LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Nemir-Mirjana Vujicic | |
|
+13meseceva rosa PiPi vučko aquarius Tea slav bealiever besherat Ellen Atlantida Sneki Masada Beskraj 17 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 19/7/2010, 5:00 pm | |
| Na uzarenom pesku ispisujem pricu o sreci, dok pitam se,sta se to snama dogadja? Sta me to toliko obuzima,kada moja strast i ljubav zauvek je umrla. Zasto zarobljeno srce oslobadjam, zvezdanu vatru preuzimam,dok telo mi strasrt obuzima. Odakle se budi moja mirisna nada, dok tiho drhtim u tvojim rukama. Dok drhtim od strasti i nemira, skupljam svoje snove kofera i samo nocas se u tebi budim. Jer moram da krenem, razum mi govori da sam u zabludi,jer nemam sta da ti ponudim. Ja sam samo stabljika gola ko varka, cvet koji se pokazuje drugacijim ne zelim da ti nanesem pakao tvojoj iskrenoj dusi.Zato idi,zaboravi me jer ja nisam cak ni za tvoje snove.
| |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/7/2010, 7:25 pm | |
| I sutra kada me budes ostavljao nacicu cu nacina da te volim. Samo me ne teraj da te ikada prebolim. Ne teraj me da te zaboravim, jer hocu da se secam svog naseg vremena,tvojih dodira i pregrst onih poljubaca kada si me ostavljao bez vazduha. Zelim da pamtim ljubav kojoj se nisam nadala,koja me je cekala i tiho se prikradala. Kojoj sam se smejala i kada sam tuzna bila,cak sam te i mrzela u trenucima kada sam te najvise volela. Zelim da verujem da si ti moja sudbina,koja mi je davno nekada zapisana. Kojoj sam se odupirala ali sam je ipak na kraju prigrlila. I sada je u velu tajni nosim, cutim i u tisini te volim. Volim te ne zato sto si ti poseban, nego zato sto je moja ljubav prema tebi posebna. Sto znam da je nosim u svakom nasem dodiru,osmehu u mislima. U nasoj strasti koja se ogleda u svakom pogledu.Kada te ugledam. I onda kada me budes ostavljao, zauvek cu ostati kao broz na tvojoj kozi.Bodlja cvrsta prva nit,lepa i cedna. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 22/7/2010, 7:11 pm | |
| Jedini glas koji slutim je onaj iz duse. Ali ti nikada necu reci koliko mi znacis.Jer onda cu naneti nemir svoje duse. Ukradi za mene kao lopov prvo svitanje rujne zore, ukradi onaj morski talas koji se peni samo za mene. Oslikaj nasu ljubav,kroz stih moze i platno. Jer ti imas dusu a meni je dovoljno samo da pomislim na to. Zato ti nikada necu reci koliko mi znacus,dovoljno je sto me toplinom zracis. Ako ti kazem volim te,prepasces se oticices a tako trebam te. Jedinino sto te molim ne pruzaj utehu mojoj boli, to je jedino sto mi ne treba. Meni treba ljubav jer ja sam zena zaljubljena.Zena koja zna da voli.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/7/2010, 12:48 am | |
| Kraj ce biti u pesmi mojoj kada budem prestala vise pisati o tebi.Jednog jesenjeg dana,obavijeno liscem zutim. Slutim... Na nekoj obali gde smo se vecno voleli,pogledom trazili,nasli se i u pogresno izgovorenoj reci zauvek razisli se.Nisam te razumela,jer svaka tvoja rec je bila preteska,bez daha zivota pomalo vec okrunjena. Htela bi da vratim ono proslo vreme onu nasu klupu ispod vrbe tuzne,kada si samo za mene donosio one prelepe ruze.I sada klupa stoji,i dalje je vrba tuzna,samo poj ptica podseca na nemir jedne devojke koju si ludo voleo.Koju si ucio sanjati.I u tvojim rukama se nekada znala radjati. Slutim...polako nam se namece kraj. Nisam ga zelela,negde nam je bio zapisan. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/7/2010, 11:52 am | |
| Ustreptalo, poklon, origami, visoko. Slutim ustreptelo onaj nemir u svome srcu za koji si znao i brao si ga kao zrelo voce. Na poklon sam ti davala plast rumenog neba,i zaustavljala vreme. Jer tako je lepo voleti tebe. Jos uvek osecam ljubav u nama, mada je malo nedefinisana. Mozda zbog dubine zanemarena u ocima... Mozda. I miris origamija koji jos uvek osecam. U tom mirisu teko si mi venama, pokrivao plast sna.Tkao zelje i podizao visoko do neba.Sve me je to podsecalo na miris dalekog istoka. A ja sam te volela recima,volela tiho volela vecno. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/7/2010, 9:50 pm | |
| Sve je prolazno, samo je ljubav vecna. Jer njoj nisu potrebne reci. Kada sam drhtala telom, i cutala ocima. A vreme je prolazilo, u skrivenom svitanju u pokori tananoj misli ti si me beskrajno ljubio. Ti si mi saputao uspavanke pgledom dodirivao. i sve je izgledalo kao iz bajke. U toj bajci pepeljuga sam bila ja. ne zelim zato da otvorim oci. Ako se pomaknem, mozda vise nikada ne dotaknem drhtaj tisine. Mozda zauvek nestane ova carolija. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 26/7/2010, 5:23 pm | |
| Nocas sam dodirnula onu zvezdu, u trenutku istine. I znala sam da je svoj poslednji ples otplesala pod sjajem mesecine. Prestala sam da disem, pruzila sam joj ruku jer sam osetila nesto... nesto sto nije receno cak i ne znam gde bi me odvelo. Zelela sam trenutak, tog plesa sa zvezdama i da nikada ne zaboravim ono sto sam najvise volela. U procepu neisanjanih snova, ja sam je molila, jer to je smisao moga zivota. Da budem vetar koji ce da plese zanosom jednog deteta. Zelju mi je ispunila,krila mi dala ja sam poletela i svoj poslednji ples za tebe ljubavi odigrala. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/7/2010, 7:03 am | |
| Zagrlim te nezno poljupcem obasjam ali paucinu olovnu ne mogu da sperem sa srca.Tvoje je srce kameno,tvoje je srce ledeno i u njemu nema mesta za mene.Mrtvilo me lagano iznutra ubija.Sve ja znam ni tvoj poljubac vise ne moze da me obasja.Postajem i ja kamena ledena.Mozda je tako bolje ali znaj ja nisam kukavica bedna. Boriti se za tebe je iluzija,kolika god da je moja zelja jos jedna moja bitka je izgubljena.Jer tebi vreme vise nista ne znaci,u sebi se polako uvlacis i znam da je sve to laz u koju ja nisam poverovala jer znam da me volis u svojoj neutesnoj malanholiji pogubljenja.
Poslednji izmenio Beskraj dana 28/7/2010, 6:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/7/2010, 6:48 pm | |
| Dodji po mene.Cekam te. Neces zazaliti. Samo me uhvati cvrsto, i ne ispustaj me tako sam krhka mogla bi se razbiti. Ukradi me, u onom vremenu koje samo nama pripada, Ja cu cutati cutati i sav onaj nemir potisnuti. I slutiti.Kako smo prevarili vreme u otkucaju srca,dok se prepustamo samo nama lepotom ove ljubavi zaneseni. Dodji,cekam te... Da bi zauvek ostvario sve moje decije snove,da bi pokidao sve one ubode ruzinog trna koje sam ostavljala iza sebe nikad ne spoznavsi lepotu snova. Zato cuvaj i sacuvaj taj osmeh koji toliko volim samo za mene.Kad naidje tmurno vreme. A ja cu cutati u tisini i izgovarati samo tvoje ime. Dodji...cekam te. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 29/7/2010, 7:20 pm | |
| Pesme koje budes nekada citao nece biti nove,mozda nece biti ni savresene ali ce biti tvoje. Pisane u vremenu ljubavi,kada sam mastala...a negde iz daljine se cula nasa muzika.Pustio si me da sviram dok sam skupljala komadice ostatka zivota,i dok sam se mrznjom branila, tebe sam zavolela.Za tebe sam se borila i bojala u tom trajanju da mi ne nestanes kao kap na dlanu.Znas i sam koliko sam dana u bunilu lezala,nikoga nisam zvala jer nekoga sam stalno cekala... A oko mene je munja sevala,ja je nisam primecivala.Samo rec...dve i tvoje strpljenje jedan osmeh na usnama i sve je bilo drugacije. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/7/2010, 7:13 am | |
| Na tvojim grudima nocas sam pronasla skroviste utehe. Skroviste nade.Pronasla sam spas svojoj dusi.Onda kada si otvorio karte u onom nasem parku i sve sakrivene boje se pojavise. Krila Bozanska mi dao,omadjijana recima tvojim. U zrnevlju, u trunci i polozila glavu na tvoje grudi. Na tvojim grudima i zabludu da ljubim,bolje je nego raspusne zveri u srcu cuvati.I neka si mi laz,i neka si mi uteha u mojoj dusi svira harfa -rajska mekota. To pucketanje u grudima,zar bije ne govorim u neutesnoj molitvi samujem dok ocekujem tvoj glas koji polako do mene putuje. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/7/2010, 6:12 pm | |
| Ne znam sta bi ti sada pred polazak mogla reci,a da vec ne bude receno.Ma reci cu ti da te volim,volim do Beskraja. I da ovo sa nama nije kraj vec pocetak necega novog vecitog. Reci cu ti,da mi nedostajes i da mi trebas i da za sve ostalo uopste ne hajem.Jer samo stobom sam jedno uzneseno shvatanje,stapanje snivanje.I sav ovaj pritisak na mene i tebe,jesenje kise ce isprati,ostace nasi tragovi da smo se ludo voleli. Koliko god da sam u logoru svojih osecanja,mucena tisinom cutanja svim onim preprekama i barijerama. Ljubavi uspecu da sacuvam u sebi onaj divni plam ljubavi koji me obasjava jer ovo stobom sto zivim je bajka. Ovo do sada nikada nisam imala. Sreca se i meni nasmejala kada sam tebe ugledala. Voli te tvoja A. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/7/2010, 6:37 pm | |
|
Sada kada odlazim zauvek od tebe, pamti me... pamti me po onim losim stvarima koje niko pamtio ne bi. Nemoj me pamtiti,po ocima snenim,po poljupcima vrelim. Po pozudi i strasti i onoj ljubavi koju smo hteli. Pamti me po onoj mrznji koja je uvek bila na granici ljubavi. Mojoj ludosti,tvrdoglavosti,brzini. Mojim nemirima koje niko nije mogao da smiri. Jer svi u zivotu pamte,ono sto je lepo,ti me pamti po necemu losem. Jer i u tom losem bilo je necega lepog u meni.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/7/2010, 12:49 pm | |
| Dodji ne boj se,hocu samo da te milujem,zagrli me i u svom pogledu sacuvaj me.Sacuvaj onaj neizbrisivi trag moga srca koji kaze volim te, ne mogu bez tebe.I ne pitaj nikada za moje ime,jer onog trenutka kada budes pitao...saznao znaj vise kraj tebe necu biti ja.Jer ja sam zena sa vise imena, ona rec koja nikada nije izgovorena, zena sa hiljadu lica,moje je ime preljuba gresna.Da li sam ti takva potrebna. Da li ti je potrebna zena kao pahulja nezna,koja se istopi,koja ti srce iz grudi otima i koja ti stvara nemir zivota. Zato mi pomazi lice brzinom huka, ozari me poetikom postojanja,i idi ne okreci se zamnom jer uskoro cu postati za tebe samo jedna bolna spoznaja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/7/2010, 3:49 pm | |
| Zvacu te ceznjom,jer moja ceznja jesi.Utesi nemir pesmom onom pisanom i cuvanom samo za mene.A ja cu te zvati pogledom, zvacu te imenom,zvacu te svojim nemirom.Samo te necu zvati snom. Zvacu te svojim rukama,usnama mednim, pogledom cednim.I znam da mi neces odoleti.Jer ja sam onaj cvet sto se samo jednom otvara. Ona ruza ljubavi,mirisna zanosna koju si ti jednog dana u svome vrtu zasadio,zalivao i sada samo za tebe taj opojni miris sacuvao.Pre svega ovoga bila sam samo osuseno seme na vetru noseno,nigde zasadjeno,lelujavo izmedju dva sveta.Od nemila do nedraga.Sve dok me jednog dana put do tebe ne donese. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 12/8/2010, 11:03 pm | |
| Kakva uteha. Zar ne shvatas,da sam lutala onom rajskom poljanom dok nisam spoznala prolece, dok nisam spoznala miris one lipe u mome gradu. Dok tebe nisam upoznala. Dok se nisam spustila niz one stepenice i onu kapiju kroz koju se prolazi samo jedanputa. A izlaza nije bilo,mrakom osinuta trazila sam samo kap svetlosti u novom danu. I nema utehe. Uspravljam se.Pronalazim svoje lice, i odlazim na dug put ozarena jutrom gde putuje izgubljeni pogled. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 13/8/2010, 2:23 pm | |
| Posle tebe ostace reci koje nikada nisam izgovorila jer nisam stigla. Ostace puno tuge i bola, kada sam te preklinjala,molila da ne ubijes to srce u mojim grudima. Ali ti covek nisi bio. Obijao si noc,dok si se smejao, obnevideo osecanjem moje reci nisi slusao. I tiho nestao kao svitac u svom nesavrsenom trajanju. Bez reci,bez pozdrava,srce iz grudi mi iscupao,ostavio me da lutam kao plima. Za tajnom neotkrivenom,tajnom vecnog nemira.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 14/8/2010, 11:05 am | |
| Osecam svetlost u svakom novom vidiku. U svim mojim pricama ispricanim i nedorecenim. U osmehu sunca koji je uplovio u moju luku, i vatrom srce upalilo. Dok zvezde prostiru svoj pogled beskrajni po palubi. Osecam... Da sam radosna na ovoj putanji mesecevoj gde sam skrivala osmeh a ti si me pronasao na putu izmedju da i ne. Pronasao si cvet koji je poceo da se susi,pronasao stabljiku golu ko varku sa trnjem krvavim. Pronasao...i pokazao drugacijom. I nikada saznati necu da li je to ljubav ,ili samo prolaznost,mozda zebnja ili varka srca moga. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/8/2010, 11:43 am | |
| Klupa stara tu na Kalemegdanu jednu pricu je ispricala. Bila je zelena,dusu je imala i sanjanu pricu je pricala. Ona je cutal nije progovarala,samo je slusala,ponekada opominjala ali nikada nije bila sama. Kameni bedem preko puta nje i ona lipa stara,nebo iznad njih plavo radosno i mirno iznad svih tih glava. Skrivena od pogleda mnogih prolaznika znala je je svako ime vreme i cas pocetka svakog prolaznika.Nikada nije bila usamljena ona je stara cekalica,sluzila je i robovala drugima i poneku suzu toplu,vrelu zbog nekog ljubavnog para isplakala. Bila je odana,imala je milost i bol za svakoga,ponekadaiscrpljena razumela je sve svojim drvenim culima. I dan danas ona je tamo...ceka,jedan par i jednu ljubav zapocetu novu.Jednog proleca,kada se noc pretvorilo u dan u nocima bez sna.
Poslednji izmenio Beskraj dana 15/8/2010, 12:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/8/2010, 12:01 pm | |
| Srela sam dugu posle jedne prolecne kise. Igrala je kolo u svim svojim bojama,toplm ,neznim i radosnim. Srela sam dugu na vrhovima jesika,zalutalu u paperju vetra. Probala sam da je dohvatim, da te suncane boje stavim na dlan,probala sam ali mi je stalno bezala.Jos samo malo,molila sam je da ostane da je gledam, da je posmatram da je zagrlim pogledom dalekim.Ona mi se samo nasmejala,i rekla pogledaj se u ogledalo duga je u tvojim ocima. Ona polako odlazi,tisinom zauzeta, penje se na tron i odlazi pracena pogledom dalekim.Probudila se ponovo sledeceg jutra,poput klijalog zita,smeseci se duginim bojama u necijim toplim ocima. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 16/8/2010, 12:33 pm | |
| Sada je zaista kraj. Toliko snage imam da ne osetis krik od bola, da ne vidis ponos u ocima bol u grudima. Da ne vidis da te volim jos uvek dok odlazim. Zarivam glavu pod jastuk dok se gusim u muku, krijem otekle suze i otvaram vrata da u sebi ponovo pronadjem tamu,koja ce mi pokazati put. Zato idi.Sada je zaista kraj. Izmedju mene i tebe je samo nasa patnja. I ne ostavljaj trag, jer te vise nikada necu traziti u svim ovim mutnim tokovima. Meni ostaje ona preplasena ptica u nedrima,koju cu poneti u svoj kavez secanja. Punu gorcine i gneva. Ponovo postajem prolaznik jos jednog usnulog grada. Pitam se?Sta mi jos zivot sprema? | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 16/8/2010, 4:38 pm | |
| Rekla sam ti,nisam neznost grubost mi je ime. Rekla sam ti nisam ljubav grabljivica lazna zovu me. Rekla sam ti... ali ti me slusao nisi zavoleo si me. Ja sam zena sa hiljadu lica, onaj suton tamni sto ti srce izvadi. Govorila sam ti da sam samo vetar prolazni,bolni ocaj tvoga zivota.Prezir gladni i da nisam onaj sjaj koji ce da ti svane. Ali ni tada ti nije bilo jasno. Tek kada si sam sebe u ovoj ljubavi zgazio, tek kada vise glavu nisi podigao, tek u mraku tvoje sobe si shvatio da si svo vreme pogresnu zenu voleo. Ja sam ti govorila,ali ti me nisi slusao. Sada je kasno mogu ti jos uputiti samo glas tisine.
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 19/8/2010, 7:09 am | |
| Kako da ti kazem da te vise ne volim,a da te ne povredim. Kako da ti kazem da opet ljubim jednu reku opaku i iskrivljenu,i da se odricem svih onih snova koje si mi darivao a ja ih postavila u jednom danu. Kako da ti kazem da sam opet zavedena u plicaku necijih ociju,necijeg pogleda i njegovog smeha.Da me sada u jednoj novoj tisini ljube njegove usne,dok promice kisa cujem tvoje reci sa balkona i ponovo onaj nemir juri mi telom. Zato idi,jer znam da znas, znam da osecas da sam sada zarobljenik necijih snova. Da ponovo gazim nekim snom nepoznatim,posustajem ali u tim njegovim snovima moram svoj izlaz da potrazim. Zato cuvaj me jer sam te volel, cuvaj me kao kaznu za daljinu, cuvaj me kao uspomenu,mozda opomenu,sacuvaj me kao svedoka nemoras kao ljubav jer ja sam za tebe bila samo zena toliko neispunjenih zelja.
Poslednji izmenio Beskraj dana 20/8/2010, 7:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 19/8/2010, 6:00 pm | |
| Da li cemo nekada stvarnost da imamo,pitam te odgovori mi. Dokle ce moje hladno srce za tobom potajno goreti?Pitam te,kazi mi? Zasto je svak moja noc bez tebe uplakana i siva i zasto me budis svako vece u snovima. Ako me volis kao sto kazes,zasto mi to ne pokazes?Zasto ako me zelis, tu svoju ljubav na mene ne preneses,zasto me lazes da me tvoja ljubav greje?I zasto... zasto sam samo tvoja zelja.Dokle misli da se vise pretvaramo.Hocu da ti se predam ne u snovima nego na javi, hocu da budem tvoj osmeh plavi,hocu da stobom kradem trenutak na domak velikih zora.Necu da zivim tako naopako da se volimo tako zalosno i nezno,hocu tebe za sebe,jer ko zna sta sve moze da se izrodi.Dok ti ne pokrenes malo sebe. Nama polako prodje vreme. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 20/8/2010, 7:02 am | |
| Voli me,dok ptice pevaju, voli me u ovoj noci vreloj, dok sam jos sanjiva, malo me probudi i pored mene se Budi.Nahrani to svoje gladno srce mojim poljupcima,uzmi me uz sebe da ne bude prekasno uzmi me i previse se ne dvoumi. I necu vise pesme da ti pisem i necu vise nijedan stih da ti poklonim,kazi mi...kazi mi ljubavi koliko me samo volis.Pusti me da drhtim u tvom dodiru,ostavi mi pecatom usne bola i blazenstva hocu da se pored tebe osecam kao probudjema zena.Ne govori mi da je u strpljenju nada,da je u trpljenju spas,Cuti hocu da ti se predam,da ti se dam jer ne zelim da izgubim nijedan cas. Hocu da nocas mi pakao bude blizi od raja,hocu da se izgubim u vatri plama hocu da ostanem bez daha,zelim da sam u klancu svojih pohotnih zelja.Hocu da budem tvoja ljubavnica,ceznja ona ruza crvena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 20/8/2010, 7:15 am | |
| Znam da je previse stihova ovde za tebe napisano,ali slusaj svaki taj stih je jedan ljubavni znak.Jer u toj poeziji moga pisanja,osecam tvoje dodire,sve one poljupce i onaj stisak ruke.Mogu da osetim onu tuznu mesecinu,onu dugu mirnu i pokajnicku noc dok smo vodili ljubav a da nismo ni znali ko smo.Zeljom sam bila poneta, rasplamsala vatra me djavolu odnela zadrhtala od ponocnog nemira ali se tebi cela sam predala.Ali jutros pored mene nema nikoga samo u glavi topot i silina udara samoca...zvuk glasova.I muzika ona muzika bozanska,nigde nema nijednog oblacka.Novi dan i novo jutro se speema.Dodji cekam te uzmi me na svojim krilma ljubavi i zauvek odvedi me.U svoj svet snova,za tebe ljubavi sam stvorena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 20/8/2010, 7:46 pm | |
| Shvatila sam istog trenutka kada sam te upoznala da ces brzo OTICi spustenog pogleda. Shvatila sam tog dana a jos te nisam dobro ni upoznala.TAJANSTVENO to tvoje oko nasmejano za mene je bilo sjaj zadovoljstva koje je brzo iscezlo. Znala sam,a ti si se smejao,pricao dok sam te ispod oka posmatrla govorio si da sam sjaj koji dugo nisi video.Zasto si lagao,nisi za tim imao potrebe u ODAJE tvoje nisam imala nameru krociti,niti zakoraciti a ti si mene vec prepao.Zaboravih ti reci prepoznajem zablude,naslikane ljubicastim zvukom,prepoznajem misli koje lice na strast prepoznajem takve kao sto si ti.I dok si me vedro i srecno ljubio,dok si mi govorio i pisao da ti nedostajem ja.Smeskala sam se,gledala te kriomice i zaboravih da ti kazem onu najacu kartu jos uvek drzim u rukama,igra nije zavrena jer ja sam otrov u lepoti vina.Rdja umirujuceg meteza i nemira.Jedno zlo koje ti se sprema. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/8/2010, 10:58 am | |
| Ja vise nemam SPOKOJa moj spokoj je nekada bila oda mira,sada sam dusa nemira i kod mene vise nema odmora. Iz dubine osmeha jutros ti saljem NOTU uzdaha,celu noc nisam spavala.potajno sam sedela i kao slepac mesec posmatrala nisam ga videla ali sam ga rukom dotakla.Nocas sam uspela da od RECI napravim stih,da ono sto slutim prenesem ti,da trgnem te iz tog ruzicastog sna i da ti kazem da sam ponovo na onom pocetku gde me tama nagriza. Bojama oslikavam dusu svoju, bojama pokusavam da docaram svu ovu ljubav moju,ali ne uspevam u mojoj paleti boja crna je ponovo primat svih mojih snova.
Zelim te...ne napustaj me. | |
| | | Beskraj
| | | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/8/2010, 10:42 pm | |
| Toga se plasim i to me proganja i te tvoje reci pisani mi ne daju mira.Jer ne zelim da budem jos jedna tvoja recka na zidu,ne zelim da budem jos jedna rana.Ako se ne plasis kao sto kazes,zasto mi onda sve iskreno ne kazes.Da si se samnom samo igrao,zivotnu monotoniju malo ubijao,kroz moj zivot malo prosetao jer sam te na neku ljubav davnu setila.Kazes da me rukama i usnama osecas,dok drugu grlis ja te na nju podsecam. Mozda ne poznajem najbolje te tvoje godine ali bez obzira na sve poljubi me,i zaboravi me ako mozes zauvek. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 22/8/2010, 9:36 am | |
| Jesam li ja zena koju ti zelis? Da samnom osvanes,i ovaj zivot podelis.Ja mislim da nisam toga se i plasim,jer ja sam zena zena ljubavi i stradanja.Ja sam onaj nemir sto se uvuce duboko pod kozu,i napravi ludilo u glavi svakome kome sam samo i misao u glavi.Ja sam onaj nemirni oblak lutanja,grom i munja sto srce raspara.Ja sam staklo sto sece,cekanje nedocekano,prasina u magli svitanja i vecna nostalgija.Voda od koje se nikada neces napiti,ostaces zedan, zabranjeni put koji te nije vredan,nedoklani jauk tvoje buducnosti, tudjinac stranac ciji ti pogled ne odgovara.Neka ti ove reci ostanu zauvek,ja sada moram da idem,put me zove. Tamom i mrtvilom svojih snova izmedju onih zidova nemira gde je puno bola. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 22/8/2010, 6:54 pm | |
| Ko zna koje po redu PITANJE, a nema odgovora.Zato ti poklanjam ovu tisinu,tisinu rastopljenu svim onim cekanjima.Poklanjam ti poslednjiSTISAK ruke,i ovu kosmicku ljubav,milovanu duginim bojama. Tebi ljubavnice moje vecnosti. Moga zivota,i svih mojih snova. Sve sam ti poklonila sto sam imala, sada sam bez svega ostala,a godinama sam stajala i cekala i mirisom svoje duse te zvala.Sada sam sama, moje reci su dukati,samo za tebe pisani,samo tebi poklanjani.Jednom posle mnogo godina kada budes otvorio moju SVESKU pozutelu, zabolece te svaka nasa tajna i misao jer ces tek onda saznati koliko te je jedna zena volela.A za uzvrat nista nije trazila. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 22/8/2010, 7:39 pm | |
| Ove noci sve karte cu da ti otvorim,sve cu ti reci nista necu precutati,samo nesipaj mi pice jer ne zelim da se napijem.Hocu sve trezna da ti kazem,ne zelim od tebe nista da krijem. Odacu ti tajnu svog srca,i neka su mi crveni obrazi,neka mi je tesna bluza u njoj moje srce samo za tebe kuca. Kada ti budem sve ispricala,onda odluci sta ce sa nama biti,pa me povedi negde kod Skadarlije,onda hocu da se napijem,i sve da razbijem.Jer u njoj niko nista ne glumi,reci cu da te volim i pusti me onda da svoju dusu djavolu predam. U kotlu svih mojih kljucalih zelja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 23/8/2010, 11:43 pm | |
| Potajno sam zelela taj susret gde ce trag i beleg,biti nit putanja sveta moga.Znala sam sve tvoje,da su ti usne belo paperje da oborena suton je kretanje moje.Znala sam sve, ali kako doci stici do tebe.A onda riznica prelepih reci,u onoj noci zvezdanoj kada u postelji prvi put ostasmo,kada me je neznost tvoja probudila.Istopili smo se i postali jedno.I sada posle mnogo godina,shvatih da je previse stihova previse papira i iluzija.Dok ti sve ovo sada pisem gledam je tu narukvicu koju si mi kupio za uspomenu na jednu dugu i pokajnicku noc. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/8/2010, 7:00 am | |
| Moja se dusa jedne veceri poigrala,dok sam bezala sama od sebe i svojih osecanja.Moje srce je kucalo,ludo najludje a ti to nikada nisi cuo,ni osetio. Bojala sam se da sve to nije samo igra,nisam ti verovala.Nada je strah tirana,shvatila sam ali kasno je bilo,jer bila sam tvrdoglava, uporna i ona suvisna rec nas je zauvek razdvojila.Sada sam jos uvek sama i cutljiva,tama me nagriza iz sna trgnuta trazim te u onom herbarijumu kao detelinu sa cetiri lista.
Poslednji izmenio Beskraj dana 25/8/2010, 11:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/8/2010, 6:23 pm | |
| U potrazi za tom zemljom, za tom poljanim,zelenom, cvetnom razdraganom trazim mesto gde ima puno lipa,i bagrema gde ima puno vocnjaka,gde je grana rodila,obesena.Da mogu da cujem cvrkut ptica razdraganih,i ozarena jutra u kome se svaka misao okupana budi.Da li pistoji takva zemlja, gde cvrkut rane leci,gde svitac rane vida gde nema bora i briga.Da li postoji takva planeta,gde pociva samo mir,ljubav i ovozemaljska lepota.Gde zvezde sjajne s tobom razgovaraju,po obrazu te miluju, mesec ti uspavanku recituje kao da te necije nezne ruke diraju..Ako postoji neka mi neko javi, da suncem uplovim i posegnem za zemljom koju u snovima prizivam.Koju u snovima trazim. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 25/8/2010, 5:46 pm | |
| Ostavio si me usamljenu da me lesinari komadaju,da se dajem i da me uzimaju zveri razbludnih ponocnih jara. Da se dajem,misleci na tebe,na tvoju strast divlju i grubu.Ostavio si me, skoro ludu i podivljalu nemirnu... nemocna,istetovirana tvojom krvljom ispisana.Pod mojom kozom trag tvojih mirisa,dok se pravim da sam u zanosu i drugom se dajem vise nemam ponosa.Na tudjim grudima zabludu ljubim, i vajam osvetu tebi, znam vratices se meni.Ali ces samo naci plamen ugaseni. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 26/8/2010, 7:50 pm | |
| Oslikaj pod mene noc sa tvojim licem, dok tihi glas vice,idi odlazi ovaj drugi te zove dodji ostani.Ostani potreban si mi. Preseci neke stvari,odluci podjimo u neki svet bolji nestvarni.I ne okreci se za sobom,ovaj put ne sanjaj smogni hrabrosti da zakoracimo u zivot nemirni.Tebi ljubavnice vecni poklanjam svu krv,odricem se svega palim svu svoju proslost za sobom i krecem...krecem na put jer vise nista izgubiti ne mogu.Necu se ni ja okretati za sobom,dok svetlost je jaca jer ovo sto nam je sudbina zapisala mnogo je teze od svih suza i placa. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 29/8/2010, 12:57 pm | |
| Dodji u mrak.Jer u mraku najbolje cu te videti,najbolje cu te osetiti, u najboljoj slici ces se prikazati. U mraku nema lazi,nema onih boja ukrasnih.U tom mraku tvoje pravo lice nece moci niko naslikati. U njemu si ono sto jesi.U njemu nema prevare da budes ono sto nisi. Dodji u mrak.I mene se ne boji,jer ja sam ona istina,a ti si moja laz svetlosna. Ti si onaj lascivni pevac,nemocan koji stalno gleda kriomice,i nikada ne pokazuje svoje lice.Ti si ono umisljeno savrsenstvo sopstvene zablude,sve ja to vidim ali cutim. Zato te zovem dodji u mrak,u moj ponor istine jer znam da ces iz njega izaci nagrdjen umisljeni covece jos jedne moje zablude. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 29/8/2010, 11:21 pm | |
| Ja znam da ti to znas, ali da ne mozes shvatiti, zato molim te prihvati,znam da boli ali ja moram da idem jer vise te ne volim.Na drugoga mislim,dok hodam sama slepim ulicama, drugoga sanjam dok me greju tvoja osecanja.I sedim na dve stolice,i stalno menjam svoje uloge i lice.I vise ovako ne mogu i necu jer u toj igri najvise gubim ja.Zato idi od mene,moram ispocetka da krenem,ne zelim da bezim hocu da se polako spremam ,sve ti ostavljam samo jedino me pusti,jedino te molim da povedem sa sobom to sto najvise u zivotu volim,to je ona. Znam da sam kriva,za oprostaj i ne molim jednostavno se desilo razum ovoga puta nije slusao,srce je preovladalo... prosto me je sve ponelo.Sve me je savladalo. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/8/2010, 7:01 am | |
| Ljubim usta slatkih oskorusa, dok mi se dusa opija,i dok peva moja radosna dusa.Tu razumu mesto nije,zato moje srce slatke snove snije.Srcu se prepustam,srce me vodi i nije mi bitno da li gresim jer ovoga puta zaista volim.Pa neka boli. Srcu verujem,razum ne slusam prosto se moja dusa razliva u ljubavnim nemirima.Pokrivena sam ponovo maglama srece,moj put u novi pravac krece, kupam se stobom u izvorima noci i cekam te svaki put kada ces doci. Sagorevam bez ostatka dok ti se predajem i nista mi stobom zao nije.Oslobodjena sam ceznje i beznadja moje se telo u tvojim rukama ponovo radja.Ljubim usta slatkih oskorusa, dok mi se dusa opija,i dok peva moja radosna dusa.Tu razumu mesto nije,zato moje srce slatke snove snije.Srcu se prepustam,srce me vodi i nije mi bitno da li gresim jer ovoga puta zaista volim.Pa neka boli. Srcu verujem,razum ne slusam prosto se moja dusa razliva u ljubavnim nemirima.Pokrivena sam ponovo maglama srece,moj put u novi pravac krece, kupam se stobom u izvorima noci i cekam te svaki put kada ces doci. Sagorevam bez ostatka dok ti se predajem i nista mi stobom zao nije.Oslobodjena sam ceznje i beznadja moje se telo u tvojim rukama ponovo radja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/8/2010, 6:20 pm | |
| Zar ni traga vise od onog tvog DODIRA, koji jos uvek osecam,koji me jos svuda po telu,po srcu po dusi grebe.Pece i macem sece.Zar je to sve nestalo,znam da je trebalo jer je bolelo.Ali ja na to nisam jos uvek bila spremna.nisam htela, nisam zelela kraj.Secam se svojim si mi OKOM bezobrazno namignuo kada si me upoznao samo si se smeskao jezikom oblizivao i mudrovao. Secam se,da si mi najlepse odgovore davao,ucio strpljenju i svim onim snovima u koje nisam verovala. Ja sam samo tvoje oci videla, jer bila sam zaljubljena,mojim si venama tekao i pogledom pitao.Na onoj nasoj KLUPI najlepse poljupce si mi delio, najlepse trenutke samnom provodio, u krilo mi lezao...dok si mi saputao. A onda sve se promenilo,sve nestalo. Jer u ovoj zurbi nigde nestigosmo... nema veze mozda od ove ljubavi ipak nesto ispevasmo,napisasmo.I sacuvasmo onaj deciji sapat skupljen u snove na domak neke velike zore.Jer mozda se nekad opet sretnemo u vremenu zaboravljenom. Ako nam bude sudjeno. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/8/2010, 11:07 pm | |
| Nocas strasnu osvetu snujem i mirna sam kao tiho more, dok progovaram,srce mi probada,postoji nesto sto mi mir ugrozava. Sve sto sam imala kao da sam u sebi posekla. Skrhana,pretvaram se u pepeo kao cempres izgoreli, nikad dogoreli. Jer ja nisam tvoj broj u kalendaru,jos jedna recka na zidu. Jos jedno ime podrhtalo u tvojoj svesti. Nisam. Ona tvoja isprana nit nadanja, koja skuplja ruke kao muk i zadovoljstvo nestajanja mrvica tvojih osecanja. Sa praznim recima... Nisam. Ja sam tvoja osveta,koju ces pamtiti u kriku plama. Doci ce i tebi kraj bices nemocan nad svojim osecanjima. Dok budem na tvojim grudima ljubila zabludu nevere mrsku. Nocas sam donela odluku jaku i drsku... | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/8/2010, 7:01 am | |
| Na tvom krilu cu se stidljivo skupiti,dok ces me ti nezno ljubiti i saputati.One reci koje opijaju kao rujno vino,a ja cu svakim svojim uzdahom voleti te silno. Pusticu te da me vodis,svim svojim skrivenim putevima,svojim mislima i snovima.Prepusticu ti se kao sto nikome nisam jer ti verujem,krila su mi sa tobom ojacala.Naucio si me da hodam kroz san,da se ne plasim jer ruka tvoja je moja zastita,naucio si me da skinem prasinu sa svojih uzdaha i da te ljubim zatvorenim ocima.Naucio si me da bacim kljuc svoga srca i da ti verujem rekao si da nikada povredio ne bi me. Dotakla sam zvezdu i bacila kljuc,i tiho ti se predala,moja osecanja su eksplodirala pored tebe osetila sam i videla sve cari duginih boja.Ljubavi moja. Nigde ja ne odlazim, Mene su vile do Tebe dovele, Tajnim putevima ljubavi,
Da Ti budem inspiracija ...
| |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 1/9/2010, 5:33 pm | |
| Ta usta dok su ljubila koliko su puta samo slagala. A bila su medna,rumena ko im je mogao odoleti.A ona su lagala...lagala Laz je iz njih stalno izlazila.Da li je i ona sama nekada znala sta je istina. Ili se i sama u toj igri izgubila.On joj je verovao u nista nije sumnjao.Ta usta, tu njenu dusu je na svoje rane privijao. One su za njega i lek i melem bili, dah zivota okrunjeni.Sa tim njenim poljupcima brisao je led tmini,cutao je jer ona mu je bila horizont ponudjeni.A ona ga je i dalje lagala,iz njenih crvenih,rumenih usta svaka rec je laz bila.Na to se prosto navikla,drugacije nije znala.Samo mu nikada nije mogla reci da ga ostavlja.I tako je godinama sa njim zivela,tesila dusu njegovu,napacenu jadnu uvelu.A onaje istinu jedino sapatom razgovarala,tuzno iz prikrajka posmatrala svoj zalosni zivot kako je procerdala. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 2/9/2010, 6:52 am | |
| Imaces me ljubavi uskoro kraj sebe samo se bojim da tada ne bude kasno.. Bojim se...strah me je sveta kraj tebe...svog sveta oko mene. Cujem ti glas,zoves me.Noge su mi teske preteske, koraci od snova su mi pobegle. Tu negde oko nas je samo magla zelja i secanja.I mogu da placem nemocna,ali suza nema.Moramo glavu visoko podici, za ovu ljubav se izboriti jer sve ovo sto se desava ne moze da traje doveka.Zato me ne gledaj kako odlazim,jer nisam bespomocna shvati meni treba samo trunka sreca.U toj trunci je moj osmeh ljubavi,ona svetlost jaca... najaca od svake sudbine i placa.Hoces li tu svetlost priglriti,hoces li jesen svoga zivota izabrati,hoces li ko noj svoju glavu u zemlju zabijati. To je tvoj izbor,samo se nikada ne moj predati. Uhvati ono sto ti zivot pruza,prigrli i nikada ne nestani. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 2/9/2010, 6:04 pm | |
| Rekla sam ti,nisam neznost grubost mi je ime. Rekla sam ti nisam ljubav grabljivica lazna zovu me. Rekoh ti ali ti me slusao nisi zavoleo si me. Ja sam zena sa ulice, sa mora plavih suton tamni koja ti srce izvadi. Govorila sam ti, da sam samo vetar prolazni, bolni ocaj tvoga zivota. Prezir gledani i da nisam onaj sjaj koji ce jednom svanuti. Ali ni tada ti nije bilo jasno. Tek kada si sebe u ovoj ljubavi zgazio,tek kada vise glavu nisi podigao.Tek u mraku tvoje sobe si shvatio da si svo vreme jedno zlo koje te nije bilo vredno voleo. Ja sam ti govorila, ali ti me nisi slusao. Sada je kasno... | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 3/9/2010, 6:55 am | |
| Na mome dlanu ostace tvoj dodir ruke, mirisan da me podseca na opojne trenutke kada sam ti se prepustila i uz tebe lezala onako sklupcana. Kada si mi uvijao cuperak kose,voleo i boleo i tako cekali ko zna koju zoru da svane.Ne brojeci vise dane. Iz mene si odneo pretesku tugu,u moj zivot uneo boje dugu.A ja sam se samo za tebe ko ruza otvarala,za tebe mirisala i u svoj svet pustala.Za mene si bio sreca koja se videla na mome licu,nastanio se ugnezdio i zauvek trajao.Pored tebe zaboravila sam sve one uznemirene predele,tudje dlanove i sve one ruzne trenutke moje postelje. Otkrio si mi svetlost sicusnog zrna,i sada znam pored tebe svaka moja rana je sagorela.Mojim telom teces kao strela,nedam te nikom cuvam te...cekam te ljubavi moja pronadjena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/9/2010, 12:04 pm | |
| Da li se secas onog nasega jutra. Kada si me molio da me jos jednom nezno zagrlis, da ostanem kraj tebe jer to ce ti pomoci. Nisam te mogla lagati, nisam ti mogla obecati. Jer ovo je bio kraj sudbine koju su nam namenili. Govorila sam ti kada sam odlazila pamti me. Ne zaboravi onaj vetar muzike sto sam ti donela jednog prolecnog dana, i onu kisnu kap sa prozora koja se polako slivala kao moja suza nikada isplakana. Ne zaboravi paukovu mrezu ljubavi koju sam splela jednom samo za tebe. Pamti me ko onu bludnicu razuzdanu koju si ljubio usnama ushicenim. Odlazim...sada moram da idem jer te vise ne volim,znas i sam znam da i ti to osecas ovde vise nema ljubavi. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/9/2010, 7:39 pm | |
| Obznanjena dahom osecala sam miris tvoje kosulje,onda kada si odlazio...onda kada si otisao.Samo to mi je ostalo. U nozdravama miris tebe.U svakom pokretu skrivala sam trag i beleg, jer to je bila tvoja nit.Koju si po meni dukatom nanizao,rumen prosuo i probudio.Zauvek me probudio gustim recima koje si izneo i mene u beloj svilenoj postelji toga jutra ostavio. Secam se nisi me ni poljubio, ni zbogom nisi rekao.Otrcao si nesto te je napolju cekalo,nesto sto si mislio da je lepse i bolje,jer vise nisi mogao da podneses slabosti moje. Idi,nisam stigla da progovorim nista. Cutala sam a napolju je lila kisa. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic | |
| |
| | | | Nemir-Mirjana Vujicic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|