LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| Nemir-Mirjana Vujicic | |
|
+13meseceva rosa PiPi vučko aquarius Tea slav bealiever besherat Ellen Atlantida Sneki Masada Beskraj 17 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/10/2009, 5:22 pm | |
| Nocas je vazduh suv,u telu mi vatra, plamen gori u mojim ocima. Zelim da vratim neke protekle dane kada si me nezno grlio i u rukama kao laticu ruze drzao. Kroz moju dusu nemir se toci ljubim ti lice hrabri moj ratnice. I sve je posle tebe besmisleno, ne postoji cilj,ne postoji nada. Samo pustinjski vetar koji gradi sebi kule od snova. Snova koji se nikad nisu ostvarili. A onda kada si dosao do vrata I kada si ih lagano otvorio i kada si trebao da vidis svetlost Beskraja Dosao je kraj... | |
| | | Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/10/2009, 9:30 pm | |
| Lutam,koracam ne znam za sebe. Zabranili su mi da sanjam, da mastam lavez bola i tuge svuda oko mene. Pusti me da potonem u svom bolu, u prasnjavaoj pustinji, da jos jedan jauk pustim. Jer hocu da se secam tvoga lika,hocu da me misli iz proslosti zovu. Otisao si nekim putem a moje umorne oci poslednji put setaju i tope se u svetlima vecitoga mraka... I sve ce proci,samo ce ostati trag u dusi jednoj. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 1/11/2009, 8:39 pm | |
| Jesen,suve su grane, zute oblaci visoko cute cudna je ova jesen. Jesen nad mojim Beogradom. Nestale su ptice, guse se crne magle zore, a svuda naokolo priroda snuje i boluje. Тuzno predgradje moga grada, Tuzna sam, hvata me seta, samo u parku stari kesten tu svedoci i nosi breme jednne proslosti. I misli mi teku niz plavi Dunav i mirrnu Savu i svedok sam umiruceg vremena koje cu pamtiti u ovom danu. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 2/11/2009, 5:50 pm | |
| Ljubav,mozda nije bila najcesca stvar u mom zivotu, ali sam je osecala. Ja koja ne verujem u proslost, i ne okrecem se za njom, sada se pitam da li si ti... moja buducnost ili samo plod moje maste. A onda jedna neverovatna zvezda ulazi u moju dusu i saopstava mi da je svemir Beskrajan. Da si ti moja tajanstvena pojava, moj mir u svim nemirnim satima u mojim nemirnim nocima. Sada sam na drugoj strani, gde gori vecni plamen. Zelim samo jos ovo da ti kazem vise se nikada necemo sresti jer sve je kasno sada je sve vec kasno... i ponovo moji beskrajni teski sni. Jer penjala sam se po tisini jedne velike ljubavi. Ali je ne nadjoh.
Poslednji izmenio Beskraj dana 2/11/2009, 6:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 2/11/2009, 5:58 pm | |
| Polako jos jedan dan prolazi, znam da se neces javiti, i znam da neces svratiti ali ja cu te cekati... Cekacu te na rubu svojih suza presahlih na kriku svoga uzdaha na vecnom ponoru bez dna. Cekacu te,tamo gde nijedna te nikada nije cekala, nije imala hrabrosti gde pomisliti nije smela gde nicija noga nije prosla...gladna i bosa. Promrzla,cekacu te,jer znam da ces jednom doci, kada se budem najmanje nadala, kada budes pomislio da sam odustala. Doci ces,ja znam da ces doci. Ljubices me kao sto si me ljubio uvek, kajaces se,molices me, ali ja ti nikada oprostiti necu. Jer moje je srce sada kamena stena,santa od leda. U tolikom cekanju postala sam hladna i nema. Ali znala sam da ces doci... samo ja vise nisam ona zena, koja pruza svoje ruke trazeci tebe I slusa eho zova u ovoj noci. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 3/11/2009, 8:13 pm | |
| Moj osmeh i ljubav uvek u tvome smeru idu zato me dotakni nezno, s mirisom ljubavi. Da te osetim u ovoj tihoj noci i da se u tvojim rukama rascvetam kao najlepsi cvet. Hocu da postanem svetli trag tvoje duse, tvoj san koji ima krila i ucrtava ti put osecanja. Zvezda,koja se ogleda u vodi, tisina tvoga srca. Tvoj greh,koji te ceka i pita se da li vredi cekati toliko dugo. Tvoja sam i zauvek ostacu. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/11/2009, 8:28 pm | |
| Kako bi volela da si nocas tu. Tu kraj mene, da mogu da ti pridjem,da te zagrlim i da nas nista ne moze rastaviti. Zelim da spustim glavu u tvoje ruke i da cutim, samo da cutim u tom trenu. Da li cu imati snage u ovom Beskraju da te imam,a kao da te nemam. Da li cu imati snage? Da plimu napajam osecanjima da vetru unosim nemir da snagu prikrivam strahom. Da li cu moci? Moja predivna najsjajnija tajno. Saljem ti jedan osmeh ovog jesenjeg dana i na trenutak sanjam i od snova zivecu godinama. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/11/2009, 9:25 pm | |
| Pokusaj moje misli da dotaknes jer tumaram i trazim nedostizan svet,daleki. I trazim oci tvoje, koje su nocas tako tihe i daleke. Znas li kako je teska ova tisina...ovaj muk. I svetlim tako jasno na tvom nebu, jer sam ona najsjajnija zvezda, senka na tvome putu, prica koju ti pricam necujnim jezikom. I ako te nekada pustim,pustim da odes, ja cu uz tebe uvek ostati. Znaj,i onda cu te voleti i razmisljati o tebi i pisati kao sad. Volim te jer ti si moje najdraze.
Poslednji izmenio Beskraj dana 5/11/2009, 9:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/11/2009, 9:49 pm | |
| Potrazi me u svojim stihovima,
jednoga dana kada me vise
ne bude bilo.
Ja cu ziveti u nekoj prici
i volecu te Beskrajno.
Jer nisam ni slutila
da ces ti biti neko
koga cu voleti,koga cu zeleti
svakog minuta moga postojanja.
Zato mi dozvoli da
usetam u tvoje carstvo maste,snova.
A ja se necu pomerati,
cekacu te,jer te trebam.
Ocima te trazim,budna sam
i na javi je moj tracak nade za sutra.
Niko te ne vidi i necuje kao ja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 6/11/2009, 7:06 pm | |
| Neka mi jutro pocne s tvojim osmehom sa tvojim neznim dodirom jer jutra su secanja a ti si ceznja u mojim ocima ti si sve sto moja dusa zeli. Hodam...hodam po ivici sna, krijem lice krijem se u senci nekih drugih ljudi. I pitam se gde je ljubav? Zasto me stalno zaborav plasi. Gde su lepsi dani? Hiljadu piytanja se namecu. A ja i dalje hodam po ivici sna. Zasto sve gubi smisao zivota. I trebam te,i trazim te u tudjim pogledima u svakom satu u svakom danu da sateras moju tugu u najskrovitiji cosak. Da mi srecu doneses i skrojis kaput od snova. Da me grejes da mi oteras sve nemire. Jer znala sam ti si poseban neko novi-stari sa tim sjajem u ocima. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/11/2009, 3:19 pm | |
| Izabrala sam put na koji drugi nisu posli. I letim bez krila u plave visine, i otkrivam tajne koji drugi slute. I prestrasena sam tisinom. Ali to je moj izbor. Ponovo kovitlac mojih nemira ispod moga jastuka dusa izgubljena i ponovo nabori tame. Ali to je moj izbor. Zato te ceznjom cuvam i gledam kako prolazis pored mene... posustajem,padam i uzalud se pokusavam sakriti u svaki svoj stih. Strepim od tvog odlaska. To je jedino jos sto me plasi. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/11/2009, 10:59 pm | |
| Ti budi muzika, ja cu biti tisina. Ti budi more ja cu biti talas. Ti budi san, ja cu biti tvoja java. Zato me nadji u bezimenim stranputicama, u blistavim vecnim snovima u naramku smeha. Bicu tu. i necu bezati preplasena tvojim osmehom. Smoci cu snage da podignem glavu, otvorim oci i ugledam ono sto sam celog zivota trazila. LJUBAV. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/11/2009, 11:11 pm | |
| Da li sam za tebe samo slutnja, secanje ,senka...ili novo svitanje. Ili sam noc koja dolazi, pod tvoj prozor i skriva se sa zeljama koje nikada nisi izgovorio. Oslusni. Prepoznaces me u tisini ove noci. Jer ja sam tvoj san koji si sanjao. Tvoj dodir i miris, tvoj osmeh. Zena spremna voleti,naucena gubiti jedan tren uhvacen srcem koji ce trajati vecno. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 8/11/2009, 11:29 am | |
| Pokusaj jos ovaj put da me pronadjes. U zvezdama koje se pale, u zarkom suncu plam. U tremutku kada tebe trazim budna a ipak to je samo san. Pokusaj. Nadji me,u onom bolu kada si me sreo. I nista ne reci, molim te precuti. Jer proslosti ne zelim da se secam. Kazu vreme leci sve zato pruzi mi ruku svetlost mi daj. U ovom mraku,u ovoj tami ja ne znam se snaci. Dok tebe trazim ti si daleko, i zato vrati se jer ovo je prica ko u najgorem snu. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 8/11/2009, 6:56 pm | |
| Ja sam savrsenstvo tvojih nemirnih snova, ja sam svaka tvoja bol nova. Kraljica cekanja i nadanja ja sam tvoja nevera i sva tvoja stradanja. Zla vila i neprolazna osveta. Tvoja cu biti vecna uspomena,agonija hladnija od snega, lanac bez zvuka bicu tvoja najveca muka tvoj sapat bez secanja tvoj Beskraj bez kraja negde na pola puta izmedju pakla i raja. Lutalica koja ce zauvek lutati i zaustavljati pogled na obrisu mesecine. Mozda te ipak tu nadjem. Nadjem mir u svim svojim nemirima. ...zaplesi ovu noc sa Vampirom koji je isisao svu tvoju ljubav, bacio te na zemlju prepunu njegovih tragova....i ne vristi jer strah ga uzbudjuje, ispusti samo jedan krik ,tek da vidi da je pobedio...i ne placi...jer suze nece upiti tvoju bol....disi duboko ...i prepusti se....[/color] [/center] | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 9/11/2009, 7:02 pm | |
| Jednom kada ljubav umre povratka nema. I neka ostane tako, Nista ne diraj,ne pokusavaj. Zaustavi vreme,pusti nek umrla ljubav pociva. Kazu da sve sto je lepo ima kraj. Kao sto dan ima noc kao sto leto ima zimu tako i ljubav ima krilo. Pusti je... neka ide,jer povratka nema. Svemu je kraj. Nemoj vracati nista Samo pusti u tom snu da uzivam. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 10/11/2009, 7:01 pm | |
| Otisao si daleko,izcezao iz mojih secanja. Vrata koja su otvorena i koja gutaju moju senku. Uzimam sat,i krijem ga u kovcegu svojih uspomena. Mozda ce novi dan doneti nesto novo, mozda ce mirna noc skloniti moje nemire sklopiti oci moje umorne... Mozda ce. I ponovo novi sud,mreza paukova plete se oko mene. Nemam izlaza,nemam kud. Reci mi progovori,da li postoji mesto gde sam ja tebi sve. Mesto za samo nas dvoje. Ako postoji reci mi. Da te tamo sacekam. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 11/11/2009, 6:13 pm | |
| Podari mi ove noci svu strast svoje ljubavi,ljubi me kao sto me niko ljubio nije. Uzmi me nezno, polako...da mogu da te osetim u svakom dahu,. U svakom trenu, u svakom dasku nase strasti. Jer izmedju nas je Beskraj strasti,zagrljaji jaki, ljubavni nemiri. I zelja za jednim osmehom za snom,koji je odsanjan, koji je zavrsen i koji sam pretvorila u javu u nasem ukradenom vremenu. Nikada nemoj da izceznes, iz mojih vidika, jer ti si moj novi dan, novo svitanje kojom sam tisinom dozvala. Trazenjem cutala. Zato,ostani.Poljubi me.Cekam te. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 14/11/2009, 11:55 am | |
| Zelim da verujem da nisi samo deo moje maste. Da postojis da si deo moje istine. Zatvaram oci i zelim da te vidim u onom svetlu u onoj boji koju ja volim. Boju ljubavi. Gledam i govorim. Ko si ti? Gde si ti? Gde li sam te nasla? Pronasli smo se, ti mene u svojim snovima ja tebe na javi. Znam...ti si moja velika bajka. Ljubi te tvoja A. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/11/2009, 6:35 pm | |
| Tvoja zloba me vise ne dodiruje. Jer vise nema nikoga koga znam. Samo dopiru zvuci grada i shvatas da je istina i da boli svaka godina. Ponovo me budi muzika starih vremena lavez detinjstva stisak ruke jedan pogled tuzan i nova bol. I trazim,trazim spas u Bogu a ne verujem nikome jer dani pored mene prolaze a ja osecam i nazirem svemu je kraj. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/11/2009, 7:45 pm | |
| Ljudi oko mene ne znaju da samo tebe cekam i kada dodjes,ne odlazi. Da li mislis na mene? Da li me se setis u ove kasne sate? Sad kada te nema... Ponovo tvoja blizina a u meni tamni se oblak sprema. I cujem tvoj korak kroz san i idem ponovo u svoj nemir...u svoj nespokoj. Ali ja ipak verujem u ljubav,jer imam dusu. Verujem u ljubav... ali ipak gledam kako odlazis, i gledam te kako spavas i plasim se dana koji dolazi jer ja stojim i padam. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/11/2009, 10:26 pm | |
| Pusti sada sve reci izgovorene i neizgovorene. Cuti,jer sutra dolazi novi dan. Reci mi sve lazi ovoga sveta, i premazi ih bojama raspolozenja. Mozda ce boleti manje od istine. Mozda ce doneti manje patnje. Mozda ce biti sve svetlije i sarenije. Sada se samo pitam. Da li si me voleo? Da li sam ti nesto znacila? Ali vise ni na jedno pitanje nema odgovora. Mozda nekad,a mozda ih nikada nece ni biti. Da li si ti moja laz ili istina? | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 16/11/2009, 7:34 pm | |
| Gledam kroz prozor na ulicu vidim ruke koje ne dolaze osecam tvoje tajne misli i tisinu koja boli. Gledam kroz prozor i vidim onu Beskrajnu svetlost svetlost moje istine. I shvatam u svim ispreturanim danima svoga zivota da si dosao sa one druge strane. Gde se sunce kupalo u povetracu onoga dana kada sam te srela. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 17/11/2009, 7:04 pm | |
| Kako si se pojavio tako ces i nestati... evo i ova jesen polako prolazi, najavljuje zimu. Gledam kroz prozor mokre fasade, napolju je kisa i lose je vreme. A tebe nema,okreces mi glavu. I sve me boli,boli me ova tisina, boli me ova patnja. I nikoga nema da mi pridje. Osecam miris tvoga tela, u daljini vidim tvoju belu kosulju ispremam se za san. O Boze koliko zla, koliko nesrece samo u jednoj misli. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 19/11/2009, 7:04 pm | |
| Hajdemo negde daleko... daleko iz ovoga grada. Gde nas niko ne moze cuti, gde nas niko ne moze videti. Gde mozemo da cujemo samo otkucaje nasih srca. Hajde dodji,i povedi me. Cekam te. Daleko odavde... gde cemo sve prepreke preskociti, sve ponore prebroditi, nove mostove zapoceti. Dodji cekam te... Zelim sve iza sebe da izbrisem nebo svetloscu da obojim i da tu nadjem utociste. Gde me nece vise senke proslosto pratiti i sve moje nemire pored tebe skrasiti. Dodji cekam te... Povedi me u svoje snove gde ce vreme stati, bez obzira na nase stanje, hajde molim te promeni nesto jer znam da ti nedostajem. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/11/2009, 11:30 am | |
| U meni toliko nemira toliko strasti,toliko pozude. U mome srcu toliko ljubavi zato me zagrli i samo cuti. Jer ti govoris kad nekazes nista. A ja te razumem... Ko je koga snovima dozvao? I ljubavnu mrezu oko tvoje duse ispleo? Spojeni smo u miru nemira gde ne postoji vreme... gde je sve stalo. I gde postojimo samo ti i ja u neopisivim zeljama. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/11/2009, 11:38 am | |
| Ovo sve sto sam pisala na ovoj temi posvecujem nekome ko mi je uneo svetlost u zivot.Ko pokusava da unese mir mojih nemira... Nekome ko je znao i umeo da me saceka...i ko je znao da mi pokaze sta znaci prava ljubav.Nekome koga ja sada volim i ko mene voli do Beskraja. Tvoja A. Tebi kome se radujem svakoga dana, i cija jutra pocinju mi sa tvojim glasom. Tebi koji imas najlepsi osmeh zelim da ti kazem veliko hvala. Hvlala ti sto postojis za mene, sto me volis kao sto niko nije, sto svaka moja misao ti si sto si mi pokazao prava ljubav sta je. Jer ja sam Beskraj tvoja i niko to mesto ne moze zauzeti. Jer zvezde nam iste sijaju i iste snove sanjamo. I ako budemo poslednji put deo ovoga sveta i ako se ne ostvarimo u ovome zivotu. trazicemo se u nekom drugom. Volim te. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 22/11/2009, 5:01 pm | |
| Ostavljena...sama U mislima napustena... zaboravljena sa svim pricama ispricana na kraju jednog vremena. Tajanstvena...ponekada neophodna svesna za svojim skrivenim stranama, stojim na polici zelja i cekam. Bespomocna... ponekada uplasena, postajem nestvarna. I trazim te u nagovestaju snova kroz sumornu jesenju kisu i ozivljavam tvoj lik u godinama stpljivog cekanja na obroncima nekih novih nadanja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/11/2009, 7:09 pm | |
| Kada budu svi odlazili znam ti ces me cekati na onom mestu, gde sam samo s tobom znala cutati. Gde si me ucio sanjati... A ja sam te milovala pogledom i sa ushicenjem dosaptavala tvoje reci. Jer s tobom je sve drugacije i sve se menja. I strah me je da te imam, i strah me je da te nemam. Jer nevidljivim lancima pokreces moj zivot, moja jedina ljubav i ceznja si. A onda kada me vise ne bude bilo... poljubi me, sa blagim dodirom, stegni moje zagrljaje nemirne. I nikada me ne zaboravi. Jer mi cemo se voleti bilo kuda, i bilo gde... Bez stida i licimerja nicim sputani. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 25/11/2009, 9:51 pm | |
| Ljubavi,ti dobro znas kada te jednom ne bude vise bilo,kad ne budes vise ni moja java ni moj san. Ja cu te cekati ...cekacu te uvek... cekacu te zauvek. Jer te nikada niko nije znao cekati kao ja. I volecu te,ne pitajuci zasto si otisao. Ne pitajuci da li si me i koliko voleo. Jedino sto me zanima da li sam u trajanju sa tobom ucinila sve lepo za tebe. Bilo je lepo dok je trajalo...sada si ponovo moj san.
Poslednji izmenio Beskraj dana 28/11/2009, 2:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 26/11/2009, 5:39 pm | |
| Dobila sam priliku da zivim zivot koji nemam. I osecam,osecam da zivot polako prolazi pored mene. A onda bezim u proslost, osecam duh vekova i svu tezinu koju nosi buducnost. Sposobna sam da suzama izlecim sve rane, da se kao ptica iz pepela ponovo stvorim. Sposobna sam zbog ove nove ljubavi i ponovo da se rodim sposobna sam ponovo da volim. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 26/11/2009, 5:46 pm | |
| Oprosti ljubavi sto te toliko volim ja jednostavno ne znam drugacije. Ne ljuti se na mene sto svu srecu prisvajam samo za sebe... ne zameri mi na mojim osecanjima. Ja ne znam drugacije. Oprosti na mojim snovima, jer u svakom snu samo si ti. Ako mozes samo mi se nasmesi, jer ja sam ona ptica u kavezu koju si trazio... koju si pronasao i naucio da letis. Oprosti mi,na mnogim pitanjima, a ponekada na njih nisi imao odgovor. I ne osudjuj me sto te toliko zelim, jer imam te samo u trunkama i mrvicama ovog groznog zivota. Oprosti mi na svemu. Ako ti stojim na putu, reci mi,bez obzira sto te zovem svojom sudbinom. Reci mi?Samo mi nemoj precutati. Shvaticu da sam nepozeljna u tvome svetu,svetu tame gde za mene vise nema jave i sna koji se sa tobom zavrsio. Reci mi,sve cu razumeti. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/11/2009, 2:45 pm | |
| Ovo je pesma samo za tebe. Zavoli me u svakom prolecu, zavoli me u svakom osmehu u svakom mom tragu koji hoda prema tebi. Cak i ako ti se ucini, da tragovi ne vode k tebi voli me,voli me. Kao sto me niko voleo nije. Jer svaki delic moga postojanja utkan je u celo tvoje bice. Ti si moja bezuslovna ljubav i ja jedino postojim zbog tebe. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/11/2009, 9:29 pm | |
| Ne zelim da ti budem samo usputna stanica. Zelim da budem tvoj dah u daljini kada budes ispisivao moje ime. Ne zelim da budem u casi poslednja kap vina. Poslednji zrak sunca. Zelim da vecno ostanem ona iskra tihe nade. Zelim da budem ono vreme, i onaj mirni korak na nasoj stazi nezaborava. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/12/2009, 8:52 pm | |
| Sta posle nas ostaje? Misli nedovrsene reci neiskazane san i java svetlost i tama. Zato kada budes odlazio sve sto mislim reci cu ti. Sve tvoje snove ispunicu ti, i tamu na kraju tunela u svetlost beskrajnu pokazacu ti. Da me nikada ne zaboravis. Ostavicu ti miris na jastuku, poljubac na ramenu izguzvanu postelju, i secanje na jednu zenu koja te je volela, i koja te nikada nije prebolela. Ali nikada tvoja nije bila. Zato sada zivim od uspomena, jer za nasu ljubav je trebala hrabrost, trebala ludost a mi to nismo imali. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/12/2009, 8:58 pm | |
| Prolazi dan za danom, cekam te iako znam da nikada vise neces doci. Bio si prolaznik moga zivota, jedan osmeh,jedna suza,patnja i bol. Jedan stranac u noci. U noci,koja je donela nadu, i misao jednog sna koja se prekinula tog jutra. I dalje prolaze dani, i dalje cekam te ja... iako znam da nikada vise neces doci, i usetati u moj san. Bilo je i drugih osmeha, bilo je i drugih trajanja. Ali takvog prolaznika kao sto si bio ti nikada vise nisam srela. Voli te tvoja A. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/12/2009, 7:44 pm | |
| Negde se dodirnu nasi svetovi Moja svetlost se uznemiri kada crni talasi naidju nastanu moji nemiri. Ostavljas po meni sitne kapi zraka, ostavljas varljiv zalog ljubavi u srcu ostavljas jednu stenu raspuklu. Ponovo oluja se sprema, vetar lomi i sve razbija, neka zadnja ostane nada u kome je lezao tvoj san u kojem je spavala moja zelja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 8/12/2009, 6:07 pm | |
| Bila sam srecna s tobom al nisam znala. Kada je sve proslo kada si otisao tada sam poverovala... ali vec bilo je kasno. Sada pisem o svim nasim lepim danima, o svim onim nasim ukradenim trenucima. O trajanju u buducnosti. Pisem,ali tebe nema vise. Pisem,jer s tobom sam bila srecna. S tobom sam bila nesrecna. S tobom sam bila sve. Sada sam nista... nestela u preseku vremena i vecnosti jedne ljubavi koja je trajala. A ja to nisam znala. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 10/12/2009, 5:49 pm | |
| Hiljadu godina da prodje ostaces deo mene u nekim jutarnjim svitanjima u nekim nocnim mislima, u zvezdama koje sjaje. Misao o tebi nikada me nece napustiti jer onda kad budes odlazio odneces i onaj najbolji deo mene sa sobom. Onaj deo koji si ti, i samo ti uspeo u meni pronaci. Sve skrivene zelje,potajne strasti onu ljubav koju sam gusila i zauvek negde zaturila. Zaturila ispod nekog kaputa,nekog starog tepiha, bojeci se otvoriti svoje srce. A moje je srce puno ljubavi,puno nade... mozes li to osetiti? Zato molim te neidi nigde od mene, jer ono sto sam pronasla s tobom, je Beskraj moga svemira. Jer ti si tiha ali slatka patnja svih mojih nemira. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 12/12/2009, 1:35 pm | |
| Kako sam te volela! To si samo ti znao,i svaki put kada te cujem ja sva zadrhtim. Drzi me samo cvrsto za ruke i pricaj mi,smej se. Jer ne zelim da otvorim oci. Bojim se tame, bojim se tisine bojim se samoce bojim se onoga sto bi moglo doci. Zelim sve tvoje, tvoju ljubav samo za sebe. Jer u tvojim ocima pronalazim sebe. Uzvrati mi ljubav, voli me kao sto nikada do sada nisi ako nemozes onda cuti samo cuti...jer radije cu sanjati sama.
Poslednji izmenio Beskraj dana 14/12/2009, 9:53 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 13/12/2009, 6:42 pm | |
| Koliko puta samo pomislim na tebe? Da li se pitas u ove kasne sate. Da li znas da si mi nocas dosao u san. Sanjala sam te lepo sasvim tiho. Pozelela sam da me pogledas, a ti si zmurio. Pozelela sam da se nasmesis, nisi se smejao. Nisi mi prisao. Ostao si tako nem... Sada se pitam ljubav... da li je to prema tebi sto osecam LJUBAV, ili je samo nepredvidljiva dubina, nepredvidljiva rec. San koji sam sanjala.
Poslednji izmenio Beskraj dana 14/12/2009, 6:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 14/12/2009, 6:36 pm | |
| Onda kada sam odlazila od tebe bila je zima, izmedju nas mrak i tisina. Tisinom sam te volela tisinom sam ti pricala da ne mogu bez tebe. Tisinom sam ti rekla sve. A ti si me razumeo...i cutao. I sada se secam zime te, i one pahulje bele, na mom obrazu kada si je sklonio... kada si me ljubio i zauvek otisao. Nikada te vise nisam srela, ali stalno se secam zime te i one divne pahulje koja je skliznula i otisla zauvek kao i ti. Znao si da to je suza moja bila koja ti je rekla sve. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 17/12/2009, 7:04 pm | |
| Nemoj me nikada pitati zasto me sve tuge bole Zasto koracam kroz tamu cutanjem I zasto cekam nekoga tako uzalud. Reci! Dodji da me uzmes za ruke da me povedes iz te mracne doline jer ti licis na moju dusu, ti si odjek moga glasa. I hocu te... Samo za sebe. Ne umem vise bez tebe duboko si urezan u mene. Ja sam dasak tvojih nemira, tvoj most koji nasu srecu spaja miris tvoga uzdaha. Samo nikada ne dozvoli da budem suza u jednom vremenu zaledjena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 18/12/2009, 1:51 pm | |
| U mojim ocima mozes videti samo tugu,i more kisa. U mojoj kosi mozes osetiti vetar koji nosi dah nemira. Sve je nestalo... jer nisam umela. Nisam umela da te sacuvam. Sada te cuvam od zaborava. A ti pronadji otiske mojih bosih stopala. I neka to budu znaci da sam te trazila... u lazi bez milosti otrovana zeljom da volim i budem voljena. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 18/12/2009, 8:20 pm | |
| Gde je moj spokoj? Gde mir u dusi spava? Tamo gde se preplicu snovi i java. A gde pocinje san? U tvojim ocima, na tvojim usnama, u svim mojim besanim nocima. Ima li mene u tvojim snovima? U nebeskim znakovima, u rajskim bastama. Ima li me...? Ako me nema cekacu vecno dok dusa mi tuzna, tvojom dusom ne bude sita. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 20/12/2009, 5:50 pm | |
| Usao si u moj zivot kao bljesak svetlosti koji se vise nikada nece ponoviti. A ja sam bila ptica koju si ti naucio leteti. Sada sam tvoj sum mora, tvoj jedini talas tvoja svetlost beskrajna. Spokoj u dusi noc bez kraja ona zvezda sjajna. Zauvek ces osti u srcu mom u treptaju oka most...gde se ljubav spaja. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/12/2009, 6:33 pm | |
| Pronadji me tamo gde me niko trazio nije. Gde me niko nasao nije. Potrazi me... Naci ces nekoga koga si sanjao, nekoga koga si zeleo i nekoga ko te nikada nije kao ja voleo. Potrazi me... Pronadji me u tisini noci, u svetlosti tame, negde izmedju sna i jave. Potrazi me... Naci ces osmeh koji je cuvan samo za tebe. Srce koje je svu ljubav ovoga sveta cuvalo samo za tebe. Potrazi me... Pronadji me,i samo cuti podigni me...u toj tisini i ne reci nista. Jer ja sam znala da ces doci.... Jer ja sam te cekala... svu svoju ljubav da ti dam. Jer ti si moj andjeo koji me cuva,i koji je poslat meni. Pronadji me...jer ja te cekam. | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 23/12/2009, 11:01 pm | |
| Znas da ti ne trazim nista. Zato cuti. Samo me nemoj nikada lagati, nemoj mi rusiti snove koje sam pored tebe naucila sanjati. Nemoj mi rusiti granice vremena... Nemoj mi usporavati dane. Plasim se... Bure koju sa sobom nosis tvojih nestvarnih reci. Dozvolicu ti sve... Slusacu odjek tvoga glasa, drzacu tvoju ruku u mojoj ruci. Mislicu na tebe. Trazicu od tebe, da odneses moj teski nemir. Jer borim se onako kako se lav bori no...ja vise nemam snage. Povedi me sa sobom samo me povedi i vecno voli. Reci mi kuda, kuda poci da ozivim snove? | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/12/2009, 7:43 pm | |
| ]Govorio si meni
tako je lepo voleti tebe... Govorio si mi da te nikada izgubiti necu, i dok god zelim tu si... bices tu samo za mene. Govorio si a ja sam ti verovala verovala jer sam te volela. Jer ti si moja jedina zelja, zelja onog nedovrsenog sna kojeg sam sanjala... i nikada dosanjala. U vremenu kada smo se trazili, kada smo se pronasli. U vremenu potrosenih reci. U vremenu ludila i nemira. Nemam snage i ne zelim da se oduprem svemu ovome. Sada samo srcu sluzim. Dobro jutro.Trgnula sam se. Da li si ti moj san ili java. Trgnula sam se... iz ludog sna,punog srca.
Poslednji izmenio Beskraj dana 26/12/2009, 5:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 26/12/2009, 5:13 pm | |
| Svu mastu ovoga sveta posvetila bi tebi ponovo dodirnula dno, i ponovo se uz tebe uzdigla. Tako je sve zbog tebe lako... i voleti i ziveti i plakati... Sve je uz tebe tako lako, a opet tako tesko tvojom se zvati. Moj svemir si ti Nemir sto nisam kraj tebe. Falis mi i sada znam da sam do sada lutala svoje mesto pod ovim nebom trazila i samo kraj tebe pronasla. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic | |
| |
| | | | Nemir-Mirjana Vujicic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|