LJUBAV, SMRT I SNOVI Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto |
LJUBAV, SMRT I SNOVI - Poezija, priče, dnevnici i jos po nešto Tema "Za goste i putnike" - otvorena je za komentare virtuelnih putnika. Svi vi koji lutate netom ovde možete ostaviti svoja mišljenja o ovom forumu, postaviti pitanja ili napisati bilo šta. Svi forumi su dostupni i bez registracionog naloga, ako ste kreativni, ako volite da pišete, dođite, ako ne, čitajte. Molim one, koji misle da im je nešto ukradeno da se jave u temama koje su otvorene za goste i putnike, te kažu ko, šta i gde je kopirao njihovo. Rubrika Erotikon je zaključana zbog dece i net manijaka, dozvolu za pristup tražite od administratora foruma ! |
|
| SAN | |
|
+7midjika Dreamcatcher Hidden Tea meseceva rosa Najda M. LANE 11 posters | |
Autor | Poruka |
---|
LANE
Broj poruka : 751 Godina : 49 Location : croatia Humor : crni humor Datum upisa : 17.02.2011
| Naslov: Re: SAN 30/4/2011, 1:30 am | |
| | |
| | | LANE
Broj poruka : 751 Godina : 49 Location : croatia Humor : crni humor Datum upisa : 17.02.2011
| Naslov: Uspomena 1/5/2011, 1:01 am | |
| Bistrom zorom osetim po usnulom telu dodire neme ljubavi. Vatra venama vrije. Iz zebnih grudi beži jecaj, kuca izdajnički glas.
Tiho šapće,nisi prestao, još tavoriš u vrelom srcu. Boliš istom snagom a nestao si u tišini minulog otkucaja, iluzije bezvremena.
Ostavio iza sebe neizbrisiv trag sećanja prvih dodira, davanih iskonskim sjajem, večnog beskraja. Želim zaustaviti tren zvuka tišine, kojim si me milovao.
Osetila sam u bezglasu bljesak vrelog daha. Poželeo si pustiti vrisak iz suhog grla, zaustaviti kratki sekund darovanog vremena.
Gotovo sam opipala gorući pogled, traži radoznalim očima, odraz plamena dodira, kao nepobitni dokaz da nastanjen si toplinom u utihlom telu.
Uzdah ćutnje te odao, strepni spokoj priznao, da postojali smo, u uspomeni živimo. | |
| | | LANE
| Naslov: Divlja vatra 1/5/2011, 11:15 pm | |
| Udahni miris dodira plamena požude, neka te svetlom pokrije. Ne strepi pred urlikom strasti, tavoreći u besanju sivila privida spokoja.
Pusti noćas da nemirom vladam belom posteljom. Divljom vatrom, porubima urežimo vrelost tela. Zverskim dahom grešnih pobuda, sperimo samotnu tišinu bledila.
Ne slušaj nemi glas koji razum govori, utihni ga bludnim ritmom, gladnih tela. Prati nagon skriven u polumrtvom otkucaju drhtavog srca, koje dugo prazninom kuca.
Ranim svitanjem spašće željezni okovi, dugo kovani u samoći napuštene duše. Spoznaćeš, ako me ne bude uz usnulo uzglavlje, moćna tama zanosa zaseni bljestavilo iluzije sjaja. | |
| | | LANE
| Naslov: Java 2/5/2011, 10:59 pm | |
| Ostavi me, da bi me našao, tamo gde tudje ruke nisu kročile, tamo gde tudji obraz nežno miluješ.
Ne zovi me, da bi me dozvao, onde gde odzvanja samo tišina nedodira. Kada si odlazio ostavio si buku vrelih dodira, koji će večno disati vatrenim dahom.
Ne traži me, da bi me zadržao, tu si, dolaziš bez najave utihlom noći. Nemirom tame ulaziš u spokojne sne,mameći sjaj u izgubljenom pogledu. Ne gledaj me, kad znaš, videti nećeš odraz senke, svetlo me odnelo sa svitanjem jave. | |
| | | LANE
| Naslov: San 3/5/2011, 3:13 pm | |
| Znam da nisi tu, razum to kazuje, gluho srce ne veruje, tiho šapće tu je, pogledaj, diše ti u grudima.
Osećam te, držim te u sitnoj šaci, ljubomorno čuvam, strepim oduzeće te rano svitanje.
Ne dam te, iako znam da nemam te. Curiš kroz zgrčene prste, nemoćna od boli stišćem dlanove, zadržavam ukradeni tren sećanja.
Znam da s jednim jutrom ispustiću te, umorna od bola, poljubiću tudja usta, u njima tražiti ukus tvojih.
Srce će igrati prljavu igru, naizgled razum pobedjuje, zadržaću te varajući.
Ostaćeš skriven u kutku srca, vladajući njime u tišini tuge, drugi će naizgled imati sve. U njemu večno ću gledati sjaj nedosanjanog sna, neću dati da te odnese zla igra sudbine, živećeš tiho u uspomeni usnule duše. | |
| | | LANE
| Naslov: Vatreni san 4/5/2011, 12:56 am | |
| Krijem usnuli pogled velom magle. Kroz teške zastore, dolaziš prvom zrakom sunca. Ne želim gledati, niti se probuditi, hoću zadržati tren nemirnog sna.
Osećati vreli dah žednih usana, vrhove prstiju koji klize bedrima, grčevit stisak ruke na bokovima. Zadržati vatru plesa umornih tela, pustiti veštim pokretima da plamenom igrom izazovu vrisak strasti. Upiti željnom telu glas bludnosti, ne dozvoliti svitanju da te odnese iz žudnje moje.
Ledena rosa najavljuje svetla javu, hladnoća prožima trncima straha toplo telo. Zla zora odnosi te, svitanjem odlaziš u tudji zagrljaj, nosiš sa sobom gladne uzdahe, ljubeći druge usne. Ostavljaš trag strasti na samotnoj postelji, zatvaram kapke, držim te u okrilju vatrenog sna. | |
| | | LANE
| Naslov: Zver 4/5/2011, 8:28 pm | |
| Molim vedri oblak crnilom da se umije, nadamnom da bdije, mrakom nek me sakrije od zveri svetla. Oduzima sjaj osmeha ništavnim dahom, grize dušu, grabežljivim ujedima.
Dozivam zrake sunca da sačuvaju sjaj umornom licu posle silnih udaraca, sablasti gnusne. Predugo vodim bitku s zveri bledih uzdaha, urliče besom kad ne zarije oštre kandze u ranjeno srce. Žedna krvi vrele lovi plen već dugo, ispila bi zadnju kap života umorne duše.
Bežim tami noći da me zagrli, zaseni put bezliku, blještavilom obasjanom. Naviknut na nemoćnost uplašene žrtve prati će je tamo, zalutaće u bledilu očaja, upašće u ponor beznada.
| |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: SAN 4/5/2011, 11:45 pm | |
| - LANE ::
Molim vedri oblak crnilom da se umije, nadamnom da bdije, mrakom nek me sakrije od zveri svetla. Oduzima sjaj osmeha ništavnim dahom, grize dušu, grabežljivim ujedima.
Dozivam zrake sunca da sačuvaju sjaj umornom licu posle silnih udaraca, sablasti gnusne. Predugo vodim bitku s zveri bledih uzdaha, urliče besom kad ne zarije oštre kandze u ranjeno srce. Žedna krvi vrele lovi plen već dugo, ispila bi zadnju kap života umorne duše.
Bežim tami noći da me zagrli, zaseni put bezliku, blještavilom obasjanom. Naviknut na nemoćnost uplašene žrtve prati će je tamo, zalutaće u bledilu očaja, upašće u ponor beznada.
Lane...i posle sunca ...i posle oblaka...izliješ osećaje u tami...i prodišeš..makar malo...znam to....A pesme stvorene u Tami....protkane bolom i besom...najtananije su i najlepše...po mišljenju moje malenkosti.....Onaj ko dušom piše....tako će i pročitati i razumeti tvoje stihove.....Ja u tebe verujem.... | |
| | | LANE
| Naslov: Urod zla 5/5/2011, 2:07 am | |
| Uzimao si, vrele uzdahe, vernošću davane. Nisi uzvratio ni mrvu osećaja, tek bledi dah napojio izvorom vrela moga tela.
Gutao si pogledom, upijavši topli dodir kako bi ugrijao hladno srce, kako bi osetio otkucaj života.
Da li sada kuca? U bledosti ostavljenog, zarobljenog u igri koju si sam tvorio. Pitam se s čijeg sad vrela crpiš iskonski sjaj, čije srce lomiš hraneći se bolom svojih žrtvi.
Ne postojiš, ne dišeš,jer presušio si mnoge čiste izvore, ostavljajući samo crne suze.
Gledam te, ne vidim ništa, ne osećam, jer kad ostaneš sam spoznaćeš očaj, čije si seme sijao znajući da plodom uroditi neće. Poberi urod zlobe, pokušaj na tren okrepiti se njime, uvidećeš da si gubio jer nisi davao. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Izmedju dva sveta 6/5/2011, 12:07 am | |
| Ni na nebu ni na zemlji stojim sledjena, srca kamenoga, predugo klesanog urezima bola.
Plavetnilom nekad u dubini duše, srce vatrom diše, olujnom burom nošena crnom zemljom zalivena.
Letim morskim obalama, plovim strasnim barkama, telo grijem talasima požude. Nailazim na morske hridi, seku slasne uzdahe, vuku me na crno dno, nedajući da uhvatim žudnje dah, sputavajući sunca sjaj da ozari lice večne sanjalice.
Ni na nebu ni na zemlji ledim se prelomljena, plivajući izmedju jave i sna, vetrom bacana u hridi udarala, nebesko plavetnilo disala, crnom zemljom zgrtana.
Na raskršću dva sveta stojim birajući izmedju svetla i tame, duša dugo luta željna spoznaje odredišta puta. | |
| | | midjika
Broj poruka : 1169 Godina : 49 Location : Beograd Humor : pa nije bas cunami, ali ima ga:) Datum upisa : 04.03.2010
| Naslov: Re: SAN 6/5/2011, 7:29 pm | |
| Omotanu u plašt vezen od uspomena na prohujali tren ljubavnih uzdaha, | |
| | | LANE
| Naslov: More bola 7/5/2011, 2:17 am | |
| Noćas oblaci plaču, slivajući more bola obalama sećanja, razbacujući ostatke nas talasima zloglasa.
Burama bacani po oštrim hridima, izranjenih tela, grčevito se držimo znajući da tonemo.
Nemirno more bilo nam je postelja, protkana vrelim dodirima, razbacana strasnim uzdasima, prekrivena bludnim usudima, pomoraca na putu bezvremena.
Lebdeli plavetnilom olujama nošeni, crvenim sutonom se tešili, u svitanju jednom nestali. Nebo se zatvorilo, crnu kišu pustilo, uzburkalo površinu povuklo nas u dubinu crnog beznada. | |
| | | LANE
| Naslov: Sunce 8/5/2011, 4:47 pm | |
| Nebo škrto suncu brani dolazak na prozore dahom sećanja zamagljene. Skrivane gusto vezenim zastorima, čvrstim tkanjem ruku umornih od prividnog sjaja.
Želim pokopati uspomenu i vratiti dah sunca, osetiti milovanje toplih zraka, vratiti izgubljeni osmeh, na utabanoj stazi zaludnog nadanja.
Predugo nemirna kiša pokušava sprati crne tragove, godinama urezivane pečatom bola zaspalom licu. Utihle oči sklopile se tavoreći u očaju, nemoćne da razaberu svetlo i tamu, san i javu.
Patnim vriskom dozvaću izgubljeno sunce, da obasja pogled, zrakom života, probudi vrelo srce da zakuca vatrom, otkuca večni zaborav. | |
| | | LANE
| Naslov: Razbacane misli 8/5/2011, 7:05 pm | |
| Kupim na hrpu razbacane misli, probirem one koje nemirom dišu, ostale bacam zaboravu.
Svetlosti puno na njima ima, uzdišu mirnim korakom, dozivajući nepovrat smrtnim dahom.
Bežim od njih zebnim korakom, umorna duša od zaludne nade, traži bistri izvor da obasja nove pute.
Dugo je vrelo srce kucalo note sećanja, nedostaje mu vatreni ritam, da zavrije ledenu krv skladnom požudom.
Vraćam se potoku da vetrom razbacam iluziju sjaja, krenem budnim mislima ka beskraju da oživim večna sanja. | |
| | | LANE
| Naslov: Vrelo 8/5/2011, 10:16 pm | |
| Neću te tražiti, doći ćeš sam, željan vatre koja iskricom bledo sjaji, ugasila se u svetlosti tvoje tame.
Vrenje trebaš kako bi osetio dah života, nestao si u bescilju sigurnog puta.
Dodji, ispi s mladog tela skrivenu požudu. Neiscrpan izvor s kojeg si upijao strasne uzdahe, iskonom davane nije presušio.
Ne boj se, istu ženu dotičeš strepeći da ne nestane ranim svitanjem, ostavljajući te u ništavnosti besjaja.
Poslednji put zaigraj nermirnim prstima po plamenom telu, iscrpi iz svake pore rumenu krv, možda ćeš naći ponovo smisao svog postojanja.
Nestao si, odneo te bljesak iluzije svetlom obasjane, sad tavoriš u osami, uveren da dišeš istom jačinom, vladaš nadmoćno nad tamnom senkom, grčevito se držeći trena sećanja.
Odnelo nas klatno vremena negde izmedju jave i sna. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Staza 9/5/2011, 10:17 pm | |
| Ne volim miris prošlosti, nozdrvama klizi poput sablasti, budeći zakopane tragove staza koje su trebale počivati u večnom zaboravu.
Tugom uzdišu oči, izlivajući urlik bola, nemoćne da sklope zamagljene kapke pred iskopanim ostacima crnog semena, ljubavlju sejanog.
Mlade ruke rasipale bogati urod plodova iskona sjaja, ne misleći na sušno vreme, gazeći pupove započetih sanja.
Umorne noge kroče stazom ranjavajući oštrim trnjem stope, da krvlju pišu pesmu prosutih uspomena, nedorečene mladosti izgubljenog sjaja.
| |
| | | Najda M.
Broj poruka : 4997 Datum upisa : 12.10.2010
| Naslov: Re: SAN 9/5/2011, 10:33 pm | |
| | |
| | | LANE
| Naslov: Bledi dah 10/5/2011, 1:48 am | |
| Imao si me, uspust ispustio iz nemoćnih šaka, mirni prsti dopustili da iscurim tamnim dahom. Poželeli čistoću, sprali me svetlim spokojem bezglasa, bučala sam na njima prašinom strasti.
Šarala im prljavu igru divlje požude, ostavljala prljavu notu plamenog plesa. Vatrom gorela na nemim rukama, nesposobnim da probaju ukus grešnih usuda. Držao si sveticu, ispijao bludnicu, voleo andjela, upijao s demona da bi napojio tišinu dodira.
Sama bih otišla, ostavljajući prazninu polumrtvom otkucaju nemog srca, odnoseći telu lavu koja drhtala je grijući te u hladnim noćima.
Ne lovi me u olujnom vetru da bi disao grudima mojim, ispustio si me u želji za ništavnom čistoćom koraka.
Sad se guši u bledosti očaja, tešeći se iluzijom belog sjaja, ja idem beskraju u vrelo vulkana, da probudim ženu, zebnom šakom zadržanu bunilom zaludnog postojanja.
| |
| | | LANE
| Naslov: Razum ne sluša 11/5/2011, 12:07 am | |
| Govoriš mi. Zatvaram vrata izbledelim notama, uši nespremne za boju bola. Očaj odzvanja utihlim glasom. Reči se odbijaju o rubove srca, nemoćnog da otkuca umesto tebe uzdah života. Ne želim da vidim te satranog, na oguljenim kolenima. Digni se,privij se, poput neutešnog deteta uz skute moje. Samo ne padaj na crno dno ! Ne dam te zlodusima jave. Odsviraj na spomen davnog postojanja ljubavi prve, makar ljubeći usne tudje, vatreni zvuk. Samo ne odustaj na usputnoj stanici klatna vremena. Odsanjaj sa mnom nedorečeno vreme. Čvrsto me zagrli, zaustaviću sat nepovrata. Žuboriti venama presuhlim od mučnih borbi s avetima zlim. Ne dam te, iako nemam te. Ako odeš iz kutka skrivenog u drhtavim grudima, prestaće da kuca srce lutalice u potrazi za senkom našeg postojanja. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Izgunljeni osmeh 13/5/2011, 5:50 pm | |
| Prošla su mnoga svitanja rana, i nemirne noći u skitanju ulicama bola.
Omotana u plašt sete tražim pod ulučnim svetiljkama, u mnoštvu lica odraz tvoje senke. Često utolim žedj medju strancima noći, tiho se tešući bledim uzdasima. Zamišljam vrelost dodira u tudjim rukama, hraneći umorno telo da zlo klatno vremena ne ugasi vatru s njega.
Utihlo srce ostavila skriveno u jednom danu, omotano crnilom, da ga bljesak ne zanese iluzijom sjaja. U buci glasova na sivim trotoarima čujem odjek poznatih koraka, bunilom ga sledim osmehom bez osmeha, i njega sam u jutrima jave usput izgubila.
Sve ispušteno skupiću na hrpu umornim rukama. Vratiću lutalici u bezvremenu ispuštena sanja, pronaći medju skitnicama trag senke da ne hodi večnošću sama.
| |
| | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Tvrdjava osame 14/5/2011, 2:56 pm | |
| Iz radionice (na zadatu strofu)
O zidove tvrdjave nedokučive udaraš šakama krvavim. Zaboravljaš, ranjena zver u samoći ječi, rane vida. Iscurelo srce kroz duboke ožiljke, zadate od tamničara koji besom lupa po vratima zatočene bolom istine. U glasu osetim razoružanog vladara umorne duše, koja više ne kliče zanesenim pogledom. Željeznim okovima osame skrila se u tami, željna trena nemira, da povrati izgubljeni sjaj. Predugo je nemo živela zasenjena ništavnim bledilom uzdaha, sad je poželela iskon vrelih dodira. Očvrsnuće srce mrakom omotano, vatrenim vriskom oslikati crni bezdan, za nemilosrdnu zver svetlom jave sazdan.
| |
| | | LANE
| Naslov: Presuda 15/5/2011, 3:58 pm | |
| Krvnik i smrtnik. Sudija i optuženi, sad smo ti i ja. Čemu suvišno otezanje? Umorna glava na giljotini čeka da okončaš davno započeto mučenje. Pusti oštricu, nek prereže i poslednji dah života. Zatočena gustom paučinom, godinama pletenom, tavorim zasenjena mirisom ustajalog daha. Sputana ne mogu pružiti nemirni korak, izgaziti ogarke koji su pod bosim nogama plesali po vatri snova. Gledam u prazne slepoočnice čekajući presudu, pitam se da li su one disale sjajem ikada? Ili su krale žar iskona postojanja vodjen stopama svezanog smrtnika? Kroz utihle oči curim izdajničkom suzom, strepe da ne ishlape u samotnim noćima. Nadaš se da rušiš otpor duše, koja pred krvnikom na ranjavim kolenima lavu isijava, pržući tragove dodira polumrtvog čoveka. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Andjeo i Vrag 17/5/2011, 4:39 pm | |
| Dok mesec vlada Nebeskom pučinom, u duši vode mučnu bitku Andjeo i Vrag. Slomjeno srce strepi od nemirnog zova urodjene tame pogleda. Drhti pod grudima divlja vatra, mameći da prevlada otkucaj vrele požude. Poželi ledena krv da se prelije preko rubova, poteče plamenim dodirom, slivajući se bludnim dahom u najskrivenije kutke žednog tela. Stapajući se grešnim usudom, sa crnom pohotom. Tad Andjeo zamahne belim krilom, čisteći bistrim razumom Vragu nedorečene dodire. Lome dugo tišinu noći u večnoj igri nadmoći. Umorna duša moli u nedodiru da Vrag zaurla urlikom pobednika. Samotno telo odnese dok Mesečevo vreme nad plavetnilom vlada, da svitanjem jave Andjeo razumom ne prozbori i probudi nemirna sanja.
[ | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: SAN 17/5/2011, 7:12 pm | |
| ~`~ ~`~ големиот град ја испи последната капка надеж заспана врз усните. бродовите пловат болно, хоризонтот ги прегрнува... едрата шумолат тивко ко птици ранети во погледот на една жена. пенелопо: - заборави... тој не доаѓа, нови радости кова во душата своја... заборави... |
| | | LANE
| Naslov: Re: SAN 17/5/2011, 7:19 pm | |
| | |
| | | LANE
| Naslov: Akrostih 17/5/2011, 10:39 pm | |
| Juče sam bistro videla sutra, Emocijama nežnim bojala jutra. Danas slepim pogledom crtam tamu Ali curiš iz nje suzama bola. Ne dolaziš nemirom da obasjaš sne.
Umorile se zanesene oči, Maglom se omotale da ne izliju more tuge,
Jecaju na spomen imena tvoga Ehom patnje oslikale minuli sjaj. Da ne vide kako odlaziš u Naručje tudjih ruku A meni ostaviš večnu tugu.
Davala ti vrele uzdahe, Uzburkavala vatrom ledenu krv Šarajući po telu divlju igru pohote. Ali nisi prepoznao nemirne korake
Jer si svetli spokoj poželeo. Erupcija strasti te preplaši, Da ne padneš u Nečiste vrelo tamne požude. Ako ikad poželiš
Plamene uzdahe, Razigrane prste po suhom telu, Ognjište skriveno od Pogleda ništavne čistoće. Otvori bolom zakovana Vrata odaja osame, Ehom razbij spokojne sne, Duša u utihlom vulkanu vene. | |
| | | LANE
| Naslov: U kapljicama sećanja 18/5/2011, 1:55 am | |
| Neumorna kiša udara po oknima prozora. Curi bukom misli po zamagljenim staklima od toplog uzdaha samotne noći. Nižu se nepozvana sećanja, bučeći pospanom glavom, mute bistrom razumu plan za miran počinak. Lome ga uspomene, razdirući preostalu volje za britkim planom, da usnulim kapcima ne dolaziš nemirom u spokojne snove. Spirem te predugo tudjim dodirima, uživajući u iluziji stvorenog privida nemira. Samo ti si znao vatrom da izmamiš iskon žara zanesenog pogleda. Kiša mi te slila bolnom istinom. Uzdasi koje olako delim po prašnjavim stazama prolaznog daha, ne izbledjuju vrele tragove, ostavljene da čame prazninom na nemom telu. Još vriješ venama, osećam te... Poželim da vrisnem tamom požude tvoje ime, da odzvanja ludilom minulih noći, smotanih u kutke srca gde niko nikad posle tebe ulazio nije. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Akrostih 21/5/2011, 8:36 pm | |
| Suton crvenilom Nanosi tišinom osame, Emocije skrivene u kutak Grudi, uzdrhtalih od bolnih Jecaja u hladnim noćima. Ehom vrelih treptaja dozivaju Dane vatrenih dodira Nestalih svitanjem jave. Otkucaj prolaznog vremena Govori nemim ušima da Fenjer davno potpaljen Erupcijom krvožedne tišine Brzo se gasi spokojnim dahom, Rušeći im plamen tela. Utihnuli nedodirom baklje nad Arenom skladnih dodira. Rušeći poslednju mrvu Aplauza nad strasnim usudima. | |
| | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| Naslov: Slepo srce 23/5/2011, 10:09 pm | |
| Čekam omotana setom prigušen korak da odnese tupu bol u hladnoj noći. Zagreje usnulo telo vrelim dahom, slivajući makar iskrice laži, samo nek prodje studen osame. Tudje ruke miluju rumene obraze, grle spokojem, ali vrelo srce ne treperi vatrom. Praznim otkucajem zadržava tren sećanja. Dodji da crne suze izbišeš, nemirnim dodirom si ih urezao, bistro oko zamutio, da ne vidi svetlo. Sad umornoj duši sruši nemost drugih dodira, očima vrati minuli sjaj, da slepo ne sledi nedosanjan san.
| |
| | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | LANE
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: SAN | |
| |
| | | | SAN | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 120 dana 5/5/2013, 8:45 pm
|
Zadnje teme | » medeno7/4/2024, 11:42 am od Dusica Pajovic » priznanje31/3/2024, 4:00 pm od SaMar » SEVERNA GRANICA6/3/2024, 6:05 am od Nostromo » Šta je pisac hteo da kaže? - Majacvet11/5/2023, 5:25 pm od majacvet » КАД ВОЛИШ20/10/2022, 12:43 am od ZEX » O ČEMU TI TO? - CECILIJA20/6/2022, 3:45 pm od meseceva rosa » Ulične svetiljke....osvetljavaju srca,kad nadodju nemirne oluje morske...30/4/2022, 2:55 am od Tool » Nemir-Mirjana Vujicic10/2/2022, 2:41 am od meseceva rosa » Na obodu neba15/11/2021, 7:56 pm od Marr Inna » Plavi tonovi...12/10/2021, 1:52 am od meseceva rosa » Kada noć bježi pred jutrom22/9/2021, 7:40 pm od Laufer » ANAMNEZA1/2/2021, 9:53 pm od ZEX » PSALMI LJUBAVI6/12/2020, 8:34 pm od Nena Miljanović » ПИСМА27/9/2020, 9:02 am od ZEX » GRESNIK22/9/2020, 4:34 pm od inadzija » Filip Petrović - pesme8/6/2020, 9:29 am od Filip Petrovic » Biserje mojih godina godina31/5/2020, 11:12 am od Masada » Iluzija bljeska-Mirjana Vujicic9/1/2020, 12:24 pm od Beskraj » U tragu najlepseg sna9/1/2020, 2:17 am od meseceva rosa » Niti tišine9/1/2020, 2:03 am od meseceva rosa » Moje misli kroz poeziju....9/1/2020, 1:43 am od meseceva rosa » midjika9/1/2020, 1:13 am od meseceva rosa » Haiku ili ako ne ide, minijatura koja liči na Haiku6/12/2019, 4:24 pm od CECILIJA » Pred onaj tren sna ja ...26/3/2019, 11:12 pm od CECILIJA » NEŠTO, E, BAŠ SAD TI PIŠEM!14/3/2019, 8:45 pm od CECILIJA » Naslov: Šta je to pisac hteo da kaže? od Cecilija21/1/2019, 6:02 pm od CECILIJA » Odgovori na pitanja-Mirjana Vujicic5/1/2019, 8:46 am od ZEX » Kad je poezija? Sta je poezija?28/11/2018, 8:23 am od ZEX » Molim za mišljenje u vezi mog pisanja18/11/2018, 5:17 pm od majacvet » Dnevnik izgubljenog prolaznika-Mirjana Vujicic16/11/2018, 12:34 pm od Beskraj » ČISTILIŠTE - Plavooka9/10/2018, 8:21 pm od Plavooka » VESNA RADOVIĆ5/10/2018, 2:21 pm od Bezmerje » Nemam vise vremena...-Mirjana Vujicic28/8/2018, 8:55 pm od Beskraj » Prve pesme o tebi...22/6/2018, 7:39 pm od meseceva rosa » Nemir-Mirjana Vujicic12/2/2018, 10:04 am od Beskraj » Mokily vs Masada12/10/2017, 12:12 am od meseceva rosa » SVITANJA30/9/2017, 9:25 pm od meseceva rosa » Sve moje ljubavi29/9/2017, 6:30 pm od meseceva rosa » hajde da nabacamo po koju gomilicu stihova na temu PUTOPISI4/8/2017, 11:52 pm od Gost » sklepano u radionici25/7/2017, 11:53 am od SaMar » Gluvi sat22/5/2017, 8:55 am od Masada » Moja Poezija - Ljuba Obradović3/5/2017, 2:16 pm od ljuba-trebotin » Lude Ludule je usamljen13/3/2017, 7:27 pm od Lude Ludule » Ostavi mi snove...16/1/2017, 10:22 pm od usamljeni.maslacak » Nema te13/12/2016, 9:48 pm od ladykatarina » Nekada i sada12/12/2016, 2:29 pm od Malicrni » Nešto novo12/12/2016, 9:29 am od Malicrni » KORAKOM SNOHVATICA...- Najda M. vs Pajac Hus29/11/2016, 6:54 pm od Najda M. » Negde između dva sveta19/10/2016, 10:48 pm od meseceva rosa » Iskrice...13/10/2016, 12:42 am od ... |
|
|