| Nemir-Mirjana Vujicic | |
|
+13meseceva rosa PiPi vučko aquarius Tea slav bealiever besherat Ellen Atlantida Sneki Masada Beskraj 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 27/12/2009, 9:50 pm | |
| Tvoj zagrljaj moja su sva nadanja da li nocas cujes moje nemire koje teku kao vino i putuju mojim telom umornim. Ostaju pitanja bez odgovora. Jer ja sam samo val koji postaje pena jer ja sam samo tvoja sena. Dah svetlosti mesecine sto puta nema. Pusti me ljubavi nocas ponovo ka sebi, da sve svoje misli,uzdahe i zelje pustim ponovo u san koji plovi. Negde u vrtlogu visina, samo da mogu da osetim miris...tamo gde sam te ljubila. | |
|
| |
Beskraj
Broj poruka : 21506 Godina : 48 Location : Na pola puta sreci Humor : Uvek nasmejana Datum upisa : 20.03.2009
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/12/2009, 7:44 pm | |
| Voleli smo se... da voleli smo se u pogresnom vremenu, na pogresnom mestu u pogresnom trenutku. Sve je u stvari bilo pogresno sem onoga sto smo imali ja i ti... Tu ljubav koju smo cuvali negde sakriveno, svako u svom kutku srca Neko u snu,neko na javi. Neko u svojoj svetlosti a neko u tami. To smo jedino imali... ceznju cekanja...snove bez nadanja i paucinu u mislima isprepletanu i skrivenu u nekom danu, u u nekom susretu... koji cemo vecno pamtiti i nikada nedati da padne zaboravu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/12/2009, 8:59 pm | |
| Cak i kada nemam reci one iz mene izviru Cak i kada je sva nada izgubljena ja joj se nadam. Kao ocarana ljubim te mislima ljubim te dodirom. Noc nek ova nemire moje nosi jer ostavila sam sve snove snove s one strane zida i prizivam stvarnost... prizivam javu od svih zaborava koje mi rovare u mislima. Ponekada poverujem u nepostojece ponekada niotkuda spas... Spas novoga jutra. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/12/2009, 5:37 pm | |
| Moje misli prozete su tobom u snovima tvojim sam ja u svim mislima na javi si moj u mome srcu kucas i zracis. Donosis mir svim mojim nemirima. A ja,ja cu nocas plesati svoj strastveni ples ples ljubavi onaj ples koji smo samo ja i ti plesali. Kada si me ucio da sapucem i da postanem cujna. Kada si mi uzimao dah dodirom tvojih usana. Ne dozvoli mi da ikada uzmaknem. Zarobi me u Beskraju poput vetra sto se seca da je bio pustinja... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 3/1/2010, 4:07 pm | |
| Celoga zivota nekoga sam trazila nesto sam trazila, pokusavala nekoga voleti ali sve je bilo laz, laz moje lazne ljubavi. Ono sto sam trazila nasla sam ono sto sam cekala to sam docekala i sada tebi ljubavi sve ove pesme posvetila. Zivot ti poklanjam u Beskraju svoga svemira i kao uzavrela buktinja predajem ti se u svakom trenu ovoga vremena. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 3/1/2010, 4:11 pm | |
| Onoga koga sam volela covek sigurno nije bio. Znam,jer srce nije imao otrov mu je u venama tekao i samo on me je u zivotu povredio. Otada moji nemiri,otada moji snovi nejasni, otada moje srce kameno i zatvoreno iza resetaka, srce rafalom pokoseno u otkosu velike ljubavi zauvek palo. Sada cvrkutom rane lecim, hvala ti nova ljubavi hvala. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 3/1/2010, 9:03 pm | |
| Celu noc prolaze pored mene neki nepoznati ljudi a tebe nema. Parkovi oni nasi nocas oka nisu sklopili. Ja trazim ono stepeniste niz koje smo silazili, gde si me ljubio. I trag od one kapije, gde su nestala sva ona rajska stabla. Pozdravljam nocas,pozdravljam sav nebeski svod i odlazim na dugi daleki put. Jer ti nikada nista nisi shvatio. Onaj zid,mrak,kap svetlosti. Sve je tu bilo,samo je trebalo pruziti ruke. A sada vise nema nicega. Ili nismo znali ili nismo umeli... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/1/2010, 7:35 pm | |
| Hvala ti,sto si uspeo da uneses radost u zivot moj, da potisnes i sakrijes svaku moju suzu i bol. Sto si me naucio da gledam bele Beogradske krovove,kapi kise i da se u tebi odmaram posle svih svojih nemirnih snova. Da osetim svetlost novih vidika, da vidim radost svakog prolaznika. Jer ponekada je u meni neman nesita,stalno gladna i bojim se strah me je Jedino sto zelim jeste da umrem da umrem u tvojim virovima, u bujici tvojih jeka. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/1/2010, 7:46 pm | |
| Glas i urlik komad mraka krilat. Nocasni san,uspavljuje me. Grozne misli,moji nemiri hoces li otici ili ostati. Ozareno jutro, gola sam i budna. Vatra-plam,strast i moj pogled koji putuje od tebe do mene. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/1/2010, 6:05 pm | |
| Zauvek je ostalo u meni prostor i vreme i jedan necujan san. Tisina koja spava i tvoj dah koji ne mogu ove noci prepoznati. Placem. Smejem se. Gucem kao golubica jutra. Razbacujem svoju javu i snove. Idem nogu pred nogu. Bezim kao dete i nestajem kao san sto bi nestao.
Poslednji izmenio Beskraj dana 7/1/2010, 6:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/1/2010, 6:11 pm | |
| Da li znas ko sam ja? Ja sam ona suza koja se radja samo jednom u oku. Ja sam patnja,bol, nemir i nesan. Tvoje secanje kao nocni leptir, tvoj putnik koji koraca kroz pomracinu. Privid koji zeli da te umiri. Tvoja buducnost,kao prorok o kome si sanjao. Sta ce ti onda krila pitam se? Kada ne mozes da uzletis, kada ne mozes da poletis. Kada ostajes tu gde jesi. Jer nemas snage,nemas hrabrosti. Da li su tvoja krila toliko slaba i tanka. Ne boje se,pokusaj. Veruj mi uspeces. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/1/2010, 8:37 pm | |
| Pojavio se u moj zivot covek koji je upalio vatru,uneo pozar i sleteo mi na dlan. Ruku prineo srcu, osvanuo u jutarnjem danu otvorio vrata u mome decijem snu. I pokazao mi put, put svetlosti, Sada se radujem slepa za druge,predajem ti se smejem se i kradem trenutke koje prkose ovom vremenu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 9/1/2010, 12:05 am | |
| Crna...hladna kisovita noc me grebe po licu. Ne znam sta zivot ocekuje od mene, ne zelim da se vracam secanjima nemam hrabrosti za buducnost. Ponekada pozelim da pobegnem na kraj sveta, da me nikada niko ne pronadje. Ponovo neka hladnoca, a onda cujem tvoj glas u kome pronalazim svu toplinu. Ponovo podizem visoko glavu, gazim vreme i ono gazi polako mene. Znam... da je sve nemoguce moguce, Znam... Samo sto ja imam ogroman strah ljubavi. Ali imam i nadu. Ne ocekujem vise nista,samo se nadam. To mi niko ne moze uzeti. I znam i osecam kako ti stalno kazes ovo ce jos dugo trajati. Ovo nije san ovo je java. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 10/1/2010, 5:27 pm | |
| Sve svoje greske cuvam na obalama udaljenog mora na brodu koji tone. I dok cuvam svu svoju tisinu u ovoj skrivenoj noci iz sna izrasta secanje nase ljubavi. Staze izgubljenih predela i tajna skrivena pred naletom novog jutra izgubljenih prolaznika. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 11/1/2010, 6:00 pm | |
| Sneg ponovo polako pada, svaka pahulja putuje putuje svojim putem, putem nezaborava,putem svoga spokoja. Vetar ih nosi,u najvece daljine, najvece visine. A ona igra,igra svoj poslednji ples. Ona se vrti u krug, ona se uvija,ona plese ona zivi,sve dok ne padne i dok se ne istopi. I ova pahulja na mome dlanu otplesala je,i otputovala zauvek jednom nedosanjanom snu u samo jednom danu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 13/1/2010, 6:46 pm | |
| Zatvaram rukama oci da nevidim ono sto vidim, zmurim ne zelim da ih otvorim jer ako ih otvorim bojim se onoga sto me ceka. Bojim se onoga sto ces mi reci, a ja to ne zeli da cujem. Slutnja i moji stalni nemiri. Ponovo snovi kosmarni i putevi u jednom smeru. Ceznja,i jedna zelja budi pored mene zauvek, ne odlazi,ne odlazi nikada. Da ne moram vise da zatvaram oci da ne moram da zmurim. Da ne moram da sanjam snove u kojima jednom tebe nece biti. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 14/1/2010, 6:19 pm | |
| Gorim u paklu svojih zelja, svoga greha i svoje strasti. Podizem pogled,podizem ruke svuda oko mene je tama. Pozivam slobodu svojih misli da me u nemiru mome odvedu do obale smiraja. Do obale mora,do mirne luke. Zovem,vapim za svetlom moje duse. Podizem pogled i vidim tebe, vidim tvoj lik koji se smesi u svim mojim snovima. Koje sam nekada davno sanjala, koje sam nekada mastala, i koje sam nekada davno zaboravila. Samo je samnom kofer uspomena. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/1/2010, 9:42 pm | |
| Hladna sam,a kamen nisam. Ponekad osetim zelju da placem, a suza nema. Kuda da krenem,ovako slomljena i nesigurna. Kuda,kuda da krenem? Kako da verujem novom jutru sto se radja. Jer utopih se u valovima ocaja, uzalud bacenih godina, u nekim fijokama secanja. i ne mogu vise da spavam, i ne mogu vise da sanjam o slomljenoj proslosti, o buducnosti koju su mi uzeli. Da kamen sam,ali nisam to. I prepoznacu svoj lik u ogledalu, kada odglumim svoju zivotnu predstavu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 17/1/2010, 1:48 pm | |
| Smeh mi ostaje zarobljen negde na krajevima usana. Koraci su mi teski, i boli svaki dan,i boli svaka noc. I kako da opisem svoju ljubav koja se ne moze opisati. Ona se moze samo osetiti. Zato zazmuri samo disi i cuti, a ja cu pamtiti dusu koja luta, snegove koji se tope strah i ceznju. Jer jos dugo ce pod kozom pulsirati tragovi svih tvojih dodira,i svih mojih nemira. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 17/1/2010, 6:46 pm | |
| Ne izgovaraj moje misli I ne moj nista da me pitas. Jer se uvek budim u mraku surove realnosti. Zato mi je zao za sve precutane tuge, jer tvoj lik jednom ce izbledeti iz svih mojih secanja. I mozda nekoj drugoj tada ces da pripadas,jer ti sva moja postojanja ubijas. Jer mi smo bili vruce i hladno zemlja i nebo bili smo uvek bili dvoje al jedno. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 18/1/2010, 6:41 pm | |
| Nada je ostala ipak mrka, siva i surova. Pokvarena masta i snovi od paukove mreze. Tama i mrtvilo umesto suncevog sjaja. Gusenje postaje grozno, i onda pisem stihove koji nas opisuju, otkrivam rebuse, ispravljam niti i nadam se skupljenih ruku cutanjem. Povedi me u mrak povedi me u dubinu oka tvog. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 19/1/2010, 6:10 pm | |
| U ovom kosmarnom vremenu u ovim ludim snovima molim za malo ljubavi. I ne sudite mi pogresno, jer ne spoznaste moje poruke. Na mojoj kozi su tragovi koji me nisu stedeli. I ne pretite mi, da mi umirite savest, jer ja sam samo zena. Vrela Strasna i sidrom ukotvljena, zauzeta mirovanjem nemira. Prepoznajem zablude, gde je zaborav najtezi balans. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/1/2010, 6:33 pm | |
| Gledam te kriomice samo da ti uhvatim pogled pomilujem usne. Jer ja sam usijanje koje dolazi igracica na stolu dama u krznu bludnica u noci ratnik u zivotu. Ali zato na tvojim grudima imam lice andjela, i ne sakrivam boje ni neveru ni preljubu. Donela sam odluku jaku i drsku,ali nikada je saznati neces. Zato umiri meteze i nemire u meni, istrpecu sve kazne ljubavi ove.
Poslednji izmenio Beskraj dana 21/1/2010, 7:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 21/1/2010, 6:42 pm | |
| Nisam ti ni znala ime, ime ti je ustvari bilo ponor. Tvoj prezir u ocima shvatala sam kao poziv za ljubav. Hodao si po staklu sa bolnom grimasom na licu. Opcinjen dalekim prostorima plavetnila. Govorio si mi,govorio da je covek gori no zivotinja ali si na tu rec oguglao. Tvoje odrediste je trajna kuca grobovi su bili jedini tvoji sigurni cekaci. Strance ne trazi me vise, ne dolazi mi vise u snove, jer u njemu nema vise mesta za tebe molim te,promeni mesto trazenja. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 23/1/2010, 1:58 pm | |
| Kako je lepo znati da negde ipak postojis u tamnosivim jutrima u usamljenim nocima, u svetlu mojih ociju. A ja sam samo iluzija jedna tuzna melodija dusa koja progovara i govori ti da vise nije sama. Osetila sam caroliju tvoga dodira, cudo tvoga poljupca beskrajnu mogucnost ljubavi gde pricaju samo osmesi. Sada je vazno samo da te imam tamo u svojim najlepsim pricama u svim svojim pesmama. Tamo ces ziveti, dok budem i ja zivela.
Voli te tvoja A. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/1/2010, 7:19 pm | |
| Svako nekuda zuri nocas, a moja je masta carolija. Iscepaj kartu, i ne odlazi... ne odlazi nikud. Ostani.Ne idi, jer za svakim vozom ostaje samoca. Za svakim odlaskom ostaje zaborav. Beskraj i daljina moja tisina...ako odes, kao da nikada nisi ni bio tu. Proslost je grozna,slozicu te u albumu secanja,u trenutku osecanja, kao da si prosao s jedne na drugu stranu ulice, kao da si bio prisutan tu negde. Bio prisutan,a mozda i nisi... Ko to zna?
Poslednji izmenio Beskraj dana 26/6/2012, 8:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 24/1/2010, 7:25 pm | |
| Ne boj se nisi sam, imas mene ja sam neko ko bdije i cuva tvoj san. Neko ko gospodari tvojim uhom, i cuje najskrivenije misli. Ja sam ta koja je izmislila sjaj u tvome oku tvoja zvezda,i ptica, ja sam tvoj nezaborav,tvoj okean ruka na tvome struku i lice uz tvoje lice. Dete koje nece nista da zna. Vec jedino zeli da te voli, i da se vecno nada stvarima nejasnim... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 27/1/2010, 7:40 pm | |
| Ljubav je nestala odlaskom tvojim, stojim i cekam slepa hodam ubedjena da ces se jednom vratiti. Dan u kome si se pojavio vise se ne pojavljuje. Nestalo je svetlosti. U odsjaju kupujem tajnu sakrivenu i predivnu lici mi na sudbinu...na daljinu. Sada sam bez tebe, utvrdjenje bez buducnosti u vatri i magli progutana vizija. Granica sam koja je postala ohola. Fleka i mrlja zaprljane slucajnosti. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 27/1/2010, 8:27 pm | |
| Nocas nema nikoga da mi pozeli laku noc. Trazis od mene da sanjam... zatvaram oci, mrak i ugasla svitanja. Tisina i samo tisina, zasivene rane miris otkrivenog i nema nadanja. Koje prokletstvo sna. Pratim snopove svetlosti i saznajem da ima nade ona je put do tebe moj oprostaj moja ljubav u obruču zagrljaja na vrhu plamena . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 27/1/2010, 9:16 pm | |
| kako je samo tuzno i istinito..... |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 28/1/2010, 6:46 am | |
| - lost22 ::
- kako je samo tuzno i istinito.....
Hvala. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/1/2010, 5:13 pm | |
| Pokusavam da zauzdam vetar da isibam daljinu da docaram najlepsi san. Pokusavam da umijem ulice i krovove da iz srzi zaboravim ovo bunilo usred zime, koje prodire kroz zavesu zaborava, Samlevena sam od nemira koprivu u nedrima cuvam i cekacu,ja cu cekati kada ce razum da se vrati. | |
|
| |
bealiever
Broj poruka : 812 Godina : 47 Location : Tako blizu ali ipak daleko... Humor : uvek :) Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 30/1/2010, 8:53 pm | |
| Kao da mi čitaš misli i osećanja... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/1/2010, 1:23 pm | |
| Daljino, nada nad kojom se odmaram Strpljivo ucim i sve promatram. U tvojim mracnim odajama zivim izvan sveta snova, Boli,boli u oku raspaljeni bes. Slepa i vidovita moja se slutnja sazidala. Znam... nosis mi pregrst reci pogresnih, pesmom me ohrabrujes pohodis me. Ali sve je uzalud. Strah si mi doneo tamo gde si ljubav zapakovao. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 31/1/2010, 3:58 pm | |
| Juce sam volju sahranila, jer necu da budem tek sanjani prostor ljubavi neke. I podici cu se sa tla zakopanog u tami i ispred sebe gledacu samo put uzasa. Sa pesmom pozdravljam secanja. Jos samo malo. Moja tuga se tiho penje na tron, s prkosom u oku. Cekam jutro,znam svetlost ce doc. Taj bezdan, nigde kraja nema jos sve uvire kao ponornica a moje srce te ceka skapava,i drema. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 1/2/2010, 7:56 pm | |
| O tebi ljubavi nocas najlepse mislim jer ja sam tvoja harfa ove kosmicke ljubavi. Poklanjam ti sva dugina milovanja ritam svoga daha cvrkut svoje duse, napitak sto ljubavlju opija. I cekam kada ce ludost da bljesne, kada ce slavuj napokon zapevati pesmu, u pratnji svih zveri i protuva. I cekam... i pitam se hoce li ikada ljiljan u vrtu moje radosti procvetati. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/2/2010, 8:26 pm | |
| Svaki pogled odnosi lepotu jer u njima samo divljina dise. Ja cekam sjaj u tvome oku u snu na javi ko lepu bajku. Pricaj mi,kako si nekad hitao moru, pricaj mi,bujicu tvojih jeka. Kako si slusao fijuk vetra i sakrio suzu u radosti i bolu. Mnogo naviru poruka. Tama. Pricaj mi,jer ja sam ona ptica koja te je cuvala na pucini bez tela i na kraju ostala sama. Obnevidelih osecanja odricem se svoga postojanja.
Poslednji izmenio Beskraj dana 4/2/2010, 10:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 4/2/2010, 8:44 pm | |
| Neizvesnost je moja istina. Da li ces doploviti i otkriti mi tajnu mora. Suze u ocima... U daljini cujem crkvena zvona necujni krik u bespucu tmine patnja je zivot moj, lomaca mojih gorkih saznanja. Sada kruze beskrajna putovanja, kruzi oluja zivota i u srzi sve zaboravljam samo jedna uspomena otkucava... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 5/2/2010, 6:44 pm | |
| Osluskujem komesanje zvuka, vredja me ova bolna tisina. Slobodu svoju sada ti nudim u topli stisak svojih ruka. Ponovo talasi nose moje suze, most jeca i sve je pusto nastavicu da te trazim ulicama secanja. Jos vremena imam da odagnem misli i prekinem san. Dok kapi jedna po jedna dobuju.Cutimo. Jer tisina peva rastanak.
Poslednji izmenio Beskraj dana 6/2/2010, 12:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 6/2/2010, 12:56 pm | |
| Reci mi sve sto zelim cuti jer svaku tvoju manu slutim, i ocima cutim. Podari mi osmeh, podari mi zivot, pokloni mi vecnost i toplinu svoga dlana svakoga dana. Zatvori oci,i ne govori, zatvori oci jer nocas se samo za tebe molim. Vatra ljubavi nek vecno gori i dok me ljubis oci zatvori... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 7/2/2010, 1:26 pm | |
| Ti koji si isti a opet tako razlicit. Ti koji osecas, ljubavni zanos znas izliti najvecu strast. Ruke ti pruzam na dlanu mi srce, ruke se sire zagrljaj nudim. U meni se sve pali,oslobadja, ja strofu koju tebi pisem otpevat necu... jer ne vidim sjaj u ocima koji nas spaja. Ponovo mi je pakao blizi od raja. Ponovo gorim i nemam sjaja. Svoje ruke vise ne sirim, sada sam skoljka zarobljena biserna zrna. Sluzim opasnostima i robujem ponovo predrasudama. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 8/2/2010, 9:01 pm | |
| Gde je sada ono lice koje trazim, ono stepeniste niz koje ne mogu sici. Sve je umrlo. Zima i grad,moja java i san. Sve je tamo, gde nikada nije bilo, svaka kap svetlosti svaki trun tame. Dok tiho nestajemo ili nemo bolujemo. Oziljcima prerusenim u tajnu. I nikome nista nisam rekla jer se nadam da ce osmehom sunce uploviti jednom u nasu luku. Harmonicno rasporedjenu po potopljenoj kupoli neba. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 10/2/2010, 5:48 pm | |
| Ne znam kuda vise idem. sve je proslo pored mene. Gledam u zemlju ne smem pogled da podignem na gore. Trazim izlaz preko neba, trazim gde mogu sici neozledjena. Sve je mrtvo. Odlazim.Kakva je to uteha? Kada u srcu glas i urlik jutro golo i budno i svuda oko mene vatra. Gorim. Putuje pogled u nedogled. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 10/2/2010, 5:55 pm | |
| Preklinjem te u ime ove ljubav voli me... voli me,i nikada ne prestani to da radis. Voli me bez prestanka,voli bez rastanka, voli me celoga zivota. Predajem ti se,smejem se volim te... u vremenu koje nas je zblizilo. U vremenu koje delimo. U vremenu koje trajemo. Hvala ti. Jer u tebi otpevah svu svoju tugu iza sebe, sto si sakrio sve moje suze u radosti. I u tebi se odmorih posle mnogih putovanja.
| |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 11/2/2010, 5:35 pm | |
| Pitam se odakle dolazi ova strava kroz zivot i vreme kroz danas i sutra kroz bludnju i strah. Kroz skrivenu sutrasnjicu osmeha. Progovori. Kazi mi nesto? Da li sam staza ili vrh gore. Da li sam plavo more il vir? Da li sam zito il snoplje, ili sam ipak put do svetlosti. Cutis... ne progovaras. Jer okovao si me lancima, ostavljajuci taman trag. Kao pticu preplasenu u kavezu, niz cije mutne tokove plovi moja ranjena dusa. Cutim...cujem ime. Koje odzvanja, udisem put besmrtnosti. Zove me...moram naci onaj izgubljeni put svetlosti u ovoj tami. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 11/2/2010, 7:03 pm | |
| ne znam sta da kazem da ove stihove tvoje osim very very nice ima smisla u svim ovim rijecima,bas sam se pronasla... |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 11/2/2010, 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 13/2/2010, 3:29 pm | |
| Tvoje reci su danas carobne, jake mocnije od sudbine. Dodji po mene predajem ti se, kao kap kise na olujnom moru. Samo mi daj novu nadu, jedan cas nestvaran. jedan san nedosanjan, A ja cu spavati i dacu ti svoj dah,i svoje misli...svoj strah usne koje su neme. Svoj osmeh koji tiho odlazi od tebe, a ja cu ostati da u ovom zivotu zavaravam sebe. Dacu ti sve... | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 14/2/2010, 12:16 pm | |
| Ljubavi lazne ne brojim okamenjeno moje srce stoji. Zbog svoje ljubavi u ponor sam pala i djavolu sam dusu dala. Odmahujem glavom i ne zelim raj, stena prska od stakla moje srce je postalo stvar. Oluje besne bura se sprema grom gadjam krstom pustam se telo mi guta plam. Sanjala sam i umrla u tom snu, jer cemu sve to kada ti nisi tu. | |
|
| |
Beskraj
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic 15/2/2010, 3:03 pm | |
| Lutam,stotinama ulica trazeci tebe, trazeci tvoj trag trazeci svoj zivot. Ali nema te. Tebe nema... Trazim hrabrost,trazim zelju da te nadjem i da ti dam sve sto imam. Ceznju koja rusi sve planete, neznost jacu od sve morske plime. Vrata koja nisam otvorila smrt koju nisam ozalila. Videla sam sve, ali nisam znala da cu da zavolim tebe i snove koje nikada nisam zivela. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nemir-Mirjana Vujicic | |
| |
|
| |
| Nemir-Mirjana Vujicic | |
|