LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 4:55 pm | |
| Dok ti se predajem zeljno te ocekujem i kradem trenutke koje prkose vremenu. Obnevidela osecanja, osecam samo tvoje ruke po mome telu. I uzavrelu zelju da me uzmes sto pre celu Tvoj topli dah i moju krv uzavrelu. Odricem se svega za jednu noc punu strasti tebe u meni,. Kao svici u noci, kao leptirova igra kao poslednji tango vreme nas zblizilo u ovom nesavrsenom trajanju. Posle nas samo vatre plam. Enlarge this image Click to see fullsize
Poslednji izmenio Beskraj dana 23/3/2013, 9:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 4:56 pm | |
| Slusala sam sapat svih onih kisnih veceri, Kada si me ljubio u jutarnjem radjanju sunca. Na bujici strasti moga snevanja i mojih nemira. Umisljam kako me uzimas nezno u beskraju nasih noci. U svetu gde se stapamo sa tamom i iskrenim grehom. Dok drhtim misleci o tebi. Otvaram se svojom vrelinom i prelivam se dok rastes u meni u mojoj utrobi u bedrima negde na bespucu svih iluzija. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 4:57 pm | |
| Stopljeni u ognju vatre, rusis sve moje bedeme srama. Grub i nezan privijas me srcu, i u kriku bola od nas ne ostaje nista. Samo dah pozude plama. Zelis da sam samo tvoja, guras ruke u moje medjunozje a ja sam tako topla i besramna. Tvojim mirisom tela se hranim i opijam savijena oko tvog tela bez kraja, klecim na kolenima. Srusena medju svim svojim svetovima. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 4:59 pm | |
| Evo nudim ti se... u beskraju nasih noci u nektaru sladunjave strasti. Uzmi me u slatkoj tami i iskrenom grehu. Jer sve moje putanje znas, razlivena od lave vrelija sam ja. I na samom koraku od ludila. Usnama te grizem... Sve vise ti sebe nudim i poput boje se rastapam u ekstazama nemira. I sve bi istrpela samo da si u meni u neznim talasima stapanja doveka. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:00 pm | |
| Pregrst prigusenih misli mene ostavlja u laticama zaborava. U ukusu ceznje plima i oseka sudaranja. Nudim ti sebe u svim vlaznim delovima tela i sve si dublje u meni kao da se penjes na vrhovima planina. U oluji strasti mi smo goreli divlji rasplamsali pogledi. I dozivam te uzdahom,predajem ti se grehom procvala i opojna obilazim sva tvoja vrela. I radjam se u tebi u tvome telu ljubavlju i strascu dajem ti se i uzimas me celu. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:02 pm | |
| Ti me zudno ispijas dok ti se predajem i dok u erupciji orgazma stenjem. Noc nam je donela mnostvo bludnih snova, u neprospavanim nocima, pozelela sam muziku tvojih uzdaha. Tvoja strast klijala je u greh jos one prve noci kada si me u nebo poneo. Evo nudim ti se pa kako bude ekstaza obreda pojacava nase uzadhe. U poetskom snu zavrsicu pesmu magijom koja nema kraja. Na izvoru pohote i morske pucine. Na kraju ovoga dana. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:03 pm | |
| Da li osecas kako drhti moje telo, dok me milujes svojim grebenom, obasjani suncevim zrakom. Na uzarenoj vatri plamtim dok u meni probudjen vulkan igra u ritmu tvoga daha. Lomis me u lahoru vapaja, dok dolazis,prolazis, ulazis i ostajes u meni kao klica narastaja. Dok ja sazrevam u plod bozanski. Ljubis mi mokru reku ja se predajem obozavanju tvom. Opijas me culima zednim, na mojim usnama med, u kosi topla ruka tvoja u rasplamsaloj vatri drhti sva nemir moja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:04 pm | |
| Priznajem, ja sam tvoja bludnica nocima,razuzdana, strastvena,pohotna u naletima vetrova. Oblacim nocas samo za tebe tvoje snove od paukove mreze i u svom trouglu zelim da osetim u materici seme. Opijao si me u svakoj erupciji zanosa, kupala se pod golim suncem i vristala u trzajuu svakom orgazmu potresa. I ostala su samo secanja u nekim davnim rusevinama, ludih fantazija. Kroz predele uzavrele maste na izvoru nasih osecanja u mozdanim uvalama. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:05 pm | |
| Moje su oci munje nebeske
jer ja sam vatra protiv inja mnogih srca. I ono nebo sto se nadima spremno da saceka tvojih ruku dodir. Zena neuzeta,nedostizna koja veruje u tebe. Gospodaru neba na krilima me odnesi u cik zore na onom proplanku u onoj kolibi. Gde ces me travom pokriti i uzeti... moje grudi nabujale, koje ti nudim ceznjivo. U ovoj uznemirenoj pustosi. Dok drhti ponoc, negde iz daljine cuju se kljicale zelje, munja kojih sevaju i groznice tela dok vodimo ljubav nas dvoje.
Poslednji izmenio Beskraj dana 14/8/2011, 5:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:09 pm | |
| Pokazati nemir u ove kasne sate izmedju strasti i razocarenja, gde smo se sastajali sada tu vise nikoga nema. Dodirujes mi usnama grudii uvlacim se u kruzne tragove pokreta i u drhtaj pretvaram svaki nas uzdah koji me dovodi do stanja ludila. Miris tvog tela jos uvek osecam, u grcu opijenosti dizem ti noge na ramena... nezasita tvojih nemirnih usana. Latica moje ruze se otvara pod vrelom zraka zgusnutog sjaja.
Poslednji izmenio Beskraj dana 7/6/2012, 9:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:10 pm | |
| Zelim te. U ovoj tamnoj noci. U zestini zelja dok nam se usne spajaju, dok nam se mokra tela dodiruju. Dok uzbudjenje raste pohotno smelo prepustam se ovoj stihiji strasti. U uzdahu snova nasa dva sveta. I svaki put predajem se samo tebi u stidu u grehu onom ljubavlju i strascu onim pogledom sto gori. U danima koji ce doci. U danu vecnoga sna. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:12 pm | |
| Budna sanjam te, u svojim snovima os strasti protkana cekam te,i nudim ti se, uzmi me... Osecam tvoje vrele ruke po telu. dajem ti se i otimam kao divlja tigrica u stepama zelja. Skrivena,razgolicena bludna pod pozarom strasti utihla. Na kapiji srama trenutke srece u tebi sagorevam Refleks trenutka uzastopna svrsavanja u potresu stampeda gde nas nosi nase nebo,nasim zvezdama. Enlarge this image | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:13 pm | |
| Predajem ti se bez stida,bez srama u ljubavnom zanosu nosena vetrom uragana. Uzimas me vrelu, dok te osecam celog po telu. Osecam tvoje ruke po kosi,po grudima osecam te celog po sebi dok me ljubavni zanos nosi. I prepustam se... dok plivas u meni ko po nemirnom moru, i prepustam se dok me uzimas u trenu,u nespokoju. U trenu zanosa,pohote strasti. S tobom postajem ja, ono sto nikada nisam bila. Ja sam zena greha koja drhti i voli i ceka svaki put susret novi. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:14 pm | |
| Dok si me zudno ispijao, predavala sam ti se u skrivenim kapima strasti. U vrelom zraku ljubavi, dok su nam tela pesmom govorila. A ja sam ti saputala uzmi me, ponesi me u tom svetu ludila u prozimanju jecaja,u kriku uzdaha. Jer ti si moja neobuzdana fantazija,moja halucinacija. Uzmi me... dok sam vlazna i vrela namenjena samo tebi kao sudbina. Topim se u lavi sna medju nogama grc ushicenja. Na vrh prestola me stavljas i dovodis do samog vrhunca. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:15 pm | |
| Tisina i priguseno svetlo. Mala crna haljina, koja polako pada dole. Ljubis me zanosno ljubis me strasno. Naga sam,vodim ljubav s tobom, na mlecnobelom putu predajem se samo u onom nasem svetu. I mesamo krv skrivenu, razderanu uz gromoglasan sudar dva vapaja. Dok izgovaramo reci svetlosti dana. Uzimas me snagom, uragana, dubinom okeana. I po mom telu ostavljas zigove erupcije u tihom drhtaju dve istine. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:16 pm | |
| Moja misao leti u skrivenom pogledu, u stidu u onom trenutku moje uzavrele zelje. Kada ti se predajem u pozudi plamena. Dva tela koja gore i koja postaju jedno. Kada me uzimas, ja se ponovo u tvojim rukama radjam. I svaki put za tobom moja pozuda i strast je jaca. Ulazis i ostaje u meni. Kako je lepo imati tebe u sebi,dok se svaki moj drhtaj pretvara u grc opojnosti. Na vrhuncu ekstaze,naseg zavrsnog cina,ispustam krik vrhunca. Pred lepotom dosezem nebeske lire. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:17 pm | |
| Ljubim tvoje usne polako, dok prolazis svojim rukama dodirujuci moje grudi. U tim tvojim rukama moja strast se budi. Stegni me u zagrljaj, onako jako,najace sto znas jer u tom ludom trenu pronalazim neispunjenu zelju svih mojih pozuda. Pohotna sam...nezasita i cekam ritam tvog tela da ti se predam cela. Dok poslednji trzaj strasti obliva nasa mokra tela. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:20 pm | |
| Uzmi me silno na vrhu najveceg talas moji biseri od ociju sijaju,samo cuti, i nista ne pitaj.Luda strast me opija nos mi je ispunjen opojnim mirisima uzmi me u ovoj goloj i ocajnoj praznini srca.U nadahnucu kajanja. Jer ti si car svih divljih zveri,a ja sam onaj andjeo s neba koji zeli da ti se preda.Iscedi sok strasti do kraja, jer skrivam tajnu mojih vrelih pogleda u haljini koja se zove sudbina. Sudbina jednog greha. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:21 pm | |
| Padam ti na grudi omamljena i sa mojih toplih crvenih usana strast se razliva.Ti prilazis poput ratnika ,pricas mi o nasim zvezdama dok sam ja tako omamljena. Skidas mi taj poslednji haljetak,prodires u meni svojom snagom,vecno bi da ostanem zatocena u tebi u mirisu zelja i strasti. Nocas mi skini taj greh i bol ,u grcu opijenosti u ovoj kompoziciji dela u dijagonali.Dok uragan pokazanog greha nosi nas nebom i nasim zvezdama. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:22 pm | |
| Osecam miris tvoga tela jos uvek sam topla, vrela. Jos uvek osecam tebe u meni. I moje telo uzdrhtalo nestrpljivo,od svakog novog talasa udara. U meni navala bura. Uvijam se nezno oko tebe nogama, dok tvoja snaga me sve divlje probija. Vlazna sam,mazna sam sta cekas uzmi me sto pre. Opijas me culima zednim ne mogu vise bez tebe. I danas sam bila razuzdana, tvoja pohotna,strastvena ljubavnica. i onaj tvoj poslednji uzdah neznosti koji tece tvojim mozdanim uvalama.Jos uvek cujem ja. Pusti me samo jednom u kljucanju zelja mojih da ti zaparam noktima kozu, onim pogledom sto gori. Da ti ostavim zig u svakom drhtaju istine. Uzmi me sto pre u skrivenoj tajni moje vreline. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:23 pm | |
| Volim te dodirom,uzdahom i krikom. Jer ja sam onaj uzareni oganj koji se ne gasi. Ja sam onaj vulkan strasti. Samo u tvojim rukama mogu osetiti tihi jecaj i svaki drhtaj svoga tela. Dok me milujes predajem ti se cela. Dok vodim ljubav s tobom zmurim, zatvaram oci dok me diras po grudima. Osecam tvoje ruke kao strune prelaze mi po ledjima. Dok ja ludim u igri dodira i sapata. Ne zelim da ova igra prestane. Igra toplog daha,uzavrele krvi, dok klecim na kolenima tako topla i besramna. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:25 pm | |
| Dodji cekam te,uzmi me izludi me probudi me. Zelim te osetiti onako nezno u trenu. I nemam stida u ovoj vatri plamena dok svojim pogledom skidas i poslednji komad odece sa moga tela. Ja se polako izvijam u ritmu tvoga tela,i poput crvene boje. Boje vatre,strasti i pozude rastapam se u ekstazama nemira. Nestajes u meni u valovima stapanja doveka. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:27 pm | |
| Neka nas zemlja na dvoje podeli neka nas plamen strasti obuzme u ovoj ludoj ljubavi.Hteli mi to ili ne hteli moje telo za tvojim vapi. Zaboravi na sve sto postoji,samo zazmuri i pusti me da te volim. Zaplesimo u ritmu bez kraja, prepusti se ljubavi mojoj,hocu da budem nasmejana u svakoj sekundi predavanja.Dok nas obuzima strast vrtloga.Hocu da se secam svakog dodira,zelim da pamtim tvoje ruke na svojom grudima.Jer nocas si u meni otkrio neotkriveni rebus jednog tuznog lutanja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:28 pm | |
| Osecam tvoje ruke svuda po mome telu i trebam te. Nocas se u tebi budim osecam tvoje poljupce vrele i za njima zudim. Strast me obuzima,drhtim molim uzmi me sto pre celu. Uzmi me,kao gladna zver svoj plen na ovoj pucini plavoj dok ti se predajem cujem tvoj sapat i ime koje odzvanja mi u glavi. Milujem ti pogled usnama, jer u ovoj noci sam tako razbludna, dok mi cednost krotis, blazenstvo mi se telom razliva. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:30 pm | |
| Moja konacna presuda,je strast i vatra u grudima,ona se ne stisava sve jace i jace udara.I tvoja neobuzdan zelja,prepustam joj se tako sam htela. U ovoj noci ludila,milujem te rukama, grebem noktima dok svaki moj sok ispijas.dok mi na uvo sapuces ja te kidam zubima.Uzimas me u vatri plamenoj,zelim te vec dugo i neobuzdano. Nek bude ovo konacna presuda,po mom telu ostavljas pecat olujnih vetrova. Po mome telu ostaje krvavi potpis tvojih usana,moja su nedra za tebe lirska radovanja. Rodjena sam kao vatra strasti i nemira. Ovde nema tisine,samo cujem uzdahe uzivam u ove trenutke dok ti se predajem dok me uzimas celu,ostaju tragovi na kozi u raspusnoj zelji moja pohota se kupa. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:31 pm | |
| Veceras ti se nudim bez stida i srama. Kao nikome...tako,doslo mi je. Veceras te molim, da me milujes da razlijes svoju strast skrivenu svuda po mome telu. Da tvoju muskost osetim svuda u meni. Mozes li kazi mi? Hocu da ti se predam opusteno, pohotno,divlje vrelo da me uzimas dok ti se predajem i da ti ostavljam krvave tragove. Hocu da me kidas kao list papira,dok skupljas moje sokove sa izvorista. Vlazna sam.znojava sam bas onakva kakva treba,samo za tebe uvek spremna. Dok nemir i strast provejavaju budim tvoju slast u preponima. Eksplozija je nastala. Dok budim se,i dolazim sebi... posle svega ovoga vise pitala ne bi. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:34 pm | |
| Plovis rukama svojim po mojim jos neistrazenim delovima. Otkrivamo ljubav dok nam je krv topla i uzavrela. Drhtim misleci o tvom ulasku u mene, o stapanju razlivene lave koja je vrelija od same mene. Nezni talas me obuzima. Plima i oseka se penju na najvisi vrh planina. Uzimas me kao slatko vino koje nas opija. U vazduhu miris nasih tela, i krik uzdaha u prozimanju jecaja umirenog meteza i nemira. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:37 pm | |
| Govorio si mi da sam otrov
u maloj bocici,dok si se budio na mojim grudima.Dok si me ljubio i od svakog zla cuvao.Dok me je vrelina pozude obuzimala,svaki put sam ti se drugacije predavala,nijansu pokreta slikala,dlanove tvoje po svome telu osecala.Samo je plamem svece bio svedok svih nasih strasnih milovanja. Uzivala sam u tim trenucima,koje smo krali,dok su nam se mirisi tela mesali u smrtnickoj igri o nasem grehu nikada nismo ni razmisljali. Govorio si mi da ljubav nije greh,ako se volimo prst si mi na usta stavljao dok si mi grudi milovao,dubinom mora si plivao i u tisini sampanjca penusavog mene kupao.Verovala sam ti... Oholost i obest tvoja mi nikada nije smetala jer strast koju sam prema tebi osecala bila mi je potrebna.Znala sam da si zabluda moja,cutala sam ljubav mi nije bila potrebna dovoljan je bio pakao u kojem sam sa tobom gorela. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:38 pm | |
| Mi imamo danas,nemamo sutra. I koga je briga sta ce biti sutra ako smo ljubav disali,telima se spojili dok smo goreli u toj strasti ljubavi. Dok smo se predavali, nismo ni mislili sta ce sutra biti,nismo razmisljali o nekoj buducnosti jer medom i vinom smo se pojili. Rujnim vinom zalivali i u toj pozudi nestajali. Dahom zivota jedno drugog uzimali brisali led tmini i na vatrenoj ljubavi svaki put se radjali. Ne ovo nije san,osetila sam nocas kap mesecine na svojim grudima dok si mi bacao latice ruza,i kruzio po meni svojim beskrajnim putanjama. Ja sam ti se predavala kao nemirna krosnja drveta. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:40 pm | |
| Jos jedna noc,tamna i surova. Jos jedna noc jeziva. Moj park oka nije sklopio, onaj poljubac na klupi je zauvek utihnuo. O tom poljupcu samo je neko znao,mozda lisce koje je tiho sustalo.Mozda ona voda koja je proticala ispod mostica dok sam ti se predavala.A kisa je padala. Ja bez srama i stida tvoje ruke na mojim grudima, moje noge oko tvoga struka i strast neobuzdana. Zatvorenih ociju vidim parce neba dok udisem,ostajem bez daha u svoje posrnulo loviste i ova noc tamna i jeziva predala sam se nekome kome ni ime nisam znala. Ma nije ni bitno,prica je ostala zauvek kao tajna sacuvana. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:41 pm | |
| Jos jedno leto koje polako prolazi. A ja kasnim... Vec odavno svi vetrovi su otisli,samo ja i moja pesma ostali smo da prebolimo sve sto je iza nas ostalo. Pogled koji mami na zaborav dok drhti u meni ponoc nemirna. Secam se da mi je neko tog juna svu radost srece razneo,samo mi bol ostavio. Valovi su svedoci da me je zelja ponela,da je samo jedna iskra rasplamsala vatru, koju sam toliko zelela. I da je na kraju ostala samo bolna draga uspomena. Plaza je bila nasa postelja, na njoj sam se tebi predala. Dok si me na krilima nosio i moju zlatnu kosu pleo.Docekali smo jutro stopljeni i od vatre strasti sagoreli. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:42 pm | |
| Da li sam i dalje ono strasno bice koje zelis? Ako jesam,moj ljubavnice nezni uzmi me. Sjedinimo se pod jednom tackom kljucanja. Svih nasih pokvarenih masti i htenja. Srusi ovaj ledeni breg. Otopi.Hocu da te osetim dok se u meni razmnozavas. Necu te pitati nista. Samo cu ti se prepustiti. Dok pijem tisinu tvoga bica,moja glad blista od grehova. Da li sam smela? Daljina poradja jutra,dok mi odvezujes mracnu zavesu sa ociju,ja zmurim dok ti se predajem tako sam gladna tvoga tela. Na uscu sam orgazma,dok tones polako u moju bastu beskraja. U svetu sam strasti i ludila,ne osvrcem se zlim andjelima,i opomenama. Hocu da budes danima izmedju mojih butina, hocu da osetim,hocu da osetis koliko sam samo za tebe pozeljna i vrela. Kao riba ukljestena izmedju stena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:43 pm | |
| Samo rec...dve, da stavim osmeh na usnama. Jos jedna igra senke u noci bez povratka.I noc tako drugacija od svih ostalih noci koje pamtim.Kada sam te srela prazna casa na stolu je stajala,ja sam u crvenoj haljini bila...secam se posmatrao si me dok sam igrala.Posmatrao si moje kukove dok sam se uvijala,nedra moja si ocima gutao.Dok sam te rukama zvala ja sam ti se u toj igri predavala. Vodila sam ljubav sa tobom ritmom daha,vodila sam te telom uz zvuke takta a ti si mi se prepusato,moj parfem te je opijao.Kljuc u ruci si drzao,crvenu damu sa podijuma si poveo.Jos jednu strastvenu igru smo odigrali,ali ovaj put si me ti vodio.U ovoj igri sam ti se predavala, kao da sam najlepse vino pila,i nisam se kajala sto te nisam ni poznavala,sto te vise nikada nisam videla.Igra i sa moje i sa tvoje strane je zavrsena. Enlarge this image | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:44 pm | |
| Pomesali smo krv u bujicama strasti. Disemo kao jedno,u trenutku uzimanja i davanja. Dok pucas u meni,zatvaram oci iza nasih prozorskih zavesa, koja kriju nasu tajnu. U kojoj se svaki put predajemo pozaru zudnje i ljubavi. Dok mi opipavas svaku erogenu zonu, ljubim te usnama i bas me briga sto je ova ljubav,na stubu srama. Kada me svaki put dovodis do vrhunca. Ne,ovo nije igra secanja.Ovo je put trajanja.Ponudila sam ti greh iskusenja.Strast koja je neukrotiva, uzdah pamcenja. Dok me vodis u svet pomracenja. Zmurim i prepustam se igri tvoga tela. Da utolis moju glad nezasitu,mokra sam. dok molim te pogledom da prodres u mene lagano i ostanes u meni jos malo. Dok si moju zudnju polako ispijao. Enlarge this image | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:45 pm | |
| U strasti gorim,u zudnji se radjam. Iz izavrele krvi stvorena,uvijam se pod tvojim dodirima. Gnevna sam,pohotna,razuzdana nemirna... Ja sam tvoja mozdana uvala. Ludilo dva tela,ja sam tvoja potreba. Na tvome telu ugriz ostavljam, dok srebrnom svilom polako me pokrivas. Haljinu mi jednom rukom kidas. Dok ti ja svaku zelju ispunjavam. Moja konacna presuda je strast i vatra u grudima. Mestu brige tu nema. U kratkom uzdahu ludila, u hiljadu ludih uzdaha sve se krikom zavrsava. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:47 pm | |
| Ja sam tvoj simbol strasti. Tvoj simbol ljubavi i krvi. I da hoces ne mozes me sakriti previse me ima u tebi.U svakoj tvojoj sam pori. Dodir od stakla,ti darujem.Predajem ti se bez trunke rezerve.Uzimas me svaki put gladan,nezasit.Uzimas me i dajes mi se kao da se nikada nismo do sada videli. Tama nas obavija..Samo ti i ja nasa hotelska soba.U tvojoj majici setam,dok ti me posmatras stavljas na krevet i obasipas vrelim poljupcima. Sjaj mi licem prolazi.Svaki put kada iz nase sobe izlazim.Jer najmiliji su mi ovi zabranjeni putevi,uzdasi i zvezdano nebo koje samo sa tobom vidim. Enlarge this image | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:49 pm | |
| | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:50 pm | |
| Strast secanja Navlacim masku na lice, i secam se svih nasih noci strastvenih.Zlacenih i ljubljenih.Nasih noci krika i jauka u plamenu onog naseg crvenog predgradja.Gde smo se krili od prolaznika,svih tih pogleda u toploj sobi nasih secanja.Gde si moje meteze nemirne umirivao,dok me je obuzimala oseka i plima.Dok sam ti se predavala, omadjijan belinom moje puti pejzaz divote usnama si prelivao.Dok su nam tela postajala jedno.U ovoj rajskoj lepoti.
Poslednji izmenio Beskraj dana 14/8/2011, 5:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:51 pm | |
| Hajde dodji.Zovem te. Uzmi me. Islikaj po mome telu kao slikar kistom onu najlepsu eksploziju. I upotrebi onu boju,crvenu i belu. Plovi rukama svojim,tamo gde najvise volim. Dok ti tiho sapucem,mozes ti to i grublje i jace. Slusas uzdahe moje,dok mi se kolena sire ,ljubis me... Dok se sve mojim krikom na tvojim usnama zavrsava.Na izvoru nasih osecanja. Telo mi je uspaljeno,kao vatra vrelo. Sve pocinje laganim pokretom,dok moje telo igra tango. Pustam te da pokupis poslednju rosu sa mojih bedara.Pustam te da umiris sve meteze moga nemira. Od ovog erotskog naboja,od ove strasti i ludila.Svaki vrhunac sa tobom je carobna igra zanosa.Tako sam te gladna i nezasita. Tvoja robinja.
Poslednji izmenio Beskraj dana 28/9/2012, 10:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:53 pm | |
| Crvena krv Da li znas na sta me podseca krv crvena?Na vatru nase strasti, na nasa tela vrela.Na pozudu i pohotu.Kada bez tebe vise nisam mogla ni smela.Kada vise nisam htela. Na rujno vino koje si ispijao svojim usnama,dok si me uzimao i nudio novo ceznjivo sutra.A ja sam ti se predavala u svakome novome danu,u nasoj igri strasti i sablasti. U nasoj uzavreloj igri strasrti. Moja krv je vrela,dodji zovem te! Na mojim grudima vajaj svetove, ljubi me,moje pejzaze divote.Moju raspusnu zver ukroti,sviraj harfu po omadjijanoj belini moje puti. I ne umiruj moje meteze nemirne, pusti me da zarijem svoje nokte, da te izgrebem.Pusti me, da pustim tvoju krv crvenu.Ne drzi mi ruke jer ja sam blazena vasiona jedne ljubavnice i zene. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:54 pm | |
| Jos jedan prodje dan jos jedan nas vreli susret koji se oseca,koji plamti koji gori do sledeceg susreta. To nije plamen dva tela,to je ona vatra vrela koja prolazi drhtavim telom dok ti se predajem,dok me uzimas dok u tisini sapucem,nemoj da prestajes.Jos te zelim ja.Dok u tisini nase strasti tvoje ime izgovaram,moja si ljubav,moja nada,moja sreca i moja nezasita pohota.I nista mi nije vazno, samo trenutak te nase sobe, miris tvoje koze i tvoji poljupci po mojim grudima. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:55 pm | |
| Gasio si po mome telu pozudu. Svakog svitanja dok nas je strast obavijala,titrala. Bila sam tvoj svitac i ona igra leptira. U beskraju nasih zora. Tvojim sam se mirisom tela, hranila i opijala. Uzimao si me u svom koraku ludila, predavala sam ti se ekstazama nemira. Stapali smo se u talasima neznih dodira. I svaki put u tvojim rukama se ponovo radjala. Bljestavo,sjajno.Sada mislima rime opisano. Tajnim sapatom govorila ocima ljubavi gledala. Latica moje ruze se otvarala,pod vrelom zraka zgusnutog sjaja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:56 pm | |
| Nema te na onom mosticu starom, nema te na onoj klupi nasoj za dvoje nema te u jutrima koja sam cekala nekuda si zauvek otisao a nisi se ni javio.
Povetarac blagi me je milovao, dok sam te dozivala,tu na tom nasem mestu sam uporno stajala, cekala, nadala se,ali izleda je sve proslo, bistra voda polako se mutila.
I nikada se nisam pitala,da li si propust moj bio.Bilo je lepo dok je trajalo,i jos uvek pamtim onu ponoc drhtavu i nemirnu.
U kotlu kljucale zelje,kada si me poljubio svojom nazvao ,u pepeo strasti napravio rekla sam ti vrisni ime,i ne zaboravi me. Zeljom poneta,tu noc sa tobom provedena nikada zaboravljena.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:58 pm | |
| Postoji ono vreme radoznalosti. Gde letimo u svakom dodiru usana. Onda kada si ostavljao trag po mojim bedrima. Titrao na vrhovima prstiju, po jos neistrazenim orbitama. Otkrivao jos neispitanu ljubav gresnu. Zaljubljen si bio,u oci sam te gledala. Tvoju culnost kao pecat na telu osecala. Dok nas je tren nosio,vreme nas je polako zblizilo. Vatrene strasti su gorele u nama, plima i oseka sudaranja. Svesno sam se opijala. Dok sam ti se predavala,uzimala i davala. Ostao je tajni sapat dodira. Ostala su jos neka nova otkrivanja, zelja koja ne izgara. I noc bludnih snova,ljubavi moja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 14/8/2011, 5:59 pm | |
| Plamtim silinom vulkana dok me uzimas svojim vrelim usnama. Dok me svojim rukama privijas, kapljice pozude cure,niz moja bedra,niz moje butine. Dok ti ih jezikom polako skupljas. U ovoj igri ludila,strasti i pozude. Nema pobednika. Samo krik slatkog bola, koja se razliva u spektar sarenih boja. I nasa gola tela,koja se spajaju u refleksu trenutka svrsavanja. I tu igra ne prestaje. Ponavljam svoje pokrete,dok sve u meni gori.Spremna sam na sve nacine da te zadovoljim.Onako kako ti volis. Po tvome telu jezikom saram, kao dobar slikar svoju sliku stvaram. I tu se igra jos ne zavrsava. Cujem kako tesko dises,penjem se na tebe i polako nabijam sva znojava i zadihana.Oko tebe uvijena poslednji trzaj i euforija. Ovo je bila noc nezaboravna,glasna i neobuzdana. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 29/1/2012, 1:08 pm | |
| Necu ti pisati o svom trajanju, o svojoj neprolaznosti,i o svojoj nemoci.Pisacu ti o svojoj strasti, o svojoj ljubavi i svome zanosu. Koju si osetio,i koju nisi zaboravio. Koju ces pamtiti,i koje ces se secati. U dnu oskudne boje,ti me milujes pogledom,zaris me vrelim jezikom,dok sam ja nemocna, tebi se prepustam.Osecam da sam ziva. Ne nisam pijana,mada sam rajsko vino tocila,sa licem andjela tvoja sam robinja bila...omadjijana ne zeleci da znam da je sve ovo zabluda koju sam ljubila. Raspusna zver se u meni probudila, lepota mi telo prozima,mirisom otkrivam da sam samo u tvojim rukama zena.
Poslednji izmenio Beskraj dana 7/6/2012, 9:35 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 28/3/2012, 11:16 pm | |
| ____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
Poslednji izmenio meseceva rosa dana 28/9/2017, 4:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 28/9/2012, 10:09 pm | |
| | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 26/11/2012, 7:24 pm | |
| Dali osecas isto sto i ja? Ili sve ovo samo umisljam. Taoc sam tvoje ljubavi.Toliko zelim te,spremna sam da ti se predam samo pozovi me. Cekam te. Na talasima strasti da me podignes,krv u svojim venama da osetim,da drhtim.Za tobom ceznem,bolujem za tebe u svojim snovima umirem.Razbi mi san, prosetaj prstima po mojoj kozi zar ne osecas moj tihi sapat, ti si moj val u luku blazenstva uplovi. | |
| | | meseceva rosa
Broj poruka : 3999 Location : u jutrima koja sanjare... Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic 20/1/2014, 3:05 pm | |
| | |
Slusala sam sapat svih onih
kisnih veceri
kada si me ljubio u jutarnjem
radjanju sunca.
Na bujici strasti
moga snevanja i mojih nemira
umisljam kako me uzimas
nezno.
U beskraju nasih noci,
u svetu gde se stapamo sa tamom
i iskrenim grehom,
dok drhtim misleci o tebi,
otvaram se svojom vrelinom
i prelivam se
dok rastes u meni,
u mojoj utrobi, u bedrima,
negde na bespucu svih iluzija.
Mirjana Vujicic Beskraj
|
|
|
|
|
|
|
____________________________________________ Тамо где је љубав никад није мрак...
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic | |
| |
| | | | Ljubav, strast i greh-Mirjana Vujicic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|