:23 pm | |
| Ostaviću tek jedan trag, u vremenu, u tebi, da ga nosiš kud god krenuo...
Ostaviću pečat toliko jak, i vatren i leden na tvojoj koži, u tvojoj duši...
Ostaviću osećaje i sećanja toliko duboko da nećeš ni znati da to sam bila samo ja, već ćeš videti tek jedan trag u vremenu, u tebi, da ga nosiš zauvek u sebi... | |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/9/2013, 12:10 am | |
| - bealiever ::
- Ostaviću
tek jedan trag, u vremenu, u tebi, da ga nosiš kud god krenuo...
Ostaviću pečat toliko jak, i vatren i leden na tvojoj koži, u tvojoj duši...
Ostaviću osećaje i sećanja toliko duboko da nećeš ni znati da to sam bila samo ja, već ćeš videti tek jedan trag u vremenu, u tebi, da ga nosiš zauvek u sebi... Dopada mi se baš... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/9/2013, 5:08 pm | |
| Smejem se, sama sebi i svom besu, bespomoćna u tuđim rečima, bez prava na odbranu...
Smejem se ljudima sa zlim namerama i još gorim jezicima, što palacaju i truju...
Smejem se tuđim navikama da u druge živote sebi daju to pravo da se mešaju
Smejem se jer samo čist obraz, duša i sve dobro, za razliku od lošeg, opstaju...
Smejem se i čekam svojih pet minuta jer doći će čas kao hladan tuš kad sve magle se podignu. | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/9/2013, 9:38 pm | |
| | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/9/2013, 5:38 pm | |
| Hvala ti Beskraj na ovoj lepoj ilustraciji | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/9/2013, 8:57 pm | |
| …izgubio si me, pustio da mrem u ljubavi izgažena, zgužvana, a sada, drži me i diže bes razdražen tvojim željnim pogledima… besna na sebe priznajem, opet si mi u mislima… | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 26/9/2013, 9:30 pm | |
| Zalutali anđeo Negde između svetova, na međi vremena i prostora, zalutali anđeo traži svoju sliku, nadajući se nekom prijatnom liku... U umu tog usamljenog bića vrte se slike, događaji, lica, ali ni traga željenoj sceni, neki anđeli zauvek ostaju usamljeni... Zalutao u uspomenama, izgubljen u svojim mislima, zaboravlja na sva srca njegovom rukom izvađena... Pogledaj dole, anđele videćeš svoje stope krvave, pokapane krvlju toliko duša, sada i tebe neko kuša... Da li ti govore neke reči poznate, glasovi u glavi, da li ti vetrovi duvaju u krila gurajući, lomeći sve u tebi.... Zalutao si anđele, na svome putu u moje odaje, tražeći nešto svoje, našao si sve što je moje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 26/9/2013, 10:30 pm | |
| I opet malo poezije uz muziku i čuveni Smak PS N. hvala na podsećanju Plava pesmakako je drag tvoj lik nežan i plav buket upijaš moju moć i ja sam tako slab vežeš mi oči i telo mi lomiš ljubav je zločin jer ne znam ni ko si muči me ko si ti šeboj il' žut leptir zaželim krila let al tonem jako slab očajan ćutim i gledam u prazno ljubav je zločin jer ne znam ni ko si veče uzdah šapat zov gubim se u bolu svom kako je drag tvoj lik nežan i plav buket zaželim krila let al tonem jako slab vežeš mi oči i telo mi lomiš ljubav je zločin jer ne znam ni ko si veče uzdah šapat zov gubim se u bolu svom gubim se u bolu svom gubim se u bolu svom | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 27/9/2013, 9:02 pm | |
| Sakrih vetrom sve svoje tragove, prašinom posuh svaku palu reč...
To Krijem se od ljubavi krijem se od tebe...
Potopih želju sa usana u čaši rujnog vina, udavih i poslednji uzdah u dimu spaljenih slika...
To Krijem se od ljubavi, krijem se od tebe...
Požudu uvih u crno sahranjujući svaku misao, drhtaj sa tela uhvatih čvrsto i bacih u bezdan...
To krijem se od ljubavi, krijem se od tebe... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/9/2013, 8:59 pm | |
| U tvojim očima našla sam istinu i laž U tvojim rukama našla sam utehu i očaj U tvojoj ljubavi pronađoh i izgubih sebe. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 29/9/2013, 8:28 pm | |
| Poslednja želja
Dok sumorni vetar duva i kiše jesenje otimaju poslednje sunčeve zrake u tami sobe na postelji mekoj poslednje reči smenjuju snove...
Na rukama punim snage dragu svoju drži i u senci sobne lampe suzu lije, briše je i krije
Maznim glasom ljubi joj lice kroz kose rujne provlači hrapave prste u očima njenim još traži sjaj i večne plamenove
Ugasle su želje, snage više nema za borbu i priče na jastuku sreće, sada sve odlazi i sve se menja jer nje više biti neće
Sasvim su jasne reči što zbori dok meku kožu kvase joj suze poslednju želju ona izgovori, -Čuvaj se moj dragi i smrt ohola je uze.
Prolaze časi, dani i noći al u rukama nje više nema u glavi odzvanja samo jedna želja da kraj nje opet zadrema
Umilnim glasom pesmu da mu peva čarobnim dodirom svaku ranu leči toplim dahom ulije život i svaku patnju spreči
Poželi često sam sebi da sudi da joj se približi na onome svetu al ruku kad digne, odmah je spusti, Ispuni mi dragi samo jednu želju... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 3/10/2013, 9:17 pm | |
| Odlutam po nekada na latici otpaloj sa tvojih gorkih usana i u tom letu spoznajem ono što je nestalo, preostalo... Zalutam u tom padu među tvoje misli, sasvim tiho ostavljajući pečat surove požude zamršen negde među trepavicama baš iznad tog očaravajućeg plavetnila, da zaboraviš, da ne osetiš da sam ikada bila tu...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2013, 11:06 pm | |
| Prođoh sever i jug tragom bezbrojnih noći i sabrah sva njena dela u jedan veliki krug.
Proputovah istok i zapad sa Suncem beskrajnog sjaja, dočekah i ispratih nebrojeno puta tog neumoljivog kralja.
Znanje postade moć moja, najjasniji trag postade tek linija jedna, a život jedan veliki put... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/10/2013, 4:05 pm | |
| Orosilo jutro pupoljke i travu, dok plavetno nebo još sanjivo drema Dvoje mladih u zanosu noći još se grli, ljubi i u oči gleda.
U sobi je sada jedna priča mlada, jedan život novi tek će da zavlada.
To mladenci u žaru ljubavi, svoje gnezdo su svili u kadifi i svili optočenoj zlatom osmeha i sreće.
I ne postoji ništa tako čedno i jako kao zagrljaj voljenog kao poljubac voljene.
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/10/2013, 6:00 pm | |
| Noćas ću ti noktima urezati želju pod vrelinom kože u onom najdužem uzdisaju.
Obrezaću zubima reči požude sa tvojih usana da ih sakrijem dok padam u tvom zagrljaju.
Pod sjajem zvezda predaću ti se da me nosiš do zore na plaštu mesečine
U znoju, kroz maglu i žar otimaću ti svaku reč i pokret svaki biće samo moj sve dok nas ne ponese umora san... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/10/2013, 6:09 pm | |
| O ti, nestvarna senko sa otrovom u rečima daljinama zapevaj, pokajanjem spasi se.
Otuđena, sama bez oprošaja i smisla sačuvaj još onaj mali trun dostojanstva, pokajanjem spasi se.
O ti, nestvarna senko, među veđama zapletena među rečima izgubljena tek misao bez smisla, daljinama zapevaj pokajanjem spasi se.
O ti, nestvarna senko odlazi, udalji se oproštaj traži pokajanjem spasi se...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/10/2013, 10:02 am | |
| Čudo moje, stvoreno iz ljubavi ogromne znaš li koliko volim te krupne oči tvoje. Milo moje, pokreti tvoji bude radost, u srcu večni osmeh kao plamen života probudio se i traje. Maleno moje, tek osmeh tvoj znaš li koliko užitaka budi i sreću i brigu, jer svi smo mi ljudi i ne znamo pute što pred nas kroče al jedno znam Čudo moje, volim te do neba i dalje i znam da će to za čitavu večnost da traje! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/10/2013, 9:45 pm | |
| Možda ti jednoga dana i opišem šta je to ljubav... Možda uspem dočarati boje oka i snagu u grudima kada dodirneš mi dlanove tek vrhom prsta...
Možda i shvatiš značenje svakog uzdaha dok si mi blizu, i otrnulu usnu od žara kada dotakne tvoju...
Možda ti brzina srca šapne na uvo koliko mi znače reči Malo moje... A možda ti i kažem da volim te jače i više nego ikada išta svoje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 9/10/2013, 10:31 pm | |
| Zavidite mi vi, tako oholi i gordi... Kunete me vi, prokleti u svojoj srdžbi... Tražite me u svojim suvoparnim rečima...
A ne znate koliko imam strpljenja i ljubavi I ne shvatate koliko vam isto želim da samo čujete svoje ime u pričama svojim...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/10/2013, 11:44 pm | |
| " /> Još jedan prijatan trag u ovom surovom vremenu i upoznavanje sa jednim od mojih omiljenih pisaca... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 17/10/2013, 2:47 pm | |
| Poput slikara
Poželim ponekad tako žarko i smelo da oslikam tvoje telo, da boju kože zamenim bojom ruža. Da pogledom odmerim svu tvoju želju i tek jednim potezom kista prikažem sve što se predamnom pruža.
Poželim da si boja da pomešam sve nijanse tvoga bića, da smutim tvoj um i u jedan deo ocrtam liniju svoga lika.
Poželim da na tvome srcu ostavim trag svojom rukom, tek liniju jednu, uvijenu i čednu, tek potpis moga bića, poput slikara na svom remekdelu... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 17/10/2013, 10:10 pm | |
| Ćutnja, lažan je to mir. Zatišje samo pred buku i užas, rat misli i reči... Laž je teška to ćutanje i mir, jer ono što nose nije samo nemir i hir već duga i teška borba... I kada ćutim, tad nije mi pravo i što duže ćutnji budeš pribegav'o to teže će biti povratiti poverenje i mir... Ali dobro pazi, nijedna reč nije laka, i u pogrešnom času može biti dlaka na tegu ili kap u čaši a tvoja će moć ili pak strahovi tvoji odlučiti na kojoj se strani vodi ovaj boj. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/10/2013, 11:23 am | |
| SAN
Ponekad, sasvim nenadano zapnem u snu, podkačim nevidljivu prepreku i spopletem se strmoglavo ka nekom neznanom, propadajućem tlu. Poletim, raširenih ruku dok telo gubi težinu i osetim, negde u struku dodir miran, ujedno jak, to san drži me i ublažava mi pad. Raširim odjednom krila poput žar ptice vatrom obasjana dok belilo vremena šljašti sa svakog pera sanjam da letim, sanjam potpuno spokojna. I dok noć mesečevom rosom posipa pupoljke ruža i paprati ja sanjam o nama, ja sanjam o tebi... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 24/10/2013, 10:39 pm | |
| Koliko sam te volela nisam ni sama bila svesna do trena kada si srušio sve, sve moje želje, nade i snove.
Koliko sam tvoja bila nisam znala jer magla sa očiju spada tek kada bolna svetlost obasja dan.
Koliko sam ti verovala tek sada vidim i znam da nikada sa tobom ja nisam bila ja...
Poslednji izmenio bealiever dana 12/11/2013, 11:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 27/10/2013, 9:30 pm | |
| - Citat :
-
Koliko samo vere,ljubavi i nade izbijaju iz tvojih stihova.Iz svake tvoje reci progovara slovo.Tebe je draga moja tako lepo citati,a tako tesko komentarisati .Sve sto bi rekla uvek je malo. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 27/10/2013, 10:20 pm | |
| Beskraj, draga moja, rekla si sasvim dovoljno :* | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 27/10/2013, 10:28 pm | |
| Kada bi znao koliko te volim, ne bi se odvajao od mene ni jednoga sekunda, jer tek onda bi shvatio da ne znam da dišem bez tebe...
Kada bi znao koliko mi trebaš, ne bi odlazio nigde ni na dan, ni noć, jer tek onda bi shvatio da tvoj dodir jedino hrani me...
Kada bi znao kojom jačinom struji tvoje ime u mislima, kakvom snagom osećanje me lomi i prožima samo kada pomislim na tvoje poljupce... Kada bi znao koliko puta samo pomislim na tebe, i osetim tvoje ruke na nedrima, koliko puta mi dođeš u snovima, zastao bi, ostao bi, i večnost proveo tu, tek na jedan dah od mene... | |
| | | Laufer
Broj poruka : 59 Datum upisa : 30.01.2013
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/10/2013, 11:10 pm | |
| "Prolaze časi, dani i noći al u rukama nje više nema u glavi odzvanja samo jedna želja da kraj nje opet zadrema" Kroz prostranstvo raznolikih pjesama, strofa mi je ova za oko zapala | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/11/2013, 11:33 pm | |
| Laufer, sigurno ima neko značenje za tebe kada si baš nju odabrao... Pozz | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 8/11/2013, 11:43 pm | |
| Jednoga dana, kada me put života odnese tragom poslednjeg sna, želim samo jedno sa sobom da ponesem, da zapamtim taj pečat tvog osmeha...
Onoga dana, kada odlutam hodnicima vremena, tražeći put do nekog novog svetla želim samo toplinu tvog daha i onaj osećaj dok me držiš u rukama...
I u tom novom svetu, isprepletenim prostorom i vremenom, želim samo da se sećam tih očiju dubokih kao more, nemirnih voda i bura u njima...
Tada želim samo tebe da pamtim ne bih li ponovo našla put do tvoga bića, ne bih li nanovo bila cela ne bih li ponovo ja bila ja... | |
| | | Tea
Broj poruka : 3247 Location : Sweden Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 9/11/2013, 3:21 pm | |
| - bealiever ::
- Koliko sam te volela
nisam ni sama bila svesna do trena kada si srušo sve, sve moje želje, nade i snove.
Koliko sam tvoja bila nisam znala jer magla sa očiju spada tek kada bolna svetlost obasja dan.
Koliko sam ti verovala tek sada vidim i znam da nikada sa tobom ja nisam bila ja...
Prelepo... ____________________________________________ “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 12/11/2013, 11:21 pm | |
| Otvoreni stari časovnik stoji, na podu ruglo od stakla, polomljene skazaljke i stalo vreme, licemerno se keze... Okrzani zid više nije mlad, ni ruka što drhavo podupire se šapom, istegle kože, pod teretom jakim, godine jedu što se još pojesti može... Čeka se poslednji čas, sa tragom tek nekih sećanja, lucidnost je sada spas, a od visprenosti ni traga... | |
| | | panonski galeb
Broj poruka : 431 Location : negde u ravnici Datum upisa : 23.02.2012
| Naslov: Re: Trag u vremenu 2/1/2014, 6:43 pm | |
| | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/1/2014, 12:48 pm | |
| - panonski galeb ::
Hvala ti na divnoj ilustraciji | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/1/2014, 12:59 pm | |
| Osećam, prolaze vekovi...
Na usnama lagano stare reči na srcu rane, na leđimao ožiljci...
Ostaje sećanje, opora priča o trenutu večnosti kao trn na crvenoj boji da bode i boli...
Osećam, prolaze vekovi...
I misli su tako same,trule u svojoj postojanosti...
Mesto tela pepeo, mesto reči sivilo, al' taj žar srca crveni, i dalje gori svojim sjajem...
Osećam, prolaze vekovi...
| |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| | | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/1/2014, 11:25 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Trag u vremenu | |
| |
| | | | Trag u vremenu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|