LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Trag u vremenu | |
|
+10Nostromo meseceva rosa Masada vučko midjika Tea Beskraj lea le SaMar bealiever 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/6/2009, 7:08 pm | |
| Ljubav kuca na vrata i sasvim lagano ulazi u moj svet. Kao oluja skreće tok koloseka, meša osećanja i boje Kao vazduh zaviruje u svaki kutak moje sobe. Lista svaku stranicu života kroz priče, albume... I moja je soba nežnosti puna što nosi je kroz vreme. Leti, bez težine, lebdi kroz mene...
Ali, odjednom, bez znaka moja soba pada Ljubav je prošla ispreturala police i nestala Ostala je hladnoća i nemir u tišini pod plafonom, kraj uzglavlja... I sada samo otvorena vrata sećaju, sećaju na nju....
-1999.- | |
| | | bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/6/2009, 7:43 pm | |
| LAŽ
Laž, neumorno se upliće oko onoga ko je koristi, Postepeno zarivajući svoje ledene kandže u misli prokletoga, Ostavlja bez daha...
Laž, priča pasivnog čoveka koji u njoj nađe utočište, ne shvatajući da je sve dublje i dublje u tamnim, hladnim ćelijama sopstvenoga zatvora.
Tek kada se zalupe i poslednje kapije i nestane nade za izlaz On shvata da lagao je samoga sebe. Ali i dalje nema hrabrosti, ni snage da prihvati svoje greške Već se miri, ubijajući nagon za slobodom u sebi samom... Doveka ostaje zarobljenik svoje laži potčinjavajući se, hraneći je svojom nepromišljenošću i strahom, strahom da poveruje u istinu.
-1999.- | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 17/6/2009, 10:01 pm | |
| Dva lista papira, ti i ja. Mastilo, fleka nečega. Pero i iskrivljeni vrh, izvitopirena ljubav. Stolica polomljenih nogara, nada izgubljenih tragova... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 20/6/2009, 1:32 pm | |
| Zagrli me, tiho i nežno poljupcima osvetli ovu tamu u meni. Zagrli me, otopi led sa usana godine što stvoriše. Zagrli me, dok poslednje jutro samoće sviće. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 20/6/2009, 6:41 pm | |
| Nebo u smiraju dana ispisuje bojama neke tajne, dalekih livada zaljubljenih parova...
Tamo negde, kosci uz pesmu i šum potoka u ritmu se kreću Gle, eno i lika, pogledom plesačicu svlači A tu je i usamljeni dika podbočen, osmehom širi svoje čari...
Devojka jedna gipkoga tela sa oblaka gleda...
Nebo, divno i jako i kapljica jedna što spusti se na obraz moj
Oh, Bože, da li ovo nebo i mene slika negde daleko a blizu tvoga lika... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 23/6/2009, 6:52 pm | |
| Kotrljaju se oblaci u potmulom jeku dok nad tvojim grobom bezimena stojim... Znam, ti nisi tražio ni buku, ni dreku a opet ne mogu da odolim a da jecaj iz grudi ne zatutnji visovima ovim.
I ostavljam te opet, a duša još mi stoji na stopama istim, na dlanovima tvojim I ljubim ti sliku i oči moje sreće... Znam, vratiti ih neće molitve, ni noći Ali, jednog dana, bez daha i sama, ja ću tebi poći... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/9/2009, 2:30 pm | |
| Poslednji put gledam tvoje oci trazeci trun necega sto bese
Ne postoji vise ona iskra, ni onaj san sto budili su zivot u dusi
Ne postoji vise sreca koja daje snagu svakim pokretom trepavica
Gledam te posednji put sa zeljom da jos postojim u tvom srcu... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/9/2009, 2:07 am | |
| Boze, kako boli svaka suza, niz obraz pece kozu reze kao ostrica prava... Jos veci, jaci trag na srcu se stvara sa svakom recju sa usana. Boze, znas koliko volim i znas da ne zelim da boli, jedini put je ovaj i pravi, darujem novi zivot svojoj ljubavi. Pustam te, poslednje su reci volim te vise nikada necu ti reci... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/9/2009, 6:33 pm | |
| Lice smrti
Kako je teško
u ponoru tame
pronaći svoj lik,
izvući ga na svetlo.
Gledam lice tuđe smrti
i nema straha
da će me povući,
ali, neki drugi,
meni bliski ljudi,
gube svoju snagu
i padaju joj pred noge,
slomljeni, umorni, tužni. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/9/2009, 6:34 pm | |
| Plamen u meni
Volela bih da mogu
opisati plamen
što gori u meni;
Njegovu snagu,
taj pokret i zvuk...
Možda,
upravo način
na koji on plamti
osvetljava moju reč
i moj pravi put. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/9/2009, 6:36 pm | |
| Život u meni
Nestaje
U crvenoj bari
Izliva se
Dok duša moja
Tone duboko
U tamu i crnilo
Najdubljeg mraka
Ljubavi beskonačne plod
Utihnu u zaboravu
Samo trag noža
Na srcu
Ništa...
Više ništa
Ne postoji
Umire i telo moje
Sa zrnom utrobe | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/9/2009, 6:38 pm | |
| Stani
Ti sumorna sudbo
Zaustavi trk,
Uspori bar malo
Dopusti
Da osmeh i sreća
Korak priđu bliže
Vreme užurbano zbraja
Dane, godine
Trenutci zaboravu hode
Slike se ne pamte više
Samo ruke oči vide
Što godine na sebi talože. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/9/2009, 7:50 pm | |
| Vezuju me reci jedna za drugom tvoje usne pletu mrezu nizu niti beskraja u slavu ljubavi.
Zar ne znas da me ne smes voleti... Kazem ti, idi, a ti zlatnom cipkom ukrasavas ime moje Kosu mi splices vetrom krvavim usnama ljubis stope ispijas suze umesto vode.
Znas li da gubis samoga sebe ljubeci ove usne posute otrovom nevere I opet me velicas u svome umu Gledajuci kao u Boginju neprihvatajuci ili 'pak neznajuci da hodam stopama jedne obicne zene. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 12/9/2009, 2:48 pm | |
| Stojim, ukopanih nogu, od straha nepostojim. Biram tragove u vremenu prstima hladnim sustizem sudbinu. Umorna od snova, od nada, nekada sasvim nova nezna i mlada Sedim sada sedih kosa kraj puta drugih dusa I jos se pitam, Zasto me jos uvek kusa... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2009, 1:55 pm | |
| Rekla bih ti nešto...
Rekla bih ti da
moja si noć i moj dan
Rekla bih ti da
sa usana tvojih jedino vodu pijem
Rekla bih ti da
dodirom tvojim oživljavam i živim
Rekla bih ti nešto
ali reči stoje
jer nemam ih reći kome... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2009, 1:55 pm | |
| U osmehu tvome živim
u rukama tvojim dišem
na srcu tvome spavam
u očima tvojim postojim
Ne smeješ se više
Ni ruke ne pružaš
Otkucaje ne čujem,
daleko su...
više ne postojim... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2009, 1:56 pm | |
| Potoci i njive
pospano lete
Sklapam oči..
Čujem taj reski zvuk vode
što udara o stenje...
pomešan sa ...zviždukom zrelog žita.
Ptica u letu
krilima povija klasje
u hodu ka svom novom plenu.
I virtuoz sprema svoju violinu
pa bira žice za novu svirku...
Tišina...
Božanstveni mir
sakuplja snagu u moju dušu
Grom i kiša
kidaju ono loše
spirajući čađ i smolu
Tako slobodno sada dišem
dok hladne kapi biju po telu
Dođe mi da...raširim ruke
I vičem!!!
Neka me svi čuju
Ja rađam se tu,
na zemlji,
iz duhova prošlosti
vraćam se svome telu! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2009, 1:56 pm | |
| OPROSTI
Oprosti
što te volim,
tako jako i željno
Oprosti
što sebi dozvolih
da gradim u snovima nešto
za šta sam sigurna bila da nije vispreno
Oprosti
za sve poljupce meke
i dodire ljubavi pune
Oprosti
za žudnje i reči
sad tako daleke
Oprosti
mi, opet, poglede i slutnje
Oprosti
što ne znadoh reći ti ne
Oprosti
i povratak posle
svakoga kraja
Oprosti
što te volim
i sebe ti dajem
bez prezanja
do poslednjeg daha! | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/10/2009, 1:57 pm | |
| Ovo veče Skidam sve maske Sva prerušena lica Izroniće iz tame Ove puste duše.
Tmina i tišina Uviće svaki jecaj Paperjastim oblakom tuge Dok suzama napajam jastuke žedne
Vijori zastava bola Svakim pokretom Žalopojku speva
Pucaju omče hrabrosti i snova dok bitku vodi sila ohola.
Otupeli prsti Od kamena, sežu Podupiru kulu odbrana
Ruši se... Nije ni ona Ni mlada ni jaka Kao onda, nekada...
Godine, dani, sati, Teški su joj sestre i braća Skupa stasali Vreme ih nadvlada... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 30/1/2010, 1:29 pm | |
| ZA TEBE
Za tebe učiniću čudo što oči čoveka ne videše. Za tebe boriću se ludo i kada krvi u venama ne bude više. Za tebe disaću prašinu mesto svežeg daha i umreti sama veruj mi, bez straha. Za tebe srušiću nebo što smeši se bezazleno, za tebe podići ću tlo na kome nekada davno stajasmo... Zbog tebe, dušo moja, ostaću sama, šibana vetrom negde među javom i međ snom... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 30/1/2010, 9:13 pm | |
| Ah, kako su okrutne reči kad u ljubavi jezik naoštreni udari.
Bole rane, a krvi nema dok srce za dah se bori, jedan, još samo jedan poljubac daj mi, podari mi život i tek onda okreni leđa.
Pamtim te, znaš li, u rukama ovim i dok slikama hodim oči ti stežem očima svojim.
I pitam se Misliš li kada mislim, osećaš li kada telo zadrhti voliš li onako kako smo nekada, zajedno voleli... | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 30/1/2010, 9:21 pm | |
| Kao sto sam ti i rekla nedostajalo je tvoje prisustvo i tvoje pisanje ovde.Veceras si zaista za mene ovo sve sto citam jedno lepo osvezenje i raspolozenje.Prelepo je kao sto sam i do sada navikla. | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/2/2010, 4:41 pm | |
| Beskraj, zahvaljujem | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 1/2/2010, 10:11 pm | |
| Reči o časi životu i vlasti upućuješ meni. Učiš me o teškoćama ovoga života kao da oči moje tek prve treptaje prave. Ti ne znaš šta ti sve nisam htela kasti i ne znaš koliko toga pored mene prošlo je... Iskrzane ivice moga života samo slute o tome. Puštam te- zadovolji svoj ego, zaštitnički stav; Puštam te da opet gledaš plavokosu devojčicu sa strahom da pružiš joj samo topli očinski zagrljaj...
Poslednji izmenio bealiever dana 3/2/2010, 10:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 3/2/2010, 10:10 pm | |
| Ne, neću plakati obećah ti jednom, davno I ne plačem jer suze ne mogu sprati tugu
Stojim nemo, nepomično na mestu gde stajao si poslednji put
Stoji i srce moje, ne kuca- plaši se tišinu da muti... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/2/2010, 5:58 pm | |
| Možda...
Možda jednoga dana
kada večiti san
svije gnezdo nad
mojim mislima,
zadenem negde
uspomene na tebe...
Možda mi konačni mir
donese zaborav
i izbriše tugu
skramom spokoja
na mojim očima...
Možda...
A dotle
nosiću te
u srcu, oku...
Sve dotle biću
samo tvoja... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/2/2010, 9:36 pm | |
| Ne... ne zovi me dušom niti srećom svojom Ne nudi mi laži gordošću ljubomore okupane Idi... idi putem svojim oholo se vodeći pričama ljudi nekih zlobnih Zastani... uhvati se daha i silovito zagrabi još reči uvrede i straha Zabodi taj mač po poslednji put kroz ono što te voli...
Poslednji izmenio bealiever dana 9/2/2010, 1:03 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/2/2010, 10:48 pm | |
| Ti
Ti si kao ...trn zaboden u vrhu prsta Otrovan i oštar Boliš... Režeš jezom svaku misao ne dajući se dodirnuti
Ti si kao magla tajnovita Spuštaš se i kriješ sve što oči traže Dolaziš, odlaziš...traješ...
Ti si kao san, želja koja traje kroz vreme i prostor i nikada ne nestaje... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 4/2/2010, 11:15 pm | |
| Reči, tako prazne, nemaju jačinu ni boja, ni tuge Reči, nekad tako slasne, pelinom mirišu na papiru... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 5/2/2010, 11:19 am | |
| Volim te! Volim te više od svega Volim te čitavim bićem Volim tvoje oči glas, mirise... Volim te jer si deo mene kao što se ja otkidoh od tebe Volim to što samo postojiš Volim i što ne umeš da voliš... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 6/2/2010, 4:46 pm | |
| Dolaziš ti što mučiš moj um i telo moje Do iznemoglosti ja praštam a meni se nema praštati za šta Dolaziš ti za oproštaj moliš u naručje moje vraćaš se ljubavi pun Daješ sve volim te govoriš bez reči I ne moraš reći čujem... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 9/2/2010, 4:21 pm | |
| Svitanja ljubavi- okrnjena slika; zamagljeno ogledalo duše ćuti... Na jastuku naših snova okrećem glavu, tražim tvoj lik; utisnut još stoji... Kad dođe vreme doći ću, rekao si Zamagljeno ogledalo duše ćuti... Zaboraviću te, ne idi, sada drži me, zaboraviću te... Udišem tragove, dodirujem obrise, živim- umirem, plašim se zaboraviću te a opet, voleću te... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 11/2/2010, 6:01 pm | |
| Koliko te volim Kako da doprem do dubina ljubavi pa da ih u reči sročim? Kako i sama da znam, sebi da verujem, tebe da uverim koliko te jako volim... U duši šum, žamor Dodiri, glasovi... U glavi haos pravi Slike i daljine vezane u jednoj tvari Kako da uvidim sve te mirisom uvijene čari pa da slikom otvorim ti vrata sve moje ljubavi... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 11/2/2010, 6:14 pm | |
| Tek onako padneš mi na pamet i tek onako srce iskače iz grudi, razum se muti, tek tako... Tek onako misao obuzmu sećanja i tek onako ruše osećanja, da, tek tako... Tek onako prekine se san, u očima umesto mraka svane dan tek tako... Tek tako shvatih i sebe u ljubavi uhvatih tek onako... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 11/2/2010, 9:24 pm | |
| Ne volim više ni sumrake tako tople, ne podnosim ni parove što na udavljenoj svetlosti šapću neke reči nežne
Ne volim više ni januare, godine nove, pa ni februare... tako me bole...
Ni ove pahuje ko krpice bele ni sneška, ni anđele... Ne volim ljubav ni sve varke njene, obmane teške...
Ali, tebe volim i to mi je najteže...
| |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 11/2/2010, 9:39 pm | |
| Ima li mesta za snove, za podvige nove kada ljubav zaključa sva vrata i ode... Ima li nade, putu bez povatka kada nova zora bez tebe svanjava Ima li... Ima li ičega posle svega... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 15/2/2010, 10:08 am | |
| Ne umem više da ćutim al' ne umem ni da kažem ništa tebi...
O, ti sumorni vetru, učmali jadu, zadrhti od pohote svoje Izađi iz tajnovitog skrovišta duše Idi i ne vraćaj se!
Stojiš i ćutiš dok reči ti se množe među stopama na tepihu crvene boje
Razmahuješ rukama tajne svoje ne bi li ti oko možda otkrilo nešto, nešto moje...
Beskrajna tišina para strpljenje O, kako boli laž, mrak, nepoverenje
Ćuti i idi što dalje bolje je...
Osmeh će procvetati nanovo kao novi pupoljak u proleće Zaborav izbrisati boli, umor sahraniti tugu
Kamena stena stoji, gleda ka suncu... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 16/2/2010, 1:26 pm | |
| Nemoj mi reći kako, ali noćas si daljinom meni došao, sa mesečinom u očima mojim lik tvoj se pomešao Na usnama vrelim zimu svih puteva osetih, na bokovima šapat tišine tiši od svile jači od svake kletve... Usnulog te ostavih i san neki me odnese Doviđenja ljubavi do neke nove, odsanjane pesme... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 17/2/2010, 4:19 pm | |
| Tu negde, među travama prošlosti pod nekim nebeskim svodom, leži onako oronuo, kišama paran, vetrovima hlađen sam i umoran tek stećak jedan... Govorio bi kada bi mogao iz sivila svoga reči izvući o ratovima, pticama o ljudima i zverima Govorio bi o tom nebeskom svodu pod kojim traje i odoljeva o vremenu i ispucaloj kori hrasta pod kojim vekovima drema Govorio bi, ali reči nema... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 18/2/2010, 10:41 am | |
| Noćas je tvoj dah na mojim grudima spavao Noćas su usne živele na dlanovima tvojim a prsti se kosom sladili Noćas si me opet saček'o u snu... nema veze ja već navikla sam i znam, živećeš tu... Noćas sam opet zaplakala i jedino suze na javu donela... Izbrisah jedno ime, sve slike što razum mute. Ubih svaku melodiju ... ali čemu sve, kada srce još kuca, kada sećanja u duši stoje, kada svaki treptaj oka ima plave boje... Tvoj dlan još uvek na koži mi stoji i nekako svaki pokret ruke crte tvoga lika kroji... Stanem, zanemim, lice se zgrči od nekakvog bola... i suze... te izdajnice... ne voli te, milion puta ubeđivah sebe, ludo, okani se, živi.... Koliko ljubav može još da me boli? Koliko može da boli... Bože, oprosti mi ali, ne umirem zato što želim; Krv svoju puštam i njom otrove što ostavio je ... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 20/2/2010, 10:16 pm | |
| Tvoja sam želja i tvoja sam kazna Ti moj život i moj preki sud
Stani, presudi u svoju korist to već rade svi ljudi
Samo me jednom nazovi imenom pravim strah, prevara, laž Reci to ime koga se plašiš... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/2/2010, 2:32 pm | |
| Ljubav nimfe
Na tvojoj koži tetoviraću mrežu dodirima, usnama utisnuti boju za sva vremena... Ja, tvoj pali anđeo očima boje ugaraka još ne ugasle lave zagrejaću požudu... Anđele moj, iskušan bićeš jer to si hteo. U san svaki tiho ću ti se potkrasti i svakim dahom tvojim hraniti snagu svoju Rastem u tebi, umotavajući te krilima strasti topim tvoj um i tvoje telo Nimfu si upoznao a tek ženu sreo... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 21/2/2010, 8:55 pm | |
| Pod svodom misli rađa se buntovnik stari... Da ljubavi, insultant sam tvoje duše i vređam postojanje tvoje jer, svestan li si, ti ubio si biće moje...
Vaskrsavam u bolu umiruće ljubavi Nedam ti više da stiskom laži lomiš telo, ni krcaš misli...
Jačam, rastem Odlazim, znam kako da zaboravim... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/2/2010, 2:03 pm | |
| Šta si mi to uradio Urezao mi ime svoje na licu duše da ga osetim svaki put kada zavirim u sebe Preslikao si tvoje oči na koru mozga ne bi li se javljale
kad god sklopim svoje Utkao si sliku ljubavi i čežnje u srce moje da kuca samo za tebe Pustio otrove u krv i otišao... telo se trese u zavisnosti od tebe Šta si mi to uradio? | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/2/2010, 9:07 pm | |
| U oči me ne gledaj jer videćeš da s tobom sam samo njega da zaboravim U oči me ne gledaj jer tu je odraz svih suza isplakanih mislićeš da sjaj taj čudesni pripada tebi U oči me ne gledaj jer zaljubićeš se u tajnovitu dubinu a ja u tvojim tražiću samo nebo nekih drugih očiju U oči me ne gledaj i ne prilazi mi blizu jer videćeš me uz sebe dok ja smrtnu senku kriću... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/2/2010, 10:20 pm | |
| Poslednja pesma posvećena "tebi"
Odričem se svoga bola i sad... raskidam sva obećanja tebi jednom data.
Ne umirem, smejem se i dišem...
A ti... ostani zakovan tu, u svojoj tami, ja odgurnutu ruku više ne pružam.
Neka te bole sve teskobe tvoje, neka te nose sreće trenutne slasti, neka ti život podari snove neću ti se u njih prikrasti.
Znaj da reči pamtim dobro, svaku senu misli znam. Ne pružam više ni tren, a kamoli noć ili dan...
Zbogom ljubavi, anđele očiju plavih kidam od srca dodire tvoje sa kože gulim poljupce i strasti Zbogom srećo... zbogom dušo... Zauvek zbogom ljubavi... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 22/2/2010, 11:58 pm | |
| UspomeneNe leže mirne... dube mi po mislima kao... kao da svaka misao bar po jednu nosi... Teške, gromke... Tumaraju hodnicima glave, obrću telo u znojevima muka... Uspomene... kao... Udare, onako iz potija, kao što u sred leta nad ravnicom krene oluja, grom sa neba... Nastrada neko drvo, tek misao blaga, sagori u pepeo ne ostane ni traga... Uspomene, leže u meni sad prividno mirne... lažu, znam, spremaju se za neke nove igre... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 25/2/2010, 11:27 pm | |
| Tihi ubicaJe li to mržnja, prezir što bukti u meni? Je li to bes i urlik tako jak, blizak, nesmotreni? Je li to zlo duše što otima osmeh s'lica i pruža mi suze Je li to moj ubica? Ne, to ljubav ostavljena, još je jaka pa divlja i skače lupa usred mraka ruši zidove duše, plače i jeca... Da, to je tihi, jezivi ubica... | |
| | | bealiever
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/2/2010, 11:31 am | |
| Ljubiću te, znaš li? Ljubiću te, negde u seni skrivenog od sveta. Ljubiću te na svetlosti dana pod krošnjom nekog starog hrasta Dah ću ti oduzeti tragom usana i krila ti dati dodirom osećanja. Ljubiću te, za inat svima, ljubiću te makar i samo očima. Oseti misao koja lekti ka tebi, zadrži čari i mirise što poslah ti vetrom, vidi, ljubim te i sada, daleko a tako blizu tvojih usana... | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Trag u vremenu 28/2/2010, 12:14 pm | |
| - bealiever ::
- Tihi ubica
Je li to mržnja, prezir što bukti u meni? Je li to bes i urlik tako jak, blizak, nesmotreni? Je li to zlo duše što otima osmeh s'lica i pruža mi suze Je li to moj ubica?
Ne, to ljubav ostavljena, još je jaka pa divlja i skače lupa usred mraka ruši zidove duše, plače i jeca... Da, to je tihi, jezivi ubica...
Prelepo ovu pesmu od sinoc citam,i evo morala sam i jutros da s njom pocnem dana.Valjda se covek pronadje u tudjim stihovima i proste se preseli u njih. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Trag u vremenu | |
| |
| | | | Trag u vremenu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|